Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
gabitzam spune:
Miki, dupa cate stiu Danieluta si Nelia inca mai alapteaza.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Fetelor am pus si eu poze in contul comun.trebuie sa le fac publice cumva?Si daca da, terbuie sa deschid fiecare poza in parte sa o fac publica?
Multumesc,
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Danelutza spune:
... bau, eu alaptez, dar ma voi simtzi distrusa cind nu va mai vrea
, ca eu tot vreau 
Asha acum sa cetesc si sa mai raspund cite ceva ![]()
Teddy sa stapinesti sanatoasa mashina. Cit despre serviciu, daca nu-i rentabil din punct de vedere financiar, eu n-as lasa ploada de linga mine. Spun din experientza, ca inainte de a nashte am muncit ca o roaba, ca sa zic asha, ca fizioterapeut la un medic si... beneficiu, ciucu. Mai bine stau acasa sa cresc odrasla, decit sa fac acte de caritate in beneciuciul altora. ![]()
Bun venit Redy, nu-i niciodata tirziu sa-ti urez bun venit alaturi de noi.
Florentina cum se mai simte Maya, a eliminat totzi inamicii ? La multe luni si la multi ani, juniorului, am citit ca a implinit doua luni. Ai flacau mare de acum. ![]()
Ioana mama ce oki mumoshi are Ana, m-am topit cind am vazut ochishorii din poza asta http://family.webshots.com/photo/2111341820093319613oRzzwo 
Crissu sanatate multa Iuliei. 
Gusta sanatate multa. Si eu mai fac asha, cadouri imi fac singura, dar in general il atentzionez dinainte 
Rodica si ploada mea intzelege amindoua limbile, doar ca vorbeste mai mult romaneste. Vad ca a inceput sa scape si cite un cuvint italian. Se uita la poze copiilor si intreba "che", adica cine e ![]()
Cuscra vazut ginerica cu marthishor, cred ca te-a topit rau de tot. 

nelia spune:
Bolgiumiki, da, eu inca o alaptez pe Tudora. Dar la mine nu e vorba de lipsa de vointa sa o intarc, ci asa am vrut eu sa-i dau pina la doi ani, asa i-am dat si Agatei pina la doi ani si doua luni. Se trezeste noaptea, suge citeva minute la fiecare trezire ca sa se linisteasca si sa adoarma (sint pe post de suzata naturala), dar pe mine ma obosesc trezirile, nu alaptatul. Desi nici acesta nu e chiar usor, ca totusi supune organismul la un efort, nu m-a obosit niciodata sa alaptez. Dimpotriva, as putea spune, ca la ma relaxez si ma simt mamica linistita si calma, cu dragoste enorma pentru copiii ei, numai cind ma intind si alaptez. Alea 5-10 minute au insemnat si inseamna pentru mine, si se pare ca si pentru fete, oaza noastra de liniste si impacare sufleteasca. Ca in rest... e cam ca in mesajul Simonei. Deci, eu ii dau pentru ca vreau, nu ma intreba de ce, ca nu stiu, asa am simtit si simt, am lapte din belsug si se pare ca si foarte gras si bun (Tudora nu a mincat cu lunile decit fructe si lapte, i-am facut de trei ori analizele si i-au iesit beton), nici una dintre fete nu a fost niciodata anemica. Dar e adevarat ca am avut grija sa manince si mincare, nu sa stea numai cu titza in gura. Cu Tudora deja am intrat in faza de discutii, i-am spus fetitei si ii tot repet ca avem doua lucruri foarte mari de facut impreuna in urmatoarele doua-trei luni: sa lasam titza si pampersul, ca sintem fetite mari. Asa am intarcat-o pe Agata, i-am spus ca e fetita mare si ca acum trebuie sa bea lapte din canita... si spunea la toata lumea care voia sa asculte, probabil ca sa se convinga pe ea prima. Pe mine ma distreaza uimirea celor care ne vad, pentru ca Tudora, ca si Agata la rindul ei, cere titza cu cuvinte, ba chiar o refuza pe cea oferita si spune nu, nu ata, alata si dupa ce termina una, de da jos si se urca la cealalta (daca sint pe scaun, la calculator, foloseste scaunel), iar dupa ce s-a saturat spune mesi, gata! - si trage tricoul peste, se da jos si pleaca. Noaptea vine singura, mami, da titza, ii dau, trage tricoul si se duce in camera ei, la culcare.
V-am facut poze cu ce e afara, o sa ziceti ca sint trucate!
Le descarc acum din aparat si le pun pe dropshots.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Oana (onixone), am intrat eu si ti-am facut albumul public. Se poate face si tot albumul deodata. nu poza cu poza. Din album, din bara de deasupra, la Share-->Album-->Permission.
Da-mi voie sa te complimentez, tare sunteti dragalasi amandoi 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gusta frumoase flori, alea de pe 1 martie, iar doamna cu urgentza e o doamna foarte dragutza
, iar maimutzica e mortala 
Androix s-a obisnuit Filip cu mashinutza, sau tot la mama in bratze e mai bine ?
Imi pare rau ca nu mai ai ajutor, dar si cu unul din asta care mai mult te enerveaza decit te ajuta, te lashi pagubasha.
Anky am crezut ca doar eu duc dorul sarbatorii de 1 martie si mai ales a celei de 8 martie. Mama, dar bine mi-a mai fost 15 ani cit am lucrat in tzara si... eram favorita, ca deh, ca sa intre la sheful cel mare, treceau intii pe la mine, de aia imi aduceau flori ![]()
Raluca am vazut filmuletzele, mama, dar ce vorbeareatza ai tu. Nu vrei sa ti-o trimis si pe Isabella, poate invatza sa numere ?
Imi place aia cu "ai la tatu poponar"
, e nostima tare. 

-ici pentru Iulia cea vorbareatza.
Nelia scumpe tare fetitzele tale. Chiar ma gindeam la voi, mamele cu doi copii, cum facetzi fatza, ca eu citeodata nu mai am putere, ori are ploada mea prea multa energie, ori nu fac eu fatza 
Cuscra nu trag chiulul, dar meseriashii au terminat de facut bordurile prin gradina, iar acum trecem la pus pamint, flori, eu le plantez Isabella le smulge si tot asha. Daca m-ar ajuta si la smuls iarba, ar fi tare bine. De fapt, ma ocup de gradina, aici e primavara, iar astazi au fost peste 20 de grade caldura.
Teddy la al meu sotz i-am spus ca o sa-mi caut serviciu, dar el vrea sa ma ocup de odrasla, asta inca un an, ca la trei merge obligatoriu la gradinitza. Cica la anul ma trimite la scoala sa invatz limbi straini
, adica altele decit astea uzate in fiecare zi ![]()
Ruxel lu' "individa" ii comunici sa nu mai foloseasca astfel de cuvinte in fatza copiilor, intrucit voi nu obisnuitzi sa vorbitzi asha. Scurt si la subiect, o sa se supere, dar o sa-i treaca.
Onixone cuibul de viespe e asta http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=e574e4d21880af1f6b9424d7ffd97fc4&showtopic=14191 , n-am vazut in albumul Beatricei nici un cuib, dar eu ti-am scris link-ul poate te ajuta la ceva. Acolo o sa gasesti foarte multe retzete, ushurele, mai putzin ushurele, dar au si poze, deci invetzi ushor. Eu acolo m-am scolit rau de tot ![]()
Onixone vazut pozele, deci functioneaza, admirat Alexutzul 

nelia spune:
Onixone, am vazut pozele! Va vad pentru prima data! Alex e frumusel foc, dar are si cu cine semana pentru ca nici cu parintii nu mi-e rusine. Sinteti o familie foarte tinara si frumoasa!
Am pus www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">pozele!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ralwka spune:
Hello!!
Noi azi n-am iesit din casa, am avut multa treaba si cand m-am hotarat sa las totul balta incepuse ploaia, asa ca maine, daca nu ploua, vom recupera si ceea ce am pierdut azi. In seara asta am fost frizerita iar, deja am prins experienta. Costin era vesnic nemultumit de cum era tuns la frizerie, indiferent unde si cine il tundea, motiv pentru care, de cateva luni si-a luat o masina de tuns, dar, evident, eu il tund. Acum nu stiu cat e de multumit, n-a comentat niciodata nimic, dar cred ca i-a fost teama ca daca zice ceva, data viitoare se tunde singur. S-a inscris si pentru examenul auto (sa-si recapete permisul), pe 6 are examen, dar nu ma intrebati daca a citit ceva. I-am zis eu ca se duce... si vine... .
Multumesc mult fetelor pentru aprecierile la adresa Iuliei, ma bucur ca n-am sta degeaba pana la ora aia sa scriu, sa pun poze si filmulete... Ma rog, nu degeaba, sunt si pentru rudele si prietenii nostri care vor s-o vada pe fii-mea.
Bolgiumiki – nu pot sa zic ca am facut ceva special ca s-o invat formele geometrice, ea era foarte interesata, i-am desenat si i-am spus fiecare forma, de vreo 2 ori cred, iar pe urma eu desenam si o intrebam ce este si ea imi raspundea. De fapt, totul a inceput cu desenul ala „linie, linie, punct si punct, linie, linie si un rotund, linie, linie si o burtica, iata chipul lui ionica (sau alta rima)”. Am surprins-o desenand si spunand „ninie, punt, un otund, o butica” si asa a inceput povestea cu cercul,apoi celelalte.
Danelutza si Nelia – cat va invidiez pentru ca alaptati. Cat am visat sa ajungem si noi asa, maricele, sa vina singurica „sa se serveasca”... dar nu m-am putut bucura de asta. Ma consolez ca si cele 9 luni cat am alaptat-o au fost bune pentru ea. Cand n-am mai avut lapte, plangeam de cate ori ii pregateam biberonul cu lapte formula. Si acum cand ma gandesc 
Onixone – sunteti atat de frumosi! Alex e asa de dulce, toate pozele sunt frumoase insa asta e haioasa rau.
Danelutza – o astept cu mare drag pe Isabella, am si ceva de reparat prin casa ... doar trebuie sa-si plateasca cursurile, nu?![]()
Ruxel – cred ca e neaparat necesar sa-i atragi "individei" atentia, cat se poate de frumos(„am si eu o rugaminte, nu-mi place cum suna ....tipa, individa, etc ... cand e adresat fetelor, eu nu-l folosesc deloc cu ele si mi-ar placea ca nici fetele sa nu-l auda in casa”) ceva de genul asta. Cand e vorba de copiii tai, lasi rusinea la o parte, faci tot posibilul sa n-o pierzi pe „tipa” dar elimini ceea ce nu-ti place si consideri ca nu e bun pentru copii. Iar cu sofatul, stai linistita ca si dupa ce te vei vedea cu permisul in buzunar vei mai avea cosmarul „prima la semafor”. Eu am permis de 12 ani, dar am condus mult in ultimii 5 ani, iar la inceput, dupa ce ca eram stresata de condus, imi pusesem si semne de incepator ca dupa atatia ani de pauza eram ca la inceput, aveam si o masina cu numar de Prahova si, inainte de toate astea, eram „femeie la volan”.
Nelia – Moooooooaaaaaaaama, ce de zapadaaaaaaaaa!
Am uitat pe cineva? Dati cu parul ca nu ma supar.
Duminica e baba mea, sa vedem cum o sa fie. Am inteles ca nu trebuie sa-ti alegi baba ci se pune in functie de ziua nasterii, asta o stiu si eu de vreo 3-4 ani. Anul trecut cred ca am avut prima baba frumoasa, era prima baba de cand o am pe Iulia.
Gata!
Weekend placut si linistit va doresc!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

monu spune:
Ruxel, nu sunt in masura sa dau sfaturi la faza cu bona pentru ca am patit-o si eu cu limbajul neadecvat. Ultima bona (cea care a renuntat dupa 5 zile, daca nu o facea ea in timp o faceam eu) se adresa papusilor cu care se juca Alexia cu apelative gen - idioata, individa ... asa ca eu nu mai vreau bone! Printre alte multe motive.
HELP!!! Alexia ma dispera . Toata ziua vrea numai apa. Iar daca mananca ia o gura de mancare si o litra de apa iar laptele de dim nu il vrea. Aveti idee ce ar putea fi? Ca ma capiaza de nervi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia