LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 26
kim spune:
De (primul nostru) 8 martie (de mamici)(pentru multe dintre noi), cu o mica intarziere (de fus orar), va trimit toate gandurile mele bune, in speranta ca v-ati simtit cele mai fericite, cele mai iubite, cele mai frumoase...
La multi ani cu sanatate, David-Alexandru (Dananita) 
Alinaalex, intrebai cum iesim pe vremea asta friguroasa, ei bine ne infofolim si iesim, aproape zilnic, dar ieri si azi mai mult cu masina, abia ce ne-am scos nasul din casa. Am vizitat gradinite.
Mariana draga, tu chiar esti super women! sa ne raspunzi la fiecare, oare cum reusesti? tu chiar ne-ai vazut si noua pozele?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
simona_toma spune:
Dragele mele, am intrat si eu pe fuga sa va urez la multi ani, chiar daca e cu intarziere, dar e din suflet.Sa fiti sanatoase si iubite mult, mult de tot!!
mariana, esti fenomenala!Nu inteleg cum ai tu timp si energie sa faci atatea.m-ar interesa metoda de adormit bebei care se practica pe acolo pe la voi.
Va pup
alinaalex spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR DE 8 MARTIE!!!
DIN PARTEA LUI MARC,

TOATE FLORILE DIN LUME!!!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
LA MULTI ANI
DAVID-ALEXANDRU (DANANITA)
MARIO (EMA)
ANDREI (AILEANA)!!!!

poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
ASTAZI AR FI TREBUIT SA IMPLINEASCA UN ANISOR
INGERASUL SARA MICHELLE A LUI ANAIRDA...

VOI MAI STITI CEVA DE ANAIRDA???
SPER SA FIE BINE...OFFF...CE O FI IN SUFLETUL EI AZI?![]()
poze
ursuletul meu
mihaser spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
ASTAZI AR FI TREBUIT SA IMPLINEASCA UN ANISOR
INGERASUL SARA MICHELLE A LUI ANAIRDA...
VOI MAI STITI CEVA DE ANAIRDA???
SPER SA FIE BINE...OFFF...CE O FI IN SUFLETUL EI AZI?
poze
ursuletul meu
Of asa e...ce zi trista! Pe atunci speram ca o sa fie totul bine cu fetita ei! Anairda sper ca acest ingeras sa va trimita un alt ingeras in viata voastra, care sa va bucure toata viata

Mario Valentin si Andrei - Ioan sa cresteti mari! 
Ema voi mai traiti? Ce mai faceti?
Mariana eu la 4 copii nu as mai fii avut 1 secunda ptr altceva...sincer! De aia nu intentionez sa fac atatia
Kim noi am vazut pozele din seara in care le-ati pus si ne-am jelit ca ne fura Luca promisa
Va pup si va doresc multe voturi in concurs!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
MARIO VALENTIN!
ANDREI IOAN!
Sa fiti sanatosi si norocosi si...mai trimite-ti-va mamicile pe la noi!
I-am luat astazi Theei 2 perechi de pantofiori si una de ghetute,minunate,piele si interior si exterior,talonete... .Sunt romanesti si minunate(cunosc "marfa" de pe vremea cand luam pantofiori pt. alti bebei,fini....Am dat pe toate 1,7 mil.Fata de Naturino,de exemplu,este o enorma diferenta.Daca va intereseaza subiectul,va dau mai multe detalii.Ideea este ca am fost direct la fabrica(fac si pe comanda,cu ce culori de piele&talpi doreste clientul),deci am beneficiat de lipsa adaosului.Vroiam sa stiti si voi...
Pupam!
Mariana,uitasem sa-ti spun ca aveti o Magduta superba!!!!!!Mai vrem poze!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
adar spune:
Dragele noastre, cu intarziere va spunem si noi LA MULTI ANI de ziua femeii, sa aveti o primavara minunata!
LA MULTI ANI si bebeilor care au sarbatorit primul anisor, (mai ales lui "baietel" :)) )sa aveti o voiata plina de bucurii si sa fiti sanatosi!!!
Multumim celor care s-au gandit la noi, Ciuf, Simona, Mariana ... suntem bine, doar ca nu mai apucam sa facem nimic ... MAia e tot mai activa, toata ziua mi-o petrec cu ea si primtre picaturi mai fac si cate ceva prin casa. Toata treaba mi-o fac noaptea mai nou :)) ca tembelii, daca nu e tati acasa sa stea cu MAia. Noaptea trecuta m-am culcat la 3, iar la 4 si 15 s-a trezit Maia plangand in hohote, cu nasul infundat si a tinut-o asa pana la 5 jumate. Abia a adormit, la tati pe burta!
Asa ca .........
Ma duc repede la bucatarie, sa fac si eu 5 mucenici, ca asa se cade, mai ales ca tati a promis ca se ocupa de Maia ...
Va pupam cu drag si sper ca diseara pot pune si niste pozici!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Serj spune:
dragi mamici, cu intarziere va doresc si eu La MUlti Ani de 8 martie, sa fiti iubite si fericite!
Andreea si Mariana va multumesc pt urarile facute lui Sergio 
La Multi Ani pt puiutii care au facut 1 anisor: David-Alexandru (dananita) Mario-Valentin (ema72) si Andrei-Ioan (aileana)
sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Mariana toata stima!cum stati la capitolul "gelozie" intre copii sau copiii pe parinti? vazut Magda si e o scumpa!
ciuf bafta la cautat servici. fain interviu ai avut!
.
irina i-ai taiat si motul?
nshiro ce mai faci? la control pt Maria cu acea problema cand mergeti?
catrinel la piscina cu Oana, mai mergi?
kim vazut ultimele poze cu Alicia, si tare scumpa e.
vrei sa o duci la gradinita din toamna, sau de acum?
va pup si o primavara frumoasa la toate
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
ema.72 spune:
Uram si noi LA MULTI ANI si multa sanatate bebeilor care au implinit un an zilele astea: Alessia Maria, Vivian, David Alexandru, Andrei-Ioan.
.
Lui Mario i-am urat in direct La multi ani!, ca mai are pana invata sa citeasca si nici nu am talent literar dar a inteles ca azi e ceva special ca s-a trezit cu patutul plin de baloane si cu tortul cu lumanarica pe aproape. Desi se trezea noaptea, azi noapte mi-a facut surpriza sa doarma pana la ora opt si ceva cand l-am trezit noi cu pregatirile. Motul il vom taia duminica.
Multumim de urari primite de la Doina cel, Alinaalex, Mihaser, Andreea Geogiana, Serj, Ceela si tuturor fetelor care s-au gandit la noi.
Eu n-am fost in Bucuresti vre-o 12 zile ( snowboard), Mario a fost la parintii mei. A fost prima despartire si mi-a fost destul de greu. Cu ocazia asta l-am si intarcat desi mai avem ceva scandal daca ma vede dezbracata ca isi adice aminte si incepe alergatul. In rest suntem bine, urmeaza sa mai facem o tura de injectii cu D2 peste o luna si vedem apoi cum stam.
Pupici si numai bine!
Ema si Mario (09.03.06)