Copiluti de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

revenii ii iii
cum va spuneam am fost s-o luam acasa pe noua membra a familiei (nu va speriatzi ca n-am nascut...e masina care trebuia sa ne-o dea saptamana trecuta dar a fost inchis pentru carnaval asa ca am luat tzeapa cateva zile)...ce sa va spun, sunt super incantata si super speriata, mi-a pierit tot curajul anemic pe care il aveam sa pun mana pe volan. am avut noroc ca pana la urma l-am luat pe Junior sofer de ocazie ca sotzer nu s-a simtzit instare sa conduca 2 masini simultan!
deci, maine e scot la soare si o trag in poza special pentru voi iar daca veniti in italia va plimb gratis!

as mai sta la taclale dar sotzu e K.O...ma duc s-o preiau pe dansatoarea familiei...
Pupam! o seara placuta!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

N-am apucat sa citesc mai nimic dar daca acum nu scriu...nu stiu cand mai pot!

In primul rand multumesc mult pentru urarile la adresa lui Patrick... suntetzi niste dulcici toate, m-au impresionat in mod placut!

Azi am fost la contolul de 6 saptamani... toate bune si frumoase.. dar cand i-am spus ca eu am venit mai mult sa-mi prescrie anticonceptionale mi-a tras un zambet din ala compromitator...
Mi-a spus ca nu vrea sa-mi prescrie pastile pentru ca nu vrea sa-mi pierd laptele. I-am spus ca am fost cat pe ce sa-mi iau exluton convinsa fiind ca nu au ce sa-mi faca rau si mi-a raspuns ca e alegerea mea, pot lua exluton sau orice altceva dar nu vrea ca data viitoare cand mai vorbim sa-i spun ca nu mai am lapte si e pacat!
L-am intrebat ce-i de facut si mi-a spus macar cateva luni sa mai am rabdare si apoi ne gandim la solutia cea mai buna!

Acum vin cu o intrebare la voi: cine a luat exluton sau altceva in timpul alaptarii, ati remarcat vreo schimbare la laptic? Chiar se poate pierde laptele din cauza asta?

Sunt obosita tare...vad dublu monitorul... am fost si cu Patrick la vaccin azi. A luat 2.5 kg in doua luni - acum are 6060g.. mai are un pic si o ajunge pe Maya din urma!

Va pup... revin maine cand voi fi mai coerenta...promit!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

SOMIÉRA;, somiere, s.f. 1.= Retea elastica de sârma, de arcuri etc. fixata pe cadrul patului, peste care se afla asezata salteaua; p. ext. parte a unui pat formata dintr-un schelet care sustine un ansamblu de elemente elastice, un material de umplutura si o tesatura de acoperire

Nu stiu de ce aveam eu in cap ca somiera este acelasi lucru cu un fel de noptiera , insa dupa cum se intreba si Andreea, cum dumnezeu sa se vanda somiera separat?????

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, dorm pe apucate, mananc pe apucate si cam atata. asta mica a avut aseara dureri de burta si a plans 7 ore ca am capiat. la 1.30 m-am culcat si eu. nu stiu ce sa ii mai fac ca am incercat toate siropurile posibile. si in burta ei tot se aud zgomote. si plangea si nu stiam ce sa ii mai fac.
Alexia in mare e cuminte si o dragaleste pe asta mica. ieri a vrut sa ii tina ea bibe de lapte zice asa de frumos "bebe".
neuronul meu cam atat poate scrie la ora asta. citesc ce scrieti dar pe cuvant ca nu apuc sa mai scriu.
Bona - nu ma mai plang cat de greu imi este si ca o sa albesc pana le vad maricele pt ca m-am jurat ca nu imi iau bona. m-am cam saturat de mofturi si de vaicareli referitoare la cat de greu le este.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Ma laudam ca am venit acasa, ca citesc ce-ati scris, vad toate pozele, va mai povestesc cate ceva, in schimb m-a lovit o depresie combinata cu melancolie blegoasa si abia ma tarai prin casa, n-am chef de nimik, decat de stat in pat. Abia am reusit sa indes bagajele aduse in sifonier, cu furca, numai sa nu mai stea pe afara. O fi de la astenia de primavara, de la schimbarea aerului, nu stiu dar nu are rost sa mai scriu sa nu va molipsesc si pe voi.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, eu am luat exluton cred ca vreun an, pina l-am intzarcat pe Andrei. Nici vorba sa pierzi laptele. Eu am avut lactobarul aprovizionat din plin, as fi dat si la altii. Chiar n-am auzit pe nimeni sa aiba problema asta de la exluton. Mie nu mi-a venit ciclul decat foarte-foarte tarziu de la el, dar nici nu i-am simtit lipsa de altfel.
Este singurul AC care se da la mamici care alapteaza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si eu am alaptat si luam exluton. fara probleme.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza

Tina si eu am luat exluton si n-am pierdut laptele.

Ma duc sa-mi oblojesc muciosul.De ieri avem muci la greu si stranutam continuu.
A, si ne-am pricopsit si cu un obicei"frumos".Tipa de-mi sparge timpanele.L-a vazut pe nasicul lui ca tipa din toti rarunchii si lui Dragos i s-a parut ceva fabulos asa ca repeta in urechile mele.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Androix somiera e acel grilaj pe care se pune salteaua si aici se vand separate si au niste preturi mai ceva ca salteaua.

Monu sper sa scapati repede de colici .nu stiu daca ai incercat da eu lui Ruti ii puneam carne incalzite cu fierul pe burtica si o mai linistea.

Nu am vrut sa zic nimic da pe 16 am din nou programare la medic si sper ca de data asta sa numai renunt.Si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa imi acord mai mult timp mie si mai putin sa ma intereseze de alti.

Olgute numai ziceti nimic.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tdi astept poze cu masina .

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput