Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Woaaa, Flori! Ce de bunatati! La multi ani fericiti sotului tau!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Florentina, LA MULTI ANI sotului si soacrei!
Androix si Gabitza, ma inscriu la un pui daca se cupleaza computerele voastre si iese ceva!
Ma bucur ca v-au placut peisajele si castelul, data viitoare sper sa-l vedem si in interior, cica are 32.000 mp ca suprafata (ruinele vechi, parcuri, vile in interiorul zidurilor), este privat dar se poate vizita cu programare. Vad ca pe aici prin zona majoritatea oraselelor au castelul lor, o fi fost la moda?!
Va las ca mergem afara.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna ziua la mamici si puiuti,
In primul rand vreau sa-ti multumesc Tdi pentru mesajul tau care m-a trezit la realitate si m-a facut sa gadesc mai pozitiv. Vreau sa zic ca trebuie sa treaca orice boala care o au puiutii nostrii si ca noi trebuie doar sa fim langa ei, sa-i ingrijim si mai ales sa gandim pozitiv......asa cum tu, Tdi bine ai spus.
Eu sunt insa terminata cand o vad asa si ma simt neputincioasa ca nu pot face ceva sa-i treaca mai repede. Si, inca, multumesc lui Dumnezeu, asta nu a fost decat o raceala mai urata pentru ca daca ma gandesc ca alti copii au cu adevarat probleme grave.........
Fran ieri am cumparat Stodal si i-l incercam sa vedem ce efect are. Am luat si Osccilo , asta oricum nu-mi lipsea din casa, si la primul simptom pac o cutiuta.
Sa zic ca suntem ceva mai bine....asta ca sa incep si eu saptamana intr-un ton mai optimist.
Azi-noapte a dormit si a respirat bine dar a ramas tusea si lipsa totala a poftei de mancare. Dintr-un castronel, cu orice ar fi el, nu mananca decat vreo 4-5 lingurite si alea cu mare chin, cu ochi beliti la filmulete, la cantecele, la reclame, cu mobile puse sa sune, cu linguri de lemn si oale in care sa bata cam asa ceva.
Ea facea si inainte figuri la manacre dar acum cand e racita.
Cornelia bine ai revenit! Mortale pozele!

Mergi la inceput

Am adaugat cateva poze cu Iulia si burtica mea daca aveti chef sa le vedeti sunt in albumul Iulia 20 luni si mami http://good-times.webshots.com/album/558003724wsmzqv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Alyssa nu vrea sa doarma de pranz, deja e ora 4 deci nici n-o mai culc dar parca vad ca-mi face figura si adoarme pe unde apuca!
Crissu, am vazut pozele si filmuletzul cu cantareata, ce duce e!...s'apoi mai si stranuta-n microfon, am ras cu lacrimi! Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de ajutor, sa stii ca noi am trecut prin multe cu Aly dar de fiecare data eram ingrijorati ca prima oara, mai ales eu panicoasa cum sunt eram innebunita, noroc ca sotu-i mai copt la minte altfel nu stiu unde ajungeam!

Vorbeam mai devreme cu Gabitza, la noi e vreme de tricou afara! cred ca m-a lovit si astenia de primavara...ma dor toate oasele si parca am un bolovan in loc de cap iar pitika e monument de capricii si ma extermina acus.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna, fetelor!
Scurt ca am un teanc de vase de spalat si profit ca doarme Iulia.
LA MULTI ANI pentru sotul tau, Flori! Sa fie sanatos alaturi da frumoasa familie pe care o aveti. Multumesc mult ca ti-ai facut timp si mi-ai raspuns, esti tare draguta. Eu mai am un pic si o iau razna. Tocmai va spuneam de faptul ca Iulia are ceva in kk, ca zatzul de cafea, iar la copro mi-a zis aia ca sunt ouade oxiuri, dar eu stiu, din putinele mele cunostinte in domeniu, ca astea (ouale) nu se vad cu ochiul liber. Ma tot intreb ce este, am cautat pe net si n-am gasit nimic.
Cornelia, am vazut pozele. Ai niste copii tare frumosi, la fel si mamica lor. Vad ca deja picteaza Stefan!
Ioana, multumim pentru aprecieri... Noi am inceput cu matematica, abecedar... bag de seama ca voi ati inceput cu anatomia direct .
ChrisDun, mergem des in Moghioros, e foarte fericita acolo Iulia, nu o mai tin din scurt ca vin masini sau altele. Uneori nu ajungem pana acolo, ne oprim in paculetul de la Favorit, a invatat de curand sa urce, sa treaca prin tunel si sa se dea in tobogan - fericire mare! Si noi stateam in Moghioros la locul bebelusilor (nu la nisip, pe iarba) acum nu o mai tenteaza zona pe Iulia, cauta alte atractii.
Of, s-a trezit Iulia! Revin...

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Crissu, e bestiala Iulia ta ! In rochita parca e un ingeras.. iar filmuletul e super, mi-a placut finalul, cu stranutul in microfon . Ce graviduta frumoasa esti!

Mergi la inceput

Aaa Tdi si am mai taiat eu din filmulet ca au urmat inca vreo doua stranuturi si o dara mare de muci la nasuul ei, da daia de i-au ajuns pana in gura, si am zis sa nu ne facem chiar asa de ras

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by crissu

Aaa Tdi si am mai taiat eu din filmulet ca au urmat inca vreo doua stranuturi si o dara mare de muci la nasuul ei, da daia de i-au ajuns pana in gura, si am zis sa nu ne facem chiar asa de ras

Mergi la inceput

Ralu misto nu
Am mai filmat ceva dar nu prea a fost cooperanta dar totusi o sa pun si filmuletul ala ca sigur o sa va amuze.
Sper sa revin....cu filmulet cu tot.

Mergi la inceput