Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Onixone, nu am inteles exact ce nu puteti face cu preturile, scuze. eu sunt aici de aproape 2 ani jumate, sotzul e italiano vero ... soacra-mea a trait multi ani in Anglia. voi de cand sunteti acolo?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Tdy: spuneai ca atunci cand vrei sa cumperi ceva incercai sa convertesti euro in lei( acum ca nu ai inteles sper ca tu ai zis asta...sau ma duc rau de tot cu capul)...si spuneam ca noi nu putem face asa ceva avand in vedere paritatea lira - leu.Suntem aici de 5 ani.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redy spune:

scuze pt ca v-am incurcat numele,dar bianca sta langa mine si asteapta sa-i povestesc despre carti
am invatat-o sa-si spuna numele repetandu-i intrebarea "cum te cheama" si apoi ii spuneam numele,am facut asta intr-o seara dar nu am avut succes
a doua zi am intrebat-o asa fara sa vreau cum o cheama si mi-a raspuns Bibi
am invatat-o si cum o cheama pe verisoara ei Ali de la Alexia,caut mereu sa o invat diminutivele numelor,uitandu-ma cu ea pe pozele de familie,i-am luat si cateva carticele care ma ajuta
eram cam speriata pt ca mi se parea ca nu verbalizeaza destul dar nu-mi pierd rabdarea,atata timp cat ea intelege si-mi face tot ce-i cer la nivelul varstei
Pt Gabitzam :Bianca este nascuta pe 8 iunie,iar eu lucrez de 6 ani in inv special iar de cand avea Bia 10 luni lucrez cu un copil cu autism,terapia ABA
inca o data imi pare rau ca v-am incurcat,poate ca o sa se mai intample pana ajung sa va cunosc mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tdy si eu fac convertirea dar deja am terminat-o ca numai are rost.

Flori fii sigura ca am sa fac poze dar pana o sa primesc din nou sansa sa ma operez mai dureaza.Dar sper ca nu ai sa ma rogi sa pun pozele pe aici.

Vreau sa va zic ca nu am chef de nimic si stiu ca maine servesc scoala deja ma ia cu mai rau.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Fetelor,Luca este in concurs la pagina 25 cu titlul"Prima oara la mare"(nu stiu sa va dau link direct la poza).Multumesc frumos daca ne votati,desi nu tin cu tot dinadinsul(sunt alte poze care sunt cu adevarat reprezentative pt 2006-noi nu am fost pregatiti).

Tdi-felicitari pentru noua masina si sa o stapanesti sanatoasa in buna stare

Onixone-si Luca mai papa inca lapte la biberon-unul seara si unul dimineata.Nici nu il dezvat inca pt ca sunt multumita ca inca mananca 600ml de lapte pe zi.Si el adoarme intotdeauna singur asa ca este un ritual biberonul de lapte.Il ia cere in patut si se apuca de treaba.In timpul noptii bea numai apa.Daca se trezeste si cere mai des am la indemana biberonul cu apa,dar nu ii dau mai mult de 40ml.Daca i-as da unul plin l-ar bea pe tot sunt convinsa.Si pampersul lui mai da pe dinafara,dar mai mult pentru ca Luca doarme pe burta aproape tot timpul.Nu am incercat niciodata Huggies,dar o sa probam ca m-am cam saturat sa il schimb si in toiul noptii
Pe dinti il spal destul de usor.A avut o perioada cand urla,dar acum are o periuta pe care o jumuleste bine de tot si una cu care eu il spal.

La categoria nazbatii azi a furat pamatuful de spalat wc-ul si s-a apucat sa de-a pe gresie cu el.

Mergi la inceput

miki, eu am fost foarte multumiti de huggies(cei de noapte) si in plus aici cel putin sunt in pachet 55 de buc, la acelasi pretz cu ceilalti.Pe zi poarta huggies(little walkers) care se trag ca niste chilotei si totusi se si dezlipesc pe lateral dca vrei.Sunt de 100 de ori mai buni decat pamperi plus ca sunt mai subtiri ca si material.Vorbesc de pampers pull up(parca asa se numesc).
Si alex mi-a luat peria de spalat wc si nu va pot spune ce a urmat.Tocmai aruncasem un caca de a lui in wc si nu s-a dus tot cand am tras apa.pe o revista erau bineinteles "reziduri"Iau revista sa o arunc, barbatul era in bucatarie si imi spune.Ai inebunit imi arunci revista?Tocmai am cumparat-o!!!Raspuns: vrei sa rup paginile cu caca si sa ti-o dau?La care el : Nu multumesc.
A trebuit sa spal si peretele deci va inchipuiti.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

miki, eu am fost foarte multumiti de huggies(cei de noapte) si in plus aici cel putin sunt in pachet 55 de buc, la acelasi pretz cu ceilalti.Pe zi poarta huggies(little walkers) care se trag ca niste chilotei si totusi se si dezlipesc pe lateral dca vrei.Sunt de 100 de ori mai buni decat pamperi plus ca sunt mai subtiri ca si material.Vorbesc de pampers pull up(parca asa se numesc).
Si alex mi-a luat peria de spalat wc si nu va pot spune ce a urmat.Tocmai aruncasem un caca de a lui in wc si nu s-a dus tot cand am tras apa.pe o revista erau bineinteles "reziduri"Iau revista sa o arunc, barbatul era in bucatarie si imi spune.Ai inebunit imi arunci revista?Tocmai am cumparat-o!!!Raspuns: vrei sa rup paginile cu caca si sa ti-o dau?La care el : Nu multumesc.
A trebuit sa spal si peretele deci va inchipuiti.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

nu va suparati pe mine, doar ce intrasem si a venit la mine o prietena din bl s-o ajut cu impachetatul cadoului pt doamna de la gradi pt fiu-su si pt invatatoarea fica-si de aia nu am apucat sa raspund, din pacate cand a plecat ea voi nu mai erati, dar am citit ce ati scris.
Nu am mai intrat de mult caci am avut ceva probleme si Momu poate sa va confirme ca am mai apucat sa vorbesc cu ea cand si cand. Basca ca prin decembrie fo 2 luni cred nu mi-a mers nici telefonul nici netul decat in valuri. Mai am ceva probleme de rezolvat si dupa ce rezolv promit ca intru mai des. Din cauza problemutzelor mele eu abia dupa 23-24 ma eliberez si eu un pic da la ora aia normal ca voi faceti nani ca de mai trebuie sa si munciti.
SI ca si cum nu aveam destule pe cap acu si raschetez parchetul la Seb in camera asa ca va imaginati cam ce e la mine in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Seb in general cand nu rascheteaza mami parchetul doarme singur in camera lui, nu mai folosim bibe din decembrie, bem cu canutza si incercam sa facem cat mai des la Oli nu in pampersoi. Noi folosim bon bini de la plus, ca e si pretul super si e si aproape. Spunem ca ne cheama Eb Prica. Este surprinzator dar Seb il zice pe R fara probleme. Spunem apal la mar; pinghin; tortu; caaca= cars cars; kike=kity; papa; apche=lapte; capca=caciula; sapca dupa caz; bee=bear; bi=albina; coco=crocodil, cocos, pasare; nana=banana; nasa, ia si multe alte cuvinte pe care inca nu le inteleg. Asa cum vedeti uneori acelasi cuvant desemneaza o multime de chestii total diferite. Cel mai greu e sa inteleg cuvintele din romgleza fiindca intrucat el asculata non stop aproape ori bbc radio2 ori se uita pe animal planet si eu vorbesc cu el in engleza iar buni in romana vocabularul contine cuvinte in romana, cuvinte in engleza si cuvinte in romgleza. A si de o saptamana am invatat sa merem pe bicicleta ceea ce ne place la maxim.
Imi pare rau pentru puiutii bolnavi. Eu folosesc miere cu tinctura de propolis si ulei de catina cand e bolnavior, dar nu prea a fost fiindca primavara si toamna facem o cura de asa ceva. Ambii copii ai prietenei mele au fost gripati si bebe desi s-a jucat cu ei n-a avut nimic, ba am avut si drumuri de facut chiar saptamana trecuta cand au fost zilele alea geroase.
Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Iar e tarziu, dar nu ma las pana nu pun niste poze si vi le arat. AM avut un soc cand am constatat ca nu mai pusesem poze de vreo 2 luni, noroc ca s-a plans Nelia si am verificat. E fantastic cum trece timpul asta In orice caz de luna trecuta nici nu am ce mare selectie sa fac pentru ca sunt extraordinar de putine poze la ce nebunie a fost pe capul nostru, se explica.

Teddy - sa stapanesti sanatoasa fiara! A, si pe canapele sa stii ca ai dat putin, aici ce ai tu costa cam 80 de milioane

Olgutele nimic?

Loreen - ce se intampla, de obicei cand lipsesti inseamna ca e ceva in neregula cu Delia

Androix - dar tu ce crezi ca vei gasi Ikea la preturile din afara? Pai numai romanii sunt prosti sa le aduca preturi mai mari si tot ei sa le cumpere astfel. Iar dat fiind ca in articolul dat de Gabitza scria ca e de fapt o franciza ma astept sa aiba niste preturi marete. Totusi ma voi duce sa vad, macar pentru idei.

Crissu - multa sanatate Iuliei!

Onixone - tare faza cu revista

Acum ca mi-am facut damblaua, va las sa o savurati pe Mogaldea aici
si ma duc la dus si apoi la nani. Ah, ce bine ca se apropie week-end-ul, il simt cum bate la usa! In week-end vin prietenii nostri de la Bacau, abia astept sa stam la o barfa mica, numai sa ne lase maimuta.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput