Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Mai NOKI, nu esti corecta!Pai zau asa, 300 ml nu sunt 200ml ai nostri, un castronel nu-i o jumatate ca la noi...voi stati tare bine, sa va dea Dumnezeu si mai bine!SUPER SARAH!
PISCHI:stai sa ne vezi ce activitate o sa avem pe forum la toamna!
JOY:n-am facut nici la prima sarcina si nici acu nimic in afara de analizele alea gratuite+antiRh.Astept eu 3 sapt, le fac si sa vezi dupa..!Ori o omor pe dr de fam pe care am avertizat-o ca sunt si i-am propus sa aminam priorix-ul pina dupa ce fac macar 3 luni(atunci cica riscul e mai mic), iro p`ailalta care m-a pus pe foc aiurea(ca sa-mi mai ia niste bani pt analizele astea-o avea cota% din incasarile de la clinica!)
Daca mai ai prospectul de la vaccin sa te uiti la pct-ul 1. din el"cind unei pers i se administreaza vacc...."
PITIC 8

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Camelia, da este cu frisca vegetala, oua, gelatina....o sa-ti dau reteta pe mess, ok?
Noki, bafta pentru cautat gradi...sa fie asa cum doresti tu!
Miha, l-am facut aseara...si azi l-am scos din oala si l-am ornat.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

HILDE:ma omori cu zile......
Daca tot vad ca te pricepi asa , zi-mi si mie:cum se face papricash-ul?pui cu sos si niste galusteFacea mama cind eram mai mica, da cica a uitat(eu nu!)

Mergi la inceput

Stii de ce sunt asa suparata, JOY?Pt ca doctorii astia parca, n-au facut aceeasi facultate, sau n-au invatat aceleasi lucruri la facultatea lor.Cum dracu sa zica unul asa si altul altceva????De suparare iau copilul care face ochi acu, incerc sa-i indes ceva in mate si plecam la Unirea jos sa cumparam martisoare(pt toanta lumea)!
Fara stres, da?!!
PITIC 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna!

Fetelor...am tras cu ohiul iar...

Meems: frumoasa foc Rianna. Sa va traiasca! Seamana tare mult cu tine! Si noi suntem cu Ghita. Asa sta si Aron, numai sa apuce.

Madau: offff, te inteleg, si eu sufar cateodata din cauza crizelor de barbatie. Dar, daca il las putin mai lejer ii trece. Altadata eram capoasa si nu lasam de la mine. Si venea el, dupa o vreme sa faca pace. Acum nu mai las, ca nu vreau sa/l pierd. Nu vreau sa intelegi ca/s fricoasa, dar am o casnicie pentru care trebuie sa fac si eu ceva. Sa mai las dela mine adica!

Vb Leei, o cina romantica va scoate din kk.

E greu, dar nu tine suparerea mult. Ca nu e bine!

Hilde: esti bestiala cu d/ale gurile tale. Felicitari! Auzi, am vazut pozele cu Steff. E foarte scump! Asa ochi frumosi are!

Noki: bravo, ce studentica eminenta esti. Cateodata asa dor imi e de faculta! ioi

ok, hai ca nu mai stau ca se scoala plodu. Ii dau papa si iesim, iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Meems, s-o manince mama pe ea de "Scufitza Rosie"!E o scumpa si mi se pare ca-i o sa-i scuipe semintza in cap lui Simon!E kiar inalta!
Hilde, ne omori azi am fost sa-mi cumpar o bucata de tort.
Pitic, nu stiu ce sa-ti zic despre cantitatea de mincare, dar mi-e si frica sa-ti spun cit maninca Simon ... , hai sa-ti zic:dimineata ora 8 200 ml lapte,pe la 10 fie ou cu o lingura de smintaina/ cereale cu lapte/cascaval cuburi storcosite intre degetele mele/piure de fructe(asta cind n-avem diaree),apoi inaite de somnicul de dupa amiaza inca 100ml lapte,apoi prinzul destul de consistent(pilaf,ciorba de perisoare,macaroane cu carne,spanac cu orez,supa antica de legume,peste la cuptor,bultz etc),la ora 18 iaurt cu biscuiti/orez cu lapte/banana cu iaurt/papanasi/ si seara laptic dar ceva mai putin ca nu prea mai e loc(100-150 ml) si totusi nu are decit 11 kg!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Asa e, uitam, noki bravo pentru media grozava. Te-au chinuit oleaca examenele, dar se vad rezultatele.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

fetili, daca vreti sa vorbim de mancare sau praji , vorbim pe mess.
id meu este:szamcsekv

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Cristina N, vezi ca este in contul comun un email trimis de Alexandra cu subiectul youtube, acolo gasesti linkul cu filmultelul lui Bic.

Bic, e mortala Sma, are ritmul in sange, am ramas uimita ce piruete face domnisoara, pupam micuta dansatoare.

Hilde, arata super tortul, sa postezi si reteta.

Gandacel,sper sa se adapteze piticul pana la urma.

Sanatate la piticii bolnaviori.

Acum sa ma laud si eu un pic cu pitica mea : de ieri stie cum o cheama, cand o intrebi cum o cheama raspunde : Daia, iar cand o intrebi cati ani are zice trei (unu inca nu stim sa zicem), cand nu mai vrea ceva raspunde cu nu, iar daca mai vrea da din cap afirmativ.(am pus filmutele noi cu Daia)

aveti aici http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/budincademerecugris/index.html o reteta de prajitura foarte buna si usor de facut , eu am incercat-o (fara frisca) si i-am dat si Dariei si i-a placut.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uf, mai apuc si eu sa pun mana pe calculator. Asa e cu barbat in refacere acasa...

Lavi ce bine ca Nati e ok!

Madau eu as face ca Pisi: l-as lasa sa se duca, apoi mi-as scoate parleala cu varf si indesat

Leea ai grija de tine, ca asta mai lipseste sa racesti tocmai acum cand vine caldura.

Eu m-as mira ca Cic-ul sa se mareasca, mai degraba se va reduce, ca deja se spune ca se nasc prea multi copii

Negara bravo ca tineti manusile pe maini Noi nu am reusit inca. Poate iarna viitoare. Sau, avand in vedere incalzirea globala, poate nu va mai fi nevoie

Joy, Ela sanatate copilasilor!

Gandacel eu zic sa mai incerci, poate se va obisnui totusi Bogdan cu cresa. Oricum, grea situatie, imi inchipui ce e in sufletul tau.

Gata, nu mai are rabdare Ilinca, vrea sa ne jucam!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput