LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani Matei- Alexandru, Alessia-Maria si Vivian!!!, sa cresteti mari sanatosi, cuminti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

ciuf, Mihaser,Irina, Delia si MP, eu va multumesc mult pt urarile facute lui Sergio,chiar daca nu face parte de la ghiocei (desi pt mine tot ghiocelul mamii este )sunteti tare dragute.
la party, a fost frumos. mai ales ca Ambra a avut acces la camera interzisa si tot acolo tragea; pe cine apuca de mana in camera fratiorului cerea sa fie dusa
Monica, tare rau imi pare sa aud ca aveti probleme de sanatate cu puiutii . sper ca acum cand iti scriu sa fie deja trecuta si febra, iar Vladut si Matei sa fie bine
ma bucur ca mai aveti putin si plecati acasa, asa vom putea sa ne auzim mai des!
ciuf super iesirea voastra!!! ma bucur ca ai dedicat putin timp si pt tine. si mi-ai placut, te aranjeaza tunsoarea
si mie mi-ar place sa ies asa...
irina wow ce grasunel si inalt este Andrei!!! pai a mea este piticuta pe langa el
dar ce vaccin vrei sa-i faci? si ce are cel gratuit?
catrinutza intre timp iti urez eu sa va ajute Dumnezeu sa va faceti casa cat mai repede!
simona toma dar are si febra de sunteti consemnati in casa? eu ii tin in casa doar daca au febra, altfel afara stau cu ei chiar daca le curge nasul sau tusesc.
ema 72 de ce nu mai intri? va pregatiti de party?
aida mi a placut enorm "binecuvantarea" de la semnatura.
biuta sunteti mai bine acum?
pup pe toata lumea

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Monica, sa nu te mai aud ca ne plictisesti cu problemele voastre de sanatate. Noi trebuie sa le intelegem pentru ca suntem si noi mame si trecem fiecare prin aceleasi griji cand e vorba de copilul nostru bolnav. Numai sa fii fara suflet sa nu bagi in seama asa ceva.
Imi pare tare rau sa aud ca au fost bolnaviori micutii. Bucura-te de primii pasi ai lui Matei - felicitari pentru mergaret- si ai sa vezi ca si Vladutzu se va face bine. Fruntea sus ca maine va fi soare pe drumul vostru.
Te inteleg tare bine, Monica. Stiu cum e. Unul incepe sa se recupereze si vine al doilea cu alta boala. Asa ni se intampla cand era Luca la gradinita. Aducea acasa tot felul de virusi, ii impartea cu noi, mai mult cu Eva, si crede-ma ca ajunsesem sa imi pierd mintile. Imi era frica sa nu incurc medicamentele, sa gresesc doza ... Multe de spus. Dar ce vreau sa mentionez e ca se intampla de foarte multe ori sa se imbolnaveasca amandoi copiii. Te demoralizeaza treaba asta.
Cum naiba Mateiutzu are anemie?
Vreau sa aud ca maine Vlad e mai bine.
Acusica iti vine ziua si trebuie sa fii o mamica fericita. Va pup si sanatate maxima.
Simona, primavara e cam inselatoare. Ba adie un vanticel, ba schimbari de temperatura, cert e ca se raceste foarte usor in perioada asta a anului. Aveti grija de voi.
Irina, ce fain iti statea in costum!!! Nu e asa ca e un costum super elegant? Cand l-am purtat acum 5 ani am fost o admirata. Ma intrebau de la ce magazin simandicos l-am luat. Apoi cand le-am spus nu le venea a crede ca a fost facut in Ro. Habar n-au ei ce faine lucruri gasesti in Ro.
Delia, fain de tot martisorul luat mamei tale. O idee super.
Micaalsa, numai membrii DC pot vota.
Irina, uite aici toti copiii din grupa noastra:
caciulitza- Micaalsa - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5
explorand - Ciuf (Luca)- http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=12
iepuras1 (nu cel pe iarba) - Alorea - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14
implinire - Biuta - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15
inROZ - Marilena12 ( s-a inregistrat candva la noi in grupa dar nu ne-a scris) - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15
lapieptulmamei - Kim - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=17
mama si fiica - Ile77 - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=18
nastereaAnnei - Cat - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=20
un sens - Gabi_fer - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31
Puteti sa dati cate puncte doriti. In masura in care o apreciati. Merita mult (v-a placut foarte mult) ii dati 5 puncte, merita mai putin ii dati 4, 3, 2, 1. Nu se poate vota decat o singura data fotografia.
Hai va pup ca pierdui destul timp azi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Imi cer scuze daca mi-a scapat vreun ghiocel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Monicule imi pare tare rau ca esti atat de trista si neajuorata. Ce te-as mai pupaci eu sa te mai inveselesc. O sa ma rog la Doamne Doamne ptr voi!

Gabi, Cameliada imi pare rau ptr accidente...nu va invinovatiti fetelor ptr ca eu stiu cum sunt mergatorii astia mici...e imposibil sa anticipezi tot ce fac

Ciuf ce super ca ai reusit sa o scoti pe mama ta din casa! Sotu` ne-a invitat pe mama si pe mine la restaurant, si neserioasa nu a vrut sa mearga!

Simona, Serj

Gata am votat ghioceii! Pe Alorea nu o votasem! Mersi Ciuf!

Mama Irina ce facusi...zisesi cuvantul interzis...slaba

Va pup! Am mai pus poze in albumul 11 luni!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Linkul concursului e usor de gasit, chiar sus langa ratuste, in dreapta aveti si clasamentul, puteti vedea si cine a votat.
F buna ideea lui ciuf de a posta direct linkurile cu paginile unde se pot vota ghioceii nostri. Gratie ei, am votat si eu azi ghioceii care imi scapasera pana acum. Sa-mi atrageti atentia daca am uitat pe cineva. Noi am cam decazut (eram pe locul 9, vad ca am ajuns pe 14). Nu cred ca se stie ca s-a prelungit termenul, ca se poate vota pana in 10 martie.
Ciuf, grozav cadou v-ati facut, si noi obisnuim dar mai putin oficial, acum mi-ai dat curaj sa perseverez. Deocamdata urmeaza multe baby shower in gasca mea de prietene, deci tot un fel de party-uri feminine.
MP, multa santate si putere, ne rugam sa treaca toate supararile si toti virusii, si sa va intoarceti cu bine acasa.

Dupa o lunga pauza foto (din motive tehnice), am pus si eu cateva poze de la 11 luni (daca doriti sa ne vedeti) aici

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Matei-Alexandru (Tecla)!!!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Scumpelor,ia spuneti-mi si mie ,va rog,......ce e cu acest concurs,si ce se da,care-i miza???

IRINA,ptiu,sa nu-l deochi,dar mare flacau mai ai.....si eu ma mai plangeam de Rudy ca ma doboara la 11,4 kile.Sa va traiasca si la mai mare!!!Ciuf,si eu dupa vreo 6 luni de america am avut primul meu vis engleza ;se facea ca venise nevasta unui coleg de munca,noi lucrand la restaurant, din yugoslvia si eu incercam sa-i explic aleia in engleza.....ca intre mine si barbatu-su nu fuse nimic decat simple flirturi ca intre colegi.Ha,ha,si m-am trezit razand.....ca ia te uita ajunsei sa visez engleza.Da unde mai pui ca visai la un moment dat ca eram in Franta anilor...17XX si....pe bune sunt convinsa ca ce am visat atunci e defapt o viata trecuta caci stiam prea multe amanunte.Se facea ca eram imbracata in negru si aveam pe cap o caciulita alba cu margina intoarsa pe dinfara,eram fata tinara,ma uitam in oglinda si nu era chipul meu de acum,dar stiam ca sunt eu.Eram slujnica la curtea familiei regale.....si ma incurcasem cu printul pe care mam regina vrea sa-l insoare cu cineva dintr-o alta familie princiara dar asta nu vrea ca...se tinea de mine ,....drept pt care ma-sa a platit pe unul sa ma omoare,....si m-a fugarit asta cu cutitul in mana prin castel si eu....am fugit in pod,el m-a prins dar fiind si el tot slujitor,deci un fost coleg care ma simpatiza pana atunci de altfel,imi zise sa tip ca sa creada cei de jos ca el ma omoara si m-a taiat la mana ca sa ramana urme de sange si m-a pus sa promit ca la noapte sa fug si sa nu ma intorc vreodata acolo.Bonnn,ca in filme,parca trecusera vreo 15 ani....eram cuconita si veneam la palat cu daruri pentru nevasta printului celui cu care ma iubisem eu in tinereturi....si acum asta era noua regina,si intrand la palat,eram asa de bucuroasa sa revad locul acel acare imi era atat de cunoscut.Se facea ca imi vine sa sarut si peretii care erau acoperiti cu un fel de lemn maro inchis la culoare,sculptat in mici rombulete si ma gandeam eu"ei doamne cat am mai sters eu,peretii astia,respectic lemnul ala de praf.Si apoi am intrat la regina,o tipa naltuta ,slabanoaga cu oase subtiri,uscativa dar cu un cap micut si cu trasaturi foarte feminine si frumoase,cu o fraza pe care nu am vazut-o niciodata in viata asta reala,ceva de genu o coada de par impletit era ca o cordeluta pe cap si restul parului la spate fain facut.In fine,acolo in camera asta mai erau 2 tipe.Se facea ca una era cam de varsta mea si eu o recunosteam dar ea pe mine nu,si tipa asta parca ma cam calcase pe mine pe nervi ca era mai uratica si fiind verisoara printului,spera sa o ia iasta de nevasta.....si acum ma gandeam eu in sinea mea"ihim,te-a luat asta,NU",si imi pare bine....de oftica ei,apoi a doua fata era cam la 19-20 de ani tinerica,tot ceva verisoara de-a printului,si eram asa de bucuroasa sa o revad caci se face ca imi aminteam cum o crescusem eu,cum o ajutam la imbracat si o pieptanam pe cand ea avea4-5 anisori,si acum imi venea sa o mananc de drag mai ca plangeam vazand-o domnisoara in toata firea si ma bucuram enorm sa-i revaad chipul blajin si plin de o candoare copilaroasa.Si....ininte de a ma adresa reginei,noi astea 3 incepuram sa zicem de mai multe ori "slava reginei,slava reginei",parca ceva"puor la reigne"Si apoi i spuneam reginei ca sunt sotia baronului dintr-un oras care incepe cu M,iar aceasta mi-a raspuns i-a spus sotul sau ca acesta este un oras tare dragut pe care si ea ar vrea candva sa-l viziteze.Apoi parca ma gandeam in sinea mea ca-i multumesc domnului ca m-a ajutat sa nu raman slujitoare la castel toata viata ci....am ajuns o domnita,la casa mea,maritata bine.M-am trezit si m-am cutremurat de toate cele visate si traite si nu pot uita acest vis.Toate imi erau atat de cunoscute de sunt sigura ca le -am trait eu candva.Voi avura-ti vise dintr-astea.Sau alt exemplu de vis,dar nu o sa mai lungesc.Ma visez in exact aceleasi 3 case,pe care nu le-am vazut in viata mea si caut ceva de exemplu o forfecuta si stiu exact unde sa o gasesc ca si cum as fi in propria casa.Gata fug ca s-a trezit odorul,dar toate astea m-au facut pe mine sa cred in ....vieti trecute,in ceva de care nu suntem constienti dar nu inseamna ca nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Intru si eu repede sa va spun ca (multumita lui Ciuf) am votat si eu toti ghioceii, fiindca imi scapasera cativa..
Ciuf,bravo pentru idee si pentru petrecere..asa o sa -ti pregateasca si tie Eva, peste un an-doi...
Monica,sanatate bolnaviorului si veniti repede-repede acasa, ca tot aici e mai bine..!!
Ana e in plin tratament cu ace, deocamdata nu se mai trezeste la 2-3 ci la 5,ceea ce mi se pare rezonabil si parca nu se mai frichineste toata noaptea asa, desi e cam devreme sa ma pronununt.
Eu sunt cam racita..o sinuzita veche se mai intoarce cateodata..dar sper sa-mi revin curand-curand!
Catrinel, 1 saptamana i-a trebuit Oanei sa se obisnuiasca cu noua camera? I-ai schimbat ordinea acolo,mobila ?Intreb fiindca si Ana a plans in prima noapte la munte si apoi in prima acasa, dar apoi a parut sa-si revina,daca sepoate spune asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Scumpelor,ia spuneti-mi si mie ,va rog,......ce e cu acest concurs,si ce se da,care-i miza???

Parca un aparat foto digital

Alexandru la multi ani si multa sanatate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Aalina, fa inhalatii pentru sinuzita. Pentru mine au fost mana cereasca. La sot nu au functionat prea bine, mai bine zis ineficiente.
Sanatate maxima.
Fetelor, ma intorsei de la interviu. Mama lor (si anume 7 femei, LOL) de nu ma intervievara de nu mai stiam de mine, a cui sunt, cum ma cheama. Stoarsa precum lamaia.
Fiecare avea intrebarile scrise. Tu, zici ca era job cu responsabilitati enorme, tineam in spate o tara, nu un amarat de job de munca de birou. In fine, ajunsei eu acolo cu 5 min. mai devreme, facui prostia sa folosesc mai mult parfum (un mare NO-NO la interviuri)(tocmai ce am capatat ieri un J'adore ... de unde credeti, tipa care ma coordoneaza la Biblioteca l-a gasit prin niste birouri parasite si l-a luat. L-a incercat, mi l-a aratat, i-am zis ca il stiu si ca-mi place foarte mult. "Ia-l tu". Io: "no way". Eh si tipa la sfarsitul programului se pricopsi cu o durere de cap, parfumul bata-l vina, si se supara atat de tare ca insista sa il iau daca imi place) si duhneam mai rau ca o cocota si sa ma vedeti fetelor ce dadui niste ture in jurul cladirii sa ma "aerisesc" ca doar-doar scap de pacatosul de miros. Cred ca eram buna de filmat: la patru ace, papuci cu toc, geanta pe umar si alergand. Iuhuhu.
Eh, si cand ma vazui in biroul ala cu 7 femei am zis ca astea ma killaresc . Vie nu mai ies de acolo. Incercam sa imi controlez ticurile, sa nu ma arat emotiva.
Vai si imi puneau niste intrebari lungi de credeti-ma ca le uitam inceputul. Hmhmmmm "Excuse-me?" Am fost de toata jena. Eh, acum fac haz de necaz.
Cert e ca am dat raspunsurile care au vrut ele sa le auda. Acum om vedea daca e al meu jobul sau al alteia.
Am dormit azi-noapte ca naiba, spatele ma doare, adica cocoasa, ca in ultimul timp am tot stat la birou. Asa. Si pana vineri, maxim, primesc raspunsul. Da sau ba.
Maine voluntariez la greu, joi la fel si vineri. Plecata toata saptamana.
Dar joi seara ne ducem la o tipa care face chef de ziua femeii. Asa ca ma mai destind un pic. O sa o iau si pe Evuta si las barbatii acasa incluzandu-l si pe patrupedul de Cezar.
Adar, sunteti bine? nici un semn?

Mergi la inceput