Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GANDACEL chiar la tine ma gandeam

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Ziua buna la mamici!
ELA :saru`mina pt explicatii!scuze ca n-am fost ieri pe faza.
MADAU:ai fost belea "Las ca-i trece..., dar de plecat nu pleaca"!!Trimite-l cu Ernest in Delta!
TANIA:Misto rau martisorul!
NOKI:multumim de incurajari(avem morcovul cu iepure, vinator, pusca.. in..)ne fac tare bine.
LEEA:eu intelesesem ca a trecut haraitul ala(nu poate fi de la nas?)
ANDA:i-au trecut mucisorii piticului?poate sa respire pe nas?
CRISTINA NEGARA:imi pare bine ca sunteti (spre) bine.
Eu am folosit la Tudor pe la 7 luni(la indicatiile dr) pikovit, nu mi s-a parut nimic deosebit, insa la sanasol (dat tot la recomand. dr) i-a pierit si urma de pofta de mincare pe care o mai avea.I le-am intrerupt fara sa intreb medicul(care-mi spusese sa-i dau toata sticla-aia mare-+1 sticla de Fe hausman=asta fara analize, cura de iarna.i-am dat 10 zile dupa care m-am lasat pagubasa.)
Apropos de mincare(ma disperat) e normal ca un copil de 1 an si 4 luni sa manince doar atitica intr-o zi????:
(program adoptat de circa 2 sapt)
7,00 200 ml nestle junior(trezire)
12,30 1/2 castronel de mincare cu carnita(sau supita, ciorba, etc)
17,00 1/2 iaurt+biscuiti+1,2 fructe(capsuni, pere, mere, kiwi, rar portocala)
20,30 200 ml milli+1 banana+cereale (asta papa tot)
22,00 200 ml nestle junior(culcare)
TOATE PASATE, intre ele apa chioara din canuta.
PITIC 8

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gandacel, lasa-m asa te contrazic, ca nu ai deloc dreptate!!!

In primul rand, in nici o institutie de invatamant nu se " vor alinia in cele din urma la reguli si vor deveni acei copii mediocri" ci vor fi invatati sa respcte niste reguli de mici, sa aibe o anumita disiplina pentru a putea rezista la marile reguli ale vietii; mediocritatea nu este cauzata in nici un caz de alinirea la reguli ci doar de capacitatea reusa de adaptare a unor persoane, de lipsa unor abilitati sau de carente educative.
De-a lungul a aproape cinci ani de colectivitate a copilului meu, care de departe este un spirit liber si un temperament vulcanic, nu am simtit niciodata ca impunrea regulilor din institutie i-ar fi stirbit vreun pic de aceste calitati, din contra, faptul ca trebuie sa faca fata si acestor provocari i-au ascutit anumite abilitati.

In al doilea rand, faza cu uratul, eu cred ca tu iti inchipui acolo unde nu sunt, lucruri pe care mental le construieste sentimentul tau de vinovatie. E doar un copil care simte ca nu te mai are 100% si protesteaza in felul lui; dar ce ne-am face daca nu am putea sa ne desprindem de mama niciodata? Uneori, faptul ca nu se actioneaza suficient de devreme la anumiti copii aceasta "nedesprindere" lasa tare de comportament pana in faza de adult. Mai ales la barbatii care nu se pot desprinde de mame, e uneori deranjant, chiar ridicol.
Cred ca stii bine de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hilde, m-ai terminat ... imi ploua in gura! Zi-ne reteta! De unde ai pre-luat fructele de padure ! Stiu si eu o reteta, asta a ta e cu frisca lichida, smantana, galbenusuri, gelatina ?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

PISI - de acord cu tine!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

JOY:Vezi sa nu te fi chiupit vreo raceala, durerile de burtica le-am si eu si vreau sa cred ca sunt doar ligamentele care se intind.Multumesc pt incurajari, dar ma simt aiurea rau ca trebuie sa mai astept inca 3 sapt pt a face analiza pt ca are perioada de incubatie...(am intrebat 3 medici:2 zic ca n-are a face, 1 zice ca automat am luat si eu=intrerupere.Prietene mea intreaba azi ginec ei, eu ajung vineri sau luni la ginec mea si calare pe ea cu intrebari, ma duc si la med de familie sa-mi zica si ala....)Cu atita stres ma internez la balamuc.
Tu stii, ca ma asteptam ca la a 2-a sarcina sa numai fiu asa de agitata si speriata de bombe, dar sunt mai rau!
Ai grija de tine(si simburica-el)+Vladut
GANDACEL:ma emotionez toata cind citesc mesajele tale!Va fi bine sigur!
PITIC 8

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

gandacel mi-e teama ca si eu voi trece fix prin aceleasi stari si...as face orice numai sa nu-mi aud puiul plangand sau suferind! Multa rabdare, mami!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PITIC nu-i adevarat, nu iei obligatoriu.
exemplu, CRISTINA sefa cu IRIS car enu a facut...numai stiu exact ce. rujeola, rubeola, varicela....si a fost in contact cu copil care avea una din astea de sus.
si a asteptam 21 zile si nu a avut nimic.
dar tu la Tudor ai fcut dozarile astea?
ca eu nu le-am facut si ma gandesc si eu sa le fac.

si io-s agitata, sunt mai calma un pic, dar tot ma panichez.

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ce-mi place: burticutzele sunt active rau pe forum. Si nu numai ele.

Ioanaaaaaaaaa, mai da o veste ceva!!!!

Mada nu-mi mai zi de pescuit, ca si eu si sotul suntem amatori inraiti. Faza e ca n-am mai fost de cativa ani si zace sufletul in noi pe chestia asta.

Hilde, super tortul. Ti-a luat mult sa-l faci?

Gandacel
si eu ma simt ca o tradatoare cateodata dimineata, cand plecam la servici si o vedem pe alex ca ar veni dupa noi, asa in pijamalute, dar.... nu se poate.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel- grea perioada traversezi. Dar sunt convinsa ca Bogdanel se va adapta in cele din urma si va fi bine pentru toti trei: tu, el si piticania de fetitza!

Pisi- hai cate-ai ouat bunatate de mesaj!

Pitic- atata papam si noi, ba chiar mai putin - si inca io-s taaare incantata in ultima vreme de cat papa Sarah:
- 6.30 - 250-300 ml lapte fara cereale
- pe la 10-10.30 un biscuite sau 2-3 covrigi
- 13 - castron full cu papa de pranz legume cu carne sau la cateva zile fara carne, dar cu ou
- 18 - iaurt + jumate de fruct + 2 biscuiti
- 21.30 - 300 ml lapte + 3-4 masuri cereale.
Si atata! Nimik altceva.A...ba nu, mint! Cand e la mama DACA vrea, papa cu ea la cina cateva bucatele de ceva - paine - de regula - cascaval, etc. dar nu e regula si la mama mai nou nu prea mai merge, ca saraca are de lucru o groaza.

Am decis sa merg sa vad care e treaba cu o gradinitza particulara de pe strada mea. E chiar la capatul blocului si am citit de bine de ea pe forum. Sa vedem la fatza locului cum se prezinta lucrurile. Am niste emotii...Ma intreb ce m-oi face cand chiar o sa mearga...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput