Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Bravo, Teddy! Super
frumusica!
Sa o stapaniti sanatosi, fara incidente ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Tdi superba.Sa o stapaniti sanatosi, fara evenimente rutiere
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Mickyyy spune:
Admirat masinutza Tdi, superba, s-o stapanesti cu placere, si fara nici un fel de incidente rutiere!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
gusta spune:
Vreau si eu o masinuta asa ca a lui Tdi (eu nici carnet nu am da vreau masina).sa o stapaniti sanatosi.
Onixone si eu ii dau lui Ruti laptele inainte de culcare si nu o mai spal pe dinti si la fel noaptea are intre perne o sticla de suc.Dar nu mi-am pus problema ca bea prea mult.
Gabitza stie baiatul ce vrea cu zece.
Oana felicitari pentru pisu primit
.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Tdi spune:
Fetele, multzam pentru urari! ma bucur ca va place patrupeda mea, nu uitati: am promis plimbare cand veniti prin Italia!![]()
Acum astept sa termine Alyssa de mancat s-o scot afara, azi n-a dormit de amiaza si nici n-o mai culc, poate asa speram si noi o ora de culcare decenta seara ca m-am saturat sa ma culc tot la 2 noaptea!
Si Aly bea lapte inainte de culcare, e ritual batut in cuie: spalat, schimbat la pijama, bagat in pat si mufat biberonul, e circ daca nu i-l dau repede, face "hooo ho ho" si mai ca nu plange!
Spalatul pe dintzi e optional din pacate, nu ne lasa sa ne apropiem de gura ei, roade pe periutza din cand in cand si cam atat. sper ca dupa ce-i ies si molarii (tocmai a spart unul gingia) sa fie mai cooperanta si noi mai perseverenti!
Vorbeati de IKEA, io ziceam ca-i o mare abureala si nu intelegeam de ce se inghesuie lumea la ei, dupa ce ne-am dus si noi intr-un final am zis "daca o sa am bani, casa mi-o fac complet in stil ikea!"
pe bune, am vazut atatea chestii faine si ieftine si nu cred sa fie de proasta calitate (Nelia, tu ziceai parca...poti sa-mi zici ce si cum? parca s-a rupt biblioteca unor prieteni de-ai vostri...am vazut ca fiecare obiect de mobilier are indicatii de greutate admisa, or fi depasit-o?!). Noi vrem sa ne cumparam saltea de la ei, costa pe un sfert decat in alte magazine si are 25 de ani de garantie(!), plus ca e super comoda si bine facuta.
Si pe aici paturile se vand "pe bucati", initial m-am socat apoi m-am obisnuit si mi se pare normal, faza e ca sunt mai multe tipuri de retele, somiere, saltele si preturi diferite, ar fi si greu sa le vanda la gramada.
Intrebare: voi faceti comparatii de preturi lei-euro, ma refer mai ales la fetele din afara? la inceput imi venea automat sa fac dar am renuntat (nici "de curiozitate" nu-mi mai vine) altfel nu mai cumparam nimic! (ma trec transpiratiile daca ma gandesc c-am dat vreo 16 milioane pe cadrul de la pat, vreo 40 de milioane pe un dulap si alte 40 pe 2 noptiere!
...ah, si pe canapelele de piele tot cam 40 mil. au fost, acu' ca-s pictate de fii-mea sigur le-a crescut valoarea!
).
M-am speriat ce preturi la apartamente aveti in Bucuresti
, n-as fi crezut! asta unde stam noi are zona de noapte (2 camere) + zona zi (sufragerie si bucatarie) + baie + 2 terase = cca 80 mp iar la subsol aceeasi suprafata (garaj, taverna, baie si spalatorie), pretul e undeva la 170.000 euro. ce am vrut sa cumparam noi avea cam 90 mp (tot 2 camere + zi + 2bai si garaj doar), voiau 155.000 euro, nou noutz. au crescut mult preturile si pe aici dar gasesti si la 120 mii ceva decent cu 2 camere, zona nu se pune ca e tot o constructie, nici nu-ti dai seama cand treci dintr-un sat/oras in altul!
hai ca iar m-am intins...ma duc s-o plimb putin pe pitik.
Album Alyssa
Redy spune:
in primul rand va multumesc dim suflet tuturor celor care mi-ati transmis urari de bun venit
eu intru mai rar pt ca deja lucrez cu un copil cu autism
iar in timpul liber ma ocup mai mult de Bianca
am reusit sa o invat sa-si spuna numele-Bibi,sa arate cati ani are,si cunoaste cateva animale,la olita nu am reusit sa o fac sa ceara ,imi spune dupa ce a facut,dar daca o pun eu face.
Pt Florentina:si eu ma confrunt cu aceiasi situatie:Bianca nu adoarme fara biberonul cu lapte iar noaptea bea ceai cam 2 biberoane.
Sunt nevoita sa-i schimb pampersul pe la 4-5 dimineata,altfel o gasesc uda
O sa incerc si eu sa-i dau apa ,poate nu mai bea asa multa.
iar de pus pe oala dupa ce bea lapte nu prea pot pt ca practic ea in felul asta adoarme.
Pt Onixone,eu am luat exluton si am pierdut laptele pana sa faca Bianca 3 luni,dar nu sunt sigura ca asta e cauza.
O seara buna in continuare
onixone spune:
redy, nu eu sunt cu pastilele, parca Monu intreba.
Cum ai invatzat-o pe Bianca sa isi spuna numele.
Tdy frumoasa masina ai.Sa o conduceti sanatosi.Apropo de preturi, aici nu putem face asa ceva.
De cat timp esti in Italia?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
onixone spune:
ahhhh nu....Florentina era cu anticonceptionale, eu sunt cu bautul noptea.Invers...hi, hi
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
gabitzam spune:
Redy, te trec si pe tine cu Bianca pe listuta cu copiluti de mai-iunie daca imi spui pe ce data e nascuta micutza ta. Sa stii ca mai este si Olgutza din Canada, care lucreaza cu copii autisti. Cum ai ajuns sa lucrezi in domeniul asta?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Salut,
Maya nu a mai facut febra si vecina a spus ca bubitzele au fost o reactie alergica la niste pastile pe care le-a luat. M-am linistit in privinta asta insa tot nu m-am lamurit de ce a facut febra azi-noapte, daca exclud ipoteza cu maselele. Plus ca nu vrea sa manance nimic, am incercat-o pana acum cu spanac proaspat, supita de vita, i-am facut si legume pasate... nici nu se poate uita la mancare, o mai apuca si plansul si gaseste tot felul de scuze, ca i-e somn, sete, doar sa nu mai insist. I-am bagat in guritza o bucatica mica de ciocolata ca mancam eu si a scos-o si mi-a dat-o inapoi!
Nelia, cand te aud cat de putin dormi si mai visezi si la bebe3 pe deasupra simt ca cer prea mult de la viatza. Eu daca nu dorm noaptea ziua sunt buimaca, ma dor toate. Am vazut filmuletele voastre si mi-am amintit de ziua cand am aflat ca vom avea o fetitza... in ziua aia am mers la un mall unde era un patinoar mare in centru si am urmarit copiii dansand pe gheata exact cum o face Agata in unul din filmulete. Atunci mi-am imaginat pentru prima oara cum va fi viatza mea ca mama, visam cu ochii deschisi si ma simteam extrem de implinita. Daca ar fi si aici atatea activitati pentru copii si mai ales sa fie la fel de accesibile asta as face toata ziua, mi-as duce copiii dintr-un loc in altul, as putea sa traiesc numai pentru ei. Agata seamana din ce in ce mai mult cu tine!
Elisor, si mie mi se strange inima cand ma gandesc la cresa. Imi spui si mie ce conditii sunt acolo si daca e nevoie de relatii pentru inscriere?
Multumesc pentru aprecieri
esti o draguta... si sa stii ca nu am nici un merit.. asha mi-e felul ca eu mananc tot ce apuc...dulciuri mai ales.. grupa mare!
Olgutelor, sunteti bine?
Monu, cica se gaseste in farmaciile Sensi Blu un fel de punga cu un gel care se incalzeste si face minuni cand o pui la bebe pe burtica. Se numeste siffa pack (sau ceva in genul asta), eu nu am luat-o ca vad ca Patrick are dureri de burtica din ce in ce mai rar.
Mygirl, bine ati revenit! Felicitari pentru progresele cu olita si mai ales pentru perseverentza ta!
Crissu, sanatate multa! Cum e Iulia, are simptome de raceala?
Gusta sper sa treci cu bine peste operatie. Ma bucur ca te-ai hotarat si am toata convingerea ca iti va fi mult mai bine pe urma! Sa faci poze sa te vedem inainte si dupa
Loreen, nu mai spui nimic?
Chris, si eu simt la fel... dar nu am ce face daca asha considera ei... Chestia e ca de fatza cu noi au sunat un preot sa-l intrebe daca se poate sa fie doi nasi la botez si ne-au cam dat peste nas pt ca a spus ca nu se poate si ca o singura data a avut un botez cu doi nasi si a iesit o cacialma.
Onixone, si Maya bea un biberon de ceai peste noapte si la culcare tot cu bibe de lapte merge.
Teddy, sa stapanesti sanatoasa bijuteria de masina! I-ati inima in dinti si da-te cu ea sa vezi ce bine va fi cand vei capata incredere si o vei lua la drum cu Pitika ta! ![]()
Redy, bun venit! Ai inversat raspunsurile, eu eram cu anticonceptionalele si Oana cu ceaiul, dar nu-i nimic, iti multumesc pentru raspuns oricum si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.
Tina, mami de
Patrick si
Maya