Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Parca mai spunea cineva ca are poza pe pagina 11 Nu stiu care, in afara de Domnisoara ... Nelia, tu spuneai???

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

OanaC, multumim pt vot!!

Fran, m-ai facut atata de curioasa cu Little E. Abia astept sa-l pun pe Mihai la treaba!

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=20" target="_blank">moda.jpg
filmulete noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ada si eu primesc la greu, capuri in gura, nas, de ma apuca plinsul citeodata.

Oana multzumesc, invatza si ea meserie de barbat, poate o cistiga mai multi bani

Adriana multzumesc pentru tratatzie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

La noi a nins in draci zielele astea si in consecinta i-am cumparat Pifosului sanie si l-am tot plimbat pe-afara iar dupa amiezele pica frant de oboseala... Acuma ploua si nici vorba de iesit afara!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pupam si multumim tuturor pentru voturi
Bea, am citi ca la voi a fost furtuna de zapada, e adevarat?

Nu stiu ce d-zeu am dar ma incarc electric foarte rau, ma enerveaza si doar umlbu cu aceleasi lucruri prin casa (nu la haine ma refer:)) )

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Babygirl, votat fata si vazut filmele noi....ce bine face ea acolo puzzle.

Si scuze multe de confuzie!

Daca mai sunt copii de votat sa spuneti ca io nu mai stiu.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aoleu, Andra, daca ai sti ce arsuri ingrozitoare am

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna seara,

Ma enerveaza frigul asta de nu mai pot .
Azi am fost acasa la bona sa-i cunosc familia (fiul mai exact, ca este vaduva) si sa-i vad casa, sa vad cum locuieste, etc. Totul este ok, si ar fi super ok daca nu ar vorbi atat, sau macar sa vorbeasca la subiect. Deja ii stiu jumatate de viatza, si nu ne-am vazut decat de 2 ori cate 2 ore. Ce ma asteapta de maine nu stiu....macar sa faca ce trebuie cu Bia.

O sa ma apuc sa studiez cartile alea de bucate, pentru ca nu stiu ce sa mai gatesc. Poate mi-o trece ceva prin cap.

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi am avut o dimineata foarte frumoasa. Dupa ce ieri ne-am jucat in zapada vreo doua ore, ca a fost cald (vreo -13 grade cred), astazi au fost -8 grade si un soare absolut superb. Am fost din nou in parcul cel mai mare al Montrealului, Agata s-a rupt in figuri pe patinoarul in aer liber, in timp ce eu cu tati am baut ceai cald si am stat cu un ochi pe patinatoare si cu altul pe Tudora, care a tras un pui de somn la soare, intinsa pe sanie. Am facut poze multe, dar am inceput sa lucrez la un album, pe un alt site decit cele cunoscute, nu stiu cind il voi termina ca sa le vedeti. Acum tati e la piscina cu Agata, iar eu incerc sa o adorm pe Tudora, ca e obosita si plina de figuri.

OanaC, nu, eu nu am poza in concurs. Tinem pumnii sa fie totul in regula cu Eva. Dar daca e, tot trebuie sa investighezi de ce vomita, ca nu mi se pare chiar in regula sa vomite de doua ori pe zi. Sau asa era si inainte?
Fran, am descarcat ce ai pus, asteptam si restul, ca sa putem dezarhiva filmuletul. Multumim!
Adina, am vazut-o pe Ema facind puzzle in ritm de dans. Imi place puzzle-ul pe care il are, eu nu am vazut asa ceva pe aici.
Ioana, ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata, dar nu pentru ritmul tau de lucru. Sper sa se rezolve cu bine treaba cu contractele in lucru si dupa aceea vei avea si bani si timp liber (vezi ce optimista sint!?!) Ai pus poze pe udneva facute in apartamentul nou si mi-au scapat mie? De fapt, acum imi dau seama ca nu am mai vazut-o pe Mogo de foarte mult timp.
Ada, imi pare rau pentru dintele rupt. Presupun ca nu a patit nimic batausul, ca si eu primesc si pe mine ma doare de nu mai pot, iar la fete nu vad nici o urma. Eu le primesc in timp ce le imbrac, pe amindoua, ca atit de se mai zbuciuma si se agita, ca e imposibil sa nu ma aleg cu vreun cap in gura.

Trebuie sa intru in bucatarie dupa ce o adorm pe Tudora si nu am nici un chef. Dar trebuie, ca vreau sa gatesc macar pentru vreo trei zile, ca sint intr-o minivacanta si vreau sa rezolv multe dintre lucrurile aminate din lipsa de timp. Dar ma bazez pe faptul ca atunci cind gatesc, cheful vine pe parcurs, spre deosebire de curatenie si mai ales de ordine, cind mai apuc cu elan de treaba, elan care se diminueaza pina la disparatia totala pe masura ce inaintez cu treaba.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, cunosc. Baga Maalox si dormi pe cateva perne. maine nu te vor mai chinui arsurile, dar te va durea fundul Aaa, si multa apa, mie si aia imi alunga arsurile.

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput