LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 25
ciuf spune:
Salutare
Dananita, sa iti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani!
E bine acum Alecu? i-a trecut gastroenterita? Sanatate.
Mamici de pitici, doamnele noastre, va dorim sa fiti fericite si implinite azi! La multi ani! Un 8 Martie frumos.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Biuta spune:
LA MULTI ANI!!Sa traiti si sa infloriti langa puisorii vostri iubiti..si sa aveti parte de tot ce e bun..
Monica te pup cu mult drag..si..sa nu uiti ca aici suntem, chiar asa..virtual, sa te sprijinim moral, sanatate la puisorii scumpi..si sa speram ca pe Matei il tzine cel mult 2 zile..si ca o fi de la dintisori..
cu mult drag..sa nu uiti sa mananci..si de simti ca nu ai timp, eu is grasuca..imi permit..tu..nu prea..
inca o data
DananitaLa multi ani pt puiucul iubit!!, sanatate multa si fericire in viata!!!
Inca o data..numai bine la toata lumea :)...
P.S. Multumim tare mult de voturi..am intrat in topul 100 :), eu is fericita si cu atata :)
Polixeni spune:

LA MULTI ANI DAVID-ALEXANDRU!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
LA MULTI ANI MAMICILOR SI GHIOCELELOR!!
NICK VA OFERA IN DAR (VIRTUAL) TUTUROR CATE O FLORICICA SI VA DORESTE O PRIMAVARA SENINA SI PARFUMATA!
Stefanna spune:
Nici nu indraznesc sa imi mai scot capul de pe unde o mai fi ascuns...dar pt ca e 8 martie vreau sa pup toate mamicile de ghiocei, si in acelasi timp sa "le mituiesc" pe cele ale caror ghiocei au facut anu, si io am fost magar si nu am intrat sa scriu nic, nic, nic.
Promit ca revin cu pomelnic de rugaciuni de iertaciuni,si voi inceca cat de cat sa imi spal pacatele.
O primavara super faina.... nici nu ar putea fi alfel pt noi toate
Pupici
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2206)
ANDREEA GEORGIANA spune:
MARIA(NSHIRO)
VIVIAN
ANDREI(IRINA)
SERGIO(SERJ)
TUTUROR FEMEILOR,MAMICI,BUNICI,SURORI!!!!

Bebeii cei...batrani de-un an sa ne fie sanatosi si plini de noroc!
Noi,mamicile sa avem putere sa-i crestem frumos si intelepciune sa alegem ce este mai bine pentru ei.
Scuze pentru absenta dar,din nefericire,asa ma voi "comporta" in urmatoarele saptamani/luni,din pricina de job.
Noi suntem cumintele(cat se poate!),inca papam bine,am inceput sa facem plimbari prin patut,inafara lui inca ne este teama.Bubu se ridica sprijinindu-se de orice,in scaunul de masa nu mai poate sta decat in picioare si...invers,adica cu spatele la masa(intelegeti voi!),trancaneste mai abitir ca fetele alea de la concursurile TV.Avem tot 8 dinti si asteptam cu infrigurare aparitia altora.
Sambata trecuta am fost cu tot familionul(adica parinti,socri,sora...)langa Urlati(Prahova),la o manastire,pentru a-i face un parastas bunicii noastre(atat maicutele cat si unul din calugari au cunoscut-o,intrucat acolo a copilarit mama mea).Bubu s-a comportat admirabil,a dormit,si-a impreunat manutele in timpul slujbei(vazand la altii asta),am impartasit-o si a fost f.f.f.f. cuminte.Dupa slujba,am mancat acolo cu totii iar Bubu a papat ciorba de post ca un om mare(cu un codru de paine).Parintele Cleopa s-a minunat si a binecuvantat-o non-stop.Am facut poze si,atunci cand voi apuca le voi pune in album.
Catrinta...SA-TI DEA DUMNEZEU O CASA FRUMOASA!ANUL ACESTA!!!Am zis...
Doina cel,tare mult ma bucur ca ai revenit in forta.Sper sa am cat de curand motive sa te si sun.Sanatate multa si pupici micului luptator!
Poli,abia astept poze de la nunta ta.Nick e adorabil!
Catrinel,ma bucur ca v-ati mutat.Vei vedea ca se vor rezolva toate problemele si,atat voi cat si Onuta va veti obisnui cu noul cuibusor!
Stefanna...magarus,fiecare dintre noi avem probleme si,uneori,motive intemeiate sa absentam.Dar,fiecare dintre noi suntem cu gandul la prietenele de pe DC,nu-i asa?
MP,sanatate multa puilor vostri.Nu te lasa,esti una dintre cele mai curajoase mamici din cate stiu eu!Si veti fi acasa in curand!!!Numai bine sa ne intalnim.
Ciuf,ce bine semeni cu mama ta!!!Bine ca v-ati distrat si voi...ca-ntre fete!Cat mai stau ai tai?
gabi_fer,parca Alexutul tau are bubita la manuta?
sa treaca!(Sper sa nu ma fi inselat!)
Mai am ceva poze de vazut si filmulete...o gramada de treaba.Am votat si noi bebeii cunoscuti si tare sunt curioasa cine va iesi "invingator".
Pupici si...voi reveni!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
DAVID ALEXANDRU!
SA CRESTI MARE SI FRUMOS,SANATOS SI NOROCOS!
Dragele mele sper sa fiu iertata ca am scris pe sarite,asa cum am si reusit sa citesc dealtfel(da' de iubit va iubesc pe toate,fara exceptie!!!!!).Promit sa recuperez sau macar sa incerc...Pup si va doresc o primavara minunata tuturor,cu soare si ploicele calde si frumos mirositoare,fara vant rece si aprig,cu flori si zambete minunate de copii fericiti!Si cu muuuuuulta iubire!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI de 8 MARTIE TUTUROR MAMICILOR DE GHIOCEI si micilor sarbatoriti:
Matei-Alexandru 
Alessia-Maria 
Vivian
David-Alexandru 
si cu putina intirziere la Multi ani baietelului Cristinei, Sergio!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Qamar spune:
LA MULTI ANI, FETELE!
La multi ani bebelusilor care au implinit 1 an!!!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
mariana_1976 spune:
Va multumesc mult tuturor care v-ati uitat la poznica Magdei noastre.
O sa incerc sa mai pun cind m-o lasa "sefu'".![]()
Tare greu o ducem cu colicii astia nesuferiti...
Bine ca am scapat de varicela totusi.Sper sa treaca si perioada de incubatie de 2 sapt. si sa nu ia si fetita ca e jale.
Am citit cam tot ce ati scris, dar cum ma asez la computer cind unul cind celalalt dau semnale de "alarma" si o tin tot asa intreaga seara: cu o mina bag suzi, cu alta "surfez" sau mai bine zis incerc sa citesc sau sa scriu 2 cuvinte, iar Markus vrea in brate, iar copii mari au nevoie de nu stiu ce, din nou bibe,suna telefonu,bate vreun vecin la usa...LOL
Sa traiasca aia care au inventat swingul ca fara el nu stiu ce ne faceam...La noi cel putin functioneaza desi eram tare circumspecti sa-l luam sa nu-l luam.
Si peste toate astea ce credeti?!--Un molar de "minte" care statea frumos ascuns de vreo 10 ani incoace da sa iasa!Probabil o sa-l operez ca am un colt vizibil si cealalta parte este tot in interiorul mandibulei.

Delia cum mey, la furat de fetite?!![]()
![]()
![]()
![]()
Poate ca n-o sa ai totusi nevoie sa recurgi la metode atit de.."extreme" si o sa ne anunti in curind ca asteptati sosirea unei printesici.
Alina/Oradea si eu tot pasare de noapte am fost toata viata,nici scoala nici serviciul nu au reusit sa ma schimbe in privinta asta.![]()
Simona_toma si Anamaria/Alba eu tocmai am citit de o noua metoda de adormit copilasii care se practica in Suedia.Sa ma trageti de mineca (pe PM) sa v-o traduc, ca poate o merge.![]()
Laura aveti niste printese cu ochisorii de peruzea atit de frumoase!

Catrinel te cred ca esti obosita dupa toata tevatura cu mutarea, serviciu,etc.
Oana ghiocica!
Mariana
mariana_1976 spune:
Monica sper sa nu mai aveti probleme si sa fie amindoi baieteii sanatosi!
Aida super filmuletul cu voi si Alex!
Poli
stai linistita ca baietelul meu mijlociu a mers fara ajutor doar la 13 luni,suedezii zic ca sa nu ne ingrijoram decit daca trec de 18 luni,iti dai seama?!!!
Ciuf multumim la maximum pentru linkurile de vot.
Ce dragut ai povestit faza cu interviul ala!![]()
Irina da, Andreiasul vostru chiar are dimensiunile unui baietel de 2 ani.
Nu te ingrijora cu vaccinurile ca nu e graba, noi am facut doar 3 in 12 luni.
Ileana/Molde bravo pentru examenele trecute si mult succes la cele in limba engleza!
Carmenpitt77
multumim mult pt. urari!
Stefanna
te mai asteptam la povestioare cind ai timp, daa?
Biuta tare haioase banculetele pe care ni le scrii tu ,unde le gasesti tu oare?![]()
Andreea-Georgiana
Kim ce super e poza cu "lelea" si "badicu"!
moatza!
Ameluta
ce bine ca mai intri si pe la noi!Multumim de urari!
Aalina2003 noi de obicei adormeam bebeii in carut daca mergeam intr-un loc necunoscut in vacante.![]()
Adar, alooo!
Voi pe unde sunteti,pe culinar cu Noe??![]()

Mariana