Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
aaa suntem bine. mai mult nu imi vine in cap la ora asta.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!
Bineinteles ca nu am recuperat din urma, dar am vazut si eu pozele Carinei ( ce domnisorica frumoasa) si ale lui Ryan , pe care nu ii mai vazusem de mult.

Daca va era dor de noi, am reusit sa mai pun poze noi aici Puteti vedea activitati fizice si artistice si chiar si cateva poze facute in singura ora cu zapada din iarna asta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Tdi

1900 cai

cati cai? a mea abia daca are 90, cre ca ai pus un zero in plus...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

fetelor stiuc a s-a mai pus intrebarea.Am download little enstein de pe contul comun dar nu pot dezarhiva.Imi zice file corrupt.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, si eu cred ca ai vrut sa spui 1900centimetri cubi. Ca Toyota noastra are 2000cmc, si 130cp.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Maya a plecat in parc cu mama iar eu am ramas sa-l pzesc pe Patrick cum doarme... ca azi -noapte nu prea a vrut s-o faca drept urmare am stat toata noaptea cu un picior pe cos, sa-l legan si cu telecomanda in mana. Cu ocazia asta am vazut-o pe Sanda Ladosi la nastere si apoi cu bebe acasa, apoi am vazut-o pe fetitza Danei Nalbaru...cum schimbam postul numai de bebelusi dadeam. Am vazut ca azi la stirile de acasa o vor arata pe Mihamiha si pe baietelul ei Leon.

Ralwca, mie mi-a spus pediatra ca Helmiflores e mai mult sa previna decat sa combata oxiurii. Eu i-am dat Mayei vermox si am vazut ca a eliminat. Intreba pediatra de Permax, care are aceeasi substanta activa ca si vermoxul si chiar daca e mai puternic, ii poti da in combinatie cu siropel Liv52, pentru protectia ficatului. Prima oara Maya a avut si oxiuri si giardia si i-am dat un tratament si mai puternic - Zentel - cand i-am repetat analiza dupa 10 zile scapase de giardia si de oxiuri nu - sunt tare pacatosi. Maya trebuie sa ia maine a doua doza de vermox si vineri o sa-i repet si ei copro, sper sa fi scapat ca parca a mai prins culoare in obraji.

Monu, cum ti se pare Siffa Pack-ul, e bun de ceva?

Am vazut o multime de poze cu copii frumosi si mamici la fel de frumoase am vazut-o pe Carina care pare o zana din povesti, asha e de frumoasa si delicata, l-am vazut pe Alex cretofolin cu ochi albastri am vazut-o din nou pe Ruti care are o mutritza tare sugubeatza si pe mami a ei care e la fel de simpatica.

Androix, abia acum am citit mesajul tau, mi-ar fi placut sa ne intalnim. Haidetzi sa stabilim pentru saptamana viitoare in week-end, poate in Parcul Carol sau unde vretzi voi. Sa urmarim prognoza meteo sa vedem daca va fi la fel de frumos afara.

Fran, ma intrebai de Patrick -pedi nu ne-a mai trimis la radiografie, a spus ca nu e cazul. Se pare ca s-a sudat bine clavicula pentru ca se formase ca un noduletz acolo, care dupa doua saptamani de masaj a disparut.

Ma duc sa vad pozele Corneliei si apoi ma imbrac si eu sa-l scot pe Patrick pe afara. Maya a venit intre timp acasa si s-a pus la nani cu buni.
Inca nu am scapat de prostul obicei cu scosul limbii. Cum nu-i convine ceva, se stramba si scoate limba. De cate ori o vad ii spun sa rada, ca asha e frumoasa si ca nu-mi place de ea cand se stramba iar ea ce credetzi ca face?! - dupa ce se stramba, incepe sa rada in hohote, mai rau pune gaz pe foc!

Am fugit - mai aveam eu cate ceva de spus dar nu mai stau ca iar se lasa seara pana apuc sa-l scot si pe Patrick la aer!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Flori, taci! Din 3 bebelusi pe care i-ai mentionat doi sunt filmati de Mihai Sunt induiosata, incepe sa-mi fie dor de el... Luni seara vine, abia astept. Zilele astea singura cu Filip m-au imbatranit cativa ani. Azi am venit plangand amandoi din parc. El plangea ca nu vroia acasa iar eu plangeam de neputinta. Pana la urma mi-am adunat puterile si l-am luat in brate ca altfel nu mai ajungeam acasa.
Asaaa si sa revenim la bebelusi: pe Sanda Ladosi a filmat-o Mihai cand a nascut, chiar m-am ofticat ca era programata la declasare a doua zi si ieseam pe usa sa mergem la restaurant cu niste prieteni cand l-au sunat sa vina urgent ca naste Sanda Ladosi Zic, stai frate ca nu pe tine trebuia sa te sune, pe barbatu-sau
Iar pe Leon l-a filamt chiar saptamana trecuta, i-a placut de el, e nascut fix in aceeasi zi cu Filipu', scrie mare cat toate zilele pe lista noastra dar eu nu stiam cica e bloooond ca mamica lui si i-a placut mult cum aveau mansarda amenajata, i-a lasat o impresie super.
Cu intalneala si eu cred ca ar trebui sa ne vorbim din vreme sa stim ce si cum. Eu vin oriunde. Problema noastra este ca de cand cu cantonamentul semi-permanent in berceni s-a schimbat ora de parc, acum e intre 11 si 13 plus minus 30-40 de minute.
Acum astept sa vad ce se intampla afara si-l impachetez si il duc in berceni. Tuna si fulgera ca in iulie A, si in plus am o oala de sarmale pe aragaz. Sunt profund dezamagita si cred ca ma las de sportul asta. Nu stiu frate sa fac sarmale si gata! Imi ies niste gloante sfaramicioase si fara nici un gust. Nu stiu cum le face socrella de ies mai zemoase, am pus si eu apa in compozitie dar cata drq sa pui ca se scurge pana infosori sarmaua daca pun mai multa? Am pus si la fiert apa si mie tot niste uscaturi naspete mi-au iesit. Asta e, o sa le mancam asa ca alta mancare nici nu mai fac toata saptamana. Si cand ma gandesc ca un prost mi-a zis azi la radio la horoscop ca am o inspiratie deosebita si azi o sa iasa ceva maretz din mainile mele si asa m-am hotarat sa le fac azi, ca vroiam s-o las pe maine mai bine aveam rabdare...

Am uitat sa va zic: merge situl de la ikea si au pus si catalogul on line, puteti vedea preturi si poze. www.ikea.ro

Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Tdi-am tot citit zilele astea si nu apucam sa raspund...vroiam sa zic sa incerci sa o lasi pe Pitik cu rude ceva ca sa vezi cum ar reactiona fara tine...se pare ca am nimerit la fix cu sfatul. Dar cu angajatul e graba mare? Adica se ocupa postul sau te mai pot lasa cateva luni pana incerci sa o obisnuiesti pe Aly cu statul fara tine?
Florentina-tata a avut clavicula rupta acum 3 ani, intr-un accident si a tras zdravan atunci, doua operatii nasoale, si are si acum dureri...atunci am citit ca se intampla si la nasteri, dar bebeii se refac urgent si fara probleme.
Crissu-mai are febra? E ragusita? Mai bine sa o vada un ORL-ist zic eu decat tot pedi. Mai sunt si siropele cu muguri de pin, si STODAL-tot sirop, si eventual poti sa incerci si o doza de oscilococcin-Iepu' ia din asta unul pe saptamana. Si Vit. C natural...
Miki-io nu stiu cat de obosita e mama care se scoala sa alapteze copilul de 2 ani, da' stiu cat de obosita sunt eu care n-am alaptat-o deloc si fac lapte praf in fiecare noapte
Onixone-din cate stiu eu little einstein din contul comun a mers la toata lumea. Trebuie sa selectezi TOATE fisierele (parca 13) atunci cand le dezarhivezi ca sa rezulte filmul complet. Daca zice file corrupt-pai asta e -cu fiserul ala nu prea mai ai ce face, trebuie sa-l mai descarci odata- ti-a murit conexiunea in timp ce se descarca sau cine stie ce s-a intamplat...
Gusta-si sa te faci bine !
LOREEN ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Androix, exact la voi m-am gandit azi-noapte. Eram sigura ca Mihai a filmat, mai ales cand a spus Sanda Ladosi despre cameraman ca e proaspat tatic! Din cate stiu Mihai nu a asistat la nasterea lui Filip,insa nu aveti in plan sa filmati nasterea Georgiei?
Mi-a placut de Sanda Ladosi, arata exact ca o mamica simpla cu bebe de doua saptamani... fara fitze, machiaj si cine stie ce tzinuta.
Pe Leon n-am mai apucat sa-l vad... cand m-am trezit e era deja 18.30, dar cu sigurantza o sa vad in reluare la noapte! Nu de alta dar chiar daca doarme Patrick, il astept pe Dan sa vina de la Brasov in noaptea asta!

Cornelia, mi-au placut foarte mult pozele voastre. Se vede cata veselie e la voi in casa... sunteti o familie tare frumoasa. Nu cred ca iti mai aduci aminte, insa mie mi-a incoltit in minte ideea de bebe2 de cand am vazut pozele cu Maria si Stefan nou nascut! Si uite ca ce mi-am dorit s-a si realizat, ba chiar am o fetitza mare si brunetzica si un bebe blondutz cu ochi albastri!

Fran
, si eu ii dau Mayei oscilo saptamanal, ai idee cate saptamani trebuie administrat maximum? Vitamina C i-o pui in ceiut sau Iepu o inghite pur si simplu?

Cand sa iesim si noi afara a inceput o vijelie.... asta e.. daca timpul trece asha repede cand stau la PC!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Flori, nici gand sa asiste. In primul rand nu cred ca ii va permite la spital, daca se intampla ziua si se perinda multa lume pe-acolo nu prea dau voie la tatici mai departe de usa maternitatii, asta daca nu esti cumva pacienta sefului de sectie si la mine nu e cazul. Si in al doilea rand chiar l-am intrebat atunci cum a fost si daca ar fi capabil sa asiste si la mine. Nu era oricum prima nastere pe care o filma, a mai filmat o cezariana mai de mult. Raspunsul a fost, nici nu stiu cum sa-i zic, a zis ca nu ar putea pentru ca oricum i-au dat lacrimile cand s-a nascut baietelul Sandei Ladosi, dar ii era rusine si s-a stapanit. La mine a zis ca ar incepe sa planga in hohote sau ar cadea din picoare de emotie Totusi mi-as dori sa fie cu mine macar in sala de travaliu. Acum sa vedem cand m-o apuca, poate am bafta sa fie mai noaptea sau mai in weekend. Sau in visele mele eroice nasc atat de repede incat nu mai e timp nici pentru stat in sala de travaliu, nici pentru epidurala, medicul abia reuseste sa vina la "prindere" Vise...

Si eu ma culc tarziu in seara asta ca am program artistic: trebuie sa fac ordine ca am dus "tzunami-ul" in berceni si a lasat prapad in urma. Iar maine dimineata pana plec la scoala dau si un aspirator ca deja e nevoie. Trebuie s-o tin din scurt macar pana ne hotaram ce facem, dar e aproape sigur ca trebuie sa ma invat cu program d-asta din doua in doua zile. De cand i-am adunat din jucarii e chiar ok, parca nu se mai face asa mare prapad.

de maine seara am si eu aparat foto si de miercuri il pandesc la cotitura pe Filipu sa vi-l arat in actiune abia astept!

Georgia

Mergi la inceput