Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata la toate gravidutele nationale si internationale..cum va simtiti azi ..mai, o doare pe vreuna spatele acum in primul trimestru?..pe mine ma rupe...nici nu stiu ce sa mai fac si ma doare mai mult spre partea dreapta..acolo mi s-a spus ca s-a prins bebe...aici in germania totul e normal deci ca atare nu se da mai nimic..eu am incercat sa ma dau cu niste unguente de plante dar mare lucru nu am facut..si tot pe partea dreapta simt uneori niste intepaturi care se duc pana in picior...daca aveti aceste neplaceri spuneti-mi si mie ce ati facut ,ce v-au recomandat medicii din Ro..care sunt si raman cei mai buni.
ca sa nu mai spun ca aici mai suferim uneori si de discriminare asa frumos mascata printr-un ranjet ce se vrea zambet...hai ca m-am enervat si nu trebuie...

va doresc o zi minunata
carmen 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutari fetele, vin de la spital cu vesti proaste...Dupa o saptamana de internare am venit acasa cu diagnosticul de SEU oprita in evolutie...Am ajuns tot "insarcinata" pentru ca doctorita a spus ca s-ar putea sa se resoarba de la sine, dar se pare ca lucrurile nu merg spre bine, nu ma simt excelent, oricum maine ma duc din nou la un control ca doc e de garda si daca nu e bine de luni iar ma internez si ajung la cutit...voi trai si voi vedea ce imi mai rezerva viitoarul.Oricum voi mai ramane greu

Multa sanatate tuturor, sarcina usoara si multi -icei pe burticei

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

mihaela amalia imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla. sincer nu stiu ce spun mai mult decat ca e dureros. sper sa reusesti sa treci cu bine peste toate necazurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Uitasem sa atasez link-ul: iata

Mihaela imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat.Sper sa treci cu bine peste intamplare.Pupicei si refacere rapida.

Sabina Y.11+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mihaela amalia, imi pare rau! Sper sa poti trece peste si sa revii la Odisee din nou! Multa sanatate si refacere rapida!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fetelor,
desi se pare ca noi nu prea suntem bagati in seama nu ne lasam.
FIFY eu stiu ca duphastonul se da ptr mentinerea sarcinii.am o prietena a mea a luat duphaston 2 pe zi si a scapat desi era expusa unui pericol mare in ceea ce priveste mentinerea sarcinii.
acum are o fetita minunata de 1 anisor si ea e insarcinata in luna a 2-a.deci e pe urmele noastre.Fii curajoasa si vei vedea ca totul va fi foarte bine.
MIHAELA AMALIA imi pare sincer rau pt tine, dar eu sunt increzatoare ca totul va fi bine.
Ai incredere in Doamne Doamne si roagate numai El poate sa te ajute si sigur asa va fi.
Iti tin pumnii si fii tare.

pupici pe

AFIBEBE
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alyx, pana la 10 mesaje esti moderata..si iti apar mesajele mai tarziu din acest motiv.. acum am citit ce ai scris abia..
Nu am deocamdata greata, rau, dureri de sani..eu m-am programat la Mihaila, am mai fost la el inainte sa raman insarcinata si am recomandari bune in ceea ce-l priveste..
La dr. Mihalceanu am fost si eu demult, cand eram studenta si mi-a placut..numai ca e f.f.f.ocupata.
pe burtik

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna,

nu am mai intrat de ceva timp si vreau sa urez sarcina usoara la toate noile .
Am gasit un subiect interesant pentru cela care sunt interesate sa preleve si sa congeleze celulule stem
www.cordbloodcenter.com/" target="_blank">http://www.cordbloodcenter.com/

In ce ma priveste am fost saptamana trecuca la eco si l-am vazut pe bebe. Cu toate ca eram in spatamana 11 era mai mare cu o saptamana - 6.2cm. Cred ca s-a trezit din somn si a inceput sa se miste si sa se frece la ochisori. Nu mi-a venit sa cred ce am vazut

Va pup pe toate
Betty 12+

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Afibebe, deci nu tre sa-mi mai fac probleme, nu? Daca iau duphaston, nu am cum sa pierd sarcina, nu?Stiu ca sunt insistenta, dar ...daca-i vedea cum imi bate inima de emotii...si cat de nelinistita sunt, m-ai intelege. Mi-e frica cu progesteronul meu scazut. Dar lasa ...ca tre sa fie bine.
POOOP FETELE SI BURTICILE.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor puteti sa pune-ti lincu cu valorile hcg, ar c-am trebui sa fiu prin 4 saptamani...mi-a iesit 6030 si mi se pare c-am mare...stiu ca la gemeni e asa.
Si spuneti-mi si mie cu a-ti introdus graviduta la semnatura.
toate bortoselele.

Ali

Mergi la inceput