LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 20
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
MICAALSA, nu am primit retetelele mai trimiti odata, pliz? Timis_cross@yahoo.com pliz, pliz, pliz….
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Scuze, eu sunt vinovata ... nu l-am trimis
. Ca nu-mi mai aminteam cui si am stat intr-o zi de-am buchisit toate mesajele sa vad cine m-a rugat sa trimit cartulia cu retete si n-am gasit nimica. Si m-am gandit ca oi fi visat ... 
Scuze inca odata ... am trimis mail-ul.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Monica, saracuta de tine ... cred ca nu-ti e usor sa-i vezi pe rand bolnaviori. Cred ca de-abia asteptati sa va intoarceti si in tara. Doamne ajuta sa se faca Vladut bine.
ciuf, ce fain v-ati petrecut voi
. Cred ca momente de genul te destind si te mai fac sa uiti de toate cele zilnice. Tare mi-ar prinde si mie bine asa ceva numa' ca nu prea am cu cine, cand, cum ...
gabi_fer, mi-e groaza si mie de momente din astea, cand nu poti fi tot timpul cu ochii pe ei si se intampla fel de fel. E de ajuns o fractiune de secunda sa faca cate-o boroboata. L-am votat si noi pe Alex.
ameluta, deci si tu imi tii companie la trezitul noaptea. Nu stiu voi cum sunteti dar eu deja incep sa-mi pierd rabdarea ... efectiv simt ca nu mai pot cateodata. Nu stiu cand o sa inceapa si ai nostrii sa doarma cat de cat noptile. Eu tot sper ca odata cu mersul in picioare sa se intample asta ca de nu eu cred ca o iau razna rau de tot. Vorba ta, intr-un an n-am avut nici o noapte dormita cap coada. Eu ma tot intreb de ce unii copii pot sa doarma si altii nu. Ce-i deranjeaza? Ceva tre' sa fie. Cineva mi-a zis ca daca nici eu n-am dormit noptile in timpul sarcinii si copilul e la fel. Eu intr-adevar stateam cat era noaptea de lunga in fata TV-ului ca n-aveam somn ... asa ati fost si voi?
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
simona_toma spune:
Of, imi tuseste Edutu ca un magarus, saracu' de el si are mucisori la greu.Am pus iar in functiune batista bebelusului.diseara ma infiintez la pediatra cu el.Sunt tare suparata si obosita.Bineinteles ca n-a dormit bine zi noapte, cu nasucu plin de muci.Si s-a facut asa cald afara si noi suntem consemnati in casa
Asa am asteptat zilele astea de primavara, sa-l scot mult pe afara si acum uite ca stam in casa.Naspaaaa
Monicuta, Doamne, ce rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa clipe!!Te inteleg ca esti cu moralul la pamant.Dar e bine ca e sotul tau langa tine si te ajuta.Eu sunt iar singura si-mi vine sa ma urc pe pereti si Edutu e bolnavior si nu are cine sa-mi ridice si mie moralul.uite, si acum imi vine sa bocesc, la naiba!!Sa stii ca sunt alaturi de tine, imi inchipui ce greu iti e pe meleaguri straine, dar mai e un pic si veniti in tara.Totul o sa fie bine, o sa vezi.Te pup.Si nu mai zice ca ne plictisesti, nu e deloc asa, suntem prietenele tale si ne gandim la tine mult, sa stii. multi pupici la bolnaviori si la mamica suparata.
Mihaser si Laura, multam pt retete, nu-i fac peste cat e bolnav, de-abia mananca lapte.
Ciuf, ce frumoasa esti in costumul acela!Super doamna.Ce bine ca v-ati simtit bine.Ce face urechiusa Evei?
Gabi, nasol accidentul, nu te mai invinovati, se putea intampla si daca era casa plina de oameni.Cand e sa se intample, se intampla.mereu ma uimesc cand citesc ca merge Alex asa bine.Si e mai mic decat Edutu.Si el face cativa pasi, dar nu mai multi de 6.Las' ca va prindem noi din urma!
CAtrinuta,deci asta e solutia pt nopti mai linistite.Pai mai avem de asteptat, mai frateeee!!
Va pup
simona_toma spune:
Micaalsa, eu dormeam dstul de bine cand eram insarcinata.n-am avut nici problema cu pipi des, deci dormeam.Deci nu e asta cauza.Si eu simt ca o iau razna cateodata si moooor de ciuda.Cum alti copii dorm si ai nostri nu dorm???
Eu o mai chem pe mami si mai doarme ea cu el cate o noapte.Tu nu poti sa faci asta acum, ca ai intarcat-o?
micaalsa spune:
Mai fetelor, la concursul asta doar membrii DC pot vota pozele?
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Micaalsa, eu dormeam dstul de bine cand eram insarcinata.n-am avut nici problema cu pipi des, deci dormeam.Deci nu e asta cauza.Si eu simt ca o iau razna cateodata si moooor de ciuda.Cum alti copii dorm si ai nostri nu dorm???Eu o mai chem pe mami si mai doarme ea cu el cate o noapte.Tu nu poti sa faci asta acum, ca ai intarcat-o?
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
Mami mea e la 300 km distanta de mine, intr-adevar cand mai venea in weekend la noi, asta odata la 2-3 luni, dormea ea cu Iulia. Acum, in weekend mai doarme tati dar de multe ori, cand o aud ca se trezeste plangand ma trezesc si merg la ea. Ca al meu sot are somnul asa de buuunnn incat de multe ori n-o aude. Eu o aud de la 2 camere distanta. Offf, n-o putut si ea sa-i semene lui? Asta e ... trece si faza asta odata si-odata.
Pozele meleAnamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Mai fetelor, la concursul asta doar membrii DC pot vota pozele?Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
da.
io asa stiu
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Micaalsa, Simona, Ameluta, imi pare rau ca dorm rau puiutii vostri noaptea
, si al meu de 2 saptamani incoace a inceput sa faca figuri
, dar o data la 2 -3 nopti, in rest doarme mai mult decat multumitor. Asta noapte de ex. sa trezit de tz ori, chiar si din 10 in 10 min., apoi mai dormea o ora si iar o lua de la capat! imi venea sa urlu!
dimineatza s-a trezit la 9 si era super fresh, de fapt de la 4 incolo nu s-a mai trezit. Habar n-am ce reprezinta fazele astea. Si se foieste intr-un hal fara de hal, se inghiesuie intr-un colt al patutului, se face covrig, doarme cu fundu-n sus, se loveste de barele patutzului cu capul, se intoarce cu capul la picioare, asa incat ma gandesc serios sa inlocuiesc patutul din lemn cu cel tip tarc (avem unul, cu care mergem in excursii) ca abia mai incape in el. Cred ca oricum nu-i ajunge nici patul mare.
Micaalsa, eu in timpul sarcinii, mai ales cand am intrat in prenatal, eram (ca si acum) pasare de noapte. Ma uitam la TV pana la 3-4 dim. si ma trezeam la amiaza. Eram si foarte agitata si nervoasa, dar vad ca Marc nu a mostenit nimic de la mine, nici macar programul
(din fericire), atata doar ca nu e asa de matinal ca alti copii.
MP, imi pare foarte rau sa aud ca iarasi aveti probleme de sanatate cu copiii...ufff...Doamne da sa fie bine , il pup pe Vladutz, sa se faca bine si pe Mateiasu'...o sa treceti voi cumva si peste asta...Multa multa-multa sanatate!!!
Felicitari Mateiasului pt. PRIMII PASI!!!
Ciuf, esti o mare figura! m-am distrat cum ai visat tu in engleza! si mie mi s-a intamplat pe vremea cand faceam niste traduceri si probabil numai la aia ma gandeam!
Iti urez pbafta la interviul pt. job!!!
Am vazut pozele de la restaurant, ce fain ca v-ati deconectat, sa stii ca te prinde tare bine costumul ala, esti siluet si arati f. bine aranjata! Felicitari!
Buna idee cu 8 martie!
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Irina71 spune:
Monica, muuulta sanatate puisorilor !! Hai, ca mai aveti un pic si veniti acasa, aici totul va fi bine ! 
Simona, multa sanatate si lui Edutu !
ciuf, he, he ..... ![]()
![]()
ce amintiri mi-ai trezit cu costumul ala, mey .... io am lucrat la Mercur si de acolo am si eu unul ... il purtam cand eram slaba si frumoasa, ia uite aici : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/photo/294928804264523570/0
Sper sa se vada poza, ca am scanat-o cam mititica.
Suuuper ca ati petrecut
, vreau si euuuuu
dar cu piciorul asta ...
Recunosc cu maaare rusinica ca eu nu stiu nene unde sa ma duc sa votez, am cautat pe prima pagina a siteu-lui, dar de acolo m-am blocat, ca nu scrie nicaieri cum ma duc la concursul cu poze ? Pe ce apas ?
Am votat si eu o data, cand ne-a dat kim link-ul mura-n gura. Pe urma gata, l-am pierdut ....
Ieri au fost sotul meu si mama, cu Andrei la pediatra sa-l masoare si sa-l cantareasca. Are 12,600 kg si 84 cm, ca unul de 2 ani !
Si suntem in mare dilema cu vaccinul, noi pana acum l-am cumparat, iar ea vrea mortis sa ni-l faca pe ala gratuit (sa asteptam 20 zile), iar noi nu vrem sa asteptam atata, cine imi garanteaza ca nu raceste puiul atunci ? Si nu va putea sa ni-l faca. S-a suparat urat, a facut circ.(tot ea !) Nu-mi place deloc chestia asta. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
carmenpit77 spune:
La multi ani Matei Alexandru-Tecla
La multi ani Alessia Maria-Lumysti
La multi ani Vivian-Ile77
Ciuf te felicit pt ziua care ti-ai facut-o cadou si vreau sa spun ca ai aratat splendid. Sa ne dai de stire ce ai facut la interviu. Multa bafta!
Catrinutza parca tu ai spus ca bb tau a dormit toata noaptea dupe ce a plecat in picioare si mai ales pe afara. Ne-ai dat si noua o gramada de sperante ca o sa dormim si noi candva bine noaptea.