Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
bolgiumiki spune:
Seara buna fetelor!!Am citit putintel din urma,dar nu tot.
La multi ani Iulia,multa sanatate si fericire!!
Gabitza,am vazut pozele cu puiutul tau.E scumpel foc si asa de serios!!!Si e inalt!!Luca al meu e piticot.De abia asteapt sa mai creasca sa il dam la inot ca sa se lungeasca.
Am ramas in urma cu scrisul pentru ca joi noaptea Luca s-a dat jos din pat si mi-a adormit pe covor in dreptul usei de la balcon.Bineinteles dimineata avea mucii pana in barba.Nu stiu cum s-a intamplat ca de obicei am somnul foarte usor si e prima oara cand imi pleaca la plimbare.De regula se foia pana pica.
Asa ca de ieri stam si scoatem mucisorii care sunt asa de enervanti.Noroc ca in rest este bine:nu face febra,e vioi,mananca bine.
Cred ca o sa tragem cateva zile cu nasul,dar asta e ...Si eu sunt vinovata

cris_kim spune:
N-am mai intrat de mult. Inca nu-i stiu pe copilasi si nu i-am recunoscut in pozele de concurs. Dar ma voi uita dupa numele care le-ati dat.
Kim e la pag.3.
Va doresc o duminica minunata.
Ruxel spune:
Buna seara
Am asa o lene......
Am fost la condus de dimineata, a fost super, chiar mi-a placut. N-am facut nici o prostie pe traseu.
Apoi a venit bona sa stam de vorba si inafara ca are o limbaritza de nedescris (dar la modul simpatic) este ok. Acum sa o vad in actiune
.
Insa, acum pe seara stand cu Bia in pat sa adoarma, m-au apucat niste remuscari de nedescris. De ce naiba iau eu bona daca tot sunt acasa? E adevarat ca imi trebuie, dar mi-ar fi trebuit un bunic
. Si bunicul abea mai vine sa o ia pe Alex de la scoala. Dar imi trebuie cineva sa ma mai ajute peste zi, si mai ales ca va trebui sa incep si eu serviciul.
In fine, sper sa fie ok, adica Bia sa se obisnuiasca cu ea, ca de Alex nu am teama.
Kim, votat.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
babygirl spune:
Oana, bine ati revenit acasa!!!
Elisor, multumim pt vot. Cum spunea si Andreea, poti vota fiecare poza din concurs daca vrei.
Se intampla adesea sa trece prin perioade in care sa ne tot impiedicam. Iti doresc putere si curaj sa reusesti sa pasesti lateral...astfel incat sa iti recapeti energia cat mai curand si sa te stim din nou cu zambetul pe buze.
www.dropshots.com/papadia" target="_blank">Cum face Ema puzzle
Votati Ema www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=20" target="_blank">aici
Danelutza spune:
... bau, bau ![]()
New Mami multzumesc pentru complimentele la adresa zidaritzei
.
Adriana o trimit sa astupe gaurile din peretele tau. Deocamdata e in faza de ucenicie, invatza, deci nu primeste salariu ![]()
Cloreta multzumesc
. Si ce a spus sotzul tau, se pricepe motzata mea la zidarie sau nu ?
Voi va laudatzi cu vorbitul, noi cu munca de jos ![]()
Gusta o trimit si la tine, sa te ajute la treburile casei. Se pricepe si la curatzenie
. Cum te mai simtzi, ti-a trecut durerea de cap ? 
Florentina ai dreptate, datorita ei e gradina frumoasa, alaturi de florile care cresc, e si motzata care le rupe
. Ce mai face Maya, parca te plingeai ca nu vrea sa pape, sau am intzeles eu gresit 
Laura multzumesc
. si eu tot asha spun "meserie te halesc"
Tu cum te mai simtzi, fetele ce mai fac ?
Oana bine te-ai intors.
Elisor te intzeleg prin ce treci, am trecut si eu prin momente de astea, cind se trezeste cite unul care se gindeste pe ce sa puna mina.
Crissu ce norocoasa esti ca ai parte de masaj, eu nu prea am mare succes la soatza, ca asteapta el frectii, mai ceva decit mine ![]()
Androix felicitari pentru cele 6 luni, mai ai o tzirica si ai scapat, vorba vine... ![]()
Gabitza l-am vazut pe Andrei pe cintar, ce mai, ai barbat cu greutate in casa 
Nelia multzumesc
, seamana cu parintzii, ii place sa faca orice munca. E adevarat ca-i frumoasa casa cu gradina, dar si munca de nu mai reusesc sa le termin. Scarile in casa nu sint de lemn, si mie mi-ar fi placut, dar asta este, asha am cumparat-o, asha o stapinim
.
Andutzy multzumesc pentru
si trimitem si noi
-ici pentru tine si Dragos.
Raluca multzumesc
, asha a inceput munca si tat'su in constructii si acum sta pe scaun si leneveste. Mai stii, poate chiar va avea intr-o zi o firma de constructii
.
-ici tzie si Iuliei.
Va pupicesc pe toate, mai revin, daca nu adormitzi intre timp. Fug sa fac baie la motzata 

babygirl spune:
Mickyyyyy, sunt uimita! Acum am vazut ultimele 2 filmulete de pe dropshots. Felicitari!!! Moooama, stie poezii si cantece!!!
Am prins un pic de timp liber acum, asa ca profit sa mai vad poze si filme. Am vazut si pozele cu Aidan. E adorabil de dulce, asa blondut, si cu mersul ca de jucarie.
L-am vazut si pe Andrei al Gabitzei schimbat. Gabi, parca se face tot mai chipes pe zi ce trece Andrei al vostru. Am vazut si pozele Oanei. Cred ca ati avut o vacanta pe cinste. Nu incetati sa ma surpindeti prin momentele pe care le surprinde camera voastra.
Ma mai uit si la altele si revin.
gabitzam spune:
Pierdut printre mesajele de pe prima pagina am vazut un mesaj de la Redy, dar fiind la primul mesaj a fost moderat si a aparut mai tarziu. Ne intreaba despre crese.
Redy, spune-ne mai multe despre tine si fetita ta. Inteleg ca vrei sa o dai la cresa? Deocamdata parca nimeni din grup, din Romania cel putin, inca nu are copilasul la cresa. Cam toti copilasii sunt fie acasa cu mamicile inca, fie cu bona.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Adina multzumesc 

-ici pentru ochishorii albastri ai Emei.

blackpanterro spune:
Danelutza, nu trebuie decat sa fie un pic mai buna la constructii decat noi ca noi.....suntem paraleli, aproape tot ce a pus pe perete e stramb.La unul din rafturi a tras soata 6 gauri in perete si tot stramb e
Redy, bine ai venit in trupa!!
Fetele si eu m-am intreresat de gradinite, am gasit o gramada dar nu mi-l ia nime ca e prea mic, abia de la 3 ani se iau copii la gradi :(
Una singura l-ar fi luat da educatoarea era tare acra si striga pe copii si eu nu vreau asa ceva pt Aidan.
Adina, bine ai venit din vacanta!! Sa pui poze sa vedem!!
Nelia, io zic ca sanatoase sa fim si le rezolvam noi...sincera sa fiu as vrea sa fiu mai domoala cu curatenia da e in sange...ce sa fac?Cred ca as face un atac daca as vedea dezordine si nu as putea face totul la loc
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
http://www.dropshots.com/adrianayampey
Danelutza spune:
Adriano atunci vin eu sa repar, ca ma pricep, chiar vorbesc serios, acasa in Romania, eram si femeie si barbat, ca tata nu prea se pricepea