Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
onixone spune:
merci mult beatrice.Una din zilele astea o sa fac prajitura.Deci am avut dreptate.Tu erai cu cuibul de viespi.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
patriciaRO spune:
Dap, eu!
Auzi cauta-am pe messenger la rotaru_beatrice sa-ti dau un pont!
Beatrice, mami de
Alex pifos
onixone spune:
BEATRICE, EU SA TE CAUT?dACA DA PE CARE MESSANGER, YAHOO, SKYPE, HABAR NU AM...PE CHAT-UL DE AICI?
EU AM INTRODUS LA YAHOO .
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
ioanailincam spune:
Hello! Ce fac fetele? Cam liniste mi se pare...
Eu intru in graba ca in curand se intorc prietenii nostri de la botezul pentru care au venit in Bucuresti si o luam de la capat cu povestile. Ba chiar am un plan ascuns: dat fiind ca mogo doarme deja ma bate un gand sa o iau pe prietena mea si sa plecam in lume (la Mall, vedem noi unde), iar barbatii sa ramana acasa. Dar sa vedem cat de obositi se intorc.
Vasazica linste la noi in casa cum nu a mai fost de mult: am fost dupa-amiaza in parc (ce bine e sa ai parcul vizavi de casa!), Mogo a alergat cat au tinut-o picioarele, ne-am intors, i-am facut baita care a mai toropit-o o tura si la 7.45 era in pat deja
. Am si uitat cum e sa ai o seara intreaga la dispozitie... Daca mai pun si ca de dimneata am fost la o tura scurta de shopping si la coafor pot afirma ca viata e frumoasa (deocamdata, cel putin).
Multumesc mult de aprecierile la adresa Anei, intr-adevar si eu ma bucur ca ochii i-au ramas asa (fetita prietenei mele care e in vizita a avut ochi verzi pana pe la 1 an si apoi s-au transformat in caprui). Cat despre codite, nu va ganditi ca sta toata ziua asa, mai mult de 10 minute nu sta cu ele, dar am reusit noi sa o prindem in poze cand era cu ele. In orice caz tac'su i le face, la mine nu sta nici de frica
.
Multumesc si de complimentele la apartament, dupa ce mai mobilez si pun si vreo perdea voi face poze special ca sa va arat. Pana una-n alta, de bine ce ne-am mutat au inceput sa faca parcari in fata blocului si nu vreti sa stiti cum e sa cobori din bloc intr-un hau de 1 m adancime plin de nisip si clisa (mai ales cu ploile de zilele astea
) pana ajungi la sosea (implicit nu mai este loc de parcat masina si cel mai aproape am parcat masina la vreo 300 m
). De n-am carat la noroi in casa si de n-am dat cu matura si mopul de mi s-a acrit cu totul.
Teddy - si eu cred ca ti-ar face bine sa te intorci la munca. Adevarul e ca copilasii au crescut si mai devreme sau mai tarziu ruptura se va face; totul e ca pana atunci sa nut-i fi pierdut uzul ratiunii de atata stat cu copilul atomic. Oricum, sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna.
Monu - nici eu nu stiu de la ce poate fi consumul asta crescut de apa. Intreaba totusi dr.
Gusta - vazut si eu poze cu cretofolina, e dulce foc.
As mai vrea sa vad ceva poze si filmulete, asa ca prefer sa scriu mai putin si sa ma delectez. Va doresc o seara frumoasa (Doame, tare e bine sa stai degeaba!)
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
crissu spune:
Fetele mele dragi,
noi nu o mai scoatem la capat cu raceala asta si nu stiu ce sa mai fac.
Simptomele au inceput dupa cum v-am zis de marti cand am si mers la medic care mi-a recomandat 3 ml de Fromilid la 12 ore (e un antibiotic) plus Nurofen .Diagnosticul pus a fost de rosu in gat, fariungita acuta parca a scris acolo.Ei si, de marti pana azi, nici o imbunatatire ba din contra parca tuseste tot mai rau si refuza sa manance.
Doamne ce ma fac cu ea.
Cred ca deja a slabit 3 kg la cum arata. Mi-e teama sa-i nu-i faca altceva la burtica medicamentele astea. Pe langa ce v-am zis mai sus i-am mai dat si Efferalgan iar de ieri am incercat si Paxeladinul (sirop)ptr tuse.
Voi ce ma sfatuiti sa fac.
Pentru tuse ce as putea sa-i mai dau. Ceai i-am dat de busuioc si Baby Calm cu miere dar nimic.
Mancarica i-am facut mai mult pasata, supe, iaurturi ce-i place ei mai mult dar sfarsesc prin a ma umfla si pe mine si pe ea plansul pentru ca refuza sa manaceeee.

Este speriata cred , pentru ca are gatul iritat si vomita.
Noaptea nu mai zic ca e jale. Ziua e mai vioaie ne mai jucam mai uita un pic.Azi am scos-o si la aer putin.
Sa merg la spital cu ea? Parca mi-e frica de spital. Si nu mai zic ca ma paste si pe mine raceala.
Scuze ca nu am mai raspuns la nimeni si pentru vestile astea mai putin bune.
ioanailincam spune:
Gusta - ti-e mai bine cu burta? Fix asta iti lipsea
Nelia - vai si mie imi era dor de dialogurile cu copilul atomic, dar nu mai gaseam subiectul, tare frumos scrie Simona.
ANdroix - stai sa vezi ce-am patit noi cu femeia! Cand ne-am mutat aici barbatul nu a mai vrut sa o luam pe cea care ne facea curat de 3 ani cel putin. Zis si facut, vreo 2 saptamani s-a chinuit el, dupa care a gasit-o pe una care cica face curat de numa'. A venit femeia, a evaluat, a cerut 600.000 (cu mofturi la calcat ca nu prea ii place sa calce
) si noi am acceptat fericiti ca este de acord sa vina. Dupa ce a facut curat prima data a sosit seara barbatul acasa sa faca evaluarea: crunta dezamagire: fire de par prin toata casa, vasele spalate le-a pus bona la loc pentru ca femeia a afirmat sus si tare ca ea nu stie unde sa le puna si alte asemenea. Suparati nevoie mare am sunat-o pe cea veche rugandu-ne in sufletul nostru sa ne accepte din nou; din pacate am patit ca tine: tocmai se angajase de cateva zile
. Asa ca acuma suntem descoperiti din nou ca eu pe tanti asta care vrea o caruta de bani si nu face nik nu o mai tin.
Acum chiar ca plec. Pupici!
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ioanailincam spune:
Ralwka - bravo pentru Iulia, ce multe stie! Dupa ce ca Mogo stie 10 cuvinte de toate ce credeti ca o invata tac'su sa zica (si chiar zice)? SANI! Avea o pausa dezbracata si ce s-a gandit el! Asa ca acum zice usor sasait cu limba intre dinti SANI
. Ma intreb ce urmeaza!
Ana - dupa 1 an
Tdi spune:
Buna seara, am intrat doar sa va citesc insa m-am hotarat sa raspund ptr Crissu, avand in vedere ca am trecut si noi prin asa ceva si imi imaginez ce greu e...in primul rand am invatat o lectie importanta: fiecare boala are durata ei, apare-isi face damblaua-pleaca, timpii astia nu prea pot fi modificati, singurul lucru pe care il putem face e limitarea efectelor neplacute si evitarea complicatiilor luand tratament (daca e cazul). Pediatrul nostru (pana acum a avut intotdeauna dreptate!), de cate ori se imbolnavea pitika ma intreba: <ce si cum are, de cand> si apoi zicea <probabil e x, in y zile trece>.
Daca are rosu in gat/faringita face febra cam 2-3 zile, pofta de mancare poate sa lipseasca si o saptamana dar nu-i bai, isi revine dupa. Tusea mai repede de 2-3 saptamani nu prea trece, uneori tuseste si mai mult insa nu neaparat ca are ceva la plamani sau in gat ci din reflex, copiii isi formeaza usor ticuri dar din fericire si scapa usor de ele. Daca are amigdalita cu puroi face febra mare si cedeaza greu la tratament, dureaza cam 5 zile faza nasoala si imbunatatiri vizibile vezi cam dupa 7-10 zile, aici e musai antibiotic.
Cam asta imi amintesc din experienta noastra...
Crissu, multa sanatate piticei si voua rabgare si putere!
Gusta, toate la tine mama draga? of of...pupam sa te faci bine repede!
Sa va dau vestea cea mare!
azi am condus pentru prima oara masina mea, am facut vreo 30 de km pe diverse strazi si drum national (si n-am busit pe nimeni!
)...merge suuuuper! nici nu ma asteptam sa fie asa usor de condus ditai sandramaua de 2 tone si 1900 cai
...sotzul mi-a dat nota 8, pe scara de la 1 la 10!
Pupici la toata lumea, sa aveti un week-end super, macar ce-a mai ramas din el!
Album Alyssa
Tdi spune:
Alyssa inca nu doarme, ii tzine lu' tac-su teoria chibritului in timp ce el transpira din greu s-o adoarma!![]()
azi am fost cam toata ziua la socri, au o gradina mare si trebuia ajutor la taiat via si pomii, curatenia de primavara...am profitat s-o mai lasam pe pitika cu bunicii si ne-am inhamat la munca, mai ales ca-mi place gradinaritul tare mult (cine mai vrea?...faceti lista!
). cand a adormit am fost sa facem ora de conducere iar spre seara am lasat-o cu ei si cumnata-mea si ne-am dus la cumparaturi. ei, cand ne-am intors a intrat sotzul primul pe usa si Aly a zis fericita "papa'!" apoi am intrat eu si am auzit un "maaaamaaa"
sfasietor de-a dreptul, i s-au umplut ochisorii de lacrimi si ma strangea in brate de n-aveam aer!...m-am topit instant...(si in acel moment mi-a venit in gand ferm:"nu pot s-o dau la cresa!"
).
ma duc sa vad ce fac puiutii mei ca tot aud "papa', papa'" si tac-su nimic...o fi adormit in post!![]()
Album Alyssa
gusta spune:
Buna dimineata.
La mine situatia este aceeasi .Plus ca ieri intre 2 varsaturi si vizite la baie am avut program administrativ .Plus ca mai sunt si cu uarti pe cap exact tot ce imi trebuia.Sunt umflatica ca un butoias si cu dureri.Plus ca aseara si-au mai gasit si niste prieteni sa vina in vizita in conditiile in care ei stiau ca ma simt rau si nu se mai dadeau dusului.Azi cred ca servesc toata ziua in pat si daca situatia nu se schimba maine voi ajunge la medic.
Crissu multa sanatate Iuliei.Eu zic sa mai mergi odata la medic poate antibioticul nu este destul de puternic.
Tdi felicitari de condus.
Ce am mai vrut sa scriu nu stiu asa ca ma duc sa imi fac un ceai ca nu se mai poate.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta