Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
Tdi spune:
Ciao!
ne-am intors si noi de pe drumuri, azi au fost 20 grade si soare asa ca am facut o plimbare in zona, la Castelul San Salvatore (vechi de 800 de ani), daca vreti sa vedeti bagati un ochi aici: http://new.photos.yahoo.com/teddylyon/album/576460762392158711
Androix si Gabitza: imi pun cenusa in cap...nici io nu cred ce am scris!
... am scuze, era 1 noaptea si-mi urla pitik in ceafa ca nu voia sa se culce neam. aveti dreptate, 1900 e capacitatea cilindrica, iar calutzi are 115.
Sa va zic dezamagire maxima cu cresa, singura la care aveau locuri dintre cele la care am sunat...aseara mi-a zis cineva ca-i stie, cica e ok dar n-au spatiu in aer liber pentru copii, trec strada ca sa ajunga la o curte amenajata pentru ei!![]()
![]()
Album Alyssa
nelia spune:
Buna! Ma asteptam sa gasesc scris muult... dar vad ca ati fost mai mult decit cuminti! Noi tocmai am venit de afara, de la facut un om de zapada... si dau de pozele lui Tdi... cu copaci infloriti, cu cimpuri verzi... Si nu stiu daca omul nostru de zapada mai e credibil intr-o lume unde peste tot e primavara.![]()
Ieri am avut o zi plina-plina. Patinaj dimineata, apoi inot, eu tai-chi, Agata chineza, am mincat undeva si seara am avut eu bilete la concert Gospel. A fost... divin!!!! Grupul se numeste www.sowetogospelchoir.com//" target="_blank">Soweto Gospel Choir, este din Africa de Sud. Tipa frumoasa care se vede in video (e un filmulet la Video - care nu spune nimic din amploarea si emotia unui spectacol cu ei) are cea mai frumoasa, complexa si completa voce pe care am auzit-o in viata mea. Nu va puteti imagina cum poate sa cinte!!!!!!! Si mai erau doua negrese grasecu niste voci divine, plus tobele, plus fluierul si alte instrumente tribale... si dansul... oh, felul in care dansau... focul mai lipsea... A fost absolut superb!!!!! Voci adevarate, pline, naturale, care sint departe de smiorcaielile multor dintre marile vedete pe care le auzi peste tot. In plus, solistii aia chiar traiau ce cintau. Sint extrem de senzuali, expresivi, sentimentali... cintau din suflet, pentru tara lor, prietenii lor, pentru pacea din lume si din suflete, pentru Dumnezeu. Frumos si emotionant!
Abia astept sa ma duc la cel cu tobe japoneze. Se numesc www.kodo.or.jp/" target="_blank">Kodo Drummers si am inteles de pe net ca sint faimosi. Imi plac tobele foarte mult, iar japoneze am mai vazut acum citiva ani, la ziua Japoniei, dar nu erau decit trei, si chiar si a asa a fost impresionanta prestatia. Si am mai vazut vreo 10 minute la finalul unul film renumit japonez, nu mai stiu cum se numeste acum si m-au fascinat. Iar acum doua veri, la Festivalul african care s-a tinut pe strazile Montreal-ului, am vazut doua reprezentatii de tobe si dansuri africane. Woau!!!
Voiam sa va mai spun ca spectacolul de aseara a incheiat Festival en lumiere (daca nu stiti, Montrealul e orasul festivalurilor, are in jur de 25 pe an, de toate genurile si pentru toate gusturile). De fapt, acest festival s-a incheiat cu o noapte alba in Montreal. In aceasta www.montrealenlumiere.com/francais/lumiere/nuit_blanche_2007.php?mm=1/" target="_blank">la nuit blanche au fost peste tot activitati gratuite: in parcuri, in statiile de metrou, pe strazi, iar dimineata la ora 4 toti s-au adunat in orasul subteran pentru a lua micul dejun: o omleta uriasa! Din pacate noi avem copiii prea mici pentru a participa la asemenea activitati, dar aseara la 11.30, cind am ma intorceam de la spectacol, erau strazile pline de oameni! De toate virstele, natiile, culturile... tare mi-a mai placut.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gusta spune:
Neata fetele.Hai trezirea ca a venit primavara si vreau si eu sa citesc ce mai faceti.
Loreen Andra Olgutele si restul fetelor care lipsesc macar asa un rand ca sunteti bine si ma simt super multumita.
Eneregia o am ca sunt treaza de la 6 nu ca m-ar fi trezit copilul da nu am mai avut somn si uite asa stau eu cuminte si imi beau cafeaua si fiicamea laptele si ne uitam la tv si asteptam sa se faca 10 sa plecam la fizio.Pup fetele si astept activitate.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gabitzam spune:
'neatza fetele!
'neata Gusta! Vad ca esti energetica in dimineata asta ![]()
Am vazut topul100 cu pozele de la concurs, Ruxel si Adina sunt in top10, iar OlgaTarziu este in top20! Bravo ![]()
Mi-am luat calculator nou si tot weekendul am crosetat la el, instalat, dezinstalat cel vechi. Acum caut sa-l marit ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Neatza fetele
Gabitza sa-l stapaniti sanatosi.
Monule voi cum mai sunteti? Mai dar ce limbaj avea fosta bona...mai bine ca a renuntat.
Ma duc sa trag o tura de curatenie si apoi afaraaaaaaaaaa ca-i tare frumos.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Androix spune:
Gabitza, ti-l dau pe-al meu al veki de ginere
A cam inceput sa-l umple praful dar e inca in stare buna. Poate se impuiaza ![]()
![]()
Ar trebui sa scot si eu ce mai am pe el, ca n-am putut cand era montat ca Filipu atata s-a jucat la "suportul de cafea", inkis-deskis incat i=a pus cruce si nu am putut scrie nimic pe cd-uri asa ca au ramas acolo. Nici nu stiu cum sa fac... Si apoi sa-i caut si eu stapan, cred ca i-l dau sorei mele sa puna joace la copile.
Am terminat programul cultural artistic
in total mi-a luat o ora jumate si cu ce am facut aseara. E ok zic eu, nici nu-s rupta si casa arata onorabil. E drept ca am sarit multe etape, ceea ce inseamna ca va trebui tot in fiecare zi sa fac cate ceva ca sa le pot face pe toate. Dar pe ziua de azi mi-am facut norma. Sa vedem cat ma tine harnicia asta...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Androix
Gabitza, ti-l dau pe-al meu al veki de ginereA cam inceput sa-l umple praful dar e inca in stare buna. Poate se impuiaza
![]()
Buna asa, Andreea, si scoatem pui cu pedigree, parinti cunoscuti, campioni, rezistenti la atacuri repetate de baietei mici si nazdravani
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Gabitza chiar ca sunt matinala si vina nu o are Ruti ci eu ca numai am somn.
Pot sa va zic ca m-am urcat si pe steper 10 minute nici nu stiu cum ca eu dupa 2 minute eram cu limba de 3 metri afara.Ceva se schimba si eu zic ca in bine ca si alti observa
.
Androix si gabitza aveti grija cu imperecherea ca poate se ajunge la pensie alimentara
.
Copilul meu nu e de parere ca ar trebui sa ne imbracam sa mergem la cumparaturi asa ca mi-am mai facut o cafea si stau calma si astept sa ii vine si ei cheful sa mergem.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
ChrisDun spune:
Monule, Cornelia, Tina merci de aprecieri…. 
Cu bautul apei, astazi a fost prima zi cand Emi n-a mai baut lapte de dimineata. Mi-a cerut apa !! O sa ii verific si eu limbuta…Gusta, vrea sa te plimbe cu masina, cum sa nu, dar mai la vara, cand o sa ajunga la pedale ![]()
Ralwca, mey, fundalul pozelor sunt draperiile noastre din sufragerie, din catifea violet inchis, de pe vremea bunicai
…
Raluca, tu nu te plimbi cu Iulia prin parcul Moghioros ? Cred ca oricum ajungi mai usor decat mine… eu stau la capatul lui 90 si fac aproape juma’ de ora pe jos, cu carutul. Dar de-acum, de cand s-a incalzit vremea, tare vreau sa mergem in parcul mare, pentru ca parculetul de langa blocul nostru e tare infect
… si copiii care vin acolo sunt prost educati. Asta vara veneau in parcul Moghioros o groaza de mamici cu copilasi de varsta Carinei, si cu care m-am inteles tare bine. De fapt, le duc dorul... eram un soi de gashka 
Ruxel, prima regula de soferie : cand esti pe masina de scoala, sa nu-ti pese de claxoanele altora
Sunt ei nesimtiti si te claxoneaza, desi vad foarte bine ca faci scoala de soferi. In mod normal ar trebui sa te protejeze, nu sa te streseze.
Nelia, ioi cat sunt de frumoase pozele ! Noi n-am vazut zapada dintr-asta in iarna
… la noi deja au inflorit copacii…
Gusta, multa sanatate !
Tedi, felicitari pentru condus! Mey, ce frumos doarme Aly
Frumos si castelul… eu sunt innebunita dupa kestii medievale, salivez, nu alta 
Cornelia, tare frumos blondul meu preferat
Iar tu arati taaare bine, si parca radiezi. Mortale pozele din cosul de rufe
Gabitza, sa-l stapaniti sanatosi !
Buna ideea lui Androix cu intalnirea. Stabiliti voi cand si cum, si noi incercam sa venim…
Sambata a fost baba mea… aleasa
. Pana anul trecut eu stiam ca iti alegi baba cand vrea mushkiu’ tau. Si eu imi pun baba pe 3 martie, in fiecare an. Colegele de la birou ma baraie la cap ca baba mea trebuia sa fie pe 4.Ei na ! Eu raman la « alesul » babei… se pare ca anul asta chiar am nimerit-o ![]()
Si acum sa va povestesc ce am facut noi in we: sambata am luat exemplu de la Androix si am tulit-o la munte
- la Cota 1400 in Sinaia. Zapada, glod, soare, munti, teleferic ... toate bune si frumoase. La intoarcere am coborat cu Emi in brate, cand eu cand sotul... pana in momentul cand sotzul aluneca pe o portiune de gheata, cade pe spate, si da copilul cu capul de pamant 

Mey, deci eu nu mai poooooot! Nu mai stiu ce sa fac sa nu mai lovim copilul asta la cap
Ce sa fac?! S-a lovit destul de rau, ca practit Emi era cu bustul deasupra umarului lui ta-su. Asa ca atunci cand a cazut a dat cu fruntea fix de pamant, de am crezut ca mor (am vazut tot, ca eram in spatele lor). E a treia oara cel putin cand lovim copilul tare de tot la cap. Nu a avut nimic, a dormit in masina la intoarcere (a adormit fara suzeta !!), a fost vioaie, am spus poezii pana sa adoarma, acasa am facut baita si apoi a adormit imediat dupa bib. Ieri a fost ok, aparent a trecut cu bine peste incident. Dar eu psihic sunt daramata. Nici sa o tin intr-un glob de sticla n-am cum, si oricat incercam s-o protejam, vad ca nu reusim
Acum zic ca putea fi si mai rau, putea sa cada ta-su peste ea sa o striveasca, eu-stiu? Dar sambata noaptea n-am putut sa dorm de griji, si m-am tot dus s-o verific daca respira, daca e ok...
Ieri am fost la mitingul aviatic de la Clinceni, super frumos (nu mai fusesem la vreun miting aviatic pana acum), i-a placut si piticei, dar mai mult i-a placut un tekel pe care l-a fugarit pe-acolo (si eu dupa ea
). Dupa amiaza am incercat o tura de cules viorele in padurea Baneasa, dar nu ne-a iesit pentru ca a inceput ploaia torentiala fix in secunda urmatoare dupa ce am scos copilul din masina 
Sa aveti o saptamana frumoasa !
Florentina G spune:
Neata'!
Vad ca ati inceput bine saptamana...vesele si optimiste, asha imi place!!!
Si eu sunt intr-o dispozitie buna, aseara a venit Dan de la Brasov si le-a adus o sacosa de hainutze copiilor de la nasha lor! M-am bucurat ca un copil... cel ma mult imi place o rochita a Mayei care are atasata o alta in miniatura pentru papusa! Cum a vazut-o Maya m-a si pus sa o imbrac cu ea si asha se fudulea in oglinda..."uite mami, ochitza icele rosii".
Ieri a fost ziua soacra-mii si mi-a trimis o cutie de prajituri, juma' de tort, placinta cu mere, cornuletze.... iar cand am sunat-o sa-i urez toate cele m-a "invitat" sa ma duc la ea la vara, ca nu trebuie sa fac nimic, doar sa stau cu copiii.
Iar astazi este ziua lui Dan... nici n-am avut timp sa ma gandesc la asta, nici cadou nu i-am cumparat, noroc ca exista o metoda care il bucura la fel de mult
!
Va pup... am fugit ca ma asteapta sa-i scriu lista de cumparaturi!
Tina, mami de
Patrick si
Maya