LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Ciuf ma bucur ca te-ai descurcat si ai dat raspunsurile care le-au dorit doamnele. Vreau sa-ti spun ca datorita ideii tale am reusit sa votez si eu ghioceii.
va pup pe toate mamicile si va doresc sanatate multa la copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI ! ghioceilor :

Matei Alexandru (Tecla)

Alessia Maria (Lumysti)
Vivian (ile77)

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !

ciuf, multumesc pentru link-uri, am votat tot.
Lasa modestia, sunt convinsa ca i-ai facut praf la interviu.

kim, aoleu, bine ca mi-ai zis ca langa ratuste, ca eu aveam orbul ... gainii.

Dar nu stiu de ce nu ma lasa sa votez poze pe care le-am mai votat in alta zi ! (de ex, pe a lui kim !)

gabi-fer, cum ai rezolvat cu fimoza ? Ca si putza lui Andrei e cam strangulata la varf, si pediatra cica sa incep sa-i fac masaj !

Serj, ce bine ca scrii ! Stii cumva daca Sophia Loren are nepoti ? O admir foarte mult, inca din copilarie, stiu ca are 2 baieti mari, dar nu stiu daca are nepoti ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Delia, ce chestie cu visele alea. Si eu cred in reincarnare, ca avem mai multe vieti, si fiecare viata ne apropie sau ne indeparteaza de Creator, depinde doar de atitudinea noastra fata de incercarile care ni se dau. Am citit si cartile lui Lazarev.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ciuf, datorita tie am votat toti ghioceii.Mai, dar ai pierdut o groaza de timp ca sa ne fie noua mai usor.Super fata!!Am murit de ras la faza cu parfumu'.sigur le-ai dat gata pe zdrahoancele alea 7.Si nu ma refer la parfum, ci la raspunsurile tale corecte
Am fost la pediatra aseara si l-a trecut pe antibiotic, Amoxicilina.Si mi-a zis sa-l scot pe afara, ca e cald.De fapt l-am scos de ieri dupa masa, ca prea era soare si frumos.Cum sa tin copilu' in casa pe asa o vreme?Cred ca i-a facut bine aeru' ca s-a trezit azi noapte doar din ora in ora!Vai steaua mea, mai sunt in stare sa fac si haz de necaz!!
Poli, pe unde umbli?Cum stati cu pregatirile?treci imediat si spune tot!!
Irina, m-ai dat gata cu dimensiunile lui Andrei!!Mai, dar ce mananca???E...urias!!Voi sunteti inalti, nu?
Adar, tu tot racita esti sau iar cucaresti si nu ne bagi in seama.Ne e dor de tine.
La multi ani, Vivian, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa cresti mare si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani frumosi si muuulta sanatate si bucurie pentru ghiocica de 1 anisor Vivian!

Ciuf,inhalatii cu ce? Eu stiam cu apa cu sare, da'nu prea au mers!Petrecere frumoasa joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Alina, Ana face acupunctura?Sa doarma mai bine?Sau n-am inteles eu?Te rog, da-mi si mie detalii daca e asa, ca si eu ma confrunt cu problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Fetelor, am reusit sa citesc ceva, Ciuf, super ideea am reusit sa votez ghioceii nostri iubiti!
Nu am timp sa raspund, dar asa repede tre sa-i spunem Monicai sanatate multa la micuti si multa putere, sa va intoarceti cu bine acasa.
red]Ciuf, ma bucur ca reusesti sa-ti faci timp si pentru tine, tare frumusica ai fost la petrecere!

Noi suntem bine,avem 3 dintosi si se vede si nr.4, mai avem putin de tras cu bunicul pe 15 martie face a 2- a operatie pentru a scoate surubul ( suna urat dar asta e), , sper sa fie bine, Irina imi dau seama prin cce ai trecut si treci, ma refer la operatii, super grutatea si inaltimea "micutului".

La multi ani!

Matei Alexandru (Tecla)

Alessia Maria (Lumysti)
Vivian (ile77)[/red]

Va pupacesc si poate diseara reusesc sa scriu mai mult!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Simona, da,pentru asta.Ea a dormit relativ bine, de bebelusa, dar de pe la 10 luni incepuse sa planga in somn si sa se foiasca ingrozitor.(de foit s-a foit intotdeauna, dar se trezea si de 7 ori/noapte la un moment dat, desi nu fiecare noapte era la fel).Cateodata voia lapte,cateodata nu, asa ca nu stiam de ce se scoala si e asa agitata.
Ideea e ca se schimbase si in rau, nu in bine.Am fostla dr pediatru care se ocupa si cu acupunctura (si cu homeopatia) si a spus cadaca se manifesta numai in timpul noptii si numai intre 12 si 5, atunci este o tulburare care se cheama pavor nocturn, care tine de structura copilului si care se poate ameliora prin ace. Pana acum a facut 3 sedinte (1 zi da,1 zi nu)si a inceput sa nu mai planga in somn (foiala a aramas, darvad ca ecomuna printre ghioceii care nu merg, se pare, sa manance muuult mai bine laptele de seara(240 ml,in repirze, adica aproape dublu)si sa se trezeasca la 5, aprox. Totusi, se pare ca rezultatetle vor fi mai bune dupa incheierea tratamentului.Cam attat, daca mai vrei dsa stii ceva, spune-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ile sa-ti traiasca "baietelul" pe care l-ai nascut acum un an!
Vivian! La multi ani si multa sanatate, dar si multi pretendenti!
Lumisty la multi ani fetitei tale Alessia-Maria !

Ciufesti mortala! Sa stii ca si io fac multe gafe...asta-i stilul meu! Te pup si sper sa nu pirzi slujba din pricina parfumului!

Irina Tania are dreptate...si eu cam ai idee prin ce treci si iti urez multa sanatate si insanatosire rapida!

Tania ma bucur ca sunteti si voi dintoase, multa sanatate tatalui tau si spunei lu` Roxi ca mi-e dor de ea! Pls!

Simona ti-am trimis trei retete pe mail!

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am internet acasa!!! In sfarsit!
Da’ mi-s taaaare obo…. Bei, sunt asa de obosita, ca simt ca ma dezintegrez… Ziua mea e cam asa: ma scol la 7 jumate (lux, stiu) dau lui Oana sa pape, o pun in patutz inapoi in speranta ca doamre (din parti, mai nou), plec la servici, la 2 ma intorc, ii dau repede sa pape, ne jucam, mai strang prin casa, incerc sa o culc, cateodata doarme, cateodata nu (mai des NU), asa ca ne tot jucam…. La 5 iarasi papa, la 6 iesim putzin afara, cumparaturi, etc, la 7.30 intram in casa, pregatiri de culcare, joaca, etc, papa, culcare (asta merge usor – sa bat in lemn)
Dupa aia ma pun pe spalat vase, strans prin casa, facut repede ceva mancare – si dupa aia pic.

Aranjat lucruri prin casa, gatit (putin, e drept, dar totusi ),mutatul asta, Oana care nu-si gaseste inca locul, ba am mai fost si la ciclu, na… sunt varza.
Oana si-a schimbat programul, doarme putin ziua, nu papa asa bine, dar macar noaptea dorme. Inca nu si-a facut ritmul dupa mutare, nici nu ma gandeam c-o s-o dea asa peste cap.

MICAALSA am primit retetele, multumesc frumos! Am impresia ca Oana s-a saturat de linguritza, nu mai are rabdare sa stea in scaunel la masa, se tot stramba si se impinge… Uofffff….

MP; imi pare asa de rau ca-s bolnaviori copilasii. Cat mai stati prin strainataturi? Cand mergeti acasa? si multa sanatate!!!

DELIA, m-ai dat gata cu visul tau!!!

CIUF, nu pot decat sa te invidiez pt ziua respectiva!!!

Cine mai era… ca scriu din amintiri…

KIM, cum e cu cursul tau?

MIHASER, asa face si mama ta? Ca si io incerc s-o scot pe a mea si ea mai degraba ramane in casa….

la multi ani VIVIAN!!!!!!!!!! NUmai bine si multa sanatate si fericire!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput