Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, daca stiti cumva... puteti sa-mi raspundeti si mie aici?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95424
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus deocamdata simtul meu critic e canalizat pe faptul ca nu-mi vine comanda, azi e a 21-a zi am cea mai veche comanda dn fetele de la sub respectiv...

Pai daca iti iei pauza de forum cum o sa mai afli daca imi vine comanda sau nu?

Si ei votez contra sa iei pauza!

meems nu cred ca s-au planificat deja concertele pt la vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, ba se poate face, dar nu luna asta. la urmatoarea tura de poze, o trimiti si pe cea restanta. (next round... 23-30 aprilie)

lavi, pai se vede ca nu i-am luat in seama. ca mama voia sa trimit fata la ea..., ar vrea ea!

madau, daca ai sti ce repede se schimba programul unui copil... se adapteaza urgent la alte conditii.

gata, ma duc sa ma imbrac. tocmai am spalat pe jos, a vomitat fi-mea. mi s-a parut ca si-a bagat ceva pe gat, am scormonit repede si a vomitat maimutza tot ce a mancat. sensibiloasa fata! las ca prinde la cresa masa la 9,30, baloteaza acolo, ca eu nu mai am timp acum...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Azi am fost mai matinale nitelus, adica ne-a trezit Miruna pe toti la 8.30, inlcusiv pe tati care a binevoit sa-si opreasca ceasul si sa se culce la loc

Cristina tare-s curioasa cum ar putea cineva sa-i schimbe programul Mirunei ptr ca sincer eu n-am reusit si m-am straduit ceva. Spre ex sa ii mut somnul ala de la 12.30 cu o ora mai incolo incat sa doarma dupa masa de pranz. Ei, crezi ca am reusit???? Nuuuu, ca adoarme pur si simplu, pot sa stau in cap si tot se culca. Apoi masa aia la 2 ore dupa masa de dimineata??? Hmmm, nu stii despre ce vb... In fine, nici nu-mi bat capul acum, oricum vroiam sa mai facem bb2, asa ca va scapa clar de capitolul cresa.

Lavi sunt convinsa ca va veni si pachetul tau, da-le mail si vezi ce-ti zic. Tin pumnii!!!

Madutza cum sa-ti pui capat zilelor??? Miruna a mancat intotdeauna bine, rar am avut probleme cu ea la capitolul mancare, plus ca Orlando saracutul a fost mai mereu bolnavior . Las ca si asa nu arata chiar slabanog rupt, o sa vezi ca isi va reveni si cu mancatul.

meems asa si Miruna cu vorbitul...ii turuie gura toata ziua dar vrobeste pe limba ei..tasu' face misto de mine si-mi zice: bai tu ai avut vreun amant chinez cat ai fost gravida . Sa vezi cand si-o da drumul la vorbit, sa te tii....
Io-s multumita ca ma inteleg cu ea, chiar daca nu vorbeste pe limba mea, stiu cam tot ce vrea, intelege tot ce-i cer, asta ma bucura cel mai mult. surioara noastra vorbitoare de "sanscrita veche"

Alinush io sper sa nu-ti iasa treaba cu pauza de DC

Dordia

Miruna e cam cuminte de vreo 20 min, ma duc sa vad ce pune la cale, e suspect

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau nu ca se pune pb de cresa la voi, dar zic si eu la modul general: de fapt masa aia de dimineata incepe la 8.30, n-are cum sa tina 1 ora. Le da ceva de genul: paine cu ceva + lapte, lapte cu cereale, gris cu lapte, etc.

Pe la 11.30 incep intr-adevar masa de pranz pentru ca la unii le pica capul pe la 12-12.30. Dupa aia ii iau de la masa si ii pregatesc de culcare in ordinea somnoroseniei. Dorm pana pe la 15; cand ii scoala in ordinea trezirii. Pe ultimii ii trezesc ele, ca vin parintii, nu pot sa-i lase sa doarma la infinit.

Apoi mai sunt copii care vin pe la 6-6.30, daca parintii lucreaza de la 7. Astia mai trag un somnic pana ajung restul copiilor, la 8-8.30.

A, si pe la 10 le dadeau ceva fructe: mar, banana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Interesant programul de cresa. Ce observ eu:
- daca bebei sunt inca pe lapte praf dimineata, atunci trebuie hraniti acasa, nu? Sau se apuca tantile sa le prepare la fiecare biberonul cu lapticul??
- hehe, la noi prima masa e pe la 6-7 dimineata, si e numai lapte. Cand se scoala de-a binelea (la 7 sau daca am noroc dupa 8), ma gandeam si eu sa-i mai dau ceva de papa, sa mai semene a mic-dejun, caci flamand pare... Dar atunci ar manca mai putine fructe dimineata, dam tot programul peste cap...
- noi am ajuns la o formula cu mesele la 3.5-4 ore distanta. Altfel nu mananca, zice soacra.
Mie mi se pare cam mare pauza de 4 ore, eu una as muri de foame cu regimul asta. Plus ca am tot citit faza aia cum ca mancatul mai rar mai degraba ingrasa, de vina fiind mecanismul de reglare insulinei (daca e prea mare pauza, la masa urmatoare da comanda 'stocheaza tot ca a venit marfa proaspata si aici se flamanzeste de obicei' inloc sa lasa substantele sa fie consumate, sau ceva de genul asta)
De asta, dupa-masa eu il cam las sa ciuguleasca, un mar, compot, ceva de genul asta... Altfel cere el stiksuri , e dependent!

Cristi a facut febra fix la 5 zile dupa ROR, azi ar fi a treia zi. De dimineata nu era mare (37 cu un pic, n-a stat sa i-o masor pana la capat), dar asa a inceput si ieri, pentru ca dupa pranza sa faca 39.2 . Doctora spune ca e de la vaccin, care ar da 2-3 zile de febra, sa mai lasam sa treaca si azi si apoi sa-l vada eventual. Uff, sper sa scapam si de asta. Noroc ca oricum e o vreme mizerabila si oricum nu-l scoteam, in ultimele zile a fost vant foarte puternic, azi lapovita...

Azi am chef masiv de lucru, dupa cum se vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI pentru incurajari.
ce haioas ai descris programul de somn, cu ordinea somnorosheniei!
Al meu va fi sigur ultimul la culcat si primul la trezit

Madau si eu mi-am pus prima problema de masa, ca al meu papa pe la 14-15 masa de pranz, dar am fost asigurata ca se va schimba repede si se va adapta in scurt timp.

Meems ce preocupari faine ai! Ce pacat ca nu te intereseaza si zona Sibiului, tot suntem Capitala Culturala Europeana anul acesta! Eu oricum te invit la Festivalul iNternational de Jazz, daca iti place genul.

Alinush unde vrei sa pleci? Spune-ne ceva despre cresele din olanda. Sau ne facem numai sange rau?

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata...
am citit despre crese ce ziserati voi si zau ca-mi vine sa-l dau pe vlad la cresa.
da cristi a zis noway, cica sa-i las vladu acasa.
pai zic..."l-as lua de la cresa pana la vii tu de la servici si nu vad care-i diferenta...cel putin pt tine".
dar nu vrea.
io ma gandesc ca va manca muuult mai bine decat acasa si cu un program cat de cat fix.
plus ca va socializa....io cred ca s-a saturat si el de sta cu mine. sau nu?!

vlad bea cam 800 ml lapte zi (chiar 1 litru zilele astea cu dintii de jos)
mai bea vreun copil asa mult? si de mancat, mai greu. un castronel de ciorbita, cam 1-2 mandarine (la suge sucul, apoi arunca feliuta si vine sa-i dau alta ), cateodata painica cu unt si branzica sau cascaval, fagaras cu iaurt (doar asa, de proba cateva lingurite, rar se intampla sa papa jumate de cutie)....si in rest lapte.

ma duc sa pap ceva si poate dorm si eu juma de ora

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

joyyyyyyyyyyyy
deschide ym,poate ii combinam pe nazdravani azi la o repriza de joaca si cumintenie,vad ca doarme si a-l tau si a mea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Am tot citit despre cresa ,la noi nu e cazul dar ma intreb ce fac piticii mofturosi la papa si cei care adorm numai leganati??

Mie-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti cind vine ora prinzului ,nu stiu ce sa-i mai dau ,accepta doar lactate si mamaliga ,deci ne-am intors in timp ,a avut doar 2 luni de cind il am in care a mincat bine ,de toate dar a revenit la ,,obiceiuri mai vechi'':(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput