Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Madu , ma bucur ca esti mai bine si ca ti-a mai trecut supararea,

Leea , daca afli ceva sigur de C.I.C, te rog anunta-ma si pe mine ca sunt foarte interesata Cat de cardul de la pampers nu a ajuns nici pana azi si nici nu cred ca mai vine, asta e...

Ela , pupici Darie sa fie bine si sa nu raceasca.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai Mada, de ce nu lasi barbatu' sa ii inghete coada pe balta, mai?
Eu l-as lasa sa isi faca damblaua, ca nu trebuie sa ma plictisesc eu langa el in timp ce atarna de un bat...
Il las sa se duca ( desi daca il las eu nu mai are nici un farmec ), trage doua trei ore de bat, mananca rame, suge maxim o bere, vine acasa cu caciula pe bat si cu traista pe post de scuze...
Pe chestia asta il ard cu un coafor, cu o baie de 2 ore, cu dus copil in parc in timp ce eu ma relaxez cu o carte buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Da, se lucreaza la ceva lege cf. careia gradinita va fi obligatorie de pe la 5 ani. E o idee mai veche, aia cu "clasa 0" de dinainte de clasa I. S-a cam implementat, la gradinite deja exista "clase premergatoare" unde copii invata deja sa scrie ceva litere si cifre. Stiu ca la inscriere la gradi au prioritate cei mari, apoi se mai fac grupe mai mici in limita locurilor disponibile, de asta e asa problema la inscrierea micutilor.
Inca de la inceput vroiau sa-i trimita pe copiii de 5 ani la scoala, numai ca nu s-au gandit si ce inseamna asta . Eu una sper sa nu reuseasca

Vedeti stirea www.infonews.ro/art_60169_Social-Alta_reforma_in_Educatie_Gradinita_obligatorie_clasa_a_IX-a_gimnaziu.html" target="_blank">aici

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

iaca poze cu tortu.

poza 1sipoza 2

seara daca pot va pun si sectiune.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hilde

Pisi daca ar fi vb de o zi n-ar fi problema, dar e vb de 4 zile.... Vad ca deocamdata s-a potolit, sper sa-l si tina ca daca nu...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hilde, esti sadica! Iar io-s sado-masochista, ca ma uit!

Madau- hai ca ii vine lui treptat-treptat mintea la cap!

Am culcat nani bufnitza. sa vedem acum cat dureaza minunea somnului. Ma duc sa ma scufund in cautari de gradinitze...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ia poftim ce-mi trimit mie prietenii cadou de martisor!!!
http://www.ecopiigames.com/story.php?nume=tania%20si%20che&varsta=27&oras=sibiu&sex=&poveste=02

Meems esti o dulce!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania, tare de tot. Mai putin dezacordul gramatical care pe mine ma zgarie pe timpan...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HILDE mai, zau ca nu vroiam si poza tortului...cel putin eu nu.
numai pot...salivez....innebunesc pana vine cristi si-l trimit la cofatarie.
acum, vorba lui NOKI, si io-s sado-masochista m-am uitat de vreo 3 ori la pozele alea, doar doar s-or scurge inafara monitorului....

MADA io l-as lasa pe al meu chiar si 4 zile. dar mi-ar fi destul de greu sa-i zic asa, cu fericire in glas "da, du-te" ca abia astept sa vina sa mai preia nitel copilu' cat fac eu un pic de treaba, nu ca as sta linistita cumva in pat....
nu...daca inchid usa la dormitot sa stau nitel, vina vladu si o darama!!! si apoi, ma trage de tot ce apuca pana ma dau jos. sau vrea si el cu mine in pat.
asa ca, mai bine lipsa.

acum sa va zic asa: vine cristi si zice (asta inainte sa-l avem pe vlad) baietii merg sambata si duminica la pescuit.
si? nu te duci??
parca m-as duce.
pai du-te.
trece saptamana, vine vineri, intreb:
ce faci nu te duci??
e...ca sa fac sa stau sa inghet pe balta??
mai bine vedem un film, mergem in oras, facem o pizza in casa...etc...
si mie imi vine sa mor de ciuda. ca zau mai simteam si eu nevoia sa fiu singura, sa-mi tiuie urechile macar 1 zi.
nop, nu o sa vedeti asa ceva la el.
dar, acum bine ca mi-ai amintit MADAU, o sa-l intreb si eu de o partida de pescuit, n-as crede sa zica nu acum.

PITIC sa ne spui cum ies rezultatele la analize. iti tin pumnii sa fie bine.

aseara am intrebat=o pe mama: am facut sau nu rubeola?? pai parca da, dar nu stiu ce era, varsat de vant, sau pojar..deci nu stiu.
nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau, ca noi ieri tot ROR-ul l-am facut.

mie mi-e cam rau.
de vreo 2 saptamani a inceput sa ma doara burta, nu f rau, dar destul cat sa incep sa ma ingrijorez.
azi ma doare fff rau. parca arde ceva inauntru si am niste crampe..ca atunci cand trebuie sa-mi vina rusii.
Doamne si ce mai speram sa fie bine, nu ca la vlad sa stau cu grija, mai ales ca nu am incotro si trebuie sa ridic piticu in brate, nu pot sta sa ma relaxez.
aseara colac peste pupaza ma intepa inima ca ziceam ca nu o sa apuc dimineata.
si mi-era un frig...de am dormit si cu sosete in picioare, cu bluza groasa cu maneca lunga si cu 2 paturi pe mine.

TANIA super filmuletul. deci o sa te vad la stiri, nu???

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetele!!!

Prezent! Nu scapati de mine asa usor! Ieri am fost la control, e bine gagica din burtica, doar ca nu doarme mai deloc. Cred ca ma va termina dupa nastere! In fine, eu sunt deja obisnuita, dar pentru tati va incepe atunci INSOMNIA!!!

Nu stim inca ce nume sa-i punem, asa ca probabil va ramane cum i-am zis de la inceput, Ioana Alexandra, ori ne pocneste inspiratia pe moment, ori ii da tati ce nume vrea, ca el completeaza hartiile atunci!

Bogdan nu s-a adaptat, ba chiar e tot mai rau, adica plange rau de tot acum. Doar prima zi i s-a parut o joaca. Ce am patit luni seara cu el, nu va zic, ca e probabil un caz singular si nu e regula. El are o fire foarte independenta si se impune. Plus ca e foarte sensibil. Ca sa tii un astfel de copil in frau si sa-l obligi sa respecte niste reguli, poate fi o treaba dificila pentru personalul de acolo, care cere masuri mai drastice decat pentru cei mai ascultatori... Nu ma asteptam sa ii lase sa-si dezvolte personalitatea in voie, stiu ca in astfel de institutii de stat toti se vor alinia in cele din urma la reguli si vor deveni acei copii mediocri, daca vor sa le fie bine. Daca nu, vor avea de suferit. Asa ca ma straduiesc seara sa-i ofer multa dragoste si atentie, in timpul scurt pe care il avem, ca sa imi aduc aportul la formarea lui.
Eu nu mai plang, m-am suparat luni seara, ieri am facut ceva scandal la cresa, iar azi m-am dus foarte stapana pe mine si degajata, hotarata sa fac sa fie bine pt. copilul meu. Azi a plans rau de tot, voia inapoi cu mine. Am plecat cu inima stransa, l-as fi luat, dar nu am mai plans deloc.
Intre bilele albe, trebuie sa zic ca rezolv multe treburi ramase nerezolvate de vreo 2 ani... sunt relaxata fara sa stau non-stop sa ma aplec dupa el, sa-l ridic. Si stau la PC nestingherita.

Bila neagra: cat e el de mic, intelege ce se intampla si in felul lui ma uraste. Si-mi arata. Sper sa-i treaca. Ziceti voi sa nu fiu trista, ca nu-l parasesc, dar el chiar asa se simte, parasit.

Alinush, succes. Sa povestesti cum te-ai simtit pe 1 aprilie!

Va pup pe toate si va doresc sanatate!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput