Cateva minute pentru frumusetea ta ..........

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Tare frumoasa mai eram, cand aveam timp de mine, adik:mergeam de doua ori pe saptamana la sala, sauna, inot, masaj.
Atat.Nu creme, nu nimic.Si aveam un ten de ma miram de mine, o piele catifelata, elastica,curata...
si nici nu dormeam cele 8 ore ca nu puteam...
e drept ca nu fumam ,beam multe lichide(ceai verde, apa plata),si mancam f multe fructe, de fapt cam numai atat mancam...

acum, dupa un an de vegetat, se vede biiiiiine diferenta...adik:piele uscata, terna, ceva cosuri pe ici pe colo(astea le rezolv insa...)si inca alte neajunsuri pe care nu le mai amintesc ...

vacanta Filipine
vavanta Brasil
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna fetelor.Am vazut ce ati scris despre tenul foarte foarte uscat.m-am regasit si eu printre randurile scrise.Eu am descoperit un tratament f.f.f.f. bun.Eu dupa baie ma ung cu ulei de masline pe tot corpul pana si pe fata.Este foarte bun si in timp o sa vedeti rezultatul.incercati-l este extraordinar.Iar pentru par folosesc inainte sa ma spal inainte cu o ora o masca pentru parul meu, tot din ulei de masline.Imi pun ulei de masline sau ulei de ricin(pentru crsterea parului) in palma si ma frec la radacina cu el.Il infasor intr-un prosop sau folie ca sa tina mai cald si satu asa cam 1 si 30 min, apoi il spal si gata parul va straluci.
Sau alta masca este cea cu un galbenus si 100 ml de bere rece.Va straluci parul si va fii mai curat.SDtati maxim 20min altfel oul va va face cojite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Tudormiha masca cu galb. si bere chiar nu o stiam (eu puneam galb. diluat cu putina apa);iar cea cu ulei de masline pt. par mi-o doream Pt. par am auzit ca se mai poate pune iaurt; dupa ce ti-ai spalat parul,aplici iaurtul ,stai cu el cateva min. si apoi te limpezesti.Otetul de mere pus cand ne limpezim parul da stralucire acestuia dar este cind. la pers. care au parul vopsit.

Masca cu drojdie zdrobesti marunt 30 g de drojdie de bere proaspata intr-o ceasca.Incalzesti intr-o lingurita cateva picaturi de miere,pe care le amesteci apoi cu drojdia,adaugandu-le treptat pt. a se amesteca bine.(Pt. tenul uscat se pot adauga 3-4 picaturi de ulei de soia sau de porumb).Aplici masca pe fata si pe gat,intinzand amestecul cu degetele.Fiind absorbita f. repede de piele,nu trebuie sa stai culcata in asteptarea efectului.In timp ce ai masca pe fata,nu vorbi,nu rade,ci pastreaza o pozitie cat mai relaxata.Dupa 15-20 min. inlatura masca cu apa calduta.Apoi iti limpezesti fata cu apa rece.Masca de drojdie improspateaza si tonifica pielea.

Mergi la inceput

Pt.maini aspre saptamanal se vor spala mainile cu ulei de masline caldut.

Pt.ochi obositi se recomanda repaus de cel putin 20-30 min intr-o camera intunecoasa si aplicarea pe ochi a unor comprese cu musetel.

Riduri in cazul acestora si a pielii imbatranite un bun remediu este sucul de zmeura.

Tenul obosit se aplica pe ten cca 10-15 min comprese cu lapte cat mai fierbinte,nu insa sa arda,dupa care se clateste fata cu apa calda.

Unghiile fragile-care se rup usor-se recomanda ca in jurul unghiilor sa se aplice ulei de ricin in amestec cu zeama de lamaie;nu se va mai folosi un timp acetona;se vor masa unghiile cu vit.A uleioasa;se vor face bai zilnice unghiilor in ulei caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

mi-a spus o prietena ca pune cat de des poate o cantitate foarte mica de ulei de masline in cada si ca e super
am incercat si eu pt ca eu am pielea foarte uscata..nu mi-a venit sa cred..o hidratare incredibila fara a avea pielea unsuroasa si scarboasa..nu am mai avut nevoie de crema de corp

cica alt truc pentru femeile care aleg aparatul de ras pt epilarea picioarelor. sa va ungeti pielea cu ulei de masiline....si apoi dati cu lama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Puteti voi sa ziceti ce vreti, fetisoara mea nu vede apa decat o data pe saptamana (cand fac baie in cada si ma spal pe cap), iar sapun niciodata! Sapunul e crima pentru pielea de pe fata (usuca si cojeste), eu nu folosesc decat servetele demachiante (pentru piele uscata). Si am un ten pe care multe femei il invidiaza.

In rest, beau apa multa, caci asta curata pe dinauntru si asigura iar un ten frumos.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Ai dreptate,nici eu nu ma spal cu sapun pe fata doar cu apa rece.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

KJMAMIam sa incerc si eu tot ce ai spus tu...mi se pare o idee f buna si abia astept sa vad si eu rezultatul ...Cat priveste spalatul cu sapun (de copii) pe fata am mai facut-o cand ma grabeam ....si nu mai aveam timp pt demachiat...

Mergi la inceput

Am incercat uleiul de masline in apa din cada -3 zile consecutiv,dupa aceea am uitat sa mai pun - intr-adevar merita

Am urmarit de dimineata emisiunea Zodia Fluturelui (spre final)unde se spunea ca tenul este in concordanta cu starea psihica...
...sa nu fim niciodata multumite de noi cand ne uitam in oglinda si sa vrem mai mult...
...cine are tenul uscat este bine sa foloseasca creme antirid dupa varsta de 30 de ani...si contur de ochi,crema de protectie si apoi machiajul...
Sa fi frumoasa inseamna sa te placi si apoi te vor place si ceilalti...
Masca pt fata : 1 l de lapte (cumparat de la tarani, din piata)pus la fiert,dupa ce a fiert se ia caimacul si se amesteca cu un strop de miere - ( auzita la Euforia) - laptele din magazine nu este bun,nu are aceeasi valoare.

Florentza

Mergi la inceput