Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, du-te tu la talkshow, din partea noastra! io asa as propune...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI soacramea este mai mult decat bine intentionata.
nici nu-mi pun problema ca nu ar fi. cateodata (MAI TOT TIMPUL) imi pare rau ca-i mai fac observatie. asta pt ca am momente cand ma rastesc un pic. si nu prea merita.
adica, vedeti voi, cand mi-aduc aminte de unele chestii zise si facute de ea, ma apuca raul si nu o privesc deloc cu ochi buni.
dar stiu ca asa cum e, ne iubeste pe toti. me included.
ma oftica numia cand incepe sa-mi dea exemple de copii de la tara care cresc desculti iarna si mananca de toate si numai au probleme si-s grasi si frumosi.
GRAS=SANATOS=FRUMOS pentru ea.

azi de ex si-a amanat plecarea la tara numai ca sa pot face si eu un pic de curat. ca era varza. si inca este ca nu am apucat sa fac peste tot. si pe unde am facut e la loc acum ca am carat din partea nefacuta.

TANIA si restul mamicilor cu copii vorbitori!!! pai al meu numai zice de cateva zile nici mama si tata. numai ma sau ta. in schimb, vorbeste de ale lui, tot timpul. cu oricine si orice. cu intonatie.
punem aici un FILMULET dar nu prea este edificator pt ca in momentul in care am aparut cu aparatul, a tacut si el.

ALINUSH io l-as da pe Vlad la cresa. dar nu cred ca o voi face. asta pt ca va fi toamna cand voi naste, sunt 1001 copii cu 1001 bube iar acasa vom avea un nou nascut.
poate daca l-as da de pe acum, ar fi ceva. adica o sa aibe destul timp sa ia toate racelile (approape toate) si poate isi va intaris nitel sistemul imunitar sa nu faca iara de astea nasoale si in iarna viitoare.
plus ca la noi sunt la 1001 copii 1-2 educatoare. sau hai, bine, poate 3.

ANKALAURA unde si cum se va face talkshow-ul?

CRISTI a hranit maimutica mica si acu o intind eu la nani.
va pooop si noapte buna

Joy 9+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi, Joy cresa la care il dau pe Stefan este de stat. Am optat sa-l dau acum pentru 3 motive:
1. sa se obisnuiasca inainte de a fi eu prea "mare" si inainte de a naste. Nu as fi vrut sa coincida nasterea fratiorului/surioarei cu datul la cresa, ca putea sa o interpreteze ca abandon
2. directoarea ne-a explicat ca in jurul vartsei de 1 an e ideal pentru acomodare. Spunea ca cei de doi ani sau apropiat sufera mult mai mult dupa parinti si se acomodeaza mai greu.
3. acum am eu curaj. nu stiu cat ma va tine.

Programul la cresa este asa:
- 6-8: primire la triaj
- 8:30 - 9:30: micul dejun
- 9:30 - program de olitze
- in jur de 10: joaca in sala de joaca (asta e tare faina, foarte mare, au spatiu sa se invarta)
- 11:30 - spalat manutze, masa de pranza, 3 feluri
- 12:30 - somn (au un dormitor foarte fain, cu patuturi noi). cat copiii dorm, 2-3 supraveghetoare se plimba pe acolo. Intr-o camera separata sunt 4 mamarutze de 6-8 luni, cu alta supraveghetoare. Atat de scumpi erau!
- in jur de 15:00 - o alta masa si apoi olitze pregatirea pt casa.
- 16 - 17: ridicarea "coletelor"

Cam asta e tot. In grupa sunt cam 15 copii si , din cate am inteles 3 supraveghetoare.

Joy ce scump s-a facut Vladutz!!! Acum sa stii sa si Che melitzeaza pe limba aia a lor, cuvintele scrise de mine apar pe ici pe colo.

Alinush da, sunt exact asa cum m-ai descris, cu capul maaaaare!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Nokiutz Che nu apare in tabloul de februarie! . Acum chiar m-ai facut curioasa sa vad ce bebelus din grupa seamana cu mine

Felicia multumim de incurajari! Chiar aveam nevoie...

Silviuk cum e cu jobul?????

Madutza care sunt, totusi, semnele de infectie urinara? ca eu am frica asta tot timpul. mai ales ca Stefan face pip prea des pt. cat as considera eu normal (desi bea o tona de lichide).

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai mai, greu subiect asta cu cresa!!

ajung la concluzia ca e un pas greu de facut pt parinti. si pt copii, dar cel mai greu pentru parinti! hai sa fim seriosi, ca mama boceste si cand isi marita/insoara copilul, de ce n-ar plange si cand il duce la cresa. usor nu e, ca doar atata timp mama a fost singura care a avut grija de pui, numai ea stie ce-i place sa manance, cum ii place sa doarma si la ce ora trb sa fie pupat! si asa e!
dar omul este un mamifer care traieste in grupuri... nu e singuratic. si cel mai bine se simte intre cei de varsta lui. oricat as incerca sa ma conving, niciodata nu se va simti mai bine cu mine pe topogan. sau sa ne alergam prin parc. poate stiu si eu sa dau cu piciorul in minge, dar niciodata n-o sa joc fotbal la fel de bine ca alex. sper la iris sa ma pricep totusi la facut rochite de papusi!
da, e greu, ca-si schimba mediu, si dureaza pana se adapteaza... dar asta e talentul omului, sa se adapteze la mediul inconjurator. dar se adapteaza. of, si eu credeam ca am copil mofturos, ca nu -i intri cu nimic in voie. 3 luni de cosmar, nu voia sa manance, strangea buzele. si in 3 zile la cresa deja manca. pai daca au reusit tantiile alea sa faca asta, inseamn ca se pricep cel putin s-o stearga la fund.
nu stiu cum e corect. copilul se adapteaza, se resemneaza... cert e ca ajunge sa-i placa. acolo se joaca mereu. acasa mama are de facut curat, de facut mancare... nu-i tot timpul cu el. daca mai are si o fratioara, iar i se taie din portie...
asa ca as zice socializare, independenta... si... ce nu ne infrange ne face mai puternici! un efort de memorie.. n-ati avut in clasa intai colegi care n-au mers la gradi? care au stat cu bunica? eu am avut, erau niste rasfatati si alintati, nu erau in stare nici sa-si desfaca singuri pachetul de-acasa. ei bine, nu asta vreau de la copilul meu.
mi s-a spus (a se citi bunici si matusi amabile) ca e prea devreme pt andrei la gradi, 3 ani e mic. uite nu e deloc devreme. a progresat enorm cu vorbitul, si in fiecare si ma uimeste cu ceva. nu mai zic c-au sarit ca arsi toti cand le-am zis ca iris merge la cresa, m-au facut inconstienta, m-au acuzat ca nu iubesc copilul. dar a fost una din rascrucile vietii, si am ales. si imi zic ca n-am ales rau deloc.
m-am convins ieri. am fost la balonul copiilor. pe "aria" de copii mici, toti cei de varta lu fi-mea stateau de manuta. se uitau disperati dupa mama... fi-mea nu avea nici o treaba. se juca cu toti si toate, cadea, se ridica si o lua de la capat. si am fost acolo sa-i sterg lacrimile cand un baietel i-a luat mingea.
caci pana la urma asta e rolul MAMEI. sa te invete sa zbori, sa te lase s-o faci, si sa fie ACOLO cand ai nevoie de aripa calda sa te ocroteasca.

si ma opresc totusi din debitat , ca nu stiu unde ajung.
bolnaviorii!
si si mamicile curajoase, sunt aici sa fac , ca stiu cum e!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

CRISTINA sunt 100% de acord cu tine!
Uite, chiar azi socru-meu mi-a zis ca pentru el cresa e ca azilul de batrani, adik duci copilul acolo sa scapi de el si tu ce mai faci??? (ca sa vezi cum pune el problema). pe de alta soacra-mea a inceput sa boceasca, ca duc copilul la "camin", ca e prea mic, of-of-of saracutzul!

Mi-am luat picioarele pe spinare si am plecat rapid de acolo!

Tania 7+ &
bebemic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tania asta voiam sa zic si eu, 100% de acord cu motivele tale!! soacra boceste, socru acuza, dar cand vine vorba de tine... pai tu ca mama trb sa mori pe altarul patriei...
lasa mai, ca nu i-a placut de bona. poate nici dupa tantiile de la cresa n-o sa se omoare. dar sigur o sa-i placa copiii, are alte fetze la care sa se uite!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama Tania citind programul pe care l-ai scris tu acolo mi-am dat seama ca io cu Miruna n-am nici o sansa s-o dau vreodata la cresa. Pai ea mananca la 9.30 laptele...apoi la 11.30 e masa de pranz? NO WAY. Somnul la 12.30 merge..ar merge si masa de ora 15..dar sa fie aia de pranz..cu 3 feluri pe papa.

Of, asa program ciudat are, si nici vb sa o pot schimba..cred ca tre sa ma consolez cu ideea ca asta e.

Apropo de masa de pranz, mai nou de vreo saptamana, mananca fimea de sparge. Ieri de ex a mancat 2 castroane din alea de la Nestle pline ochi cu ciorba de pui cu taitei si carnita, apoi a mai balotat si o banana . Azi la fel..tre sa-i faci "meniu de nunta" (vb Feliciei) in fiecare zi

Talk-show nu ma bag ca n-am timp. Multumim ptr invitatie

Ioana ce faci????????????????? Ti-au taiat astia netul sau vine barza?

Nici de Miha n-am mai auzit nimic in ultimul timp. Sper ca sunt bine cu toatele.

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara

Rapid ca sunt pe fuga!!!

Joy la mine la job s-au aranjat lucrurile...dar mai tb sa imi vina mobilierul pt birou (adica biroul, dulap, calculator...etc) Acuma sunt gazduita la un alt birou pana ce vin.

Intru mai tz un pic ca ma duc sa culc odorul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Tania ,astea's simptomele la infectie urinara dar nu prea e cazul nostru ,asa ca o sa repetam analiza,a varsat zilele trecute dar nu cred ca fie asta cauza

copilul mic prezinta adesea febra inalta fara o alta cauza decelabila;
-lipsa poftei de mancare, greata, varsaturi;
-uneori prezinta diaree;
-dureri cand urineaza, copilul plange la olita, evita sa fie pus pe olita;
-copilul manifesta necesitatea imperioasa de a urina, “scapa urina”, face pipi pe el noaptea sau ziua, are chilotul ud;
-modificari ale urinii: urini tulburi, culoare inchisa uneori spre rosu(hematurie), urat mirositoare;
-infectiile urinare cronice netratate dau crestere nesatisfacatoare a copilului, aspect de copil mic “pipernicit”, palid;
Joy ,ce dulce e Vladutz ,am vazut filmuletzu:) ,sa va traiasca!
Madau ,cred ca vrei sa-mi pun capat zilelor ,fi'miu nu maninca nika de vreo luna iar normea baga de rupe pamintu ,nu-i corect

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput