Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
itzy-bitzy spune:
Alina M. si Adriana Mica 
. Eu am fost ieri la o dr pediatru la control de 5 luni...ca mai am una in afara de cea la care sunt inscrisa ...asa ca sa mai aud o alta parere...si plus ca este sefa clinicii de pediatrie...in fine...si am convenit sa incepem diversificarea la 1 martie...adica 5 luni. Asa ca de martisor ii voi da 5 ml de suc de morcov
apoi suc de mar...apoi piure de fructe...la urma amestecate cu branzica si in cele din urma cu biscuiti fara gluten (ca mi-a adus sotul meu unii de la Milupa), sau cereale. Toata luna a 5a ii dau numai fructe...Din luna a 6 a incepem cu restul...asa cum intentionam...acum o amagesc un pic cu fructele
sa prinda gustul.
Elenia ai dreptate
impo e sa pape indiferent cum...dar nici haotic nu tb obisnuit...ca ii chiaunim de tot...ei stii ca sunt cu rutina ...obisnuinta...si apoi tot noua mamicilor ne este greu...
Ramomar ma bucur sa este Patri mai bine cu kktzul![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Aaaa am uitat...INTREBARE.
Cati ml de Ca le dati pe zi? Si cum il administrati in reprize sau tot odata? Eu nu i-am data pana acum Calciu...si ieri mi-a spus sa ii dau 10 zile ...Am luat Ca natural sirop dar acolo scrie 3-5 ml pe zi...iar ea mi-a scris 8 ml...ori nu ii inteleg eu scrisul si o fi 5?
poate o sun sa ma lamureasca ...dar pana atunci vreau sa stiu si cat le dati voi...cele care le dati desigur![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Mirabelac spune:
Am intrat repede sa va spun ca am avut probleme cu netul cateva zile, merci gety, Mamilili, mexxa ca ati intrebat de mine
, n-am citit mare lucru din urma, doar ca am vazut ceva de intalneala, eu nu pot veni, azi mergem la dermatolog cu dermatita asta care a revenit in ciuda tratamentelor care le-am facut.
In rest suntem bine, papam bine si dormim la fel de bine. Revenim cu raspunsuri.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mexxa spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Aaaa am uitat...INTREBARE.
Cati ml de Ca le dati pe zi? Si cum il administrati in reprize sau tot odata? Eu nu i-am data pana acum Calciu...si ieri mi-a spus sa ii dau 10 zile ...Am luat Ca natural sirop dar acolo scrie 3-5 ml pe zi...iar ea mi-a scris 8 ml...ori nu ii inteleg eu scrisul si o fi 5?poate o sun sa ma lamureasca ...dar pana atunci vreau sa stiu si cat le dati voi...cele care le dati desigur
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Buna dimineata....
pt zombilica mai aveti?Itzi se dau 5 ml timp de 10 zile/luna.Eu il dau de 3 ori pe zi...k e mult si apoi isi face greata...asa cate putin merge excelent
edit: Mai Mirabela azi am vrut sa te sun...ma speriasei cu disparitia ta misterioasa

de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

eleņia spune:
am uitat sa va spun noi am inceput de aseara cu cereale in laptic dar tot ma trezeste dupa 4 ore sa pape un picutz de tzitzi![]()
s a papat 100ml e bine sau nu?ca eu nu stiu exact cam cat ar trebui sa pape la masa de seara
pupacim s poate diseara o sa avem timp sa punem niste pozici mai noi c noi ne pregatim de musafiri(adica curatenie generala)
pupam bucuriile s mamicile bucuriilor sa aveti o zi buna s bb sa pape s sa fie cuminti
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
mexxa spune:
Mirabela sper sa vii cu vesti bune si sa scape o data David de dermatita asta...ca tare il mai chinuie....
de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

matahut spune:
Neata!
Festina, Lidiutza, va asteptam cat mai des pe la noi...
Princess, eu stiu ca uleiul se pune neaparat la sfarsit, dupa ce inchizi focul, fiindca daca il fierbi isi pierde proprietatile. Si untul din piureul nostru (al adultilor) se pune la sfarsti, nu, cand se mixeaza.
Adriana Mica, este vorba despre 30 gr de carnita fiarta.
Noi suntem mai bine. Itzy, ziua Maruca sta mult singurica la ea in patut sau in scoica, se joaca frumos, noaptea o apuca dragostea de mine ![]()
Totusi noaptea trecuta a fost mult mai bine. Mi-a dormit copila de la 8 fara un sfert (de cand am plecat de la mama cu masina, deci in scoica) pana la 22:30 (am pus-o asa, imbracata, in dormitor cu geamul larg deschis) cand am trezit-o iindca trebuia sa ne culcam si noi, am schimbat-o de pampers (adio baitza....asta e, facem una mai mare azi
) i-am dat tzitzi si direct la patuc cu ea. A adormit imediat si nu s-a mai trezit noaptea decat de vreo 2 ori sa pape si de vreo 2,3 ori pentru suzi sau scanceala. Eeeeeeeeee, de la ridicat de 20 de ori la ridicat de 4, 5 ori e un mare progres. A dormit pana la 9 dimineata 

E drept ca pe la 7 i-am dat sa pape si am luat-o cu mine in pat fiindca facea Ana galagie (se sculase pt gradi) si am stat langa Maruca sa ii tot infig suzi in guritza sa nu se sesizeze
si vreo 15 minute a gangurit....dar apoi a readormit. Una peste alta eu sunt foarte satisfacuta de noaptea trecuta. Daca ar fi asa tot timpul...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Vauva spune:
'Neata
Nici mie nu-mi merge forumul numai daca il accesez de pe Google.
MamiLili cred ca stau pana la sf lui iunie, deoarece in iunie va veni sotul meu cu masina si ne intoarcem impreuna.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
matahut spune:
Itzy, nu stiu cum e cu calciul, fiindca noua ne-a zis dr(pediatra) ca nu are nevoie de nimic altceva decat de vigantol. Dr de fam ne spusese de calciu, ceva cu 10 zile pe luna, dar am ascultat-o pe pediatra. Daca bebe papa san nu e nici o pr, claciul se asimileaza foarte bine.
Mirabela, incepusem sa croim tot felul de scenrii legate de diparitia ta de pe forum
Bine ca ai dat un semn! Sanatate multa lui David 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
anangel_lexi spune:
Itzy, Flavia, multumim 
Festina, bine ai venit printre Bucurii!
La multi ani Radu si Sofia Ana pentru cele 5 luni implinite azi!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)