Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina G spune:
Neata'
Abia acum mi-am revenit si eu...dupa o cana de cafea ca la 9 cand s-a trezit Maya parca aveam nisip in ochi. Toata noaptea am stat de veghe.. pana pe la 12 dupa Patrick iar pe la 2.00 Maya a facut febra, a vomat..., urla ca din gaura de sarpe cand incercam sa-i dau siropel de paracetamol... abia am reusit sa-i bag un supozitor dupa care mi-a tras niste priviri ca nu mai puteam de mila ei. Iar cand i-am bagat sosete cu otet am tinut-o de picioare cu fortza ca nu vroia sa stea cu ele si intr-un final a adormit la mine in brate.
Aseara m-a sunat vecina sa ma roage sa caut pe net ce simptome sunt la pojar ca i-ar fi iesit niste bubitze pe picioare si cateva pe burta. Va dati seama ca mi s-au taiat picioarele cand am auzit, fiindca Maya merge acolo zilnic. Ea spune ca a facut toate bolile copilariei dar ca se gandea sa nu fi facut ceva pt a doua oara sau ca poate fi doar o alergie. Acum am sunat-o sa vad cum i-au evoluat bubitzele si se pare ca nu este acasa.
Sper doar ca febra Mayei sa fi fost din cauza maselelor care am vazut ca ii ies si ma gandesc cu groaza la alte complicatii.
Multumesc mult pt raspunsurile referitoare la exluton, in functie de ce-mi spuneti voi o sa ma decid daca sa iau si eu sau nu! 
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Neatza!
I-a sa vad cat de sistematic pot raspunde ![]()
So,
Androix i-am cumparat mobila lui Andreas pe la 2 ani de la Mobexpert si cum n-am avut toti banii am luat intai pontul (partea de dulapuri si rafturi) si cadrul patului, apoi a urmat somiera si in final salteaua. Pe atunci m-am crucit cum pot sa vinda separat toate astea (la pat ma refer), acum mi se pare ceva normal.
Si eu mor de curiozitate sa vad Ikea live in Ro, dar astept recenzia ce-o vei face tu ![]()
Mersi de sfaturile legate de ap. Foarte logic ce spui, cum mai e treaba cu agentiile imob., te jupoaie sau sunt acceptabile?
Nelia imi plac visurile tale ca in anasmblu sunt si ale mele. Asta-mi doresc si eu in viata asta: sa am un camin dragut si confortabil in care sa ma simt bine (asta nu inseamna ca trebuie sa fie super luxos ca zau ca nu simt nevoia) si un buget anual destinat calatoriilor. Eu cred ca a visa nu e un lucru rau dimpotriva daca n-ar fi visele am fi doar niste roboti...sau poate gresesc.
Miki sanatate lui Luca! Indica-mi pagina unde-l gasesc in concurs.
Eu o scot pe Bianca zilnic afara indiferent de starea vremii, ii pun pelerina la carucior si macar gura de aer o primeste. Ieri cand am iesit afara era o lapovita, dar tot a trebuit s-o dau pe leagan, sa se dea pe "bobo" (tobogan), asa ude cum erau.
Cat priveste curatenia si eu am o maniaca dar sunt sigura ca atunci cand va trebui chiar sa faca ma va lasa balta.
Gusta in iulie vin, sigur te voi vizita ca nu-mi e greu cu trenul, aveti o gramada de parcuri, tu doar fa-te bine
.
Teddy 

hai pune mana pe volan, orice inceput e mai greu, dar numai prin exercitiu o vei stapani (masina) si poate se va linisti si Aly daca mergeti cat mai des cu masina, doar voi doua.
Oana e normal sa ai starea asta, ai stat atata timp cu Paul si acum sunteti din nou doar voi doua. Las' ca vine primavara si iesiti din nou cu orele afara...ce-ai mai hotarat cu cresa?
De Laura mai stii ceva? Poate vii si la Poaiana...pana una alta da-mi pls linkul pozelor voastre din vacanta.
printesa mica.
Simona sanatate lui Dragos si
sa treaca cat mai repede. Tipatul si la noi face parte din meniul zilei, cu cat ii spun sa nu mai tipe cu atat o face mai abitir, asa ca am inceput sa n-o bag in seama, ca alta solutie deocamdata nu am.
Cum se mai simte tatal tau?
Crissu sanatate si Iuliei si
sa treaca cat mai repede! N-o forta sa pape, asigura-te ca bea suficiente lichide si papa mai mult pasata/lichida sa n-o doara la mestecat si inghitit.
Ruxel spor la rasfoit codul rutier, cand ai examen? Tot vorbareata e bona?
Monule drag mi-e greu mie cu 2 copii de varste diferite ca sunt tare urlatori si agitati peste nivelul meu de acceptare dar la tine se amplifica si mai si, si te inteleg ca esti epuizata. Poate cand s-o face mai cald iesirile mai mult timp in parc vor fi benefice pentru toate 3, Alexia se va juca, iar iulia va dormi mai mult afara, cine stie...e pacat ca in acest timp nu e nimeni sa-ti mai faca din treburi acasa (spalat, gatit, curatenie, etc). Sper sa gasesti o solutie potrivita nevoilor tale cat mai curand, soacra nu ar putea sa te ajute o perioada, chiar de te calca pe nervi, trebuie sa pui in balanta ce te-ar putea ajuta acum. 
Florentina din pacate nu te pot ajuta cu un raspuns pentru ca nu am experienta cu anticonceptionalele, mai mult de o cutie n-am luat toata viata mea. Bine ca cel putin cu Patrick nu-ti faci probleme cu greutatea si sper sa manance la fel de bine si cand incepi diversificarea, ca stiu cat te-ai mai chinuit cu Maya...si inca o faci.
Ce de limbarnita am, ptiu...
Mai dati un semn de viata mamicile absente, nu dau nume ca s-ar putea sa omit pe careva, dar ma gandesc la multe dintre voi si sper ca sunteti bine, voi si puiutii vostri, tatii si voi in general. 
...va asteptam
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
Miki, sanatate multa lui Luca! Pe ce pagina il gasesc la concursul de fotografii ?
Androix, cum ai facut sa primesti catalog Ikea ? Vreau si eu …
Danelutza, am uitat sa zic ieri… scumpa foc zidarita ! Si tare priceputa si serioasa ![]()
Eli, nu stiu cand (daca) vom mai ajunge la Brasov… acum mi s-a pus pata pe Susai sau Muntele Rosu… dar inca nu ma agit, astept sa infloreasca brandusele ![]()
Simona, unde ziceai ca ai mai pus poze ?!
Votat Alo, sunt Kim
de pe pagina 3...si nu imi dau seama unde pot sa vad topul fotografiilor... dar macar am reusit sa accesez pagina.
i-am dat preview si vad ca ramane muuult spatiu in josul mesajului...nu inteleg de ce nu pot sa-l sterg... 
elisor spune:
Florentina imi pare rau ca Maya nu se simte bine, sper sa fie alarma falsa pojarul, mai ales ca ar fi in pericol si micul Patrick.
M-am uitat pe pozele printisorului, mama da' ce grasunel e si vesel nevoie mare, iar tu parc-ai fi avut o perna pe post de burtica, ai scos-o si nici urma de ea, zici ca le esti sora mai mare.
Gusta banuiesc ca mergi la alti doctori, poate vei primi in sfarsit un tratament care sa-ti imbunatateasca starea.
Poze cu Ruti nu mai ai?
Cloreta spune:
Va pupacesc,
citesc sa nu ramain urma rau dar, din pacate, nu am timp sa raspund.
Daca e vreo seara cu chat venim 
Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs
Pozele mele
elisor spune:
Cris unde este Susai? Mergeti cu Emi?
Mersi de info, l-am votat pe Kim (sincer n-as fi stiut).
Bianca nu mai vrea sa numere, spune doar "uuno", "papu" si "opte" (1,4,8), astea-s numerele ei favorite in momentul de fata. Ieri vorbeam cu mami si spunea ceva de "noi trei" la care donsoara spune "noi papu".
Ce liniste! Nu mai ziceti nimic? De maine parca vad ca iar nu mai intru asa des, desi voi incerca sa tin ritmul.
Din pacate eu chaturile le voi rata ca seara nu e loc de liniste pentru sufletul meu ![]()
gabitzam spune:
La Andrei, orice este de numarat este "deceee", adica zece ![]()
Incep sa numar pentru el, si sare direct la zece ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Elisor, tata e bine multumesc.Vorba lui"drac mort n-a vazut".Se pare ca a ramas cu o sensibilitate crescuta la frig, rece naiba stie cum.Raceste foarte usor(batranetea deh)si atunci toate isi spun cuvantul.Se sufoca, nu poate respira normal, tuseste de-si varsa plamanii,face febra si cel mai des oboseste si daca " se spala pe dinti".Trag nadejdea ca traieste pina la 100 ani.
Chris pozele sunt in albumul "18.02.2007" daca-mi amintesc bine
Acum despre TIPAT. Va rog sa ma credeti ca nu mai rezist.Tipa...fara motiv .Parca acum si-a descoperit vocea.Am incercat tot ceea ce am stiut.Cu vorba buna, i-am explicat frumos de nespe mii de ori, l-am pedepsit(i-am luat paturicile si prin urmare acum doarme fara ele).Azi m-a scos din toate saritele si am clacat.I-am tras una peste gura (recunosc si acum imi pare rau)dar din pacate degeaba.Ma termina.Pot sa urlu si sa tip ca n-are efect.Oare ce-o fi la gura vecinilor nici nu vreau sa stiu.Tipa in disperare.Am aplicat si metoda cu indiferenta...prin urmare a adormit dupa 30 min de tipat cu pauze de 3-4 secunde ca sa-si dreaga vocea.
Imi plesneste capul de durere
.Daca mai aveti alte metode, solutii, sfaturi va rog din suflet spuneti-mi si mie.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Tina cum se mai simte Maya?Multi
si sanatate.Sper ca i-a trecut febra si nu are pojar
De numarat stie
unu , tei.Daca bine imi aduc aminte si Filip numara asa.Recunoaste cifrele 0,1,3 si 8.
Culori- numai rosu,gri,maro si galben.Restul toate sunt rosii.
Poezii- catelus cu parul cret e in top.
Imbracat-dezbracat mai mult se dezbraca decat imbraca.Daca se suie in pat incepe imediat jos oseta(adica jos soseta)![]()
A inceput sa ceara chilotei
dar foloseste pampersul si la nevoie patul
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ChrisDun spune:
Eli, Susai e undeva langa Predeal (cred). N-am fost niciodata, insa vroiam sa vad cum e. Am mai auzit ca nu se poate ajunge cu orice masina, dar poate cu piciorul, in plimbare ... cred ca e vreo ora de mers de la Cioplea.
Simona, mea culpa. N-am realizat ca emoticonul ala albastrui e link-ul de poze
(pc-ul meu afiseaza emoticonii statici, nu ii pot vedea miscandu-se
).. da' tot n-am gasit folderul ala
Pana la urma le-am 'scanat' pe cele din 2007-1.. vad ca si lui Dragos ii place cocotzat pe birou
Tare haios e! Cu cuburi dintr-acelea se joaca si a mea... dar mai mult ii place sa desfaca ce ii construiesc eu 
Gata cu huzurul meu, de maine iar ma ingrop in hartzoage
Sper totusi sa raman cu cititul la zi...
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !