Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, sot de Florentina !

Fetelor la noi a venit caldura, asha ca..., cam rarutz la computator. Ploada a scapat astazi in pielea goala prin gradina, deh, a vrut sa inspecteze totul http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070305&ctime=063510

Va urez o saptamina buna, revin mai pe seara

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Dan (hazband de Florentina)! Sa fie sanatos si fericit cu asa familie implinita si La multi ani si soacrei!
Flore sa nu-mi spui ca Maya i-a pregatit iar vreun tricou super haios.
Cu cresa sa stii ca nu e vorba de relatii si pile, doar trebuie ca inscrierea sa se faca din timp. Mie mi-ar place sa o pot duce din mai-iunie, dar nu cred ca am sanse fiind vorba de anul scolar in curs. Mai aveti ganduri de mutat la munte?

Prea multe nu pot scrie acum din cauza de stare blegoasa, mno, a plecat si mami, ai avut dreptate Teddy (apropos, masina e superba, la cat mai multi km condusi cu manutele tale) cu partea buna in tot necazul asta. Am petrecut 2 sapt. cu mami binemeritate, bine, printre alergaturi de tot felul pentru apartamentul ramas (preschimbari de contracte, golit de mobila, de lucruri, etc.)

Am vazut si o parte din poze, m-am ocupat si de pozele mele sa le instalez frumos in albume pe webshots (ca dropsul l-am scos de la suflet dupa ce mi-a facut zile amare, mi-am creat si cont nou, nu ma place), asadar am vazut (deocamdata) pozele Corneliei: mi-au placut foarte mult, mai ales activitatile fizice aici, ai doi copii foarte frumosi, Stefan imi taie rasuflarea aici, iar Maria a crescut si e asa protectoare cu fratiourul ei mic. Sunt niste dulci. Imi place tare mult si cum ii imbraci.

Atat pe moment am de recuperat dar in primul si-n primul rand vreau sa vad pozele lui Cris (Emilia), Oana (Alex), Teddy, Crissu, Gusta, Nelia...mi-a scapat cineva cu noutati de poze...Ioana ai pus pe undeva poze cu apartamentul?

Aaaaaaaaaa, as fi vrut sa vad mai multi copilasi de la noi participanti la concurs.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Filmuletul promis http://good-times.webshots.com/album/558003724wsmzqv?start=12 dar promiteti sa nu radeti de mine ca mai mult eu spun poezia da?
Daniela mortala gagica cum defileaza ea fara nici o jena in pasarica goala. Asa de cald este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Crissu, e mortala Iulia, e deja micutza vedeta, minuieste microfonul fara probleme. Isabella sta cu ochii mari si asculta, foarte incintata

Elisor a facut inspectie mare, a dansat prin gradina, doar ca am pus aparatul invers, iar filmuletzul cel mai lung se vede culcat

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Iulia, hapciu! Crissu ce artista ai tu acolo, da' stiu ca-i place microfonul. Asa incep marile cariere, un cuvant puiu' mic, doua cuvinte mami si uite asa micile vedete de azi promit multe maine.
Adorabila in rochita, parca e o zana!

Daniela scapi ieftin cu garderoba Isei, azi costumul evei, maine costumul evei...banii raman la pusculita...mortala

Mergi la inceput

Am vazut o Mogo dulce foc cu 3 codite si niste ochi mari si frumosi, seamana cu tine Ioana . Si mie mi-a placut mult camera de zi combinata cu holul, mare sa incapa si nunta lui Mogo .
Chiar mi-era dor s-o vad pe Mogo!

Gusta ce dulce e si cretul tau! Ma simt ca acasa (ca la mami acasa) in pozele tale, ma refer la gradina, asta-mi place la voi ca aveti atata verdeata sub nas.
Superbe orhideele.

Am vazut si-un martisor facut de un mic maestru pentru mamica lui, Simona. Sarumana c-ai intrebat de noi

Si un englez cret, buflin si dragalas luand lectii de sofat, cred ca mami a lui stie despre cine-i vorba (Oana lu' Alex)

Si cam atat pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Ba ar mai fi ceva

Ralwka bafta sotului tau la examenul de maine!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Seara buna fetelor!Am avut un week end frumos plin de plimbari!!Am fost putin si pe la tara sa vada Luca animalutele.Cred ca data viitoare ne ducem la zoo,desi asta de la Ploiesti nu-i prea stralucit.
Danelutza si Nelia,felicitari ca inca mai alaptati!!!Si eu mi-as fi dorit sa mai alaptez caci e magnific momentul acela de intimitate!!M-am mai intalnit cu mamica aceea care inca mai alapteaza si e terminata:slaba moarta si niste cearcane!!!Deja e o problema in cazul ei!Mi se pare mult prea chinuitor sa te trezeasca din juma in juma de ora ca vrea sa suga.Asta nu se mai cheama alaptat!E mai mult decat pe post de suzeta!

Nelia ce zapada!!!La noi deja au inmugurit copacii.Am vazut si celelalte poze si filmulete.Onixone mi-a placut in mod deosebit poza cu puiut in pielea goala,dar are fular si caciula,ce muschii lui!!
Patricia am sa pastrez si eu reteta prajituricii,pare tare gustoasa.Desi mie niciodata nu imi ies prajiturile din prima.Eu am facut un salam de biscuiti,ca la asta ma pricep cel mai bine.

Crissu multa sanatate fetitei!!Asa e cu tusea,tine mai multe zile.Si eu stiam ca Stodal e bun pentru tuse,dar mai poti sa ii dai si un sirop din muguri de pin sau brad cu propolis.Poti sa ii dai 3 lingurite pe zi fara nici o problema.Oricum e naturist si rau nu ii face in nici un fel.Am vazut si pozele tale si filmuletul mi-a placut in mod deosebit!Hapciu!!

Mai citesc putin din urma ca iar am ramas corigenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna noapte!

Ma mai primiti si pe mine dupa atata timp si 5 mesaje/luna?
Caut bona, caut de lucru, caut sa ma mut cat mai repede si avantajos, asadar nu mai am timp de nimic. Noaptea visez scenarii cu Ema vs cine o sa aiba grija de ea, incerc sa visez unde as putea lucra, dar aici nu se leaga nimic, visez in schimb la greu cum amenajez viitorul nostru apartament. Locuieste cineva pe langa baza sportiva Voinicelul, Iancului, Muncii? Daca reusim sa ne sincronizam cu vanzarea-cumpararea acolo vom locui in urmatorii cativa ani. Nu mai facem fata la 2 camere, mama mea munceste prea mult ca sa ma poata ajuta cu Ema, asa ca ne mutam in bloc cu bunica sotului, si mai aproape de socrii. Ramane sa o convingem si pe Sorana sa vina dupa noi pt ca ei sunt acum 4 si nu mai pot ta nici ei la 2 camere. Apropos de apartamente, eu sunt socata de preturile lor. Mi se pare aberant sa dai pe un ap. pretul unei case la rosu. Eeehh..daca am fi avut teren...
Asadar am intrat sa va dau raportul, sa va spun ca suntem sanatoase, dar ca eu cred ca o voi lua pe aratura in urmatoarele luni cu atatea schimbari

Ema este tot mai independenta, a ajuns sa ma trimita din baie, lucru pe care evident ca nu-l fac, dar ea continua sa-mi spuna "du-te". Este foarte legata de un bebelus-ursulet Anne Geddes pe care trebuie sa-l luam cu noi peste tot, nu face inca kk la wc, din contra, se ascunde dupa canapea in momentul x, bea iaurt de baut in loc de lapte, de cand cu Baby Einstein nu mai spune " vaca" sau "porcul", ci "cow" si
"pig"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu ma mai joc cu voi, adica umblati in tricou sau chiar in pielea goala si la noi sint -10 grade si bate un vint care iti baga zapada unde vrei si nu vrei. Pun acum poze sa vedeti cum a decurs la noi prima zi de vacanta a copiilor. Astazi am stat cu trei copii, ale mele plus Tudor, baietelul nasilor Tudorei. Am facut poze si filmulete, numai ca le incarca tare greu pe dropshots. Aici e iarna in toata regula... inca.

Am citit si vazut toate pozele si filmuletetele. Revin...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput