Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 22
matahut spune:
Elenia, unii copii reactioneaza la cereale, altii nu. Adica...unii intr-adevar nu se mai trezesc noaptea. Dar....se pare ca la varsta asta (5 luni) copilul este pregatiti sa nu se mai trezeasca noaptea sa pape chiar daca nu ii dai cereala. Unii insa se trezesc pana la 2 ani indiferent ce ar manca.
Asa ca nu te nelinisti daca nu doarme dintr-odata toata noaptea.
Referitor la cantitate...nu stiu ce sa iti spun. Poate te lamuresc fetele care le dau deja cereale bebicilor.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
itzy-bitzy spune:
Vauva si la mine la fel...accesez forumul pe google ca nu se deschide nush de ce..in fine..
Marina bravoo s-o tina tot asa...pai si noua la fel ne-a spus pediatra ...dar tipa la care m-am dus ieri mi-a zis ca ar fi trebuit sa ii dau Ca si la 2 luni si la 4... dar la 4 luni nu mi-a dat ca a fost cu diareea si a zis sa ii treaca ...mi-e ca o apuca iar acum...
Mexxa 
Mirabela sanatate multa lui Davidut. Si eu m-am speriat crezand ca a facut DA...dar se pare ca are tenul mai uscaut uneori de la vant...si a facut la cutele d ela gat si la subrat o usoara iritatie...o pata rosie asa...dar e de la transpiratie cica...La David cum s-a manifestat? Ca eu am tot citit ...am intrebat-o si pe Vauva...credeam ca e Dermatita Atopica
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
anangel_lexi spune:
Mai fetelor eu sunt suparata: nu stiu de ce Maria a refuzat de dimineata cu indarjire cerealele, desi era lihnita. Si nu i-am schimbat cerealele, i-am dat din aceeasi cutie din care ieri, alaltaieri, etc, manca fara probleme...

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Lexi i le-ai dat simple asa? amesteca-le cu ceva fructe piure...sau mai schimba-le s-o fi saturat de ele...sau o fi o faza...ieri a mea nu a mancat pana la 14.00...nemancata de la 5 dimi...dar apoi a papat la 2 ore jumate - 3 ...nu-i era ei foame na...puteam s-o oblig? ii bagam sanul si se arcuia...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
mexxa spune:
Fetele din Iasi..imi pare rau dar nu mai pot ajunge....va veni o fost colega pe la mine...
de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

anangel_lexi spune:
Itzy, Mariei ii era foame ca dupa aia i-a facut Cristi lapte simplu, fara cereale (noi i le dam cu lapte) si a papat tot biberonul. Poate intr-adevar s-a saturat de ele (eu ii dau orez simplu de la Nestle) dar nu stiu ce altceva sa-i dau pentru ca la ala cu 3 fructe face alergie ca are portocala in continut iar celelalte tipuri sunt pentru dupa 6-8 luni.
de
itzy-bitzy spune:
Orez cu Roscove de la Nestle
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
ramomar spune:
Neata bucurii,
festina bine ai venit printre noi. vrem si pozici![]()
Flavia, da, inca continuam cu sucul de portocale, dar acum nu stiu daca are efect de la el sau de la dulcopic.
itzy si eu ii dau cereale care contin laptic si le prepar cu apa.
Tie ti-a zis pediatra ca poti sa-i dai de 2 ori/zi cereale?? I-as da si eu in pireul de fructe dimmineata din din acelea fara lapte, iar seara cu laptic.
tanima multa rabdare sa treceti cu bine peste terapii.
Vauva,da si eu am citit ca e normal sa se constipe daca incepi diversificare 
pupici fetelor, ma duc la un maraici mic, care nu mai vrea sa stea fara mamica
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
itzy, saru-mana, o sa incerc si din asta. Sper sa nu faca alergie la roscove.
de
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Ramomar, poti sa-i dai de 2 ori pe zi cereale, mie pediatra mi-a zis sa-i dau diminetata cu pireu de mar, dar Adelina nu vrea marul deloc. Poti sa-i dai cu orez de la nestle ca nu are laptic, eu cu astea am incercat.
Elenia, subscriu la ce a zis Marina cu trezitul noaptea, baietelul meu s-a trezit pana la 1 an jumate si daca ii dadeam apa sa bea.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2