Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
monu spune:
Ruxel, bafta cu bona. Eu sincer renunt la ideea de a cauta bona. Din varii motive si pt ca sincer m-am cam saturat. Asa ca o sa o tarai solo cat pot si macar pana o dau pe Alexia la gradinita adica pana prin septembrie.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Ada_74 spune:
Neata
Mi-am reparat dintele, adica e la locul lui asa, ca sa pot iesi din casa, dar nu il pot folosi in nici un fel. Imi trebuie lucrare serioasa, cu pivot, ca nu mai are pe ce sa prinda coronita. Asa ca vreau, nu vreau, intru in revizie.
Nelia, batausul a plans o gramada, ca la o asa lovitura era normal sa-l doara capul. Dar i-a trecut repede si a luat-o de la capat cu nazdravaniile.
Ruxel, cred ca o sa ti se para mai obositoare bona decat amandoua fetele la un loc, daca vorbeste atat de mult. Sa nu crezi ca daca ti-a spus viata ei in 4 ore nu a mai ramas nimic de povestit ![]()
Oana, Eva mai are si alte simtome in afara de varsaturi?
Monu, gandeste-te si la tine putin, o sa fie cumplit de greu sa ai grija de amandoua. Mama ta nu si-a schimbat atitudinea dupa ce ai nascut? Poate daca mai incerci o discutie cu ea se ofera sa te ajute, chiar si contra cost.
Hai ca ma apuc de treaba. Asa am un cheeef ![]()
Lili
Florentina G spune:
Neata'
Am cam tras chiulul de aici dar m-am chnuit sa ajung la zi cu cititul. Si acum e mai greu de scris pt ca stau cu o mana pe Patrick, se pare ca il linisteste cand ii tin mana pe burtica.
Noi suntem bine, azi mi-am dat seama ca e 26(am vazut la tv de fapt
) Patrick face 2 luni si eu nu i-am cumparat vaccinul sa i-l fac.
Maya a inceput sa elimine "uratii"
, dar ma bucur ca i-am vazut, cel putin acum sunt sigura ca le-am venit de hac!
Spune de fiecare data cand face kk insa numai dupa ce face
- sa dea un pic de cald si o sa-i scot pampersul ca nu se mai poate! Dupa ce il schimb pe Patrick ea mi se pare ditamai vlajgana, le stie pe toate numai la olita nu face!
Va pup, gravidutzelor le doresc o zi ushoara, fara gretzuri, arsuri sau alte neplaceri... si am fugit ca am multe de facut!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Mickyyy spune:
Neata si de la noi
sorry...n-am apucat sa citesc aproape nimic....si nici nu stiu daca voi avea timp azi...promit sa incerc.
Androix parca intreba de apartament, al nostru a fost doar cu 3 camere, si de cand l-am luat pana acum (adica vreo 9 luni) i-a crescut pretul cu peste 20%, am ramas masca acum cateva saptamani cand m-am uitat de curiozitate pe anuntul.ro. Oricum, partea buna la voi e ca presupun ca vindeti ceva si luati altceva, deci creste pretul si la cel care-l vindeti....
Gata...atat pentru moment...am fugit.....pupici si poate daca am timp recunperez cu cititul si mai postez.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
andutzy spune:
neata, o saptamana frumoasa si plina de spor tuturor!
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Hai ca ma speriasem, credeam ca am ajuns prin pagina a treia ![]()
Sper ca asta a fost toata iarna pe anul asta si se incalzeste iar.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crissu spune:
Florentina sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare, mare si frumos.Pupam pe Patrick mic si pe Maya bineanteles.
Eu de azi am renuntat la olita, cu Iulia, ca nu a mai facut nimic in ea de vreo saptamana jumate desi stateam vreo 10-15 minute langa ea. Asa ca Flori si eu zic ca le stie si le intelege pe toate numai la olita nu cere.
Gabi am citit pe net si cica se incalzeste, astfel ca la sfarsitul saptamanii vom avea iar 15 grade.Ar fi bine samai scoatem si noi copii din casa.
Ruxel spune:
Mai fetelor, ma simt asa de aiurea cu bona in casa, ca-mi vine sa plec pe strazi. Nu sunt obisnuita deloc. Pana acum vreo ora stateam degeaba amandoua, una pe canapea, alta pe fotoliu (timp in care mi-a vorbit de ma doare capul
). Bia abea a inceput sa o accepte, la modul ca ii da atentie, dar nu o lasa nici macar sa o atinga. Nu stiu ce am dar nu ma simt deloc in largul meu.
Florentina sa-ti traiasca Patrick, sa creasca mare si sa fie sanatos.Si Maya pe langa el.
Bia nu face nici la olitza nici la toaleta. Iar cand face kk se ascunde intr-un loc cat mai ferit, sa nu fie vazuta de nimeni. Mai devreme a venit la mine si mi-a zis ca vrea sa faca, dar eu nu m-am prins. Cand in sfarsit am inteles ce vrea, am intrebat-o daca merge la toaleta si a zis NU, si ma dadea la o parte ca ea sa se ascunda dupa perdea sa faca in liniste. Am lasat-o....
In legatura cu arsurile la stomac - Andreea si Andra - eu la Alex am avut niste arsuri groaznice, insa la Bia deloc. Si nu stiu daca a fost doar coincindeta sau nu, insa s-a adeverit din plin treaba aia ca daca ai arsuri copilul o sa aiba mult par in cap. La mine exact asa a fost. Nu mai stiu cu ce imi treceau la Alex.....
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
gabitzam spune:
Ruxi, si eu m-am simtit asa la inceput cand a venit Dora. Dar m-am obisnuit pina la urma. Incet-incet i-am pasat ei treburile si in final plecam de acasa si nu ma bagam peste ea. Dar asta dupa ce s-a obisnuit cu ale casei, cu ce voiam eu de la ea.
Cateva zile o sa fie putin aiurea.
Am inceput lasand-o sa il schimbe-imbrace-dezbrace, dupa ce i-am aratat unde sunt toate hainele si care este ordinea mea prin ele. Mancarea o faceam eu si ea ii dadea sa manince. Ieseam impreuna la plimbare la inceput. Pe urma ieseau doar ei la plimbare. Si in final, am lasat-o pe ea sa-i si faca de mancare. I-am aratat toate pe unde sunt in bucatarie. Chestia asta a fost pe parcursul a doua luni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
In sfarsit...am citit si eu din urma, ba am vazut si filmulete si poze, cu mica zidarita
, cu Aidan
, cu Andrei
, si cred ca au mai fost cativa pitici, dar nu-mi mai aduc acum aminte 
. Niste scumpi cu toti.
Am vazut si-o mamica noua, dar n-am retinut nick-ul, oricum, bun venit
.
Mda...tre sa inchid...tocmai cand ma bucurtam ca am si eu 5 minute de butonat...a aparut o urgenta la serviciu................nu mai vreau 
...cred ca-mi schimb job-ul..........
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)