Cateva minute pentru frumusetea ta ..........
Se spune ca nu exista femei urate,ci doar mai putin ingrijite .Viata nu este o poveste frumoasa...ci o lupta(ce-i drept fara varsare de sange!),deosebit de grea pentru noi,femeile,reprezentante ale "sexului slab".Unele femei au avut norocul sa fie mai favorizate decat altele...Astfel,primele depun un efort minim pt. a-si scoate in evidenta farmecul...in timp ce femeile din cea de-a doua categorie trebuie sa munceasca mai mult....M-am gandit ca ar fi super sa gasim aici sfaturi pt. frumusetea noastra (fata,corp par)...ce faceti voi pt. a fi mai frumoase ?
Raspunsuri
XIO spune:
Sport![]()
Dupa ce vin de la antrenamente , aerobic , sala sau pur si simplu tenis , baschet volei , orice , ma simt atat de bine , de radianta si de tot.
Cred ca pt. a fi frumoase trebuie mai intai sa te simti tu frumoasa , si atunci ai acea stralucire care atrage.
De machiat nu ma prea ,machiez , foarte rar rimel , dermatograf, un gloss transparent.
Cu pielea am insa probleme , cae de pe corp e foarte uscata....a mai avut cineva problema asta ? Ca nu prea stiu ce sa fac in afara de crema , ulei de bebe.
florentza spune:
Si eu am probl. cu pielea si parul,am chiar si o dermatita seboreica...si pana acum m-am cam neglijat,dar vreau sa incep sa ma ocup mai mult de mine.Pt. piele folosesc gelul de dus al celui mic (pe baza de ulei de masline),iar pt.par vreau sa incerc sa aplic ulei de masline sau galbenus de ou (10-15 min.)ca sa-l mai hidratez,mai ales ca l-am cam vopsit,am fost si blonda (decolorat)...Probabil,ca nu prea consumi lichide (ca si mine)si mai mult ca sigur carenta de vit. A.,avem.O sa vad ce gasesc si o sa postez aici...pt. ca trebuie sa facem ceva.Pt.un par frumos, stiu ca este bine sa consumam migdale (bogate in CA.)...il fac stralucitor...Mai vorbim.
florentza spune:
MASCA CU GALBENUS SI MIERE -Amesteci un galbenus cu cateva picaturi de ulei( recomandabil de soia ),frecand ca pt. maioneza.Cand compozitia devine densa, adaugi o lingurita de miere,amestecand pana se uniformizeaza.Masca se aplica cu degetele,pe fata si pe gat.Dupa 20 min.se indeparteaza cu ajutorul unui tampon de vata inmuiat in apa calduta.Apoi se limpezeste indelung fata cu apa rece . SUCUL DE STRUGURI -Dimineata iti stergi fata cu lapte demachiant,apoi storci pe fata,pe pleoape si pe gat 2-3 boabe de struguri curatate de pielita.Pastrezi aceasta masca timp de 20-30 min.,dupa aceea te speli cu apa rece.Pielea capata o netezime placuta si este hranita intens. RUGAMINTE : Stie cineva cum se face masca cu ulei de masline pt. par,detaliat va rog,ca sa nu gresesc ceva.Multumesc.
mamica dulce spune:
ce fac eu ca sa fiu frumoasa?
ma spal,incerc sa dorm cat mai mult,ma machiez frumos,ma imbrac avantajos si..zambesc
imi promit-si-mi pare rau ca nu-mi tin niciodata promisiunea -sa ma crem.uiesc mai mult,sa-mi pun masti,sa fac sport sa..sa..Deocamdata ma ajuta si natura dar ar fi cazul sa iau masuri preventive![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
XIO spune:
Hehehehe , si eu spun ca de maine ma creia o pauzasc in fiecare zi . Eh , da de unde!
Evident ca gasesc eu scuze sa nu o fac zilnic.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by XIO
Cu pielea am insa probleme , cae de pe corp e foarte uscata....a mai avut cineva problema asta ? Ca nu prea stiu ce sa fac in afara de crema , ulei de bebe.
hidratare (interna) la greu... doar aia externa nu ajuta decat max. 40%
mamiursulet spune:
Sa fim frumoase? E simplu atunci cand avem langa noi comorile noastre dragi: copilul si tatal lui . Cand suntem apreciate, rasfatate si iubite.. Cand primim zambete in fiecare zi, cand ni se spun cuvinte frumoase, din inimioara de copil.. Eu asa ma simt frumoasa! Degeaba am tinut sute de diete, am facut sute de tratamente faciale, corporale(caci am tot facut si fac inca) daca nu as fi fost iubita.. n-as fi rezolvat nimic! Doar un corp si un chip frumoase si atat! La trucuri cu miere, ulei de masline, iaurt, argila, castravete, lapte, tarate, caise sau alte deastea ne pricepem toate!Ce e in interior conteaza cel mai mult! Va spun din experienta! Mi-a cazut parul o perioada dupa niste momente f. dificile de am crezut ca voi ramane fara!! Cu toate tratamentele, nimic nu a mers! Cand lucrurile s-au linistit , s-a linistit si parul , nu de tot, dar ii trebuie si lui o perioada de refacere, insa macar nu mai cade . Acum astept sa cresca mai des! Aveti grija de interior si se va vedea si la exterior!! Pe verificate!
florentza spune:
Nici eu nu fac mare lucru,ba dinpotriva fac si ce nu trebuie sa fac...ma mai culc cu rimelul pe gene,ceea ce nu prea e bine pt. ochi.Cand lucram ma machiam zilnic,acum doar rimel si ruj...Probleme cu greutatea nu am pt. ca merg f. mult pe jos,imi place (de fapt,e singurul sport pe care il fac).Totusi,un pic mai multa ingrijire nu cred ca strica,mai ales dupa 30 ani (o crema,o masca nu poate sa faca rau)si mai ales in anotimpul rece.Si ceea ce mancam se reflecta pe chipul nostru,asadar,multa apa,fructe si legume.Nu exista frumusete fara sapun ,perie si apa.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by XIO
Bea f. multa apa. Pielea ta e deshidratata probabil si cremele si uleiurile nu sunt suficiente.
Noi 2 singurei
Mona_B spune:
Inainte de toate, am grija sa mananc sanatos, adica multe cruditati si proteine, seminte, paine integrala si doar o data pe saptamana un desert facut in casa. Apoi sport: cam de trei ori pe sapt.merg la sala, desi e destul de greu cu programul incarcat, bine ca clubul de la 10 min distanta de locul meu de munca. Eu sunt 100% pentru antrenamentul cu greutati combinat cu cardio, ideal jogging in aer liber, la mine functioneaza perfect. Cu varsta tonusul muscular scade asa ca e nevoie de efort constant pentru mentinerea lui, altfel ne trezim cu fundul la pamant si un aspect general flasc al corpului mai ales daca tii cura de slabire drastica. Insa e nevoie de multa vointa sa te apuci de astfel de activitati, dar dupa parerea mea au un efect anti-aging garantat.
Pentru piele nu fac nik deosebit, curatare si hidratare cu o crema pentru normal/mixt-am gasit una super buna de la Dermaglow-si laptele de corp Eucerin ori Moisturel pe care il folosesc zilnic, dar si uleiul de masline aplicat imediat dupa dus e un hidratant excelent.L-as folosi permanent dar nu ma impac cu mirosul.
In rest, am grija ca parul si dintii sa arate impecabil,aranjez tunsoarea o data la doua luni, iar ca machiaj folosesc un fond de ten compact ori stick, pentru retusuri rapide, light coverage,un gloss de culoarea zmeurei, care mi se potriveste cel mai bine, rimel si manichiura frantuzeasca.
Asa arata ritualul meu.