Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Danelutza, lasa naiba ca e bine asa stramb, atata am putut noi :), mai bine hai la o berica. :)

L-am votat si pe Kim.

Fetele care mai aveti poze la concurs, puneti linkul unde e poza ca daca stau sa caut imbatranesc ca is zeci de pagini.Am vazut tripletii de la pagina 3 au 684 de puncte, oare castiga ei?

Edit: L-am votat si pe Tony a lui Olga.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetelor! Hai ca mai aveam putin si nici nu ma mai cunosteati, noroc ca ma mai pomeneste cate o fata pe aici.

Am avut o saptamana cum nu credeam ca poate exista: cel mai devreme am ajuns intr-o seara la 11.30 si am fost tare fericita (am reusit si sa va citesc), in rest numai intre 12 si 1, iar la 8.30 eram inapoi la munca. Si azi am avut onoarea de a sta la birou de la 15 la 21, iar maine cam tot la fel ma asteapta. Copilul l-am vazut adunat 1.30 ore, doar diminetile in timp ce alergam pin casa sa ma imbrac. Si ca si cum asta nu era destul, la birou s-au intamplat numai tampenii, dar asa, veneau una alta, cand ziceam ca nu se poate mai rau, mai aparea ceva, iar cand se repara lucrul care era rau inainte, iar mai venea o belea.

De aceea, desi pe aici s-au discutat multe si as aveam multe de raspuns, in primul rand vreau sa-i raspund lui Lili si sa-i spun ca o inteleg perfect, ca vad cum viata mea se duce de rapa si pentru ce? Pentru niste bani amarati, de care pana una-n alta nici nu ma bucur prea mult (adica ma bucur, ca i-am dat in avans si acum stau in casa noua, dar tare-i greu sa trebuiasaca sa-i dau inapoi de pe la cine i-am luat si sa stiu ca asa va mai dura cateva luni).
Zilele trecute, in apogeul nebuniei, m-a batut gandul sa imi dau demisia (nu chiar in clipa aia, ca trebuiau intai reparate belele), dar dupa aceea. SI sa ma intorc de unde am plecat, ca macar acolo stiam clar, la 18.45 spargeam usa si cine stie cum mai stateam intr-o seara pana la 8-9 (si evident mi se parea o tragedie). Deocamdata am zis ca mai stau, dar daca se pune problema sa faca cineva (sefii adica) bilantul la saptamana care a trecut si sa ii vad nemultumiti, revin la ideea mea de urgenta.
Pentru ca traiesc acest cosmar, am inceput sa invat sa apreciez ce am in jur: am inceput sa imi pun portocala in farfurie ca sa o mananc (in loc sa o pun intr-un servetel si sa ma manjesc toata pentru a evita spalarea unei farfurii), ceea ce ma duce la urmatoarea placere si anume aceea de a spala o farfurie, am inceput sosetele noi, pe care le tineam cu eticheta pe ele de-o luna si le purtam tot pe cele vechi si urate ca sa le tin pe cele noi de-ale bune si tot asa. Viata asta e prea scurta ca sa merite sa te abtii la placerile astea, mici si amarate, cum sunt ele.
Nu stiu ce mai urmeaza, sper ca o perioada mai calma pentru ca nu cred ca as putea trai asa tot anul. Ramane sa vedem.

Androix - si noi tinem cheltuielile, initial le tineam eu pe carnetel si totul era programat. ADica in ziua cand luam banii, faceam biletele cu ce chetuieli avea si imparteam banii in cinsecinta (efectiv cu post it pe ei). Dupa ce a vrut barbatul sa preia fraiele cheltuielilor ca eu eram un prost administrator (ca parca era vina mea ca erau mai mari cheltuielile decat veniturile) el are o metoda mai avansata, si anume tabel in excel (ca sa faca si comparatii pe luni, daca vrea). Deci un simplu tabel in care introduci venitul si formula de scadere a fiecarei cheltuieli si asa vezi cu ce ramai la sfarsit. Tabelul a fost parasit de cateva luni de cand am ajuns sa ne si imprumutam pentru apartamentul asta, dar zicea el ceva ca incepe sa il restaureze pentru ca datoriile cele mai urgete le-am dat inapoi si e cazul sa revenim la normal.
Sincer nu stiu la ce ajuta metoda pentru ca cheltuielile sunt alea care sunt si daca dai intr-o zi un ban sa mananci la fast food sau iti o bluza sau un body la copil nu de aia dai faliment. Falimentul e ca asta e Romania, banii sunt putini, iar cheltuielile sunt enorme.
Ma intrebai de apartament, e cu 4 camere, insa nu e imens. Adica fara de cel de 3 camere pe care il aveam am castigat fix o camera in plus (in metri patrati ma refer); camerele sunt la fel de micute (ba chiar o idee mai mici, cu vreun metru). Norocul a fost ca l-am amenjat in kod destept in sensul ca sufrageria de bloc noi am facut-o dormitor, ceea ce e mare lucru, zic eu, iar dintr-o camera mica am spart peretele si prin unire cu holul a rezultat un living (deschis) onorabil. Una peste alta nu e rau, desi sunt convinsa ca se putea si mai bine (adica sa gasin cu suprafata mai mare), dar tineti minte ce ne-am mai chinuit si asta vara cu cautatul si cu copilul si cu ai mei care ne presau ca daca nu gasim noi ii cumpara lui frate-meu garsoniera si asta e. In ceea ce priveste amenajarea, cu durere in suflet iti spun ca nu stiu cat ne-a luat, la un moment dat facuse barbatul niste calcule, dar nu cred ca le-a mai pus la zi dupa ce am terminat. Oricum, 2.500 Euro a fost doar manopera (adica zugravit + instalatii sanitare + electricitate) si cu totul n-a fost mai putin de 5.000 Euro. Culmea e ca nu e gata, mai avem de facut debralele (rafturi + usi), perdele sau ce-om vrea sa punem pe la geamuri, lustre, oglinda in baia mica si alte asemenea, care mananca si ele o gramada de bani. Dar sanatosi sa fim ca le-om face pe toate.
Si sa nu uit, apartamentul a fost 82.000 Euro, e in zona City Mall (aproape de Berceniul tau drag). Dar cat crescura, bre, preturile, ca ma facui curioasa!

Oana - bine ai revenit!

Elisor - hai, capul sus! Uite ca se poate mai rau, sa nu iti vezi familia, buna, rea cum o fi.

Monu - imi pare rau de faza cu bona; nu-ti pierde totusi speranta si continuati cautarile.

OanaC - ce face Eva, sunt gata rezultatele?

Concurs - am vazut si eu pozele de la concurs, din pacate nu am votat ca nu am avut putere (era in seara aia cand am ajuns mai devreme si ca sa-mi iau gandurile de la birou ati fost balsam pentru sufletul meu).

Miki - multa sanatate puiului!

Redy - bine ai venit! Da-ne mai multe amanunte despre copilasul tau! Despre crese habar nu am, noi avem bona.

Ruxel - bine ai revenit si tu!

Loreen - esti cam tacuta zilele astea! Probleme, ceva?

Vreau sa zic ca in nebunia asta nici nu am reusit sa afla daca a nascut nasa noastra din Canada; miercuri trebuia sa ii induca nasterea ca bb nu se dadea dus din burtica, dar habar nu am ce s-a mai intamplat de atunci. Sper ca sunt bine ca se temea ca are problele cu copilul.

Aoleu, cat s-a facut ceasul, as mai fi vrut sa scriu, dar mai iar ma ia plansul de dimineata cand o apucea trezia pe Mogo asa ca va las. Sper sa ma potolesc curand, dar asta va fi - poate - dupa ziua de luni, ca de fapt atunci se va dezlantui iadul: pentru asta muncesc de o luna ca nebuna si avem 3 semnari de contracte cu valoare de (numai) 15.000.000 Euro. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Am vrut sa zic 8.000 Euro, nu 5.000

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am facut o adresa de mail numai pt. filmuletze pt. copii. Gasiti in contul comun un mail de la mine cu adresa si parola. Am inceput sa pun acolo Little Einsteins-Jumping Joey. Spatiu e berechet, daca mai vrea cineva sa puna filme pt. copii e loc destul acum.
Redy-de la noi Maysa l-a avut pe Rares la cresa in toamna. De fapt a fost doar o incercare pentru ca au renuntat, dar vor sa reincerce la primavara in alta parte. Rares nu s-a acomodat, plangea rau, cand il luau era mort de foame(statea doar pana la pranz, oricum) desi tantiile alea ziceau ca a mancat bine...l-au gasit cu o suzi in gura-a altui copil, ca el nu mai folosea demult-data de tanti sa nu mai planga...de mancat le dadea o tanti de 3-4 copii odata cu aceiasi lingurita...de ce oare racesc oare asa usor?
Ti-am raspuns eu pt. ca ea intra mai rar...dar acum au gasit o gradi privata care primeste si la nivel de "cresa" si cunosteau pe cineva foarte multumit ca si-a dat copilul acolo...
Deci depinde mult LA CE cresa vrei sa dai copilul...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata

Ieri cica am fost la munca, dar mi se taiase deja cheful cand am plecat de acasa. S-a pus Sergiu e un plans de mi s-a frant inima, nu m-a lasat sub nici o forma sa plec. Atunci cand am iesit pe usa statea cu mainile intinse spre mine si striga 'mami, batze', si in conditiile astea cum sa mai am chef de munca? Asa ca am stat vreo doua ore, timp in care am rasfoit o gramada de poze si filmulete.

Adriana, l-am vazut pe Aidan cel cool si mancacios . Dar cel mai tare mi-a placut ce frumos pronunta sotul tau 'ciorba'.

New Mami, e posibil ca Patrick sa nu aiba nimic la ochisor, dar mergi totusi sa afli si o opinie avizata ca sa te linistesti.

Ioana. Am spus eu bine atunci ca ar trebui sa tac si sa nu ma mai plang, ca servicul meu pare super lejer pe langa cel de cosmar pe care il ai tu.

Olga M, cu cine ti-ai gasit tu sa o compari pe Maya? Cu Daria si cu Stefan? Pai ei sunt cei mai vorbareti de aici. Cand i-am aratat-o sotului pe Daria in filmuletul cu 'catelus cu parul cret', nu m-a crezut ca e mai mica decat Sergiu. Nici macar dupa ce i-am aratat pe lista data nasterii

M-am tot gandit-sa va spun, sa nu va spun, dar hai, treaca de la mine. Aseara l-a apucat pe Sergiu sa sara si sa alerge prin toate paturile si pin toata casa. A reusit sa-si sparga buza cand s-a infipt in frigider, dar inca nu se saturase. Asa ca s-a pus pe topait in patul din dormitor, ta-su il gadila si eu eram tolanita si ma uitam la ei. Si s-a aruncat odata Sergiu pe spate, de a nimerit cu capul fix in gura mea. Si am ramas fara un dinte. Era de fapt un dinte acoperit de o lucrare, problema e ca s-a rupt dintele meu de dedesubt, sa vad daca reuseste sa mi-l lipeasca azi la loc si sa tina pana imi face o lucrare ca lumea acolo. Acum ma apuca rasul cand ma gandesc si cand ma uit in oglinda, dar ce era aseara la gura mea...

V-am pupat si revin mai pe seara

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Blackpanterro, imi permit sa-ti spun..pt ca ne incurci de ceva timp...

mygirl=Oana
babygirl=Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran stii cumva ce cresa?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Inca nu am apucat sa citesc nimic; m-am uitat la poze si filmulete, in schimb.
Am vazut-o pe Isabella lucrind din greu in constructii cu tatal ei; n-are nici o treaba, ca doar are experienta de-o viata in constructii

Pozele cu Teodora la bunici; imi place fff mult cum e imbracata, fustita mov si puloverasul alb.

Patrick, baietelul cel cuminte si frumos, care pastreaza curatenia Ar trebui sa o trimit pe Eva in training la el, ca fiica-mea nu are nici o notiune de strins jucariile sau cartile dupa ce termina cu ele. Stie cintecelul lui Barney, Clean up! dar doar il cinta, ca altfel, se face ca ploua cind incep eu sa string.
Anca, tu stii cel mai bine ce simti si il vezi in fiecare zi, asa ca daca tu crezi ca ochisorul are ceva, mergi la oftalmolog pt copii; daca ti se pare ca e ok, atunci stai linistita.
Mie si dupa confirmarea a 2 foarte buni oftalmologi pediatri, ca e foarte bine, mi se pare ca Eva inca are ceva la ochisorul sting.
Imi place mult mobilierul pentru camera lui Patrick; orice ai alege, ambele sint fff frumoase si va fi fericit in camera lui. Noi inca nu ii schimbam mobila, pentru ca Eva se invirte de colo-colo cind doarme, asa ca nu o putem pune in toddler bed deocamdata.

Adriana, cuscra, mi-am vazut ginerele scump si deja stii raspunsul Am vazut si ultimele 2 filmulete. Poate te mai sun saptamina viitoare sau vb pe msg.

Iulia, LA MULTI ANI!!!!! Sa fii fericita si iubita, alaturi de cei dragi.

Cornelia, am vazut si poze cu Maria si Stefan!!! Ce copii mari si frumosi ai!!! Stefan pare muuuuult mai mare, zici ca are peste 3 ani; la fatza, seamana putin cu sotul meu cind era mic

Mickyyy, ramin muta de fiecare data cind mai pui cite un filmulet cu Daria!!!! Eu iti spun sincer, e geniu, ca in viatza mea nu am vazut copilas sa vorbeasca asa de bine la virsta ei, sa stie asa de multe poezii si cintecele!!!! Vezi daca poti sa o bagi in vreo reclama la ceva, ca e scumpa tare.

Androix, vazut si pozele lui "Axinte" Smecheras de cartier, ce mai

Si pozele cu Catalin, maimutza cataratoare , colajele cu Emma si Diana (superbe!!!)

Am votat si eu cu 5 puncte fiecare pentru Teodora, Iubire, Tony cu piciorusul, Ema cu caciulita alba, Kim,

Mai sint si altele?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Inca nu am primit rezultatele la analizele de kk; o sa sun luni iar, pt ca vineri nu le aveau cind am sunat.
Eva e bine, vesela, jucausa, doar ca pina azi a vomat de 1-2 ori/zi; se vede ca nu mesteca ceea ce maninca si sta toata ziua cu mina pina la cot in gura; probabil ca de la ultimele 2 masele care trebuie sa ii iasa nu poate sa mestece bine, apoi vomita cind se umple de mincare ...
Eu deja sint stresata de fiecare data cind ii dau sa manince sau sa bea apa sau lapte; stau linga ea cel putin 15-20 min, cu prosopul pregatit in caz de voma. Deja stie cind vorbim de vomat, spune imediat "hold towel, hold towel"

Ioana, valeu citi bani ati bagat in apartamentul ala!!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, sa-l stapaniti sanatosi! E mare lucru sa mai gasesti la asa pret acum. Deci ce este sub 90.000 e sigur ori parter ori ultimul etaj, ori este intr-o zona de tot rahatul. In rest totul e peste 100.000 euro. Si cu amenajarea ati iesit bine , zic eu, m-a costat pe mine acum 2 ani la 2 camere in jur de 7000 de euro.
Pai la banii astia am ajuns de unde am plecat: mai bine ma strofoc sa-mi fac actele pe pamantul de la mama si-mi fac casa pe pamant.

Lili, cate capete in gura mi-am luat si eu, atat mi-ar lipsi sa ma lase si fara dinti. Bafta sa se rezolve cu bine!

Cuscra, pe unde umbli? Sunteti bine?

Eli, cum sa nu dau de veste daca veneam in bv? Dar pentru ca a fost prea din scurt si n-am stat decat o zi ne-am oprit mai aproape. Oricum, am uitat sa va zic: ne-am propus noi sa repetam figura, dar nu prea cred. Cand m-am intors, dupa atatea ore de condus aveam niste contractii de am crezut ca nasc si mi-a fost rau toata noaptea. Asa ca macar o noapte trebuie sa stam acolo ca altfel ma vedeti pe la stiri ca am nascut in masina
Si lasa si tu depresia. Uite mai sunt 2-3 zile de ger acum la spartul targului si o sa vina primavara

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput