Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ionika,

Reteta de la tortul diploamat cu fructe de padure vo dau pe mess cine vrea.

Felicia, cum e sotul?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

am pus poze in contul comun, la zi, pentru cine voia sa ne mai vada

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va multumesc inca o data de aprecieri si ma bucur ca v-au placut filmuletele noastre

Joy, daca o iau in brate sigur vrea sa atinga tastele si ecranul, dar daca o las jos atunci sta cuminte acolo si se tine de masa. Bravo tie pentru cele 7 ore de somn!

Buluci, e cam inaltuta Rianna... dar las' ca multe se mai pot schimba pana ajung ei sa-si scuipe semninte in cap Pupici lui ginerica.

Ionikka, esti printe putinii care zic de Rianna ca seamana cu mine. Uite o pentru tine!

Noki, felicitari pentru medie, mamica ambitioasa!!

Madau... si eu zic sa-l lasi pe Marius sa-si faca damblaua, dup-aceea il ai la mana cu ceva

Bic, e super-super filmuletul cu Sma dansatoare! M-a uimit!!

Gata... off to work...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca gata m-ati scos pe mine aia rea care nu-si lasa barbatul sa mearga nicaieri. Tineti seama ca barbatul meu se duce in fiecare zi de luni la fotbal si apoi la bere cu baietii..asta de 2 ani incoace...se duce pe stadion la fiecare meci al lui Dinamo cu echipe importante de zici si de dincolo de granita, se duce la pescuit pe baltile de langa Bucuresti de cel putin 10 ori pe vara...Ei, acum mai pare asa sinistrat si neinteles de sotie??????????.

Are destula relaxare, nu va faceti griji, plus ca nu vreau sa-l am la mana cu nimic ptr ca nu sunt genul asta de om. Asa ca NO WAY pescuit fara noi. Am zis!!!!!!!

In alta ordine de idei, Mimi m-a lasat masca domnisoara DAIA cu vorbaria ei. Bravo!!!!

Gandacel io zic sa-l mai lasi nitel pe Bogdan la cresa si-s convinsa ca pana la urma se va da pe brazda. cat ar fi el de independent, tot o sa-si gaseasca preocupari comune cu ceilalti copii. Iar tu fii linistita, nu inseamna ca-l iubesti mai putin daca l-ai dus acolo, ba din contra. Cat despre "urat", cum poti sa te gandesti la asa ceva?????? si revino la sentimente mai bune, bb din burtica are nevoie de o mamica optimista

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meems, super rosioara Rianna, e bestiala cum se ciondaneste cu ploaia :)) Mi se pare foarte schimbata, a crescut mult si s-a maturizat la figur, e o domnisoara.

Bic.... ai o dansatoare pe cinste, zici ca e geamana Anei la invartit pana o ia pe de laturi cu echilbrul, la fel si cu faza tropa-tropa pe ritm (noi asa ii zicem). S-a facut mare, si e o frumusica.

Ripley 6+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pitic lasa temerile de-o parte.De ce n-ai fi tu aia careia nu i se intimla nimic rau? Cu haraitul..e tot acolo,nu a trecut.
Hilde asta e blasfemie de-a dreptul.Sa pui tu chiar si poze!!!??
Gindacelpupici pt voi.Inca un pic si se va obisnui.Daca este si o bila alba macar, e de bine.Si ma indoiesc ca te uraste in vreun fel.
Mada Marius are dreptate.Stiuca acum trage,nu la vara.Dar la vara vine crapul si somnul.Io is experta.
Tania suuuper martisorul tau.
Feli sarumina pt sfat,dar cred ca-i tirziu deja.Sint copata de racita.Mama dracu'.Numa de T mi-e rica sa nu ia si el.

Buluci,Noki,Pitic ma bagati in boale cind vad cit maninca ai vostri prunci.Al meu e in greva de vro juma de an.Imi vine sa ma arunc in cap.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Ia te rog mina de pe umarul meu...poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi de acord cu tine ! Silvia-i alta independenta care a trecut prin invatamantul de stat.
Sa fii in stare sa respecti niste reguli de convietuire in societate e un progres, un plus pentru tine, nu un minus.

gandacel ia nu o mai lua tu asa in tragic cu cresa! Ca nu-ti face bine nici tie, nici lui Bogdanel nici anonimei din burtik! (daca nu vrei sa ne zici la ce nume v-ati gandit...)
Chiar nu e asa tragic; pt Bogdanel e o schimbare majora in viata lui si e normal sa fie descumpanit. Dar o sa-i treaca atunci cand va vedea ca in fiecare zi vii si-l iei acasa, ca fiecare zi se deasfasoara dupa o regularitate - o sa se simta in siguranta.

Noki felicitari studentica-mamica eminenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau cum te scoatem, mai, aia rea? Noi te invatam aici cum "sa traiesti bine", dar evident, dupa ce se intoarce consortul... hi,hi, lasa ca e intotdeauna bine sa-l ai la mana
Lavi, Pisi asa e cu spiritul independent, plus ca asa cum zicea sefa (dar la alt subiect, ca pe aici da mai rar) te apreciaza mai mult, se bucura cand te vede, altfel...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Vazut si Dariuca a lui Mimi, mortala si ea, si ce frumos raspunde. Cand va avea 3 ani va zice 6 ;;)
Pitic, eu zic sa nu renunti la sarcina fara sa te sfatuiesti cu toti medicii de care ai auzit.
Ana si tati au primit Varilix ca urgenta si in 13 martie primes Priorixu, tot aman2, sa fiu eu protejata, desi numai varicela nu am avut.... da' dc asa zice doftora pediatra, ne usca de bani insa nu risc.

Gandacel.... cresa e un "rau" necesar, si e bine sa-l iei ca atare. Nu-l duci de placere, sau ca are cine sa te ajute, si cred ca va fi bine si se va adapta. Colectivitatea nu va face decat sa-l incurajeze si maturizeze (chiar dc uneori prin aplicarea legii jungle), nu sa-l obstructioneze ca spirit, mai ales ca el are o personalitate puternica. Curaj. La fel si tuturor mamicilor care se gandesc la varianta cresa sau gradinita cat de rapid.

Si la noi se pune pb gradinita rapida, pentru ca nu pot angaja 2 bone, tanti a mea nu stiu zau dc poate cu 2, ca e fte greu, mama ma poate ajuta cand e mazarica micuta, apoi nu o tine spatele, eu sunt obligata sa ma intorc fte rapid (ca si cu Ana probabil) la birou.... so, acolo vom ajunge si noi.

Ripley 7+ (mazarica-DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

va pun sectiune ca a facut sotul poze la servici.....si cu asta pana pe 14 febr, cand e ziua bunicii mele, am terminat...

mai suportati

sectiunea

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput