Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare la fete

Sa aveti o primavara frumoasa si multe martisoare sa primiti!

Aseara discutand pe chat de papa am zis ca o sa va mai dau retete ce le-am facut pentru Pifos din cartea de retete si pentru noi...
Pozele le-am pus in albumul comun. Am facut un folder de Bucataria mamicilor. Poate mai vreti sa puneti poze cand mai faceti ceva deosebit!

Acum 2 zile am facut piure cu rosii si parmezan la cuptor... O bunatate!

Reteta:

Piure de cartofi copti cu ou, rosii si parmezan

1 rosie, 3-4 cartofi (eu am pus mai multi), 3 linguri unt, 100 g lapte, 1 galbenus..

Se coc cartofii, se strivesc se pun in mixer, se amesteca cu lapte cald, galbenus, un praf sare si unt.
Se pun intr-un platou se decoreaza cu rosii taiate, se pune cascaval ras sau parmezan si lapte si se da la cuptor...

si a iesit asa:
PIURE CU ROSII SI PARMEZAN (ptr puiuti si pentru noi)

Apoi tarta cu ananas facuta aseara!
Reteta:

Se freaca 110 g unt (eu pun dupa ochi) cu zahar pudra (100 g sau mai mult), apoi se adauga 3 galbenusuri, 1 ou intreg, iaurt dupa ochi, faina cat sa se faca o coca de chec, coaja rasa de la o lamaie, praf de copt. Se pune compozitia in forma de tarta care a fost unsa si deasupra ananasul scurs inainte.. Si se tine 45 de minute pana cand este facut blatul...Se pudreaza!

A iesit asa:
TARTA CU ANANAS

daca mai vreti si altele, ziceti...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Si de la mine o primavara frumoasa si cat mai multe zambilute si martisoare.

Anul asta chiar nu am sa primesc nica ca el nici macar nu stie cu ce se mananca aia si acuma chiar nu as sta sa ii explic.Si la cat de rea m-am facut numai pup eu nica, asa crede el ca pe card tot mai apar plati la diferite lucruri si se intreaba cum se poate si atunci ii zic ca mi-am facut diferite cadouri singura daca el uita.

Ma duc sa ma intind in spat sper sa fie si copilul intelegator ca ma luat o durere de splina de zile mari si un rau tot la fel.daca mananc ca haplea parca nu am mai vazut mancare.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Va dorim sa va bucurati de primavara!!! Sa primiti multe flori si sa fiti rasfatate de cei dragi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si de la noi .

O primavara frumoasa tuturor, un buchet de virtual pentru toate mamicile (sorry, da' icon cu ghiocei n-am gasit )!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Daria-n actiune: www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070211&ctime=014734" target="_blank">Catelus cu parul cret; www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070219&ctime=141227" target="_blank">tica-tica; www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070221&ctime=103625" target="_blank">trei iezi cucuieti; www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070218&ctime=135900" target="_blank">Mos Craciun cu plete dalbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor am intart un pic ca-s in "pauza de lucru". Aseara de zapacita ce am fost am uitat sa va zic "Lamulti ani de martisor!". Pacat ca aici nu se pot pune poze direct sa va trimit un martic.Sa va bucurati de primavara si de puiutii vostrii ca ai is ale mai faine martisoare.
Sebione va trimite la fiecara fata in parte, si la cele mici si la cele mari un "pupe" (pupic) si cate o frezie cu snurulet.
Flore Seb intelege totul in ambele limbi atat ca cuvintele intr-o limba sau alta in functie de cum i se pare lui mai usor de pronuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Sa aveti o primavara frumoasa, cu multe flori si martisoare.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Hai sa va arat ce facea fiu-meu la prima ora, binenteles invatat de tati Martisor pentru mama

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, nu se vad pozele, vezi sa nu fie private.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redy spune:

va urez si eu o primavara frumoasa plina de multe impliniri,bucurii si multa sanatate.pupici de la mine si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bune fetele.

Eu ma simt super rau .Nici nu stiu ce sa mai imi zic si acuma m-am urcat in pat si olandezu se mira cum de ca eu de obicei nu o fac da numai pot de durere de spate si de ficat.Sper sa ma fac repede bine ca lui i-am plasat copilul si eu stau cuminte ca nu imi trebuie nimic.

Simona nici eu nu vad pozele.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput