Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
RO ANA spune:
Adriana multumesc frumos, dar am fost deja la doi medici si ambii mi-au dat sa ii pun atele noaptea.Ma intereseaza totusi fizioterapia ca nu stiu daca atelele vor remedia problema.Doctorii nu mi-au recomandat fizioterapia iar eu la momentul respectiv nu am intrebat.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
CristinaGoji spune:
Alipiticot - multumesc de info. Eu stiam de site-ul ala de share-uit, ca mi l-a trimis si mie cineva, dar nu stiam cine s-a ocupat de asta.
Lullabay - mersi, dar chiar nu e meritul meu. Dupa cum vezi exista o comunitate foarte altruista aici pe DC, ceea ce ma bucura enorm.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
princess spune:
Buna seara mamici de Bucurii!
Am prins un moment liber si scriu repejor ce imi vine mai rapid in minte.
La controlul de 5 luni aveam 6.300 kg si 65 cm. Dr. s-a declarat multumita, iar eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca Rares nu este un dolofanel. Important este ca papa binisor si ca este sanatos si fericit. La masa de la 11 papa cam 120 piure de fructe, iar la 14 papa 120 ml cereale, toate acestea cu lingurita. In rest, papa san si un bibe de laptic cu fulgi de orez seara.
La noi diversificarea a inceput cu cereale Milubrei, apoi suculet de mar urmat de piure de mar copt + banana oparita in coaja+ o masura de cereale sau fulgi de orez.
Acum vom incepe si cu supica, de fapt cu pireul de legume. Reteta data de pediatra suna cam asa: 1l apa, 250 g cartof (dulce), 250 g morcov, 250 g alte legume (pastarnac, patrunjel radacina, dovlecel, ardei, spanac daca are tendinta de constipatie). La supica putem pune ulei de masline (cel presat la rece), o masura de lapte praf.
Intrebari:
1. Cand adaugam uleiul? In timpul fierberii sau la mixaj?
2. Aceeasi intrebare pt. laptele praf.
Pupicei Bucuriilor scumpici!
Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
flavia ramona spune:
Acum citesc din urma si raspund pe rand :
Gety, de acord cu albumul, da cine are timp si se pricepe? Vezi ca si eu stiu ca paracetamol sinus nu e voie cand alaptezi, ia-l pe ala simplu.
Alexutza, eu sucul de morcov il dau dimineata, iar la cereale inca nu am ajuns asa ca nu stiu ce sa zic, la noi sigur va fi cu lingurita ca nu accepta bibe.
Adriana, da e fain ca nu ia bibe ca accepta lingurita f bine, dar eu imi fac griji daca nu o sa mai am lapte ce fac, ii dau direct cu canita? Ce greu va fi ca incepi lucrul. Chiar nu mai poti sta acasa? Cum e cu bona, ati gasit?
Cristina, 
, nu ma bate, dar fata de postarile altor fete ale mele chiar nu sunt interesante, sunt constienta, da de aia tot nu scapati de mine. Eu sa stii ca sunt exact opusul tau, extrovertita. Uneori e bine uneori nu.
Msl, eu am primit sfaturi de la 2 pediatre si fac asa, am introdus piureul de legume (morcov+cartof, ca altceva nu accepta al meu) -la pranz-prima data pt ca se zice ca legumele le accepta mai greu si at e mai bine sa incepi cu asta. A trecut o saptamana si azi a papat 50 de grame. Mai stau o saptamana tot la astea apoi introduc cerealele la cina si ultimele fructele dimineata, suc, piure, piure cu cereale, etc. Tu faci cum crezi, nu exista o reteta universal valabila pt toti copilasii.
Marina, mi-a zis si mie de Nurofen, da e tare urata urechea si cel mai bine ar fi antibiotice. Imi pare rau ca se trezeste asa des Maruca. Sper sa-si revina.
Lexi bafta la diversificare.
Ramomar, deci nu a avut efect sucul de porto? Ai incercat cateva zile consecutiv?
Ignatica, ce fain ca nu se mai trezeste noaptea. Si eu vreauuuuuuuuuu.
Tanima, da chiar asa ii ca trebuie atata fizioterapie? Si Bogdi are laba piciorului drept spre exterior de la pozitia din burtica da trebuie sa ii fac masaj si deja zice dr ca se vede diferenta.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică
flavia ramona spune:
Festina, bine ai venit.
Alina, si eu stiu de 20 de gr de carnita, cealalta pediatra, nu cea comuna
. Si mi-a scris pe hartie ca se creste pana la 80 gr la 1 an.
Lili, am vazut ca ziceai de Grecia. Sa stii ca noi am fost in Halkidiki – Kasandra si am fost f multumiti si de cum am fost tratati si de hotel, mancare, etc. Acuma adevarul e ca a fost incendiu in zona aia acum cateva luni asa ca nu stiu daca si hotelul respective a fost afectat.
Lilina, daca doresti iti pot trimite poze.
Cristina, Alipiticot super linkul, o sa-mi descarc cate ceva de acolo, numa sa-mi duc odata calculiciul la dr.
Xandrutza, nici Bogdi nu papa supica de pe legume, doar piureul.
Princess, la 5 luni noi aveam 6,7 kg si 65 de cm, da nu a fost slab deloc, din contra are niste falcutze numa bune de papat. Nu-ti fa griji, recupereaza ei. Eu uleiul il pun cand fierb toate. Cu laptele praf nu stiu.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică
itzy-bitzy spune:
Hei apar si eu la ora asta...dar am tot citit ce ati scris....si apoi ma culc ![]()
Festina bun venit dar cum ai rezistat atat vreme fara sa ne scrii?
Dar tu Liduta pe unde esti? Ai scris numai vreo 4 mesaje si ai si disparut? Hai scrie 10 sa apari in timp real cu mesajele
Alipiticot multumim
si tie Camisol
la fel
Tanima dar nu poti sa ii faci masaj tu? Si eu ii fac asa dar s-a obisnuit cu miscarea ...aia fac fara mila cred...si de aia il doare
Eloise si Mamilili stati linistite cu dormitul pe burtica al bb. Eu o culca asa d ela 2 luni...si nu intorcea capul decat intr-o parte...dormea cel mai bine asa..si ca dovada acum numai asa prefera sa adoarma...au instincte ff bune acum si nu e riscul sa se sufoce plus ca sunt deja maricei...ia urmareste-l ziua si ai sa vezi...
Alina Morostes eu nu am inceput divresificarea dar voiam s ate intreb ref la cereale...ii dai si cu fructe si cu branzica? Sau numai cereale+fructe si fructe+branzica? si cu ce pregatesti cerealele cu formula sau cu lapticul tau?
Xandruta multa sanatate sa fii bine cu gatul
Flavia si tie la fel insanatosire grabnica
Sephora super pozele cu micul inotator
Mexxa ti-am vazut hackerul ...felicitari si pt iepu mic...sper ca acum s-a linistit
Mephala felicitari si tie pt primul ma-ma chiar daca e involuntar![]()
Lilina
nu prea am mai iesit sa stii...am vazut ca intrebai de noi...a fost frig si...Voi ce faceti cum mai sunteti cu raceala? Cat despre plecat in strainatate cu bubulina...nu cred...nu m-as incumeta e prea mica
Marina...e clar ca s-a invatat asa cu tine pe aproape...nu stiu ce sa zic, dar eu cand am ajuns sa stau ff mult cu ea oin brate ...am inceput si am lasat-o in patut ziua ...din ce in ce mai mult fara sa o bag in seama...progresiv asa...maraia ma duceam la ea, mai vb apoi in timp de cateva zile sta si cate o ora singurica si se joaca...ceea ce pana acum era IMPOSIBIL...incerca si tu asa ca in mod cert a cam devenit dependenta de tine
Nicole pupici piscotelului si felicitari
Danidani eu nu am vazut pozele...adik nu se deskide linkul la poze...ori le-ai sters?
Lexi am vazut si pozele cu Maria e o scumpa, un ingeras...sa nu mai spui ca nu e frumoasa...iar verisorul ...eu l-am luat drept fetita asa dragalas e...
Cristina ff interesant...mai documenteaza-te si pune-ne si pe noi la curent
ca mie imi place![]()
Adriana mica parca Tasia zicea ca iti recomanda o bona...pe cineva de incredere...nu ai luat legatura cu ea....?
hai va pup ca mi-e un sooomn
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alinamoro spune:
quote:
Alina Morostes eu nu am inceput divresificarea dar voiam s ate intreb ref la cereale...ii dai si cu fructe si cu branzica? Sau numai cereale+fructe si fructe+branzica? si cu ce pregatesti cerealele cu formula sau cu lapticul tau?
Itzy, eu ii dau cereale la masa de seara, pe la 19-20. Am inceput cu orez de la Nestle care il preparam cu lapte de la mine si uneori cu lapte praf(Nan). I-am dat apoi de la Milupa orez cu porumb si mar cu morcov, astea au lapte in ele si le-am preparat doar cu apa.
Am incercat sa-i dau pireu de mar cu orez dimineata, dar refuza marul. Branzica nu am inceract inca sa-i dau.
Tu cand incepi diversificarea?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
'Neatza! Poftiti la o
mare de la mine.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Adriana mica spune:
BUna dimineata,
Flavia, am reusit in sfarsit sa gasim o bona. Incepe de pe 1, speram sa fie ok (din 19, sau cel mai tarziu din 26 ma intorc la job). Daca as fi anuntat din prima ca vreau sa stau in concediu pt ingrijirea copilului, ar fi trebuit sa angajeze pe cineva in locul meu, iar cand m-as fi intors, nu stiu daca as mai fi pututu prelua vechile atributii. Poate iti suna egoist, dar am muncit atat de mult pt asta, incat pur si simplu nu imi vine sa ii dau cu piciorul, decat daca nu voi avea incotro si nu voi gasi o solutie foarte buna pentru bebe.
Itzy, am sunat la persoana recomandata de Tasia: acum face menaj, ar vrea baby-sitting insa cu un program mai lejer, in nici un caz 10 ore pe zi + ore suplimentare, cum cautam eu.
Noi nu am inceput inca fructele, dar noua ne-a zis pediatra sa ii dam merisor ras + branzica + cereale (cu lapte inclus, ca noi oricum papam formula), toate amestecate la o singura masa.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
eleńia spune:
cristina sarumana de cafea
e tare buuunaaaa
pana sa citesc eu din urma ai si facut cafeluta
vad ca toata lumea are o problema cu diversificarea
calmativa fetelor ca incet incet o sa manance e ceva nou si pt ei
eu una numi fac probleme cu mancaciosu asta al meu ca el vrea si cu biberonul si cu lingurita si tzitzi nu conteaza numa sa se umple burtica
si sa nui fie fomica![]()

Radu(Gigi25),Sofia-Ana(Sofimic)

sa cresteti mari s frumosi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius