LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Intru pe fuga.Noi ne-am intors din spital ieri dupa-amiaza,pentru ca Vladut a facut o gastroenterita cu Rotavirus.N-a fost o forma virulenta,dar era deshidratat si a trebuit sa-i puna perfuzii.O sa revin cu amanunte.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by claudia_d

Intru pe fuga.Noi ne-am intors din spital ieri dupa-amiaza,pentru ca Vladut a facut o gastroenterita cu Rotavirus.N-a fost o forma virulenta,dar era deshidratat si a trebuit sa-i puna perfuzii.O sa revin cu amanunte.

Claudia si Vlad (25.03.2006)
POZE

Claudia imi pare tare rau! Multa sanatate sa va faceti bine pana la party!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Salut fetelor, am cam tras chiulul in ultima vreme, dar promit sa recuperez.
LA MULTI ANI de 8 martie tuturor mamicilor si bebelinilorcare au facut 1 an.
Noi nu suntem foarte bine pt ca amandoua printesele mele sunt racite si nu putem iesi afara pe vremea asta superba.
Azi in sfarsit dupa 3 luni jumate de stationare ne-a iesit 1 DINTISOR. Avem 3.
Pupici multi.

LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ema, ce idee buna mi-ai dat cu patutul plin de baloane. Asa o sa-i fac si eu Evei. Off, de-abia astept sa-i vad reactia.
Sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos, destept si fericit! La multi ani!De asemeni la multi ani si pentru Andrei, caruia ii transmitem aceleasi urari.
Sa fiti niste copii cuminti.
Caludia, imi pare tare sa aud ca micutul are gastroenterita. Brrr, si sa faca si perfuzii. Prin ce ii fu dat sa treaca!!! Mi se zbarleste pielea. Sanatate multa lui "Valentin". Asteptam vesti bune.
Adar, te inteleg cum e cu timpul asta. Cu cat cresc copiii, cu atat sunt mai multe de facut, ei dorm mai putin, umbla mai mult ...
Ileana, spor la invatat si bafta la examene. Te asteptam cu poze de la ziua lui Viv.
Fetelor, noi aseara am fost la destrabalare de 8 martie.
Cred ca de mult timp nu m-am mai distrat in halul asta. Am fost 12 femei si ne-am facut de cap. Bautura, mancare din belsug, muzica, destrabalare ... ne mai lipseau Chipendale-ii. Cred ca daca ne-ar fi vazut barbatii nostri ar fi zis ca noi nu suntem femei normale, nu ne-ar fi recunsocut.
L-am luat si pe Luca cu noi ca mi s-a rupt inima cand il vedeam cum se ruga de mine sa il iau, "nu se poate sa ma lasi acasa singurel". Ca doar statea acasa cu ceilalti barbati ai casei. In fine, il luai cu mine.
Cand aparea Luca in decor (el statea undeva sus, intr-un dormitor plin de jucarii), doamnele se potoleau, erau cat mai decente.
Doamne, ca nebune am mai fost.
Dar cel mai fericita am fost cand am vazut-o pe mama fericita. S-a simtit super.Ne dureau falcile de la atata ras.
Am ajuns acasa pe la 12. 4 ore traite la maxim.
Azi ma sunara de la compania aceea cu interviul ca imi cer referinte.
Vor sa ma verifice. Si cum nu pot sa ma verifice overseas, cauta pe aici. Dadui doua nr. de tel. ale unor doamne de la Bibl. numai ca una nu lucreaza vinerea si cu ea am lucrat cel mai mult, ma stie mai bine, ma apreciaza mai mult. Asta e. Cum vrea Dzeu sa se intample. NU e jobul asta, or fi si altele potrivite pentru mine.
Daaaaar, azi facem 6 ani de USA. Am pus piciorul pe taramul american pe 9 martie. Imi amintesc ca pe 8 martie am lucrat in Ro. Am vrut sa lucrez pana in ultima zi. O zi trista, cu despartiri pline de lacrimi, imbratisari de nu ne mai desclestam ...
Mi-as dori ca asta-seara sa mergem la un rest. sa sarbatorim cei 6 ani de America.
Ah, sa va spun de al meu Lucut.
Se duce tata cu el sa il scoata afara, la joaca. Ii vine copilului sa faca pisu, spune ca nu mai tine pana acasa, ok, uite aici niste buruieni mai inalte, fa pe ele. Isi da copilul drumul, la care exclama: "tataie, uite Bellagio". A fost de coma. Ce si-a amintit el de fantanile de la Las Vegas (ca doar a fost de doua ori acolo) cat si de filmuletele ce ruleaza pe net.
Hai ca fug ca trebuie sa spal niste covoare. Ii expediai pe ai mei in parc cu copiii ca sa imi pot face linistita treaba.
D.a. fac iar voluntariat. Ah, ieri am voluntariat 8 ore. Serviciu adevarat.
Va pup si va doresc un we cat mai insorit si cu sanatate multa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

LA MULTI ANI MARIO!
LA MULTI ANI ANDREI!

Traian 24.02.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani fericiti!
Mario Valentin (Ema.72)
Andrei-Ioan (Aileana)

MP, un sincer La multi ani! multa sanantate si clipe tihnite in familie! sper ca micutii tai s-au mai intremat si tu te vei putea bucura de ziua ta uitand de orice griji si suparari.

Serj, oare primesti cu intarziere felicitarile mele pt Sergio? am pierdut momentul si apoi mi-era jena, dar decat sa te superi pe mine, mai bine imi asum greseala mai tarziu decat niciodata. Ii doresc sa fie sanatos, fericit si sa aiba multe realizari si vise implinite. Despre gradi, bine stii tu, din toamna vreau s-o dau pe Alicia la gradi, in principiu. Dar trebuie sa caut din timp. Am inscris-o pe liste de asteptare, vizitez cat pot si vreau sa insist cu telefoane acolo unde ma intereseaza cu adevarat.

Mihaser, pai de unde sa stiu ca ne-ati jelit? multi bondari roiesc in jur, dar albinuta e cu gandul la miere, si mierea e la voi nu-i asa?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

MP-ico, Monique, Mona, Monica :) LA MULTI ANI!!!!! SA FII SANATOASA, CAT MAI FERICITA si LINISTITA IN PRIVINTA PUILOR TAI SI PER GENERAL :)
Ema72 sa iti traiasca Mario...sanatos, frumos, si norocos :)
Ciuf ce mult ma bucur ca v-ati distrat, bine ca ai avut cu cine :) pupi pt Lucutza cu conexiunile lui dulci, pupi la mamica ta, pupila Evica, la tine, pupi toata trupa, de fapt :)
Adar..sa explici si tu "mucenicici" ceia
Claudia, sanatate multtttttaa la baiat
pup si pe restullllllllllll :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

Monicu la multi ani! Multa sanatate tie si copiilor si multe bucurii si pe viitor

Ciuf bafta la interviuri si cu referintele. Ce fain ca v-ati distrat asa bine! Lukul tau e un geniu!
Ema asteptam poze!
Laura83 multa sanatate piticutelor tale!

Va pupacim!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, MONICA !
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !
TE ASTEPTAM CU DRAG INAPOI IN TARA !

Andreea, pe mine m-ar fi interesat pantofiorii (mai ales ca noi purtam nr .... 23 !) dar, cum nu suntem din Bucuresti !
Felicitari pentru achizitii ! Sa le poarte Theea sanatoasa !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI
MONICA!!!

MULTA SANATATE TIE SI COPIILOR, FERICIRE SI TOT CE-TI MAI DORESTI TU!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput