Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Frumoasa zi
Primesc martisoare, floricele, pupaturi, alea-alea
Sper sa ne dea si drumul mai devreme de la birou ca am neshte bani de cheltuiala 
Frumos a fost pe chat aseara, imi pare rau ca n-am mai stat. Dar Andrei vocifera, Costi si el in coasta mea ca vrea si el la calculator.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bolgiumiki spune:
Buna dimineata fetelor!!
Aveti de la mine un martisor virtual si un buchetel de ghiocei.Si Luca e cavaler si le daruieste fetitelor voastre cate un martisor.
Sa fiti sanatoase,iubite,sa aveti viata plina de impliniri si satisfactii si sa va bucurati de realizari alaturi de cei dragi!
Florentina G spune:
Neata!
Este 1 martie
! Tot asteptand sa vina iarna cu zapada multa m-a luat prin surprindere venirea primaverii!
Sper sa fie una frumoasa pentru toata lumea, sa ne aduca bucurie si speranta in suflete, sa fie un inceput pentru toate lucrurile bune care se vor intampla in viatza noastra!
Ioana, ce bucurie sa o vad pe Mogo asha de dimineata! E o frumoasa si vad ca arata super, are falcutze, sunculite... Sta sa-i faci codite sau a fost o chestie doar pentru poze?
Rodica, ce vocabular bilingv are Seb al tau! Cunoaste si echivalentul cuvintelor in romana sau le spune numai in engleza?
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Tdi spune:
Ciao fetele!
si cat mai multe martisoare si ghiocei pentru voi, azi de 1 Martie!
Aici acesta zi este una ca oricare alta
, am ramas doar cu amintirile...
...de la serviciu unde la inceput eram singura fata intre vreo 30 de barbati si ma rasfatzau la maxim
...din copilarie, cand ofeream martisoare si la fete si la baieti si le purtam pe toate odata cele primite de aratam a taraba!
...
asta e, o sa ma duc sa-mi cumpar personal niste zambile sa-mi treaca pofta!
Va pup, sa fitzi iubiteeeee!!!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Teddy, si nu l-ai invatzat pina acum pe hazband ca in Romania se dau martisoare, daca se poate de aur? ![]()
![]()
![]()
Buna si zambila, dar sa fie inflorita gata ![]()
gabitzam spune:
Fetele, mai vioi, ca vine primavara! 
Lasati astenia pentru altii! 
Am pe birou ghiocei, viorele, branduse si o lalea. Plus multe martisoare.
crissu spune:
Gabitza da, ai mare dreptate dar eu am asa un sictir si un plictis de zile mari.
Nu stiu daca o zambilica o sa ma faca sa-mi revin....cred ca-mi trebuie vreo galeata plina la starea mea.![]()
![]()
![]()
Iulia nu si-a revenit, ne luptam cu tusea si cu febra.
Sper sa vin cat mai curand cu vesti mai bune.
Multumim fetelor dragutelor pentru urarile de sanatate si le
daruim si noi multe flori si pupici dulci.
fran spune:
Buna !
Mamici si pitici sa aveti o primavara frumoasa si plina de soare!
Loreen-hai mey ca a venit primavara de cand nu ai mai scris...
Tdi-sa-ti stapanesti sanatoasa masina ca la vara venim si noi pana la Venetzia cu Iepu' la bord![]()
Apropo, a venit intr-un final si a noastra. La patru luni dupa ce am achitat-o. Deja am si busit-o![]()
. Cred ca ne-au blestemat aia ca i-am capiat cu telefoanele pana ne-au livrat-o
In fine, nu e grav, adica se putea si mai rau...
Chris-noi am fost ultima oara la Susai in ziua in care i-a aparut primul dinte Iepuretelui
Ehe, ce vremuri...La cabana peisajul e super, dar drumul pana acolo mi se pare printre cele mai naspa trasee de pe Valea Prahovei. Urci numai prin padure. Si faci sigur mai mult de o ora de la H. Orizont, mai ales daca mergeti cu Carina.drumul spre Susai, iar mai incolo in album sunt poze de la cabana
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Tdi spune:
doarme Alyssa asa ca pot sa ma lafai pe net!![]()
Crissu, multa sanatate Iuliei!!! febra e buna ca stimuleaza organismul sa lupte cu virusii, pupam sa treaca repede!
Sanatate la toti bolnaviorii, nu mai stiu cine mai avea probleme.
Noi suntem bine, ma laud ca pitika mea a avut o luna fara sa se imbolnaveasca
...mare lucru! poate va amintiti ca din iulie pana in ianuarie inclusiv mi-a tras lunar cate o bolesnitza cu febra la 40 de ma dadeam cu capul de toti peretii.
Fran, pai va asteptam la Venezia!
(hop si io...locuim la o aruncatura de batz si am fost doar o data!
). Masinutza s-o stapaniti sanatosi si aia sa fie singura busitura! nu mai tin minte ce marca e, cred ca ai zis mai demult.
Gabitza, ioi!
nu-i destul ca-i manc toti banii, sa-i mai cer si martisoare de aur?!
zambila n-am mai cumparat ca poate intra la idei!![]()
Gusta, la tine cum e?...primisi zambile ori ba?![]()
Ioana, am vazut pozele cu blondina ta...e o frumusete!
Miki si Oana, mortali harnicutzii vostri cu peria de wc
, parca s-au vorbit intre ei! Alyssa inca n-a descoperit-o insa cand prinde mopul e vai de mine ca "spala" cu el peste tot, inclusiv pe pereti!
Rodica, bine ai revenit!
Album Alyssa
onixone spune:
buna dimineata.sa aveti o primara frumoasa si plina de bucurii.si nu in ultimul rand, multe martisoare!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE