LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Poli, e un scump Nick la volanul masinii in decorul acela de joaca. Dar cel mi mult mi-au placut ipostazele lui nastrusnice, ca puiut la tava de exemplu.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kim, la noi azi au fost 20 grade (+) si un soareeee...de fapt nici iarna n-am avut, tot primavara a fost! am avut mare noroc, am prins numai vreme buna de un an incoace, a tinut cu noi, asa ca noi suntem mult pe afara!
wow, -20 grade zici??? brrrr!
voi cum iesiti?

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Vivian sa cresti mare frumoasa si sanatoasa sa ai o viata plina de noroc sa fii inconjurata numai de oameni buni si valorosi si sa fii la fel de ambitioasa si desteapta ca si mamica ta!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani,fetelor, pentru 8 martie! Sa aveti o primavara minunata si plina de soare si o viata...ca o primavara!

La multi ani puiutilor care si-au mai sarbatorit ziua:

Alessia-Maria(lumysti)
Vivian(ile)
David-Alexandru(dananita)

Sa fiti iubiti si fericiti!

Eu va multumesc din suflet pentru incurajari si ganduri bune,insa situatia e departe de a se ameliora. Vlad nu a mai facut astazi febra si e in continuare pe antibiotic,dar in schimb,de ieri,a inceput din nou Matei cu febra maricica...A fost azi la doctor si cica nu are ce are Vlad,sa mai asteptam o zi-doua sa vedem cum evolueaza starea lui si apoi vedem. De mancat mananca binisor,bea apa,laptic(si praf si de la mine),cand ii scade febra e vesel si energic...Nu mai stiu ce e si cu ce se mananca si mi-am pierdut increderea ca se va rezolva.
Nu mai spun ca si aici a fost si este o vreme frumoasa de primavara si noi suntem constransi sa stam in casa;ba cu unul,ba cu celalalt. Asa ne incearca Dumnezeu pe final sa vada daca suntem sau nu in stare sa rezistam.Eu mai am putin si clachez;e ingrozitor sa ii vezi suferind,arzand,sa nu ii poti ajuta cu mare lucru.

O sa incerc sa va scriu mai multe maine,cate ceva fiecareia in parte,asa cum incerc de fiecare data. Si sper ca mesajul meu de maine sa fie mai optimist...
Pana atunci,va multumesc pentru suport si pentru ca existati si am si eu cui sa ma plang.
Sa aveti parte de tot binele!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani mamicilor!!

va invitam aici:

momente de iubire

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

DanaNita sa-ti traiasca minunatul baietel si sa fie sanatos! Cadou mai frumos de 8 martie nici ca exista!
David-Alexandru multa sanatate si fericire, noroc in dragoste si de bani!

Fetelor va doresc o primavara minunata, plina de flori si impliniri!
La multi ani tuturor si multa sanatate, noroc si tot ce va doriti!

Va multumesc din suflet ptr postarile de la filmulet si va pup pe toate!

Alinuk multumuim la fel...e super subiectul si o sa onoram invitatia

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

In primul rand, desi cu intarziere, pentru care imi cer scuze, lucrurile au fost cam "zapacite" in ultima vreme, "La multi ani!" bebelusilor:

03.03
Maria - Nshiro
Andrei - Irina71
Stefanel - alinutza3
Maria Cornelia - iris77

06.03
Matei-Alexandru - Tecla

07.03
Alessia-Maria - Lumstya

Pentru ziua de azi, "La multi ani!" pentru:
08.03
- Dananita

si, bineinteles, La multi ani tuturor fetelor! va dorim sa fiti sanatoase, toti cei dragi voua sa fie sanatosi si sa fiti fericiti cu totii!

si pentru ca, probabil, nu voi apuca sa mai postez vreun mesaj prea curand, desi va citesc mereu (dupa 10 noaptea cand doarme micutul terorist, bineinteles), "La multi ani!" pentru:
09.03
Mario Valentin - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana

Le dorim tuturor bebelusilor, care de acum sunt deja copilasi mari, sa fie sanatosi, veseli si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

a propos, pozutele din concurs cu ghioceii nostri sunt super dragute, le vom vota si noi!

http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png

"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

corectura: La multi ani! David-Alexandru - dananita
sper ca nu am uitat vreun ghiocel care tocmai s-a sarbatorit sau se va sarbatori azi sau maine

http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png

"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI tuturor reprezentantelor sexului frumos de toate varstele!!!

Dananita,sa iti traiasca flacaul,sa te bucuri de el!Pupa-l si ureaza-i La multi ani si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani dragi mamici, sa ne traim, sa fim sanatoase si iubite.
De asemenea la multi ani pentru David-Alexandru sa cresti mare si frumos.

Mergi la inceput