Cateva minute pentru frumusetea ta ..........
Raspunsuri - Pagina 2
Mona_B spune:
Atentie, nu e nevoie sa exagerati cu bautul apei, aportul de lichide sa fie in total de 2 litri, aici intra insa si cruditatile si lactatele.
Eu nu beau mai mult de 1 litru de apa zilnic insa completez cu lapte, ceai verde, suc proaspat de fructe. Aveti grija la aportul de calciu mai ales daca beti cafea in mod regulat, e nevoie de 700-1000 mg zilnic, din lactate degresate, soia si leafy greens: spanac, salata verde, aici mai cumpar Swiss chard si Kale.
florentza spune:
MONA B ai punctat bine...eu ce sa-ti zic ?!Lichide beau max. 1 l\zi din care numai cafeaua reprezinta cca.200 ml.Mananc ce se nimereste fara sa tin cont ca nu sunt sanatoase...gresesc enorm,imi dau seama.Am tinut cont sa mananc sanatos cat am fost gravida (luasem 18 kg.in greutate)dupa aia...gata.Ce tratamente stiti pt. unghii casante:parca bai de ulei caldut ,zeama de lamaie ..erau,nu? GRESESC ?
XIO spune:
Stiu ca ce mananci se vede si apa enecesara...eu beau ceai in cantati industriale , suc natural , apa nu prea beau.
Nici supe nu mancam , dar acum am inceput incet incet.![]()
silvia_d spune:
florentza,eu zic sa nu numeri cafeaua
,din contra:fiind diuretica,ea te "trimite"la baita mult mai des ca de obicei...kiar trebuie sa bei mai mult de 1 l de apa,daca bei si cafea!
Si-ntr-adevar,trebe luat si Ca,mai ales pentru noi femeile,e esential:cel mai bun ca se absoarbe din lactate.sau ca lactic de la farmacie!
Marilena12 spune:
Am avut si eu probleme cu pielea uscata tot din cauza ca nu ma prea omor cu apa, dar am folosit uleiul de corp pe care il prepar pentru Anna, adica simplul ulei de masline, sterilizat si cu adaos de vitamina A picaturi. Si functioneaza mai bine decat cel mai bun unt de corp pe care l-am folosit (la mine cremele de corp nu au prea mare efect). Pentru ten folosesc masti pe baza de miere, caimac de lapte sau smantana nefermentata, caisa, galbenus de ou (mai rar cu galbenusul
), demachiez mereu seara si dimineata. Folosesc parfumurile care imi plac, si make-up de calitate (destul de natural, nu prea mult)
Problema mea este ca ma straduiesc din rasputeri sa dau jos kilogramele castigate in timpul sarcinii, daca voi reusi, voi fi multumita de mine.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
denizel spune:
Marilena, imi poti spune te rog, care este proportia ulei/vitamina A?
Si inca ceva: fierbi uleiul?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denisabia spune:
Fetelor voi vitamina A cum vi-o procurati?Eu am incercat zilele trecute la farmacie , am cerut fiole de vitamina A sunt ft bune si pt par si mi-au zis ca nu se mai gasesc.Va rog , lamuriti-ma!
florentza spune:
SFATURI EXTRA = Vitamine pt. par uluitor - Pers. cu alimentatie echilibrata au par frumos.Pt. aceasta aveti nevoie de vit.C (intareste firul de par) ;la aceasta se adauga biotina,zinc si acid folic.Cele mai bune alimente care contin ac. substante sunt legumele cu frunze, toate fructele,produsele din faina integrala si lactatele.Alimentatia sanatoasa include si carnea :pestele si pasarea livreaza cele mai multe substante minerale.PT. PAR GRAS= spalare zilnica cu sampon bland;clatirea nu se face cu apa fierbinte,ci calduta (caldura stimuleaza glandele sebacee).SFAT:consumati produse bogate in vitamine si proteine,si inlocuiti dulciurile cu fructe.PRODUSE CARE REDAU STRALUCIREA PARULUI MAT SI OBOSIT : sampoane,cure;in interior,corpul are nevoie de sulf , care se afla in oua si somon.
kjmami spune:
mare lucru nu fac. cam o data pe saptamana ma apuca rasfatatul. ma bag in cada plina cu apa fierbinte si niste picaturi de sapun lichid parfumat care face spuma si uneori mai torn in cada picaturi de ulei parfumat. pe cap ma spal cu ori ce sampon si dupa aceea stau jumatate de ora in cada cu masca de la kallos in cap..miroase parul a bombonele. cat stau cu masca in cap stau in cada si ma relaxez, citesc, fumez o tigara si la ceva timp cand am, imi torn un pahar de vin alb. dupa ce ies din baie ma simt frumoasa foc.
cand ies din casa imi place sa ma machiez. mai ales ca o fac ca pe o arta si dau atentie fiecare detaliu. iese superb.
frumusetea tine de atitudine