Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si pentru ca tot imi e rau si m-am hotarat sa fiu cuminte va ofer un cadou de 1 martie
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762391736549/photo/294928804256424996/0

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si poate va era dor de noi mami s-a hotarat sa va puna niste poze

http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762391745681/photo/294928804256408812/0

sper sa va placa.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ioana, am vazut pozele cu Mogo Ce par frumos are!!! Si ce maaaaare s-a facut!!!

Gusta, ai grija de tine, da tel la dr daca iti este mai rau si lasa-l pe sotz sa mai stea cu Mara.

Gabitza, am vazut niste poze pe dropshots cu frumuselul Andrei Ce bine seamana cu tine cind erai mititica

Beatrice, multumim pentru retete Ce bine arata in poze O sa ma apuc si eu sa fac prajitura cu ananas si pe cea cu gem ... cred ca in weekend.

Anca (NewMami), am uitat sa iti raspund. Maaaaaiiiiiiii, pai puteti sa veniti cind aveti chef, ca noi va primim. Lunile urmatoare (2-3) vor fi mai aglomerate pt noi, dar dupa aceea, cind vine vara, o sa fim mult mai bine, ca se deschid si multe atractii de pe aici si o sa putem merge peste tot. Asa ca oricind aveti chef, sa imi spui, si o punem de-o intilnire.

Fetelor care aveti copilasii in daycare, cum s-au comportat prima data cind i-ati dus acolo???
Ca s-a eliberat un loc la daycare-ul care apartine de compania la care lucreaza sotul si, cum Eva era pe lista, ne-au intrebat daca vrem sa o inscriem acum.
Uite, aici sint poze si info despre locul unde va merge.
http://centers.brighthorizons.com/charmingshoppes/
O sa lucrez si eu in aceeasi companie, deci voi putea sa o vizitez de cite ori am chef. Le dau de mincare acolo, au tot ce vor ...
Doar ca ... daca i se face dor de noi si va incepe sa plinga? Daca nu o sa inteleaga de ce o ducem in alt loc, fara noi, cind ea a stat mereu cu mine ... Offffff
Nu mai am rabdare sa stau cu ea acasa, dar nici nu ma lasa inima sa o pun in daycare, desi stiu ca ar fi mai bine pentru ea acolo.
Ia uitati-va ce maninca saptamina asta acolo:
http://centers.brighthorizons.com/charmingshoppes/images/menu%202-26.pdf

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gusta, am vazut cretzulina mare si frumoasa

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Beatrice multam de retete eu chiar am nevoie de ideei, basca ca arata foarte bine si o sa incerc maine piureul.
Gusta mai odihneste-te si tu ca sa te simti mai bine.
Tdi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va si ne dorim o primavara fericita si
care sa aduca numai zile insorite in vietile noastre!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

A venit primavara fetelor!!
Azi chiar ca a fost o zi adevarata!!Daca nu trebuia sa mai si manance si sa doarma as fi stat cu Luca toata ziua pe afara.
Am fost azi la medic cu el si e mai bine cu alergia lui.Mai are mucisori,dar nu asa rau.
Gusta multa sanatate si ai grija de tine.Imi place tare de Mara ta.Are un par super!!Eu o sa trebuiasca sa il tund pe puiul meu ca deja transpira rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gustaaaaaaaa, orhidee d-asta imi doresc de ani de zile, mereu cand sa-mi cumpar ba mi se pare prea scumpa, ba mi-e ca o cumpar si-mi moare, chestii d-astea...
Si am mai vazut o "floare" creatza si frumoasa...

Simona, nu se vede poza.

Rodica, cum merge treaba? Pai tu raschetezi de una singura parchetul??? Esti tare! Si eu am apucaturi d-astea dar nu prea ajung sa le si pun in practica. Chiar ca Seb are un vocabular bogat. Intra si tu mai des sa ne mai povestesti de el.

Ioana
, si eu am vazut-o pe Mogo si mi-a sarit in oki o bucata din livingul vostru. Frumos Ma scuzi ca in loc sa-ti laud copilul mi se scurg okii dupa asa spatiu deschis si misto si dupa asa gresie super misto. Bine si Mogo e mortala cu okii ei albastri si cu coditele ei

Martisoare, flori si bezele de la Filipu care tocmai s-a intors acasa si ma calareste intens. Gata plecam la baie ca nu se mai poate Imaginati-va! A primit o masinutza teleghidata, nu ar fi prima data cand vede asa ceva, dar il intriga si-l face curios faptul ca masina aia se misca din senin daca apas eu pe un buton si in acelasi timp il ingrozeste masinutza drept pentru care nu vrea sa mi se dea jos din bratze de frica sa nupl atinga pe picioare

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Miki, eu abia acum l-am vazut pe Luca. Ce grasunel frumusel ai tu acolo! Si ce ochisori frumosi are!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Unde vedeti voi mesajul Rodicai? Ca eu nu-l vad si voi va tot minunati de vocabularul lui Sebi, de raschetatul parchetului...

Edit: oare de ce imi lasa spatiul ala mare sub semnatura, ca am verificat si nu am nici un enter pus din greseala!?! Gabitza?

Mergi la inceput