Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Referitor la povestea Cristinei, Amar are dreptate: daca nu esti in tara ta, tot "strain" esti considerat, si .. drepturile tale nu sunt asa de bine reprezentate (vorbesc asta poate pentru ca nemtii sunt un pic mai reci, si m-am lovit de multe ori de problema asta).

Revenind la topic: azi am fost la doctor. Bebe avea activitate cardiaca, insa nu si miscari. Doctorul a zis ca doarme. Ca atare mi-a tras vreo 2 "ghionturi" in burtica, si bebe s-a trezit si-a inceput sa se agite groaznic. Cred ca nu i-a placut "tratamentul", pentru ca mi-a fost rau cteva ore bune dupa aia :(.
Ca o gluma, sotul meu a zis ca data viitoare il reclama pe doctor la Protecia Copilului daca imi mai maltrateaza bebelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Pupici -elor mai mari,si noilor venite!
Ce harnicute sunteti la scris!Nu am mai intrat pe net de 3 zile,si am avut mult de recuperat.Ma bucur ca suntem asa de multe.Sanatate tututror si bb-ilor nostri!
Noi suntem la fel,nici o schimbare,in plus,ceea ce imi placea sa mananc inainte sa am bb,acum imi face rau.Mi se pare ca nu mai trece timpul(din cauza greturilor,cred)...dar,am rabdare,si stiu ca va fi bine.De azi intr-o saptamana facem si noi primele analize,apoi pe 6 martie mergem la doctor.Nu mai am rabdare!
CRISTINA,in legatura cu Alina,prietena ta,eu zic sa tina copilul,pentru ca o minune ,si o fericire mai mare nu exista.Stiu ca acum toate i se par fara rezolvare,dar va vedea ca acolo sus,cineva o iubeste.Bineinteles,asta e parerea mea,si sigur,nu toti gandesc la fel.Oricum,sper ca va fi bine pentru ea,in final.

berarpiri6+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Cristina85sscred ca ar trb.sa o sfatuiesti sa tina copilul, in nici un caz sa faca avort.E greu sa fii mamica singura, dar cred ca nu e minune mai mare sa poti da viata..poate prietenul ei se va razgandi intre timp, cand va vedea ca lui bebe ii bate inimioara..multi barbati cand vad asta se inmoaie..sper si eu sa fie bine pentru ea si sa nu ia o decizie pripita.

Din pacate nu am reusit sa vad aseara materialul cu bebe de pe Nat.Geo.ca am adormit cu vreo ora inainte
Azi bebe face 3 sapt fix de la concepere! fetele care ati facut eco endovag..poate asista si sotul la asta? sau numai la cea abdominala?
si inca ceva..sunt gravidute din Iasi? din ce stiu e amironeanu(Andreea)..dar poate mai sunteti..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata fetele
multumesc ca m-ati trecut pe listuta. tare bine m-am simtit cand am vazut numele meu acolo[cool
eu in continuare nu am nici un fel de simptome decat durerea de sani si foamea voi cum va simtiti?
kriss79 si eu sunt tot din iasi
va pup pe toate si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alyx, ce bine! la ce dr. mergi? am vazut ca avem DPN apropiat..ai mers la ginec? eu merg luni si sper sa se vada ceva..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

kriss79 am mers deja de doua ori si mai merg si luni dimineata. nu stiu de ce m-a chemat asa des, probabil pentru ca sarcina era foarte mica atunci cand m-am dus prima data si vrea sa mai observe cate ceva. eu sper sa fie totul bine. prea mult am asteptat sa raman gravida. sper sa fie bine si la tine. doctorita la care merg e Mihalceanu. tu cum te simti? ceva simptome, rau? ca eu nu am nimic deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Mamicutelor, sunt putin nelinistita. Am 4 saptamani de sarcina si vreo 2 zile. Am fost la dr, am facut echo...dar nu s-a vazut nimic. Dr...m-a linistit, spunandu-mi ca este sarcina, dupa anumite valori vazute la cea echo. Mi-a fost frica si-mi este de un eventual avort. Nu stiu de ce?Dar, precauta cum sunt, l-am rugat pe dr. sa-mi dea ceva preventiv de mentinere a sarcinii. Nu ma doare nimic, dar....asa mi-s eu, mai fricoasa. Iau duphaston 2 tb/zi, acid folic si vit e. Acum va rog din tot sufletelul meu sa-mi spuneti daca duphastonul ma poate apara de un avort !!!!!Credeti ca e bun?S-a intamplat vreodata sa auziti de un avort, chiar daca respectiva mamicuta lua duphaston?Stiu ca sunt paranoica, dar nu ma pot linisti. Astept raspunsurile voastre, va pupik pe burtik...si o sarcina usoara fara pic de probleme va doresc.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

din wk in wk....
tuturor gravidutelor mai noi si mai vechi.
Pe mine ma incearca o raceala de la frigul asta... ma doare un pic gatul si sper sa-l repar doar cu ceai si lamaie.
Greturile nu ma lasa, ba chiar au crescut. Voi supravietui ...
Cristina nu stiu daca sfatul meu conteaza, dar cel mai bine pentru prietena ta din Italia e sa-si asculte inima. Daca isi doreste acest copil si binele lui va lupta pentru el. Ii pot da si eu sfaturi, dar nu cred sa fiu persoana potrivita. Eu una nu as renunta la copil, dar cine sunt eu sa hotarasc pentru ea?

isabeluta9+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Iara am scris si mi s-a restartat calculatotul.Ma apuca niste nervi!!!

Irlandeza am pus pozica sa vezi cum arata bb meu la 8 sapt.Avea 1.9 cm.

Nana bb tau e tare scump:)
Cand i l-am aratat lui sor'mea pt prima data a zis ca e leit ei.
Asta probabil replica,ca fii-sa imi e leita mie

Cristina ma gandeam ca poate daca pritena ta ar naste in Italia,nu ar primi cumva viza?

Sabina Y.10+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

myral,captatina,cristina85ss.... sunteti niste dragute , am fost aseara la doctor..... NU E NICI O PROBLEMA ca am luat algocalmin si aspirina , bebe nu era prins prin cordon asa ca ...ati avut mare dreptate mi-am luat o piatra de pe inima
urmatorul consult peste 2 sapt .ieri dupa ce am venit de la control cred ca atat m-au controlat si atat m-au apasat ca aseara am avut o mica sangerare , mica mica dar a fost
cum azi noapte n-am avut somn mai deloc , am vazut emisiunea de pe NG cu bebe-ii si de la 22:15 si de 02:00 si de la 6:45 ... sunt doxa
foarte interesanta , bine documentata muulte detalii.... au aratat din burticile mamicilor...exact cum arata pe saptamani , inclusiv din burtica(filmat din interior) cum sunt scosi "gandaceii" draguti , cred ca o sa mai fie in reluare;pt cine nu a vazut , merita urmarita emisiunea
pupici la toate mamicile

5+

Mergi la inceput