Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Uf, MADUTZA, multumesc! . Nu cred ca ne incadram noi, cel putin asa sper, ca nu se potriveste decat aia cu pipi des. Mai nou Che s-a invatat, de cate ori ii schimb scutecul , da drumul la jet si rade de placere . o fi vreo obisnuinta...

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor noi ne-am hotarat, am si vb deja la agentie...pe 6 aprilie plecam in Bulgaria, la nsipurile de aur, vom petrece sarbatorile acolo,

Imi pare rau ca prietenii nostri n-au mai vrut sa mearga, ca e copilul prea mic sa plece cu el (va avea 6 luni atunci), eu am incercat sa-i conving ca nu e nici o problema, suntem aproape, e bine sa socializeze si sa iasa cu el, altfel ii va fi din ce in ce mai greu sa se adapteze, dar n-a fost chip. Asta e! Pacat.

Madutza io nu inteleg de ce ii faci tu analizele tot la Medlife , ca numai de rau am auzit de astia. Mai da-i dracu' si du-te in alta parte..Medsana, Medicover..sunt atatia seriosi. Eu votez ptr "proba contaminata" deci irelevanta

Gata acu chiar ca fug sa-i pregatesc baitza Mirunei. Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...am si eu o pb. Fi'miu de cateva zile...urla mai tot timpul. Adica Tzipa asa...cu tzignal. Cu si fara motiv. Stit cumva vreo metoda sa nu mai faca asa? Ca ignore-ul nu tine ca tipa si cand se joaca singur, cu cearta nici atat deci...astept sugestii daca stiti.

Sanatate multa bbilor bolnaviori. Nu nominalizez ca imi e sa nu sar vre'unul.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Dordia ,asa stau lucrurile si la noi ,astept si eu sfaturi ca orice metoda am aplicat n-a mers ,mai nou se bate cu palmele-n cap minute in sir daca nu-i fac pe plac sau daca-l cert:((((

Io v-am pupat ,ma ,,bag'' la niscai filme ,atit cat vor rezista ,apoi nani ,somn usor!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau distractie placuta de pasti la Nisipuri!
Fraieri prietenii tai; in primul an de viata Natalia a facut vreo 5000 km cu masina (am calculat cu aprox): Albena, Herculane (de acolo excursii pe Dunare la cazane, la Tismana etc), Alba Iulia de nu stiu cate ori, Tg Mures, Apuseni, Moeciu, Vidraru..... a dormit, mancat, facut kk & plans in toate locurile astea + in masina la greu (din toate ) si una peste alta toata lumea a fost fericita, ne-am plimbat, am luat aer cu totii, am schimbat peisajul...

tania cam asa e programul si la cresa unde a fost Silvia, cred ca e oarecum standard la cresele de stat.

Alt avantaj e ca tantile alea CHIAR AU experienta cu copiii, stiu sa-i ia; o intrebam, pe tanti de la cresa: si doarme la pranz? (acasa facea mofturi) -Cum? zicea tanti, pai intr-un sfert de ora dorm toti!

Alt avantaj - daca face febra asistentele de acolo stiu sa-i dea un Panadol/algocalmin/ce-o fi cazul; daca face moale sau ii zici ca acasa a facut i se da mancare de regim.

Azi, ca Nati a facut febra, i-am dat si i-a trecut bona taaaare se mai minuna ce i-am dat de i-a trecut

Noroc ca-s cu ea acasa: cu nasul in computer si cu urechle ciulite, cum e ceva - intervin.

Lipsuri la cresa:
-nu stau suficient in aer liber
-nu avanseaza atat de mult pe stimularea cognitiva (nu stiu daca zic corect)
Dar astea poti sa le compensezi tu, dupa program.
In schimb pun mare accent pe formarea deprinderilor: invatat sa se spele singuri pe maini; olita, imbracat/dezbracat; mancat singuri...

Ziceau si educatoarele de la gradi ca cei care au fost la cresa vin cu deprinderile f bine formate, plus ca se adapteaza imediat si "ii trag si pe ceilalti", mamosii, care plang nu stiu cat.

Asa ca plansul si bolile - oricum nu prea scapi de ele la inceputul colectivitatii; dar macar dupa aia ai cam scapat.

Dordia ma bucur ca se aseaza lucrurile la tine la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tot Tania si cristina nu-i bagati in seama pe gasca de bunici invinovatitori (nah, c-am scos un cuvant nou);

Eu am noroc cu soacra-mea ca ea l-a dat pe Virgil la 1 an si 4 luni la cresa si i-a mers foarte bine; asa ca ma tot indeamna sa o dau si pe Nati, sa fie mai independenta, si m-a sprijinit moral cand cu Silvia.

Asa ca ea a cam tras in sus moralul intregii familii, ca de ex taica-meu, care nu era chiar pentru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna si de la noi.

Am intrat sa-mi iau doza de AC .

Vad ca vb de cresa...greu subiect.Sper din tot sufletul sa sarim peste,dar...nu stiu inca ce voi face in toamna cu serviciul si cu cine ca ramane Bianca, asa ca ma bucur ca voi discutati ca asa am si eu idee de ce e acolo.

Multa sanatate bebelacilor bonlavoiri, iar mamicilor rabdare multa.

Fug la dus si la tv ca astazi e una din serile in care Bianca mi-a facut o bucurie si sa culcat mai devreme-pe la 11, asa ca am si eu mai mult timp pt mine.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Joy, vazut filmuletul si admirat Vladonele dulce Sa stii ca asa e si Rianna, povesteste pe limba ei o gramada, dar cuvinte-cuvinte nu prea zice. Mama n-a zis niciodata in viata ei

Madutza, imi pare rau de Orlando ca are infectie urinara... Si Rianna a avut. La ea am depistat-o din cauza febrei foarte mari si apoi din cauza mirosului neplacut al urinei.

Gandacel Hai, nu ne spui care va fi numele micutei? Acus'-acus' trebuie sa nasti!

Tania, mai da' ce vocabular dezvoltat are Che al tau! M-ai dat gata la faza cu "teti" si "eca".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Meems sa stii ca amalia zice mama numai cand e nervoasa si vrea ceva .Lasa ca Rianna mai bine se abtine, fata finutza ce mai:))
Ce mai faceti voi? Ca tot se vorbea de cresa, nu mai stiu daca o duci la cresa sau la bona?

Lavi ti-a venit comanda de la Redoute sau nu? Ca abia astept sa vad ce zici, ca imi place tare mult simtul tau critic!

Cristinamh tare mult imi place cum ai dezbatut problema cresa! Sa dea D sa se acomodeze si missa mea la fel de usor ca Iris. Am uitat complet de poza de la panou, inteleg ca nu se mai poate face nimic nu?

Asa si in incheiere as vrea sa va zic ca o sa incerc sa ma "dezlipesc " un pic de forum, sper sa reusesc ca de cate ori am zis parca mai tare ma apuca scrisul.Sa vedem daca reusesc de data asta Dar o sa mai citesc din cand in cand si o sa fiu cu gandul la voi!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bb_Alinush, eu pe Rianna o duc ... la ceva intre cresa si bona Adica e o cresa privata la o romanca acasa si sunt acolo in medie 3-4 copii / zi. Riannei ii place foarte mult, se joaca mult cu ceilalti copii si nu face niciodata mofturi. Mai nou a inceput sa bage de seama ca eu plec dupa ce o las acolo si se cam uita dupa mine dimineata. Dar ingrijitoarea e foarte buna la a-i distrage atentia si mereu imi spune ca dupa ce plec Rianna nu mai are nicio treaba. Inainte nici macar nu baga de seama cand ies pe usa.
Hai, te pup, si sper sa nu iti iei pauza de la forum

Mergi la inceput