Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Onixone, cred ca ti-am mai dat o data poarola de la contul nostru comun de yahoo.

Ca sa accesezi mailul te duci la mail.yahoo.com si acolo introduci copiluti_mai_iunie si parola.

Ca sa vezi pozele ye duci pe http://new.photos.yahoo.com/copiluti_mai_iunie/ . Cateva poze, cele care nu sunt private, le poti vedea fara sa te loghezi. Daca vrei sa le vezi pe toate, acolo pe pagina de poze te duci sus de tot unde scrie "Sigh In" si dai userul si parola. Dupa ce te-ai logat ii poti face si lui Alex album acolo, daca vrei, care poate fi privat, sa-l vedem doar noi cand ne logam, sau public.

Daca nu mai stii parola, spune-mi, sa ti-o trimit pe privat. Si activeaza-ti si mesajele private aici pe forum, ca sa-ti pot trimite mesaje private. Pentru asta du-te in meniul din stanga, la "mesaje private", de acolo la "options" si de acolo activezi mesajele private.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, as vrea eu pile la HR dar se ocupa locurile fara ei :( e chestie de inside scoop....prima data aud cei dinauntru de posturile respective apoi ce mai ramane se da afara stirea.Si pana sa ajung acolo s-au si ocupat locurile.Chestia e ca sunt 25000 de cadre militare si civili in Stuttgart plus neveste si soti.Ce sanse sunt sa ocup un post?Mici...si nu sunt decat 4 baze, 2 ofera joburi :( celelalte 2 sunt birouri si locuinte.

Povestea Simonei m-a mai animat putin, felul de a povesti,.....eu credeam ca ma stresez mult dar vad ca se poate mult mai rau

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi.

Am intrat doar sa va urez week-end placut, si sa va rog sa bagati un ochi la anuntul din link-ul de la semnatura mea .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redy spune:

buna fetelor,am crezut ca vremea o sa se incalzeasca dar azi a fost destul de urat.sunt putin cam intoarsa poate si din caiza vremii sau pt ca Bianca a fost agitata toata noaptea
Ii ies caninii si nu stiu daca am dormit 2 ore
Acum vad ca e mai linistita
Pt Tdi:si eu am avut aceeasi problema atunci cand am decis sa lucrez ceva si s-o las pe Bianca cu altcineva
Eu am noroc cu bunica mea care m-a ajutat foarte mult
si ca sa nu ma simt vinovata aproape tot timpul meu liber il petrec cu Bianca.Ma bucur intr-un fel pt ca Bia nu e dependenta de mine.Cand plec ii explic si ea imi spune chiar PA
Dar la intoarcere ii cumpar mereu cate ceva,care o bucura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

gabitzam bineinteles ca nu mai stiu parola.Stiu ca era ceva semnificativ pt copiluti-mai-iunie.Asta E...NU MAI STIU.
Am activat si mesajele private care habar nu aveam ca exista.Multumesc mult

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

GABITZAM Mi-am adus aminte parola

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

beatrice mama de alex pifos : ma uit al poza cu cuib de viespi parca asa se numeste.Si nu mai pot de pofta.Nu am facut prajituri in viata mea , am incercat pt prima data acum o saptamana prajitura cu fructe(cea clasica) care mi-o facea mama.Dar nu mai pot dupa cuibul asta.Te rog scrii retzeta.
Multumesc si sper sa nu fie complicata.Am sa fac pireul cu rosii maine la pranz.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Seara buna fetelor!!Dau o scurta raita pe aici ca acum vrea sotul sa bage un film si ma da afara de la computer.
Azi Luca ma albit!!!Are de la craciun un mini scaunel de lemn(l-am vazut si la puiutul Gabitzei in poza)si pana acum mare atentie nu ia dat.Azi in schimb s-a urcat si a coborat de pe el de cel putin o mie de ori.Si a picat de cateva ori sa isi rupa nasul.Nici la baie nu ma puteam duce ca se si urca sa sara.Intr-un final l-am ascuns si s-a pus pe urlat.In noaptea asta il pitesc pe balcon poate uita pana maine de el.

Tdi-parerea mea ar fi sa mai stai un an acasa pana o dai la gradinita,dar numai daca mai rezisti.Daca nu incepe sa lucrezi linistita.Oricum ruptura se va produce odata si odata.Cred ca mai tarziu va fi si mai greu decat acum.Ascultati instinctul pentru ca tu stii cum e cel mai bine.

Ralwka-am vazut filmuletele cu micuta Iulia Maria.E scumpica foc si vorbeste foarte bine.Cum ai reusit sa deosebeasca formele geometrice ca Luca al meu nici numele nu vrea sa si-l spuna ,darmite sa am sperante la ceva mai complicat?

Ruxel-spune-i bonei ce te nemultumeste,dar cu diplomatie.Oricum se va simti lezata,mai ales daca a mai ingrijit si alti copii inainte.Esti mama lor si ai tot dreptul sa decizi,important e sa nu exagerezi pentru ca multumita pe deplin nu vei fi niciodata indiferent ce ar face bona.Insa ca tine nimeni nu iti va creste copii,asa ca mai trebuie sa faci mici compromisuri la nevoie.

Pupici la toate mamicutele si week end placut.Duminica este baba mea si sper sa fie frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ruxel, tare faza cu amorezatii cunosc sentimentul si eu am patit una naspa ieri si am carnet de aproape 10 ani din care cred ca numai vreo 2 legat n-am condus. Parcasem intr-o balta si cand m-am urcat in masina aveam talpile ude. Facand manevre sa ies din parcare mi-a alunecat piciorul de pe ambreiaj si in loc sa-mi moara motorul masina a luat-o sanatos catre o alta parcata, al carei propritar statea la o bere si-o samatza cu alti 20 de "baietzi" in fata blocului. Nu mai nimeream frana da am zis ca m-au trecut 10 ape pana am plecat de-acolo...

Gusta, pai si de-aia nu mi-am luat niciodata orhidee ca la noi cred ca ajung jumulite gata, nu sunt nicidecum asa bogate si frumoase cum e a ta.

Simona, si fetele care ma admira Nu sunt speciala deloc. Am un mare noroc cu soacra-mea si cu faptul ca Filip se simte la ea extraordinar. In nici un caz nu m-as putea descurca facand si scoala si sarcina si sa ma ocup de Filip concomitent. De exemplu azi am ajuns la concluzia ca burta nu-mi mai da voie sa-i fac fatza nazdravanului. Am avut si femeia la curatenie si el vroia sa umble peste tot iar eu trebuia sa-l iau pe sus ca sa nu care mizeria dintr-o camera intr-alta. La sfarsitul zilei ma simt de parca eu am smotruit toata ziua

Apropo de femeie: se intampla o chestie care nici nu stiu daca sa ma bucure sau sa ma ingrozeasca. Nu cred ca va mai putea veni. Acum in saptamanile urmatoare in nici un caz, e cantonata undeva la tzara unde niste cunostinte construiesc o casa iar ea tre sa stea cu muncitorii. Si dupa ce termina cica s-ar putea sa se angajeze, asteapta un raspuns. Acum de ce m-ar bucura: tineti minte ca nu eram foarte multumita de ea. Adik nu ii dau cine stie cati bani, chiar putini as putea zice, in schimb cat dai atata face, cam dadea rasol. Iar azi a culmiat cu stergerea dulapurilor de bucatarie cu o carpa jegoasa cu care in prealabil spalase pe hol pe jos am crezut c-o iau la bataie cand am vazut-o. Iar groaza vine din faptul ca nu stiu ce voi face. Nu cred ca mai caut pe altcineva pentru ca nici nu cred ca as mai gasi pe cineva pe asa putini bani, mai multi nu-mi permit. Dar cine o sa faca curat ca eu deja cu greu ma aplec sa adun jucariile copilului. Iar Mihai e foarte domnos cand vine vorba de pus un aspirator. Nelia, cred ca ajung la vorba tipei aleia si o sa fac zilnic ca altfel nu cred ca voi reusi sa fac fatza.

Tdy, daca inca nu te-ai hotarat ce sa faci, eu daca as fi in locul tau as profita de ocazie si m-as intoarce in campul muncii. Alyssa nu mai e asa micutza, despartirea va avea loc mai devreme sau mai tarziu, asa cum si tu ai spus. M-as gandi ca poate nu se mai iveste ocazia asa curand.

Ralwka, da ai scris nu gluma Acum cred ca dormi. Ai o vorbareatza acolo mama mama. Am ras cu lacrimi la perlele ei.

Incerc sa-l fac si eu pe Filip sa-si spuna numele. Slabe sanse sa raspunda la intrebare atata vreme cat el n-a rostit in viata lui "Filip" sau macar vreo poceala care sa aduca cu asta...

Nelia, sunt familiarizata cu copilul atomic, nu mai citisem de mult perlele lui. Trimit mesajul asta si apoi o sa ma delectez cu ce ne-ai postat.

Dupa ce ma dau jos de pe net am o misiune aproape imposibila dar care trebuie neaparat indeplinita pentru mentinerea tuturor facultatilor mele mintale tre sa pitesc 3/4 din jucariile lui Filip ca deja nu mai pot. Am observat ca nici pe el nu-l incanta ele de fapt, il incanta doar sa le imprastie sa sa le stie imprastiate in toata sufrageria, dar de fapt dupa ce le rastoarna de pe unde le tin bagate nu se mai uita la ele. In schimb sa ma fereasca Sfantu' sa vreau sa le adun de fata cu el. E o tragedie. La bunici insa, are mai putine jucarii iar soacra-mea nu i le da nicioadata pe toate odata. Si cica se bucura nespus cand mai gaseste cate o jucarie pe care o uitase. Sa vedem acum pe unde mai reusesc sa le indes

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Fetelor am si eu o intrebare tampa:isi mai alapteaza vreuna dintre voi copilul la san?(ma refer la cele cu copii nascuti in mai-iunie).
De ce va intreb:am intalnit azi in parc o mamica cu o fetita de doi anisori care inca mai suge la san noaptea si am ramas uimita.Era distrusa saraca mamica pentru ca o chinuie toata noaptea si nu are vointa sa o intarce..Oare cat mai are de gand sa ii mai dea piept?

Mergi la inceput