Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 25
try spune:
Cici, ai inceput diversificarea? La ce sunteti? Cum reactioneaza Ada?
In curand o sa-i dea si lui Adrian dintisorii ca am vazu ca s-au ingrosat gingiile de jos pe portiunea primilor doi dintisori. Acuma cand or sparge gingia nu stiu...Stiu ca Alexiei i-au dat tarziu dintii, banuiesc ca si Adei tot cam asa o sa-i dea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try superbi baietii tai
numai buni pentru fetele mele, ha ha...Alex cu Alexia se pot lua de-o manuta cand incep isteriile iar pe ceilalti doi nici nu stim ca sunt in casa...exceptie la Ada cand ii e somn si e obosita, adica a stat prea mult treaza, incepe sa planga tare....de obicei plange asa cand mergem undeva si nu a apucat sa doarma cat trebuie...acasa programul ei este de 2 ore somn, 2 ore stat la joaca si tot asa....cateodata nu doarme chiar 2 ore dar cert e ca dup2 ore trebuie pusa la somn ca altfel face urat.
Am inceput sa-i dau cereale inainte sa aiba 5 luni, adica cam 5 luni fara o saptamana si-i plac nespus, nu este copil la care sa nu-i placa cerealele....apoi i-am dat si niste morcov fiert dar nu se omoara..nu prea a mancat...azi i-am combinat morcov cu cartof dulce si n-a mancat nimic, hha....din borcanele, normal....
Fructe mananca dimineata si-i plac tare mult, ii fac diverse fructe piure...asta cam de la 5 luni...acuma o mai las vreo saptamana si o sa incep sa-i fac eu supa de legume si sa mai introduc carnita, ou si altele....trebuie sa mai citesc si eu ce se mai da la copii ca nu mai stiu ...a trecut prea multa vreme de cand a fost Alexia mica, ha ha
Spune-mi si mie ce biscuiti ii dai la Adrian si de unde ii cumperi?
Hai ca trebuia sa-ti dau un PM ca suntem in afara subiectului dar poate le facem pofta si la alte mamicute de bb2
Pupici si avet grija de voi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Paxela tinem pumnii sa fie bine si sa fiti sanatoase amandoua si abia asteptam poze.

Mai fetelor,nu stiu ce cadou a-ti primit voi de la puiutii vostri de 8 Martie dar eu am fost asa de emotionata si mi-au dat lacrimile cand mi-a adus Alexia de la gradi o felicitare facuta de ea pe care scria asa ( normal ca a fost scris de tipa de la gradi):
Pentru mama
" Sunt prea mica
pentru un cadou mare
Dar, vreau sa-ti spun ca
TE IUBESC
O inima, flori si-o
sarutare
Vreau sa-ti daruiesc!"
Cu dragoste
Alexia
Am plans de bucurie si parca nu-mi vine sa cred ca sunt si eu la randul meu mamica, ca nu mai sunt puiul mamei careia ii cumparam cele mai frumoase flori si cadouri de 8 Martie si pentru care faceam serbari la gradi asa cum a facut Bianca lui Roxana....nu stiu cum a trecut vremea si cum trece asa de repede....tare emotionant a fost azi si or sa vina multe clipe la fel de frumoase de-acum incolo si-i multumesc la D-zeu ca mi-a daruit asa fetite...nici nu pot sa-mi imaginez viata fara ele.
Va pup pe toate si sper ca a-ti avut o zi la fel de frumoasa si emotionanta ca si a mea.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
dama spune:
Try, ti-am vazut flacaii, unul mai scump ca celalalt. Ce nostim e Alex cand isi imita fratiorul. Gata, ai 2 baieti mari...iaca deja ati inceput diversificarea, maine ies dintisorii, poimaine pleaca pe picioare, ce mai trece timpul asta! Dar ia spune cum e cu impartirea afectiunii? le poti acorda la amandoi acelasi grad de iubire? si nu ma refer la preferinte sau febleti, ci la timpul destinat afectiunii pe care reusesti sa-l acorzi fiecaruia. Imi pun des intrebarea asta, cand ma vad cat de atasata sunt de David acum ca e singur. Ma intreb cum voi proceda oare cand va aparea un al doilea si mi-e teama sa nu-l indepartez pe primul, in favorea celui mai mic.
Miria, si eu te inteleg, ca si eu aman din cam aceleasi motive ca si tine...desi eu imi doresc mai degraba sa-l fac pe bebe 2. Acum am si acordul sau mai bine zis si dorinta sotului (se pare ca isi da si el seama ca daca nu-l facem si pe al 2ea in curand, pana la urma nu-l vom mai face deloc), dar parca tot nu-mi fac curaj... si nu mai sunt nici eu asa tinerica. Si exact ca si Try, daca era dupa mine faceam copii de cand m-am maritat. Dar tot asa am zis sa realizam unele treburi si apoi. Si cu cat trece timpul, cu atat esti mai putin motivat (dupa ce il ai deja pe primul). Dar inca nu abandonez listuta de 2008.
Ei, dar unde sunt celelalte mamici candidate? nu mai zic nimic? Jasmine, ne pregatesti vreo surpriza?
Felis, Ylilimic si Eliza, va doresc cu intarziere La multi multi ani frumosi si fericiti, alaturi de cei ce va iubesc.
Am vazut si pozicile de la petrcere, se pare ca puiutii s-au simtit cel mai bine, dar si mamicile si taticii nu-s mai prejos.
Paxela, si eu am remarcat ca-ti prieste sarcina si chiar mi-ai facut pofta de o burtica... nastere usoara si o bebelina sanatoasa si cuminte.
Cici, sanatate multa Alexiei. Si mai pune poze cu zambaretele tale, ca tare mi-s dragi.
Noi suntem bine nevoie mare, cum prindem vreme frumoasa cum hop pe afara de nu mai apuc sa fac mare lucru pe acasa. O sa pun poze in curand, cu iarba verde de pe aici, ca zici ca-i vara... numai ploile dese mai strica atmosfera de inceput de primavara, in rest a cam incoltit totul.
Bitsulina, pe unde esti? ce fac Amon si Ken? mai zi-ne despre voi ceva.
M-am cam intins asa ca o sa inchei aici.
Mami de David (18.11.04)
aime spune:

Am vazut pozici cu fratiorii canadieni, mi-au placut mult
si am citit tooot tooot.
Paxi facem galerie, sa dea DD sa fie totul tapid si ok.
Noi astazi ne imbuibam cu mucenici, dar de saptamana viitoare intru cu fetele din birou la dieta
. Voi ati facut mucenici/sfinti sau cum le mai zice pe la voi? Tare buni mai sunt
. Eu i-am cumparat, ca n-am timp de aluaturi, da i-am insiropat bine de tot cu miere, cu rom si i-am dat din belsug cu nuca, va pun si poze daca vreti ![]()
Astazi ne sarbatorim noi femeile din firma, pe banii nostri of course, avem rezervare la 6 dupa masa. Sper sa nu luam vreo teapa, ca am prietene care au fost ieri in divberse locuri si ...mancare rece si ptina, bani multi si parca le-a taiat tot cheful...
Miha, voi ce-ati facut, cum a fost ????
Hai ca va pupez 
aime si
Vladimir
roserb spune:
Dragelor, daca vreti sa ma vedeti in viziunea Biancai, iata AICI POZE.
(A se remarca , ca , de cand m-am tuns, imi face si ea parul scurt in portrete
)
Try, ai doi baieti minunati, si Adrian s-a facut si el ditamai vlajganul!Si vad ca amandoi au ochi albastri, biiiiineeee, m-am suparat!
Cecilia, imi pare rau ca a fost bolnavioara Alexia, dar te apreciez mult pe tine ca faci fata cu brio si cu optimism la toate evenimentele de genul asta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
ROSERB NU VAD POZELE!!!

AZI ne vin termopanele la bucatarie si cameral ui Paul, uraaaaaaaaa! vor veni la ora 13.00, am facut luna, am scos covoare, am spalat pe jos, tocurile la geamuri, si acum ma duc sa ii dau papa lui Paul...cand vor face ei treaba, ies cu Paul afara sa nu se sperie de galagie! oare cat o dura????
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
bits spune:
hey cu intarziere un calduros LA MULTI ANI tuturor mamicutelor!
eu am sarbatorit ieri 8Martie cu niste prietene dar parca nu am simtit ziua asa ca in Romania,noroc de mailul primit de la fratele meu caci altfel uitam cu totul(aici ziua mamii e in mai
).
sa mancati si pt mine mucenici
(anul asta nu am mai facut caci ar fi trebuit ca ziua sa aibe 28 ore
)
in rest am copkii mucosi,Ken e robinet ca si Ruxi cu mucisorii iar Amon se ineaca de la ei
TRY ce ai facut cu lapticul?si eu am o frica sa nu mi-l pierd caci al meu puturos nu suge decat cateva minute.are preferinta la sanul stang(cel pe care i l-a "formatat" Ken iar din dreptul nu vrea sa suga sub nici o forma,asa ca ma mulgeam si i-l dadeam cu biberonul de s-a derutat copkilul.noaptea il mai pacalesc dar ziua da-i cu mulsul si cu bibele caci alfel am impresia ca nu mananca
Anca spor la facut copii si sa stii ca dragostea e diferita.ii iubesc in aceeasi masura dar parca este ceva diferit.o data cu venirea celui de-al 2-lea copil se schimba treburile,chiar daca nu vrei sa-l neglijezi pe primul tot se intampla.uite si eu spuneam ca bebe o sa faca nani si eu o sa ma joc cu Ken,nu zic prind si astfel de momente dar in general alaptatul,shimbatul,treburile casei imi iau destul timp asa ca prefer sa-l scot afara sa se joace cu copii iar eu sa ma mai recreez
.stau si ma intreb totusi cum se descurca femeile care au 4 copii si nu 2?!
revenim ca plange bebe!
roserb spune:
Gata, iar uitasem sa le fac publice
.
Bitsule, sanatate baietilor, sa li se opreasca rapid robinetele de la nasucuri.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
diana2004 spune:
Of ,of cind vorbiti de bb 2 ma puneti pe ginduri ....mi-ar place asa mult sa am si o fetita ...dar mi se pare asa greu si cu un copil dar cu 2 ! De multe ori sint frinta si nu-mi doresc decit sa dorm ,bunici nu pot sau nu doresc sa ma ajute ,sotul in ultimul timp se plinge ca nu mai stie cum sa-si imparta timpul sa ca e obosit .Of !
Roserb mi-au placut portretele tale ,da n-am inteles prea bine ,te-ai suvitat ? ![]()