Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 30
ralwka spune:
Hello!
Iar o zi obositoare
... nu stiu ce sa mai zic, nu stiu daca e lipsa de organizare, dar eu am devenit aproape un robotel: ma scol, imi beau cafeaua, vad ce pot sa fac repede si fara zgomot (va imaginati cum ma misc in vasta mea vila de o camera) pana se trezeste Iulia , cand se trezeste o schimb, ii pregatesc fructele (laptele il face tati la 7, cand pleaca la serviciu, daca nu-l cere ea mai devreme), ii dau sa pape, o mai schimb o data in cateva minute daca e cazul
, spal vasele, ma apuc sa fac ceva de mancare daca stiu ca ceea ce a mancat cu o zi inainte nu e chiar pe lista de preferinte a Iuliei, in timpul asta am si ceva activitati cu ea, apoi aspir, sterg praful si/sau spal pe jos si spal baia, imediat se face si ora pranzului, ii dau copilului sa pape, o schimb si iesim afara cu caruciorul, doarme in carucior vreo ora (timp in care trebuie sa ma plimb), venim acasa sa lasam caruciorul si sa luam tricicleta si iesim iar afara, in parc sau prin zona. Trec cateva ore, venim acasa, schimb copilul, ii pregatesc masa de seara, ii dau sa manance, spal iar vasele (si cele de la pranz ca n-am sanse sa le spal atunci) si urmeaza iar programul artistic (poezii, desenat, alergat, teatru de papusi (ii fac eu cu diverse animalute de plus sau cele din cauciuc), in timpul asta vine si tati de la serviciu, obosit, si nu intelege de ce copilul nu sta frumos sa se uite si el, ca un om mare ce este, la stiri, pe toate posturile posibile... Uite asa vine ora baitei, nelipsitul biberon cu lapte si, de vreo luna, vreo 2 ore de spus povesti. Nu mai stiu ce povesti sa-i spun, am inceput sa inventez si mai nasol este ca seara urmatoare ce poveste credeti ca cere, cea inventata. E lipsa de organizare oare?
Elisor, saru'mana mult! Sa fie!
Va spun maine la prima ora (ma rog, cu o abatere de vreo 4-5 ore
) verdictul. La cat a citit... Sa va mai zic ca ieri, am stat muuuuulteeee ore in bucatarie, am spalat toate legumele si verdeturile cumparate din piata, am facut ciorba de loboda (eu spal loboda frunza cu frunza, d-aia si fac doar de vreo 2 ori), mancare de praz cu masline si un imens lighean de salata boeuf, pe care n-am mai avut puterea s-o asez pe platouri si s-o ornez, am pus-o frumusel in doua castroane mari, iar al meu sot, in timpul asta a dormit cu Iulia, apoi s-a uitat la tv si spre seara, cand l-am rugat sa faca ceva, nu-mi mai amintesc ce, a sarit ca ars ca el vrea sa invete, ca pe 6 are examen, ca nu trebuia sa mai fac si salata boeuf la care am pierdut atata timp. Norocul lui a fost ca-mi place si mie salata, altfel cred ca-i serveam o frumoasa si hranitoare masca de legume, carne si maioneza direct in cap.
Crissu, bravo!!! Ce frumos reciti! Glumesc, exact asa a inceput si Iulia mea sa spuna poeziile, apoi am inceput incet sa inversam rolurile, sa spuna ea mai mult si eu mai putin, acum spune si singura insa nu toata poezia si nu foarte clar.
Tdi, am vazut pozele din excursie... foarte frumoase, si peisajele frumoase... Alyssa e o dulce ... acum te vad si eu mai bine... tinerica, frumusica...
Ma gandeam ca bagi si tu o poza la volan, in timp ce conduci ![]()
Danelutza, mami, de unde i-ai cumparat tinuta aceea Isabellei?
Mai, e fantastica, dar nici tu nu esti mai prejos. Suuuuuupeeeeeeer filmuletul!
Onixone, ai reusit ceva cu Little Einstein? Si eu am primit acelasi mesaj, l-am descarcat de 2 ori si la fel. Poate am avut ghinionul sa pice netul de fiecare data, nu stiu. Chiar eram curioasa daca iti merge.
Gabitzam, sa stapaniti sanatosi calculatorul! Ce v-ati luat, cam cat a costat? Ma tot baraie la cap si Costin sa luam altul dar evident in rate, insa nu ma convinge pana nu scapam de cele vechi.
bolgiumiki - mai e gradina zoologica in Ploiesti? Aia spre Paulesti, sau care? Cred ca ajung curand prin Ploiesti, cat mai e si frate-miu in tara (el sta in Ploiesti dar lucreaza in Germania si vine de vreo 2-3 ori pe an, deci ne vedem foarte rar, anul asta a stat vreo 5 luni si ne-am vizitat de cate ori am putut), dupa Paste pleaca iar si profitam si noi sa ne vedem mai des. Poate ne vedem atunci daca vrei si poti.
Gata, mai vorbim si maine.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Oana C spune:
Flori, LA MULTI ANI SOTULUI!!!!! Multa fericire si sanatate si tot ce va doriti!
Am vazut ultimele poze ale lui Patrick
Ce maaaare si frumos este!!! E aproape cit Maya
Am vazut ca in una din poze, Maya poarta costumasul roz cu Sweet ![]()
Crissu, am vazut papusa blonda, frumoasa, vorbareata si cintareata si mamica fotomodel cu burtica
Maaaaiii, ce m-as fi bucurat daca aratam asa de bine cind eram insarcinata. Mi-a placut si stranutul de la sfirsit
si cum stie Iulia cuvintele de la poezie.
TDY, cind am vazut pozele voastre de la castel eram cu Eva in brate, asa ca se uita si ea. La cea cu tine singura, mai aproape, a inceput sa apese cu degetul pe ecram si sa spuna "mama, mama!"
Esti sigura ca nu ai avut gemene la nastere?
Sau trebuie sa ii fac un control la oki fiica-mii
Foarte faina masina!!! Sa o conduci sanatoasa! (meeeeiii, si ce gagica esti in poze, linga ea! de reclama pozele, nu alta!)
Nelia, vrem si noi zapada de-aiaaaaaaaaa!!!!!! Ce frumos!!!!!!! 

Tu ce faci cu Tudora cind o duci pe Agata la activitati? Merge la daycare sau o duci la activitati pentru virsta ei? Deja o inveti pe Agata chineza
Pai nu-i sint de ajuns 3 limbi pe care le vorbeste cursiv?
Noi avem la tv on demand un canal special pt copilasi unde invata japoneza, asa ca de citeva zile ne amuzam repetind cuvinte japoneze (care nu sint deloc grele, asa cum ma asteptam) 
Danelutza, ce scumpa e papusica ta, cum alearga ca o caprioara, vesela ca a venit primavara 
Chiar, cite grade sint la voi, de face deja plaja? Imi place f mult si gradina; cred ca sotul tau a lucrat la ea, asa cum am vazut in filmulete; foarte frumoasa si mare.
Ioana, superba Ana!!!!
Ochi mari si frumosi, par mult si lung (nu 3 fire inegale, cum are Eva) si ce maaaaare pare!!! In citeva luni s-a schimbat fff mult 
Cornelia, am vazut si noi gimnastica voastra in familie. Foarte frumos 
Androix, eu sint mai noua pe aici, asa ca nu stiu unde lucreaza sotul tau, dar am vazut ca filmeaza vedete din tara. Faina meserie!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Noi sintem de kko de citeva zile incoace.
V-am spus ca Eva voma de 1-2 ori/zi cam o data la 2 zile. Am dus-o la pediatra, i-a facut toate analizele, a verificat-o ... nimic. Voma i-a trecut de la sine.
Apoi, saptamina trecuta a inceput sa faca febra fara nici un alt simptom. Iar am dus-o la pediatra, facut toate analizele (urina, singe, a verificat-o pe toate partile) ... nimic, nici o infectie sau altceva. I-a trecut si febra.
Tot saptamina trecuta m-a luat si pe mine raceala si sinuzita. Joi am inceput sa am febra si sa ma usture pielea pe tot corpul, vineri mi s-a infundat nasul si nu l-am mai putut desfunda cu absolut nimic, pina cind am ajuns la urgente (am mers singura, cu masina, conducind ametita de la atitea medicamente care nu aveau nici un efect); mi-au spus ca am sinuzita acuta si mi-au dat niste antibiotic, ibuprofen mai puternic si un spray pentru nas, care mi-a desfiintat complet mirosul si gustul ...
In git ma ustura de mor, tusesc ca un magar, nasul tot se infunda cam la 6-7 ore, cind trece efectul spray-ului aluia, urechile infundate si ele ... Indur vitejeste, dar am cam ajuns la capatul puterilor; deja i-am spus sotului sa ma verifice daca mai respir noaptea si dimineata, la cite medicamente bag in mine.
Aia de la urgente mi-au spus ca pina in seara asta ar fi trebuit sa ma simt mai bine, dar nu e asa. Mai stau vreo 2 zile, si daca nu imi trece, merg iar la doctor.
Saraca Eva, a inceput sa se joace singurica pe linga mine, ca eu sint aeriana rau zilele astea. 
Cel mai ciudat este ca nu mai miros absolut nimic si singurele gusturi ramase sint sarat si dulce; nu esente, arome si alte mirodenii ...
Azi chiar i-am schimbat un diaper Evei, cu kk mare, pe care nu l-am mirosit deloc!!! Am zis ca ma fac schimbator de pampers de profesie daca nu imi revine mirosul
Merg la Mall si imi deschid o camera acolo, pentru schimbat copiii mici. ![]()
Eva e bine acum ziua. Noaptea e cam aiurea, ca a inceput sa viseze urit de citeva zile si tot o aud vorbind in somn; il striga pe Pooh, pe catel, spune nu-nu-nu, vorbeste in limba ei, schiauna ... nu stiu ce sa mai zic. O fi normal? si ai vostri vorbesc in somn, cind viseaza? Au inceput sa viseze urit?
Cam atit despre noi.
Daca aveti timp, bagati un ochi aici; sint citeva idei de activitati pentru copilasi:
http://www.enchantedlearning.com/crafts/toddler/
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
simona_filipas spune:
Neatza buna fetele
Eu mai am putin si-l trimit pe Dragos sa faca cafeaua de dimineata, asa de matinal a inceput sa fie
.Tati zice ca se pregateste pentru gradinita![]()
Acum stau si pandesc olita...sa pot recolta ceva
.In sfarsit am luat tubul steril si la coprocultura cu el.Tare curioasa sunt de rezultate
Elisor ma speriasem mama ca iarasi ai disparut
De Andutzy stie cineva ceva?Lipseste cam demult.La fel si Laura
Gusta cum te mai simti?
Flori, cu intarziere LA MULTI ANI sotzului tau.
Cuscra
.Mortala nora mea
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ralwka spune:
'neata, fetele!
Am intrat doar sa va spun ca sotul meu n-a luat examenul
. S-a reprogramat pe 8 martie
.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Cornelia spune:
Buna dimineata!
Florentina, la multi ani sotului tau! Si eu am observat ca Patrick seamana cu Stefan (blondin si rotofei
).
Multumim pt. aprecieri referitoare la poze.
Am vazut-o si eu pe Isabella
. E chiar asa de cald?
Am vazut si masina lui Tdi, ca ma facuseti curioasa. Sa o stapaniti sanatosi!
Crissu, am urmarit-o impreuna cu Stefan pe Iulia cantand si spunand poezii. Cu ocazia asta a invatat si el catelus cu parul cret!
Cum ii faceti sa vorbeasca in fata camerei? Eu am reusit sa zmulg de la Stefan un vers de poezie si apoi: "Nu, postule!"
. Are un vocabular tare elevat, imprumutat de la gradi de la Maria
.
Oana, sanatate! Si Stefan viseaza - urat, vorbeste in somn, plange, se trezeste ingrozit. Chiar azi noapte am avut un episod tare urat.
In alta ordine de idei, suntem raciti. La Stefan e a treia zi cu febra, Maria tuseste iar rau, iar eu sunt cobza. De data asta nu m-a iertat.
Vroiam sa va mai spun o faza care m-a impresionat tare mult. Stiti c ae o reclama la nu stiu ce banca / e intrebata la un mom. dat o fetita daca semneaza ea sau mamica (sau ceva d egenul asta). Cnad a azuzit cuvantul mamica, Stefan a venit la mine m-a pupat, m-a strans in brate si mi-a zis in timp ce ma mangaia pe obraz, "mamica mea" Moama, ce am mai dat apa la soricei...
De altfel, razboinicul meu e tare iubitor. Cand intru pe usa cu Maria, ne darama. Maria chiar nu stie pe unde s as eascunda is ii zice: da, stiu ca ma iubesti, dar mai usor, ca ma darami
.
Intr-o zi, cand i-am adus niste sosete noi, imi zice: "ubec cioapii astia" Nu intelegeam, si el i-a luat si i-a pupat
. Vroia sa imi spuna c aii iubeste
, adica ii plac.
Alta data, in dezastrul de la noi din sufragerie, spune: "Doamne, doamne ce e aici?" - asta e mama ![]()
Hai ca iar m-am intins. M-a surprins, cand am iesit in parc, intrebandu-ma: "Mami am voie aici?" Oau, ce baiat cuminte!
Va pup si ma intorc la treaba, ca am o groaza la birou!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze