LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

LA MULTI ANI,Alessia-Maria - Lumsty
LA MULTI ANI,Vivian - Ile77

LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vivian, Alessia.
Va dorim sanatate, fericire si cat mai multe bucurii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Va multumim frumos pentru urari, pe care le dorim si noi bebeilor vostri.

Cu putina intirziere zicem si noi La Multi Ani si tot binele din lume sa va inconjoare!

03.03

Maria - - Nshiro
Andrei - - Irina71
Stefanel - - alinutza3
Maria Cornelia - - iris77

06.03

Matei-Alexandru - - Tecla

07.03

Alessia-Maria - - Lumstya

eu sint pe aici stresata cu examelnele, am dat 2 examene de limba norvegiana, pe care le-am luat, iuhu , si mai am unul de engleza ,luni.
Pe urma vreau sa-mi trimit hirtzoagele la colegiu si sper sa fiu admisa in august.
Asa cum am zis, revin in forta dupa 12martie.

salutari si pupici la toti

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULI ANI FERICITI VIVIAN SI ALESSIA

Ciuf felicitari pentru interviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

LA MULTI ANI VIV!!!!, SA CRESTI MARE..SI FRUMOASA..SI SA O BUCURI PE MAMICA CARE IA EXAMENE INTR-O LIMBA, IN CARE, SA MA BATI..CA NU AS DA :) FELICITARI ILE :)
Ciuf ai fost totala :), bafta, sper ca le-o placut de tine :), noua ne place.. sa te distrezi si pt mine la chef :)
Serj, suntem ok, :)
mi-e somn de imi pica ochii ..ca atare..un banc scurt, da lesinator

Pe patul de moarte sta intins un batran de 80 de ani, sot, tata, bunic,strabunic.
I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata
familia: sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.
Deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune cu
care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca.
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile
ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe
patul de moarte.
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia.
Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala,
sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu.
Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si
placerile voastre.
Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul!
Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din
toate ?
-Ce,dragul noastru tata? il intreaba cu totii curiosi.

-Nu mi-e sete!!!!!

Pup trupaaaaaaaaaaaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Alessia-Maria - Lumsty
Vivian - Ile77

Multam' cucoanelor de voturi Cat, aalina2003, simonatoma, tania2, carmenpit77, polixeni (sper ca n-am omis pe nimeni).
Irina, numai o data se poate vota un concurent pe tot parcursul concursului.

Catrinel, cursul meu e ok, sunt in sapt. de vacanta, dar am de pregatit un proiect (bine ca mi-am amintit), am dat un examen, am stiut, n-am inca rezultatul. Tu cum esti? in afara de faptul ca nu-ti vezi capul de treburi. Cam asa arata si zilele mele.

Ciuf, te felicit pt interviu, doamne da sa fie postul tau!

Ile, La multi ani pentru micuta printesa! Felicitari pt examene, bafta in continuare!!!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

03.03

Maria - - Nshiro
Andrei - - Irina71
Stefanel - - alinutza3
Maria Cornelia - - iris77

06.03

Matei-Alexandru - - Tecla

07.03

Alessia-Maria - - Lumsty
Vivian - - Ile77!!LA MULTI ANI FERICITI SI NOROCOSI GHIOCEILOR!!!

LA MULTI ANI SERGIO!SA AI PARTE DE MULTE BUCURII IN VIATA SI MULTA SANATATE!

Am reaparut si eu...noi suntem raciti,ne curge nasul,suntem mai maraiti.Am dat si cu capul de noptiera si ne-am lovit destul de rau.Ne-am dus si la spital sa ne asiguram ca nu e nimic grav...va dati seama ce sentimente de vinovatie am avut...bine ca nu a fost mai rau.Zilele trecute a fost un soare si o caldura la noi de zici ca a venit vara dar azi s-a stricat vremea.Am tot citit despre prichindeii vostri si am ajuns la concluzia ca al meu e cam singurul care nu merge fara ajutor.Ni s-a dat "verde" de la pediatru sa papam si ou si peste si de toate si o sa schimbam si laptele...din praf in lichid.Dinti tot 4 avem si se vede un coltzuc din al 5 lea.Noi avem numai 10,250 kg si 75 cm.
Am vazut ca e si un concurs cu poze m.Multumita lui Ciuf am votat si noi toti ghioceii carora le uram mult succes!!
Am incercat sa recuperez cu cititul din urma dar nu am reusit asa ca cer iertare daca nu voi putea raspunde tuturor mamicilor.

Kim felicitari Alisucai pt pasii facuti!

Miha cum ai reusit sa-l inveti sa faca la olita?Succes la facut bb2!!Mi-a placut tare mult tortul winnie!!

Mariana ai o papusa vie!!!Felicitari!!E o dulceata!Felicitari lui Markus pt primii pasi!!Insanatosire grabnica!!

alinaalex si noi am fost la un loc de joaca.Am pus niste noi sa vedeti cum sunt si p-aici.

aida superb montajul!!Am incercat si eu dar nu-mi download-eaza toate pozele ...de filmulete nici nu mai zic...

Irina ce tort frumos ati avut!! Tu l-ai facut??Andrei e superb!!

catrinel bine ca ati terminat cu mutatul.Te cred k esti obosita la un asa program...

gabi_fer felicitari pt Alex!!Dragutul...cum mai e manuta??

ameluta multumesc pt incurajare!!

ciuf esti o frumoasa!!ce cadou frumos i-ai facut mamei dar si tie!!Ei,ai aflat raspunsul?Iti tin pumnii!!

MP imi pare tare rau sa aud k ai copilasii bolnavi.Multa muta sanatate va doresc!Bine k va duceti acasa...sigur ti se va schimba si starea de spirit.Curaj! Felicitari lui Matei-plimbaretul!

simona sanatate lui Edutu!!Multumim ca nu ne-ai uitat!!

ile felicitari pt examene!!Bafta la urmatorul!!

Am pus niste poze si filmulete noi cu Nick pt cine are timp si doreste sa ne vada.
Pupicim toti ghioceii si toate mamicile!!(maine eziua noastra nu uitati!!!!!))

POZE NOI:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

FILMULETZE NOI:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI FERICITI

MATEI ALEXANDRU (TECLA)
VIV (ILE)
ALESSIA (LUMYSTI)

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Poli, am vazut pozele cu pustiul tau, se vede ca s-a simtit bine acolo la club!
sa stii ca nu e singurul care nu merge decat sustinut , nici Marc nu merge singur, ii e lene si afara sa mearga chiar daca-l tin de manutze, dupa cativa pasi vrea sa se aseze pe fundic sau in genunchi, spre deosebire de copiii din parc de varsta lui (si sunt multi) care deja au facut primii pasi. asta e, e mai lenes. In parc vrea mai mult pe tobogan sau pe leagan. In schimb mai sta inca in rotobil (sta, vorba vine, ca alearga cu el prin toata casa) si se catara cu usurinta pe unde apuca, mai ales pe mobila. In picioare sta bine, dar sustinut sau daca se sprijina de ceva. Si dupa cum vad, nu cred ca va face primii pasi prea curand, e prea mare lenea. da' nu ma agit.
...aaa, si are numai 2 dintisori, restul n-au aparut inca.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ce bine ca aveti vreme buna, vorbiti de tobogane si leagane, si la noi e luna martie dar sunt inca munti de zapada si -20 grade...

Azi am vizitat o gradinta unde ravnesc s-o dau pe Alicia din toamna. Mi-a placut f mult. Numai ca nu sunt locuri...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput