LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 19
alinaalex spune:
Mihaser, spor la facut Craciunita...sau poate ma astepti si pe mine la Odiseea cu ghiocei???![]()
![]()
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
gabi_fer spune:
Ne cerem scuze ca am absentat o perioada asa de lunga la discutii dar am avut o perioada ceva mai grea.
Alex a inceput sa mearga ffff bine si ne alearga toata ziulica prin casa, nu sta locului o clipa. Acesta este motivul ptr care acum o saptamana puiul meu s-a agatat de acvariul lui tati si in cadere s-a taiat la manuta destul de urat. Atat de urat incat a trebuit sa-l coasem, are trei copci in palma. Primul semn de buna purtare.
Eu am plans si mi-am reprosat ca daca nu ma duceam sa-mi fac manichiura poate ca nu se intampla si mi-am promis ca nu am sa ma mai desparta asa de usor de el.
Am rezolvat si problema cu fimoza care s-a rezolvat mai usor decat m-am asteptat eu.
Am adaugat la vocabularul nostru cuvinte gen bebe si papa si spre uimirea mea Alex chiar intelege tot ce vb noi chiar daca de multe ori se face ca nu. Daca ii spun sa se duca la masinuta, la catelul de plus, la papusa , la mamaie sau tati intelege si se duce numai cand ii spun ca nu are voie nu intelege.
Am observat ca se voteaza la concursul "2006 in imagini", noi suntem la pag 33, "un sens", noi am vot totii bebeii pe care i-am recunoscut Alicia, iulia etc.
Sper ca am sa reusesc sa pun mai tarziu niste poze, acum trebuie sa plecam in parc.
Va pup!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
ameluta spune:
slutre!
prem si noi, mi rr, dr tt reusim deocmdt.
v citim oricum, destul de des si ne bucurm de fiecre progres fcut si ne intristm l orice veste trist.
multumim celor cre ne urez l mi multe luni si de semene, urm si noi l multi ni prichindeilor cre u impliniti "venerbil" vrst de un nisor si celor cre u mi dugt o lun!
Mrin 1976, felicitri pt Mgd, este o dulce, s fie sntos si s v duc numi bucurii.te-m ludt mereu si mi se pre c esti cu devrt o mm eroin.felicitri inc o dt c reusesti tt de multe si tt de bine!
Ciuf, imi pre tre ru c treceti prin tte cu Ev.printre ltele, viziont cmer ei si vreu s-ti spun c e tre coooll!brvo!cu prim oczie cnd jungi in criov, tre mult mi-r plce s ne intlnim.
Poli, succes l pregtirile pt nunt!sigur o s is super.nu ls orice flec s te supere.incerc si trtez cu indiferent, cu tote c stiu c e tre greu.
Nshiro, m vzut-o pe Mri cu turbn si fr, e o dulce.mie imi plc tre mult femeile jponeze-mi se pr niste ppusi.
s v spun putin si despre noi.vem 2 dinti, spunem mm, bb, bbi.
stm in piciore si de mnut fcem psi repezi.incercm cteodt si singuri, dr cm timizi.si dor un ps c s nu cdem s ne rupem nsul.
nici Mihit nu dorme nopte-Simon Tom stiu si eu, c multe lte mmici prin ce treci.se trezeste de ctev ori-3,4,5.cteodt se intmpl si de ctev ori intr-o or.st e.trg spernte c nu v mi dur mult si vom dormi si noi o nopte continuu.c mi m putin si fc nul de cnd n-m mi dormit nici mcr 5 ore legte.
v ls
v pupic si v doresc o primvr plin de flori, cu sntte si multe zile insorite
catrinutza spune:
salutare...scuze ca intru fugar...dar ma tem ca a nu stiu cata oara o sa imi pice iar netul si iar nu imi tirmite mesajul...
Noi suntem relativ bine, a facut vaccinul de un an chiar de ziua ei, s-a comportat fff bine, a plans numai un pic, dar mai mult pentru ca nu putea sa se miste in voie decat de durere...
Am scris un mesaj pentru Andrei al Doinel-cel, dar a disparut in neant alturi de cel pentru Maria-san...
Asa ca revin pe scurt si cu o urare banala, dar din suflet... La multi ani pentru Andrei (Doina_cel), Maria-san (Nshiro), Andrei (Irina71), Stefanel (alinutza3) si (Maria Cornelia - - iris77)...sa fiti sanatosi, frumosi si destepti si mai ales "cuminti"...![]()
![]()
Sper sa pot sa intru mai des, dar din pacate se pare ca nu prea e de acord conexiunea la internet...ca sa nu mai zic ca DC-ul a luat-o razna: s-a blocat la pagina 5 si vad daca sunt mai multe pagini scrise doar daca incep sa navigez prin post-uri...a luat-o razna rau de tot....
Am apucat sa ma uit in mare la ce s-a mai scris...dar revin daca nu imi pica iar netul.
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
[brown]Cameliada, Edutu doarme exact ca Tudor al tau.Da cu capu' in gratii de mor de mila lui, doarme pe o parte si cu manuta sucita sub el, se face ghemotoc intr-un colt al patutului si la un moment dat incepe si plange ca nu poate sa revina intr-o pozitie mai confortabila.E un dezastru.Cred ca daca ar dormi intr-un pat mai mare s-ar plimba de la un cap la altul si tot nu i-ar ajunge
Simona, Cameliada....si la noi se auzeau noapte de noapte bubuieli cu capul sau picioarele de marginile patului, ca sa nu mai zic de "plimbarile" nocturne prin pat, maini puse aiurea, dormit cu fundu'-n sus su genunchii sub ea, oricum pozitii de mai mare jalea, se trezea plangand probabil ca ii amortea cate ceva...insa, marele insa, dupa ce a inceput sa mearga singura, sa alerge, sa isi consume din energie intr-un cuvant, plimbarile prin pat s-au mai rarit si s-au rarit si mai mult dupa ce am inceput s-o las sa mearga pe afara (adica sa patruleze in lung si in lat, alegand dupa toate patrupedele de pe strada, plimband uneltele de gradinarit ale soacrei, gen greble sau mai stiu eu ce)...eu am intrebat-o pe pediatra ce sa fac cu somnul asta agitat al ei si exact asta mi-a spus: dupa ce va incpee sa mearga pe afara, sa alerge la aer ea spera ca somnul sa fie mai linisitt si fara "plimbari"...
Acum facand si vazand....
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Dasteapta de mine se lumina.Gasii concursul, gasii si poza cu Edutzu.Mai, Miha, ala nu e Edutu meu
Lamuriti-ma si pe mine ce e cu concursurile astea ca de ceva vreme fac furori pe la noi prin gradina cu ghiocei...
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Sambata am petrecut foarte frumos, am inchiriat o sala la Centrul Comunitatii din cartierul nostru (de la 9 a.m la 5 p.m cam 300 de mii de lei in bani romanesti) am pus baloane, jucarii niste chestii pe jos pt a se putea juca copiii, a iesit frumos... eu una sunt multumita. Au fost 9 copii in total, au inceput sa vina pe la 12 si au plecat pe la 4, au mancat, s-au jucat fara incidente... Maria nu a plans in schimb a stat lipita de mine, pe la sfarsit un pic a indraznit sa se bage si ea printre copii (majoritatea erau ceva mai mari decat ea). La 1.35 fix cand s-a nascut ne-am adunat in jurul tortului si i-am cantat Happy Birthday. Mi-au dat lacrimile instantaneu si am fost atat de emotionatata cum parca nici cand am nascut nu am fost... Mi-as fi dorit foarte mult ca in momentul ala sa nu fi fost nimeni in jurul nostru, doar eu cu ea... au fost niste clipe extrem de intime... insa am reusit sa ma abtin si sa ma camuflez sa nu vada nimeni (sper) ca imi jucau lacrimile in ochi. Maria a reactionat bine, era cumva fericita, stiind deja cantecul caci a ascultat cd-ul in masina in fiecare zi din ultima luna. In lumanare nu a stiut sa sufle desi de obicei ma imita foarte bine cand incep eu sa suflu... probabil nu a avut chef. Tortul cu frisca si cu capsuni a avut succes, i-a placut... aaa si intr-o fractiune de secunda cat m-am intors cu spatele a reusit sa-si bage piciorul in el, caci o suisem pe masa. Mamicile care au vazut faza s-au repezit la ea strigand si asta a cam speriat-o dar a fost ok. Pe la 4 am mers cu totii intr-un parculet imediat aproape unde cei mari si-au continuat joaca iar Maria a adormit dusa.
Brava pentru petrecere...si stiu cum e cu sentimentul ala cu lacrimile...noroc ca noi practic am sarbatorit-o inainte (cu ruperea turtei) iar cand a fost ziua ei, pe 28, am putut sa "beneficiez" de ea cat am vrut si s-o iubesc cat am putut de mult...
Si pentru ca functioneaza tare aiurea site-ul o sa pun restul de raspunsuri aici....noroc ca le-am salvat
Mihaser...spor cu Craciunitza....oricum enjoy the preparativele pt bebe 2...si spor la blocat usi de dulapuri
Mariana...sa iti traiasca Magdutza...frumos nume i-ai ales pana al urma...dar unde pot sa vad si eu poze cu mandra???? pupam mama eroina....ai atins punctul magic, cred eu, la care poate ajunge o familie: 4 copii, 2 fete si doi baieti...sa iti traiasca si sa te bucuri de ei...
Andreea...daca tot urezi tu asa de bine...ureaza-ne si noua ca macar sa incepem anul asta preparativele de casa noua....inainte sa temine soacra tot ce mai e bun in creierul meu...
ciuf spune:
Hai sa mai scriu cateva cuvinte ca vad ca nu prea va inghesuiti.
Ieri am scos-o pe mamuka mea la un restaurant frantuzesc.
Ne-am adunat mai multe romance, vreo 12 , si am hotarat sa petrecem martisorul la un restaurant, numai noi, doamnele, fara codite.
Si fuse fain. Am cumparat niste lalele nemaipomenite, un mov-lila, satirate, o nebunie, la care am atasat niste fire albe cu rosu (saracu' tata a muncit de i-au sarit ochii din cap impletind la ele) si am oferit cate un fir la fiecare doamna.
Am mai gasit pe acasa prin cutia cu amintiri un martisor pe care mi l-am pus in piept.
Dimineata ne-am aranjat noi doua, tratamente cosmetice (acasa), microdermabraziune, masti, cremuit, bla-bla-bla, apoi manichiura, am tuns-o pe mama si vopsit.
Deci dimineata fuse ocupata cu infrumusetarea noastra.
Ne imbracam frumos, eu alesei un costum de prin Ro de la Karotte (nu ma lasai pana nu intrai in pantalonii aia, chit ca simteam ca nu mai pot respira, si colaceii atarnau frumusel peste talie, dar ce mai conta, ii purtam, imi veneau, costum ce nu l-am mai imbracat de vreo 5 ani) si o camasa aurie Calvin Klein. Parfumate, aranjate si gata de petrecere.
Nu va spun cum se uita lumea la noi, la magazin, ca saream in ochi de cat de aranjate eram. Ca daca am fi fost imbracate sport, ne pierdeam in multime. Eram ca si ei. Insa, asa ferchezuite si cu martisoare in piept, hmmmm, nu aratam a fi de-ale locului.
La restaurant aglomeratie mare, sa nu spun ca lumea isi astepta randul, ne facuram si noi loc prin multime si gasiram masa cea rezervata, undeva in spatele localului.
Am citit 10 min meniul ca sa ma hotarasc la un Chicken Pot Pie. Cea mai proasta alegerea de la toata masa. Inca o data imi dovedesc ca atunci cand sunt singura nu-s capabila sa imi aleg macar o mancare ca lumea. Noroc ca am putut sa o iau acasa, au mancat-o barbatii.
La sfarsit m-am delectat, finally, cu un expresso.
Mama imi spunea in masina ca timp de vreo 2 ore jumate a uitat de cei de acasa. Exact ce mi-am si dorit, de fapt. Si anume sa ne detasam. Sa nu ne mai gandim la nimeni si nimic. Sa simtit momentul.
Joi seara facem un bairam la o romanca. Pune casa la dispozitie, fiecare din noi aduce ceva de-ale gurii si mai petrecem un pic, si anume faptul ca suntem sexul frumos.
Maine am un interviu pentru un job de 15 ore. Presimt ca nu voi dormi toata noaptea cu grija lui. Data trecuta am reusit sa visez in engleza, lucru care nu mi-s mai intmaplat pana acum. Atat eram de obsedata.
Alexandru, la multi ani, iti dorim sa fii un copilas ascultator, cuminte, sanatos si iubitor de parinti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
MP spune:
Dragele mele,
Nu am mai scris in ultimul timp pentru ca am avut si avem probleme de sanatate cu copiii.
Mai intai Matei,care pe 21 februarie a inceput cu usoara febra si a continuat zilele urmatoare cu diaree,varsaturi,lipsa poftei de mancare,agitatie,febra din ce in ce mai mare.Am avut zile si nopti de cosmar si eu si sotul meu si doar faptul ca am fost uniti si ne-am sprininit unul pe celalalt ne-a ajutat sa iesim teferi la psihic din aceasta problema.Totul s-a rezolvat dupa ce am ajuns la un doctor bun din Klagenfurt. Verdictul: a avut un virus destul de puternic (gastroenterita).Facem tratament in continuare. Insa,facand analizele,i-a descoperit lui Matei o anemie destul de ingrijoratoare pe care o sa o infruntam de indata ce terminam tratamentul.![]()
De sambata dimineata il avem pe Vlad foarte bolnav.Are o amigdalita urata de tot,a facut febra foarte mare( si 40.5),febra care nu scade mai deloc cu antitermice,iarasi nopti si zile de cosmar pentru toti. Noaptea trecuta a fost rau de tot,iar pe la 6 dimineata sotul meu nu a mai rezistat si a plecat cu el la spital. In fine,nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele pentru ca fiecare are problemele sale,insa sa stiti ca sunt jos de tot cu moralul,plang de rup,nu mai mananc,nu mai stiu ce sa fac ca sa fie bine.![]()
Intre timp a inceput si Matei sa faca pasi singurel,insa bucuria acestei realizari ne-a fost umbrita de faptul ca Vlad se simte atat de rau.
Nu vinerea aceasta,ci vinerea cealalta(pe 16) vom pleca spre Romania,am trimis deja majoritatea lucrurilor in tara,pentru ca in astea 5-6 luni am fost tare strangatori si am adunat o gramada de prostioare,mai ales jucarii pentru copii.
Mariana,am citit cu emotie vestile despre tine si despre micuta ta.Ma bucur ca sunteti bine si ca tu esti atat de puternica! Iti doresc sa te refaci repede si sa ai parte si de nopti linistite ca sa te mai odihnesti.Bun venit Magda!
Felicitari si lui Markus
pentru primii pasi! Sa fiti fericiti si sanatosi toti 6!
Doina,ma bucur mult ca ne-ai scris despre voi.Ma bucur ca ati trecut cu bine acest prim an,ca Dumnezeu v-a stat alaturi si ca ati putut sarbatori acasa,toti trei.La multi ani si multa sanatate lui Andrei din partea noastra! Mi-ar fi placut sa ne intalnim atunci in Munchen,dar am inteles ca era o perioada destul de dificila pentru voi.Cu alta ocazie sigur ne vom vedea;ar fi o placere pentru noi!
La multi ani puiutilor care si-au prins primul ghiocel in cununa vietii!
Traian(ceela)

Rudy(delia)

Adrian Mark(mamaariadna)

Mark(bagheera)

Maria-Ruxandra(catrinutza)

Andrei(doina)

Maria(nshiro)

Andrei(irina)

Matei-Alexandru(tecla)

Maria Cornelia(iris)

Stefanel(alinutza)

Sa cresteti mari,sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre! Pentru mamici multe flori si ganduri bune!
De asemenea,La multi ani si numai bine si ghiocelului Sergio(serj)! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Il aud in camera alaturata pe Vlad respirand greu de tot si nu imi pot aduna gandurile deloc. Va rog sa ma iertati si,daca puteti,sa va rugati si pentru noi.
Va imbratisez si va doresc o primavara frumoasa,asa ca voi!
Monica,Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Delia21 spune:
Draga Monica-MP,of....ce rau e sa ai copilasii bolnaviori,sa nu aud de asa ceva.Imi pare rau sa aud asta dar ma bucur ca veniti in tara unde am ajuns si eu cu Rudy bolnavior in decembrie dar doctora acolo nu s-a sfiit sa-i dea copilului injectii,ampicilina dar uite asa am pius copilul pe picioare si in 4 zile s-a scapat de acelasi virus de care zici si tu si pe care l-am luat cu totii apoi,inclusiv eu.....deci stiu,prin ce treci,in mare......dar ma ingrijoreaza ca spui ca baiatului nu-i mai trece febra .Pai nu-i a buna deloc,fugi din nou la doctor,poate o fi vorba de vreo infectie.Maica-mea de exemplu pe Rudy l-o tinut cu picioarele in carpe udate in tuica atuci cand trecuse febra de 39 cu 8....de o dadusem in balbaiala......Doamne da sa fie bine pana la urma!!!!
Ciuf,e tare bine ca ati iesit voi fetele sa va relaxati un pic.Mi-ai dat si mie o idee de 8 martie,.....desi la noi s-a instalat iarna bine de tot ,cu vanturi,temperaturi joase-geroase.....in fine e o idee.Si eu am cadorisit-o pe mami cu un martisor micut de aur,un mar cu 2 frunzulite......caci tocmai se intreba pe 1 martie de dimineata ca ei daca e aici cine o sa-i dea martisor
,si.......am vrut sa o fac fericita.Mama pleaca pe 20 luna asta ......si deja ma ia nostalgia si dorul de ea ca....deh,are si ea calitatile ei.De exemplu dimineata dorm cat am chef ca imi ia copilul de langa mine pe la 7 caci Rudy e tare matinal de felul lui,nu seamana cu mine in privinta asta si ma bucur.Cand e ziua lui SERGIO?Caci vazui ca-i ureaza lumea toate cele.Deci daca e ziua lui sau a fost recent i urez si eu La multi ani fericiti,sa fii iubit si sa iubesti si sa le fi de ajutor parintilor!!!Serj sa iti traiasca baiatul si sa te bucuri de el toata viata!!!Cami,tu spuneai de puiul tau ca s-a taiat la manuta,Of.....saracutul.Il pupam ca sa se faca bine!!!!Mi-e o mila cand aud de evenimente de astea si ma ia o frica,....v-am spus ca nu am masa in sufragerie caci de ciuda ca s-a lovit Rudy de ea....am aruncat-o