Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
simona_filipas spune:
Chris uite aici.
Fug ca s-a trezit

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
mygirl spune:
Revin in forta dupa o tura de curatenie, o cana mare de cafea si o ciocolata mancata pe nerasuflate. Parca-mi e un pic mai bine.
Am votat si eu toti copilasii din concurs, cu nota maxima, normal, ca doar ai nostri sunt cei mai frumosi
. Bafta!
Gabitza, las ca stie baiatul ce stie, sa zica numai zece si cand va incepe scoala si nu cred ca te va deranja
Si Alex a invatat sa numere, dar mai mult din 2 in 2 si cand are chef. La noi 2 sau mai bine zis douae numarul favorit. I-am cumparat ceas si cand o intrebam ce ora e se uita f serioasa si spune "doua"...cateodata chiar o numereste. Rosul e singura culoare cunoscuta, si dc tot se poarta poeziile am inceput si eu sa-i tot zic si acum repeta dp mine, dar mai mult in limba ei. De ieri am inceput operatiunea olita, ca tot am lancezit mai mult prin casa, i-au placut mult chiloteii dar nu mai vroia sa-si puna pantaloni, doar fusta, a facut la olita dar si pe langa, am epuizat stocul de 5 buc chilotei si azi am reinceput lupta dar cu alta tactica. O pun eu cam din jumate in jumate de ora si face la olita, nu astept sa-mi mai ceara ea. Nu se impotriveste si pana acum n-a mai udat nici un chilotel. Noaptea si la plimbari normal ca inca o sa-i pun pampers.
Am fost in mari indoieli cu ce varianta e mai buna ptr copil si mai convenabila ptr noi ptr cand voi incepe munca. Deocamdata am ramas la solutia cresa privata, cam scumpa dar macar stiu ca sunt ingrijiti copii cum trebuie, sunt putini, nu ca la cresa de stat, primesc mancare sanatoasa(cel putin asa spun educatoarele) si nu stau cu grija unei femei straine in casa care nu stiu cum se poarta cu copilul meu. Asa ca din mai pana in august, cand se ia vacanta o luna, o voi lasa acolo. Din sept la gradi. Nu stiu dc am ales corect, sper sa se acomodeze Alex usor, dar asa imi spune inima ca-i mai bine.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
onixone spune:
buna dimineata(care de fapt e pranz).
Nu am mai scris de mult dar cel putin nu mai sunt in urma cu cititul.
Vroiam sa va intreb cate dintre voi le mai dati copiilor laptele de seara in pat? Ca Alex tot asa adoarme.Il pun in pat si cere lapte.Dupa care nu il mai spal pe dinti evident.Si acum cateva capitole am mai intrebat de ceai noaptea(ca bea un biberon si a tebuit sa ii cumpar pampersi de noapte ca era ud pe la 4-5 dimineata tot) dar pt ca scriu asa de putin cred ca a trecut neobservat mesajul meu.NU m-am suparat va da-ti seama...inteleg situatia...dar perseverenta e mama reusitei asa ca ...mai incerc o data.
In rest Alex e bine, vorbeste intr-una repeta cuvinte sau daca cuvantul e greu repeta ultima silaba.
Cum ii invatati pe copii numele lor.CA eu habar nu am.Am incercat:'cum te cheama?Alex' dar mai mult de atat nu stiu cum.
Va pupam
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
mygirl spune:
Eli, mi-e tare dor de voi si de Brasov. Cred ca vom veni intr-un weekend, sa se mai incalzeasca un pic. Mi-am instalat si eu skype, cand ai timp poti sa ma suni, tot id-ul oanarules il am. Pozele le poti vedea pe www.dropshots.com/oanarules Sunt doar cateva, mi le-a pus Paul ca eu am uitat cd-ul cu poze si il astept acum prin posta.
Florentina, multa sanatate Mayei si pupici lui Patrick, am vazut si eu pozele cu bufleiasul mic.
Am vazut cred ca toate filmuletele si pozele puse in ultimele zile, dar nu am memoria lui Elisor sau a Neliei ca sa spun despre fiecare cate ceva, toti copiii sunt superbi si ne uimesc din ce in ce mai tare. Alex se distreaza si se bucura tare mult cand ii pun filmulete si poze cu copilasii din grup, asa ca de fiecare data cand ma vede la calculator sare pemine si-mi cere bebe.
Oana,
de
gabitzam spune:
Onixone, Andrei nu bea ceai peste noapte, bea apa. I-am schimbat pampersii, am trecut la Huggies si nu-l mai gasesc ud dimineata.
Pe dinti nu sta sa il spal, vrea doar periuta sa o "rumege" singur.
Spune cateodata "Adeeei", dar nu cand il intreb eu, ci cand vrea el. Cateodata ma ingana cand tip la el, si zice si el dupa mine.Dar nu mi-am facut probleme din asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Oana, eu de o saptamana nu i-am mai dat laptele cu bibe, nici dimineata nici seara. Am convins-o cu un pahar inalt si cu paie colorate, o pun pe ea sa si-l aleaga. Primele zile n-a baut cantitatile cu care eram obisnuita (300 ml), dar nici nu mi-am facut griji. Acum vad ca stoarce si ultima picatura. Si seara dp laptic urmeaza statul la oala, spalatul pe dinti si nani langa mami in patul mare de la ea din camera, apoi transferul in patut. Cat de curand desfiintam si patutul. Ceai nu a baut niciodata, inainte-mi mai cerea apa noaptea dar nu bea f multa. Poate ar fi bine sa inlocuiesti ceaiul cu apa? nu stiu. Cat despre invatatul numelui, am folosit metoda din Tarzan. Eu mami, tu Alex. Si la noi a reusit.
Ptiu, sa nu ma deochi ce limbarita am.
Oana,
de
mygirl spune:
Simona, si Alex a inceput sa tipe. Si are niste inalte de-mi sparge timpanele. Dar tipa cu motiv, cand nu-i convine ceva, cand nu vreau s-o iau in brate sau...motivele ei, ca sunt multe. De obicei incerc s-o ignor si sa nu cedez, dar nu-mi reuseste intotdeauna. O mai pun in patut sa urle acolo, plec din camera si-i spun ca ma intorc cand e gata.. cand mai face o pauza de dres vocea o intreb gata? si dc-mi raspunde o iau prin invaluire cu o maimutzareala si-i trece. Asta cand sunt mai calma si odihnita. Cand nu, stiu ca nu-i solutia cea mai buna, dar tip si eu la ea ca sa ma descarc. Si dc reusesc sa tip mai tare tace
.
Oana,
de
Tdi spune:
pozele cu masinutza aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20070228
ma duc ca ma cheama datoria...
Album Alyssa
onixone spune:
multumesc Oana si Gabitzam pt raspuns,
Cred ca am sa ii schimb si eu programul putin desi tare comod este asa.L-am pus in pat , i-am dat lapte si Adio!.gabitzam, si am trecut la huggies de cava vreme.Parca se numesc Little Walkers si noaptea ii pun din aceea de noapte si nu il mai gasesc ud.Beau foarte mult noaptea, seara lapte noaptea o sticla de ceai240ml si dimineata la 5 lapte iarsi.Mai incercam si alt program sa vedem cum merge.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
mygirl spune:
Alex tocmai ce-a facut pipi pe mine!!! S-a trezit si am luat-o in brate la calculator. Admiram pozele cu masina lui Teddy si am simtit ceva cald pe picioare. Nici nu-mi vine sa ma ridic dp scaun.
Teddy, e super masina, s-o stapanesti sanatoasa si sa faci muulti km cu ea
Oana,
de