LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 18
simona_toma spune:
Dasteapta de mine se lumina.Gasii concursul, gasii si poza cu Edutzu.Mai, Miha, ala nu e Edutu meu.
ciuf spune:
Mihaser, cum iti pot trimite un mesaj sau da-mi nr. de telefon sa te sun.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
laura83 spune:
Draga Simona Toma, eu ii dau o data pe saptamana Raisei peste , pt ca asa mi-e indicat medicul, cica ii ajuta foarte mult la dezvoltarea neuronilor si a creierului.
Eu pestele il fac in diferite forme: fie ii fac tocanita (adica calesc o jumatate de ceapa, apoi pun pestele, apa si il las sa fiarba(poti sa calesti si un pic de ardei cu ceapa daca ii place) ,iar apoi fac un pic de ingrosala cu faina, lapte si smantana), fie ii fac un piure si il amestec cu pestele, fie ii fac ciorbita cu orez si peste, o data i-am facut cartofi frantuzesti si am pus peste.
Am auzit mamici care l-au facut pane, dar eu inca nu i-am dat ca totusi e prea mica sa ii dau prajeala.
Sper ca ti-am fost de ajutor.![]()

LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
mihaser spune:
Salutare!
Laura Ioana fetele au decis sa se retraga dupa lista din anumite motive, insa noi le iubim pe amandoua si speram sa ne mai scrie.
Cameliada imi pare tare rau de incidentul cu veioza! Astia mici numai prostioare fac. si al meu trage cutitul de pe masa...de 4 ori l-am prins, insa noi am fost mai norocosi de data asta
Simona eu ii fac pestele in staniol la cuptor si ii pun un pic de sare si lamaie..il serveste cu orez sau cartofi natur. O sa-ti mai scriu retete, dar ti le pun pe mail ca-s dintr-o carte.
Ma gandeam eu ca nu e edutu tau!
Ciuf adresa mea de mail este mihaser@yahoo.com, iar id-ul de messenger este mihaser. Cu urechiusa cum mai stati?
Mai fetele eu despre Augumentin stiu ca nu prea e recomandat decat in cazuri foarte grave, dar vad ca se prescrie la greu...Sincer eu nu i-as da copilului un antibiotic asa puternic.
Va pup si sper sa fiti bine! Carmen multa sanatate va doresc! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
laura83 spune:
Mihaser, am reusit sa iti vad tooooooooate pozele. Suneti o familie super reusita. Iar gradinarul familiei e un dulce.![]()
Mihaser,Claudia d si TweetyGeo de azi in trei saptamani suflam in lumanarica. Ce mai avem copii mari, voi trei flacai, iar eu o domnisoara.
Ciuf, camerele puiutilor tai m-au dat gata, super frumoase. Ma uitam la poze cu Karina si a zis "mami sun-o pe tanti si intreab-o cine le-a pictat camerele sa vina sa o picteze si pe a mea cu Barbie".![]()

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
nshiro spune:
Cu mii de scuze pt intarziere intru si eu sa urez un LA MULTI ANI din tot sufletul pentru Andrei si Andrei (Doina si Irina)! Sa cresteti mari si sanatosi puilor, sa aveti o viata minunata si plina de noroc!
Sunt la scoala si nu ma pot desfasura dar doua trei vorbe despre noi tot va spun. eu sunt cam obosita, in ultimul timp Maria adoarme devreme pe la 8-9 seara iar eu trebaluiesc pana la pe 12 insa se trezeste si mai devreme pe la 5,6 iar eu tre sa-i tin companie, asa ca sunt cam zombie... Am mai ramas si fara voce cat am urlat la niste bestioare de clasa 1 doua ore incontinuu, apoi la clasa a 3-a si a 4-a care nu s-au lasat nici ei mai prejos. Asa ca de vineri vorbesc foarte ciudat.
Sambata am petrecut foarte frumos, am inchiriat o sala la Centrul Comunitatii din cartierul nostru (de la 9 a.m la 5 p.m cam 300 de mii de lei in bani romanesti) am pus baloane, jucarii niste chestii pe jos pt a se putea juca copiii, a iesit frumos... eu una sunt multumita. Au fost 9 copii in total, au inceput sa vina pe la 12 si au plecat pe la 4, au mancat, s-au jucat fara incidente... Maria nu a plans in schimb a stat lipita de mine, pe la sfarsit un pic a indraznit sa se bage si ea printre copii (majoritatea erau ceva mai mari decat ea). La 1.35 fix cand s-a nascut ne-am adunat in jurul tortului si i-am cantat Happy Birthday. Mi-au dat lacrimile instantaneu si am fost atat de emotionatata cum parca nici cand am nascut nu am fost... Mi-as fi dorit foarte mult ca in momentul ala sa nu fi fost nimeni in jurul nostru, doar eu cu ea... au fost niste clipe extrem de intime... insa am reusit sa ma abtin si sa ma camuflez sa nu vada nimeni (sper) ca imi jucau lacrimile in ochi. Maria a reactionat bine, era cumva fericita, stiind deja cantecul caci a ascultat cd-ul in masina in fiecare zi din ultima luna. In lumanare nu a stiut sa sufle desi de obicei ma imita foarte bine cand incep eu sa suflu... probabil nu a avut chef. Tortul cu frisca si cu capsuni a avut succes, i-a placut... aaa si intr-o fractiune de secunda cat m-am intors cu spatele a reusit sa-si bage piciorul in el, caci o suisem pe masa. Mamicile care au vazut faza s-au repezit la ea strigand si asta a cam speriat-o dar a fost ok. Pe la 4 am mers cu totii intr-un parculet imediat aproape unde cei mari si-au continuat joaca iar Maria a adormit dusa.
Ma laudam eu ca voi scrie pe rupte dar se pare ca e cam greu. In doau saptamani ne mutam, nu stiu cat de repede o vom rezolva cu internetul... ooof.
Va pupesc si multumesc mult pentru urarile care ni le-ati facut!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
laura83 spune:
LA MULTI ANI, MARIA!

Si scuza-ti intarzierea, pt ca Raisa e pe punctul de a umbla si trage totul prin casa. Asa ca nu prea am timp sa scriu, pt ca daca ma vede la calculator vrea si ea, si incepe si trage de mouse, scrie tot felul la tastatura (cu picioarele) si uite asa.....
IRINA71 acuma am vazut ca suntem nascute in aceiasi zi , anii difera. 
mihaser spune:
Salutare!
Laura83 multumim ptr aprecieri...sa stii ca si io vreau sa-mi picteze Ciuf camera cu Winnie ca Puslamaua a dezlipit toate abtipildele!
Asa e tu esti nascut in aceeasi zi cu Irina si cu Pisirica...Inghesuiala mare pe 18.01![]()
Rocsana spor la mutari! Abia astept sa vad pozele...Ce iefin ai inchiriat! Vreau si io!
Andreea G spune-mi ce ti-a placut in Viena ptr ca mergem 2 zile inainte de sarbatori. Mp o sa mai fiti prin preajma?
Va pup fetele! O zi minunata va doresc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Catrinel_17 spune:
Hop si eu cu mesagiu….
Nu am citit nimica, da’ nimica din urma zilele astea, va scriu numai 2 randuri, sa mai stiti despre noi. Nu avem telefon, internet, nika acasa, asa ca postez de la birou, dar nu imi pot permite sa si citesc, asa ca sper sa ajung maine sa va si scriu….
Oana s-a mai obisnuit cu apartamentul , a durat cam o saptamana, au fost zile in care a dormit si numai o jumate de ora (ALINAALEX, parca tu ziceai…) da, se trezea si foarte devreme, pe la 7 dimineata, dupa aia nu mai dormea deloc, pana pe la pranz, cand baga cate o ora (daca era in casa) si cam juma de ora (in carucior). Dupa-masa refuza categoric sa doarma. NU puteam sa fac nimica. Pe la 7 seara pica de somn, dar nu voia sa doarma, numai daca intamplator eram afara…. Si atunci nu voiam eu, ca nu mai adormea la ora obisnuita!
Groaznic! Ieri a fost prima zi cand a dormit cam 2 ore jumate pste zi (inclusiv dupamasa in camera ei!! Premiera!) si azi noapte a dormit bine, s-a sculat la ora 8, ora ei obisnuita. Dar inca nu sta in patutz sa se joace singura, dupa ce se trezeste, ca inainte. Tzipa sa vina imediat cineva. ![]()
In rest e OK, se joaca, amusina prin casa….ce sa mai zic!
MICAALSA, nu am primit retetele
le mai trimiti odata, pliz? Timis_cross@yahoo.com pliz, pliz, pliz….
Va pup si sper sa intru curand pe bune!!
La multi ani Andrei al Doinei si multa sanatate!!! Sa cresti mare si frumos!
La multi ani Andrei al Irinei! Numai fericire si noroc sa ai in viata!!!!!
La multi ani Maria-chan! Sa fii tot timpul asa draguta si isteata si zglobie si preietnoasa si sa ai parte de tot ce-i frumos in viata!
La multi ani Maria lui Iris!! Multa fericire si sanatate!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaalex spune:

Nshiro, ma bucur ca totul a iesit bine la petrecerea Mariei! chiar ai inchiriat ieftin! noi avem de ales intre a inchiria clubul pt. 2 ore cu 1,8 mil. sau a comanda mini-meniuri si tort de la ei pt. copii. Pana la urma vom alege a doua varianta. Vom avea 7 sau 8 copii pana in 6 ani. Puh, deja am emotii!
Mihaser, voi aveti ceva cluburi din astea in Timi?
sotul meu e prin zona (loco) de vreo 2 saptamani, macar seara ma mai ajuta cu cate ceva, dar Marc tot mamos e...![]()
sa stii ca si Marc a dezlipit de pe peretii din jurul patutului toate figurinele cu Winnie!!! si noi vrem s-o chemam pe Ciuf la pictat
, ca asa arata acum camera...jalnic! tre musai sa zugravim la vara!
Catrinel, bine ca ati reusit sa va mutati, ma gandesc ca se va obisnui pana la urma Oana si cu camera cea noua!!! ma bucur ca doarme mai bine ziua!![]()
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu