Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, ai cumva un hanorac in dungi si lentile de contact albastre, eu asa inteleg din poza a treia ? Eu cand va vrea fimea sa faca desene cu mine o sa-i atrag atentie ca are voie doar cu conditia sa par mai frumoasa si mai tanara .
Try, ce veste buna ca ti-ai revenit cu lapticul, bravo tie ca ai luptat. am vazut pozele si tare haios este Alex in patutul lui Adrian, ii mai lipsea o suzeta in gura.
Ioana, pai de ce mami ai mai facut curat inainte de a pune geamurile? Sa va fie de bine investitia si plimbarea la bunici.

Si nu in ultimul rand si eu astept sa nasca Paxela, ma uit pe mess poate apare un status incendiar si am emotii de parca o sa fiu viitoare matusica , macar virtuala si tot sunt . Daca nu ma grabesc sa am burtica imi fuge mereu gandul la mamicile insarcinate. Si dupa cum vedeti fac ce fac si tot la tema asta ajung, deci ma preocupa rau de tot .
Miria, nu-i chiar asa, un master poti sa-l faci la 45 de ani, copil mult mai greu plus ca nu cred ca mai exista aceeasi disponibilitate odata cu varsta altele sunt prioritatile. Si stai linistita ca tot sa muncesti pana la 70 de ani ca doar varsta de pensionare tot va creste. Asa si eu as vrea un doctorat dar ma gandesc mai bine sa fac bb2 intai si mai vad dupa aceea. Si mai este si alt aspect, daca am facut pe primul nu vreau sa fie diferenta mare intre ei, adica peste 5 ani, stii cum se spune intri in hora trebuie sa joci . Oare cui va preda Paxela stafeta, nu se anunta nimeni Jasmine, Simona facem galerie.
Diana, nu ai pe nimeni sa te ajute?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

offf ce zile , oare cand voi reusi sa ma calmez sa las stresul asta deoparte
dupa ce ii fac exudate lui fimiu , ca ii curg meru mucii , ii iese un gargaune in cel nazal, ieri mergem la dr, i se da tratament cu antibiotic, ajung acasa si in 2-3 ore incepe sa ii curga nasul trau, spre seara face febra, incerc sa ma calmez, ma imbarbatez ca bine ca am inceput tratamentul si il luam din pripa, ii dau nurofen scad febra, dimineata avea iar putina, ii dau iarasi nurofen, iar azi la 4 il vad, plin de bubite, peste tot, , evident intru in crize( nu de alta dar eu mai am 3 zile si nasc si nu am facut niciuna dintre bolile copilariei)el e vaccinat anti rujeola si rubeola dar atat
ma albisem toata , eu care de felul meu sunt tare in astfel de situatii, acum eram duuuusa
lam luat lam dus la dr, si m-am mai calmat nu e boala contagioasa, se poate sa fie sau de la viroze( cica astea care bantuie uneori dau bube) sau de la antibiotic
continuam tratamentul, si luam peritol sa vedem cum evolueaza
si pe langa toate aste saracutul mai ii dau si ultimele maselute, si un il doare tare si repeta mereu mami ma doare dintele

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - Masterul s-o face el la orice varsta, dar angajarea nu. Si ma refer la angajarea pe un anumit post nu oricare. Asta-i ideea.

Dar si copilul nu-l poti face oricand, ca p-urma te doare sufletul cand il duci la scoala ca te confunda invatatoarea cu bunica.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina, desenele biancai sunt super mistoartista si pe muza ei...care are cand ochi albastri cand verzi...care sunt lentilele?sa va povestesc o faza haioasa...alex a castigat premiul 1 la un concurs de desen cu un portret in care personajula vea un ochi albastru inchis si unul albastru deschis
try, sa-ti traiasca frumusetile de copilashi, tare draguti mai sunt amandoi.
onitza sa le stapaniti sanatosi...spor la treaba
aime, si eu sunt deja full de mucenici, sar tot mai mananc fiindca astept ziua asta 1 an de zile
bits, sanatate multa copilashilor...si ai mei au fost bolnaviori amandoi...bine ca sunt pe trecute...
paxelina, sanatate multa lui silviusi pe tine si pliiizzz...ai grija de tine...ma gandesc eu(da poate-s) ca acum chiar daca ar fi fost boala a copilariei la el abia acum a erupt si per de incubatie era de 2 sapt deci nasteai pana atunci...pupici si aveti grija de voi

va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXA pana la urma sa inteleg ca este reactia de la antibiotic???? Doamne ajuta sa fie asa (decat cealalta varianta cu virusul contagios) si sa treaca repede!!! imi dau seama ca te-ai speriat! bravo ca te-ai imbarbatat! Doamne ce zile ai avut!!!! Hai sa ne gandim ca tot raul spre bine, ca va asteapta zile pline de fericire cand Delia o sa va uimeasca ce cumintica e, ce bine doarme si mananca!!!!! Tin pumnii!!!!!!

OTILIApai mi-a fost jena de oamenii care au venit sa puna termopanele si sa fi vazut o pata de ex pe linoleu :D sau praf pe tocul geamurilor pe care le-au dat jos! stiu, munca necalificata, dar asta sunt!

FELIS, oare ce faci? ai venit de la sv? cred ca esti franta! dulce pe MIhai!

Abia mai imi tin ochii deschisi, dar tot am intrat sa vad ce faceti, ce mai ziceti, deh, dependenta asta!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELICITARI ALEX DE MONICA!!!! BRAVO, asta da veste buna pe seara asta! la mai multe premii I Alex!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

MONICUTZO - Scuze de incurcatura! Te rog, sterge-mi mesajul de la tine ca eu l-am copiat din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am uitat sa precizez ca alex a castigat in urma cu 1 an premiul de care vorbeammultumim mult onitza...dar mi-am amintit sa va spun fiindca desenul lui seamana izbitor de mult cu unul din portretele biancai...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

MONICA - Cand pui pozne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Paxela ,iti tin pumnii sa fie alergie ,nu vreau sa cobesc dar bintuie o epidemie de varicela ,stai cu ochii pe Silviu si daca mai apar bubite mergi iar la doctor.

Otilico ,n-avem pe nimeni in Pitesti ,bona vine cind sint eu la servici ,in rest eu sint de baza ,Ma gindesc ca la toamna sa-l duc pe Andrei la gradi si atunci o sa fie mai usor (abia astept ).
Imi pare rau ca atunci cind sint f obosita nu ma pot abtine si-l cert pe Andrei destul de rau .

Mergi la inceput