Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Si eu am o dulceata,Diana nascuta pe 22.XI.2004.
Este o fetita vesela,cuminte,sanatoasa si isteata.
Vorbeste bine chiar daca nu-l spune pe "r" si mai poceste unele cuvinte.
Stie poezii,cantecele, jocuri de miscare insotite de versuri si povesti:"Baba cu mosu,cu gaina si cocosu","Tei iezi cucuiezi" sau Degetica. Cand spune Degetica incepe:"A fost odata o baba batana si o jana caie i-a dat un bob de oiez...."Bineinteles ca o ajut si eu,dar in mare ea spune povestea.
I-am spus poezii,povesti si i-am cantat din prima zi.Stiu multe(nu vreau sa credeti ca ma laud),dar lucrez cu copiii,sunt dascalita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ochi verzi BINE AI VENIT!
Felicitari pentru progresele DIanei! AM inteles ca esti dascalita? mai exact ce anume??? sper ca educatoare

DIANA esti cea mai buna mamica pentru Andrei, chiar daca se intampla sa iti mai iesi din fire...e normal pana la urma si mi se mai intampla

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sunt invatatoare.Lucrez cu copii de 12 ani,asa ca am ceva experienta.
Chiar daca Diana stie atatea noaptea tot i pun scutec pentru ca dupa ce o pun in patut si-si faca"Ingeiasu" cere sticluta.Am vrut sa nu-i mai dau cu sticla,dar laptele nu-l bea din cana.
Eu n-am avut lapte de mama,asa ca a mancat cu sticluta din a treia zi.
Am fost prea stresata cand am nascut pentru ca ....am vrut ca de data aceasta sa fie bine si din acest motiv nu am avut lapte.
Dar a crescut si mai creste!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try

Felis, poate te ispiteste nasterea Paxelei si te apuci de treaba. Sa facem galerie? Ma refer la galerie pt. paxela...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

TRY... multumesc de ganduri bune, dar nu ma ispiteste nimic... al 2-lea nu-l mai fac....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Oare cui va preda Paxela stafeta, nu se anunta nimeni Jasmine, Simona facem galerie.
Diana, nu ai pe nimeni sa te ajute?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Pai Otilia, eu tot incerc si nu iese, duminica am facut ultimul test si am fost iar dezamagita..Si parca din ce-s mai disperata, cu atita mi se pare parca tare greu sa ramin. In plus serviciul ma exaspereaza deja, sunt multe deplasari una dupa alta, si mai tot timpul sunt obosita si in criza de timp.
Mi-e dor de perioada cea mai frumoasa din viata mea, cind am stat cu puiul acasa, fara stres si nebunie. Ma gindesc cum e sa fie (vizavi de ce spuneai tu Miria), eu vreau bebe, dar am parte de serviciu si tu probabil ai putea avea bebe acum daca ai incerca, dar totusi vrei serviciu...sau ma rog oscilezi.....>Eu cred ca oricum niciodata nu suntem total pregatite cind vine vorba de a face n bebe, eu insa constientizez trecerea timpului, vreau sa fie distanta mica intre ei, si deja a devenit o prioritate
V-am vazut pozicile...De la ziua lui Felis (La multi ANi si multa fericire! cu intirziere), frumosi copilasi, frumoase mamici, le-am vazut pe ale Roserbinei (desenele Biei m-au dat gata!), iar baietii lui Try sunt superbi. Alex cel putin ca are trasaturile mai definite e frumos tare .
Bits, Cici sanatate copilasilor...
Paxela, nastere usoara si Doamne AJuta, arati tare bine, cum au spus si fetele iti prieste
Va pup pe toate, multa sanatate.

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona, ma bucur ca ai aparut. Eu sper sa ai parte in curand de II si pana atunci sa-l resfeti pe David.
Felis, te simt cam suparata si cu multe pe cap. si poate maine va fi o zi mai buna!
Ups, azi nu am vazut-o pe Paxela, oare se apropie marele moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ochi_verzi

Si eu am o dulceata,Diana nascuta pe 22.XI.2004.
Este o fetita vesela,cuminte,sanatoasa si isteata.
Vorbeste bine chiar daca nu-l spune pe "r" si mai poceste unele cuvinte.
Stie poezii,cantecele, jocuri de miscare insotite de versuri si povesti:"Baba cu mosu,cu gaina si cocosu","Tei iezi cucuiezi" sau Degetica. Cand spune Degetica incepe:"A fost odata o baba batana si o jana caie i-a dat un bob de oiez...."Bineinteles ca o ajut si eu,dar in mare ea spune povestea.
I-am spus poezii,povesti si i-am cantat din prima zi.Stiu multe(nu vreau sa credeti ca ma laud),dar lucrez cu copiii,sunt dascalita.

Mey, tu sigur ai nimerit la grupa are trebuie? Nu cumva sunteti copii de nov-dec-2003? Poezii? Povesti?, spune tot doar ca nu-l spune pe R?
Alex la noi parca pe zi ce trece mai stalcit vorbeste. Va spun sincer ca daca n-as sta cu el toata ziua acasa, n-as avea cum sa inteleg ce-mi spune, si de multe ori ghicesc din context. Taica-su e debusolat de tot, nu-ntelege mai nimic.

Felis, pupici si suflu eu de-aici sa treaca norii astia negrii...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti aici sunt, momentul se apropie , dar cu pasi mici, probabil dupa cum ma simt va sta totusi pana marti daca nu si mai mult he he cine ar fi visat la asta

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ohoho Miha, ce baiat de cartier am vazut, are asa un are de smecheras. el si cu Silviu vor face ravagii "dupa blocurile gri" sau mai stiu eu prin ce cartiere rezidentiale veti fi atunci.
Ochi verzi din Petrosani, bine ai venit, imi place nickul tau . Cand ne-o arati pe Diana? vezi ca lumea se tot incruscreste pe aici.
Alexa, pai mai are voie sa stea o saptamana si putin, dar atat ca trebuie sa fie pestoaica .

Mergi la inceput