Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 24
andreap spune:
Eu am venit in vizita si..nu ma abtin
Cum maine mi-am luat liber..nu ne mai auzim pana luni.
Ad_rianna..ce frumosssss
Onitza,acu' acu' ne vor canta si noua piticii la fel
Pupici si un WE minunat
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
La multi ani, mamicilor, sa fiti fericite !
Noi azi am avut zi libera, asa ca am putut sa merg la mini-serbarea surpriza a Biancai de la gradinita, unde, cum povestesti si tu Onita, ne-au recitat cu patos si foarte emotionati poezii si au cantat. La final, ne-au facut cadou o poza de-a lor foarte frumoasa in format A4, si un portret al nostru facut de ei (poate scanez maine sa vedeti cum arat in viziunea fiica-mii
, o floare facuta de ei la cercul de arte plastice si o inimioara cu toata familia desenata. A fost tare frumos, si , pentru ca l-am luat si pe Mihnea cu mine, s-a bucurat si el sa-i vada si sa-i auda, mai ales ca din toamna vor fi colegi.
Am aranjat cat de cat cu inscrierea , o sa-l inscriu de luni ca si cum ar merge acum la gradinita, ca apoi sa nu merg la inscriere in iunie , cand e problematic si nebunie din cauza lipsei de locuri, ci in mai , la reinscriere, unde nu te pot refuza
. Minunatul sistem romanesc
, balamuc total. Oricum, nu sunt convinsa ca se va descurca sa mearga chiar din septembrie, mi s-a parut asa micut si copilaros fata de colegii Biancai, ma rog, vom vedea cum mai evolueaza pana atunci. El insa a fost tare incantat de vizita si acum ma tot intreaba cand incepe gradinita!
Ieri am fost la oftalmolog pentru ochisorul care mai fuge din cand in cand si cica ar avea ceva + la el, nu se stie exact cat si mi-a recomandat dr sa-i dau 10 zile pe luna un sirop de B complex , timp de 6 luni,cica ar ajuta. E posibil deci sa se rezolve, daca nu, vom purta ochelari...Nu stiu cu cine seamana, noi nu purtam nici unul si avem vederi "vulturesti"
.
Va pup si va doresc o seara romantica
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Un pupic special
pentru cuscrita ADRIANNA si noritza mea scupa si gingasa, regina ghioceilor, BIANCA!!!!!!!! Paul il saluta si pe TUDOR si il asteapta la Bucuresti sa il cinsteasca cu o berica
..deh, asta invatam noi acum! e foarte importanta deprinderea, nu?????
![]()
Ma bucur tare mult ca ai ocazia sa iti vezi comorile cu o zi mai devreme!!! Bravo!!!!!!!!!! mi-e dor sa mai conversam pe mess!!!!

MIHA te inteleg perfect...si stai ca acum nu vorbesc ei..dar cand ne-o zice: "pai mamaie /tataie ma lasa sa....!!!! " ce mai facem atunci ?????
imi pare rau ca ai fost asa trista si deprimata, se pare ca este totusi o varsta dificila, cea de 2 ani, uneori este atat de incapatanat incat mi se pare ca face anumite lucruri special sa ma enervezi, iar unde eu ma chinui pt el si ma sacrific sa fie totul bine, iar paul imi da peste cap treaba pic si eu in oala cu melancolie ...dar trebuie sa trecem peste si sa ne gandim care sunt solutiile si rezolvarile! Ai facut bine ca ai luat masuri, dar eu in locul tau as fi incercat sa fiu alaturi de sot cand vorbeam cu ai lui despre asta, ca sa nu sara socrii tai cu suspiciuni si nervi gen: "ce, nu e nora de acord cum amvem grija de copil? sau cine mai stie ce ganduri.....asa erati amandoi si aveati justificari..v-ar fi vazut pe amandoi hotarati ca nu e bine ce fac ei, ca ii lasa prea mare libertate lui Robert si eventual dat exemple clare ce i se permite sau mai degraba ce nu i se permite...iti dau aceste sfaturi pentur ca am trecut prin asta cu ai mei parinti si cand le vorbeam decat eu, parca as fi conversat cu peretii nu cu ei....si imi raspundeau foarte degajat: ei lasa ca sunteti voi prea duri cu el, e si el mic, ce??!!!!" dar cand veneam cu MIhai, stateau cu ochii mari si ne ascultau, faceau pe suparatii la inceput, dar macar de fata cu noi, se purtau exemplar cu Paul! ![]()
Bafta multa, tin pumnii!!!!! fii la fel de stricta in reguli cu Robert si vei reusii!!!!! pupic 
CICILICA ce mai fac mey fetitele?????????? tu cum mai esti? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
try spune:
Am adaugat pozite noi sa ne vedeti cum mancam si cum ne prefacem ca suntem bebe ming.
Cristina, te inteleg perfect, noi l-am amanat pe alex pana cand am reusit sa ne rezolvam toate treburile, si l-am amanat vreo 4 ani, asa am ajuns sa am primul copil la 30 de ani ca daca era dupa inima mea, il faceam la 24. Iar cu adrian a fost simplu c-a picat tam-nesam, ma rog, dar nici noi nu eram prea atenti la ce facem acolo...![]()
Pe de o parte mereu apare cate ceva nou de facut care sa intre un pic in conflict de interes cu planificarea unui alt bebelus, mai ales daca ai deja un copil, dar pe de alta parte oricat de pe nepusa masa ar veni un bebelus, nu vei gandi niciodata ca ti-a tegiversat planurile celelalte, pur si simplu iei totul ca atare.
Si sa nu-ti faci griji ca baietelul cel cuminte al lui mamai s-a stricat. Nu pot bunici si nimeni altcineva sa stearga cu buretele ce a cladit mami cu dragoste si rabdare. Doar ca el nu mai are chef acum sa-si arate fatza buna, a descoperit ca e fun sa fii neascultator, sa ai crize, sa te superi, sa zici NU. El e oricum cuminte ca de-abia acum a dat de astea. Alex al meu a descoperit lucrurile astea la 1 an jumate, pot spune c-avem vechime deja intr-ale relelor. Dar normal ca nu trebuie sa-i tolerezi manifestarile, insa nu fii tragica, e absolut firesc si normal ce se intampla cu el.
Cici, pupici la Ada dolofanica si bolnavioara. Saracutza cum a prins ea teama de vomitat. Daca ati stii fetelor ce cuminte e copila asta, zici ca e programata sa nu planga si sa nu se supere.
Sanatate si multe bucurii mamicilor si fetitelor de 8 martie, asta de la cavalerii mei ochiosi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
va
pe toate fetelor, La multi ani! sa fiti sanatoase fericite si iubite de copilashii si sotiorii vostri.
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
TRy cred ca te gandeai la Alexia cand ai scris, ca ea a fost bolnavioara....bine ca Ada e ok si nu are nimic...oricum ei i-am facut un vaccin contra diareei...acum ma uit la pozele voastre...va pup pe toate

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
fulguletz spune:
try, e mortal alex in ultimele poze...cum sta el ditamai galiganu in patutzu lu adrian...![]()
La multzi ani Doamnelor mamici!
dana, da, multumesc frumos, am primit felicitarea virtuala...
mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
onitza spune:
Mey ANDRA da' stiu ca ai baieti frumosi foc!!!
si taaaare se mai iubesc ei!!!!
mi se pare mie sau atmosfera era foarte degajata, parca mi te imaginam cum ii dadeai papa lui Adrian, iar Alex va privea si incerca si el sa ajute cu ceva!!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
FELIS spune:
TRY... e superba poza in care Alex il pupa pe Adrian pe caputz...
Toate sunt frumoase, dar aceea... mi-a mers la suflet!...
Eu astept sa nasca PAXELA... parca as naste eu... asa numar orele 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
try spune:
Nu, Cici, eu cand am citit am crezut ca Ada era bolnavioara, am inteles gresit din mesajul tau, de-aia ma si gandeam saracuta cum vomita si nu mai vroia lapte. Mie alex nu mi-a vomitat niciodata pana acum, cu exceptia obisnuitelor gurite de lapte care i se intorceau inapoi cand era mic. Pupici la alexia sa se faca repede bine.
Ma bucur ca va plac baietii mei. Onitza, asa-i, era calare pe mine alex cand ii dadeam lui adrian sa pape. Pana acum stia ca adrian nu papa decat lapte de la tzizti si pentru el e noutate sa vada ce si cum. A mai avut el tentative sa-i dea lui frate-su paine si alte alea pana acum ,dar mereu i-am explicat ca el nu bea decat lapte. Si-a tras si el un scaun langa scaunul meu si se uita cum ii dau cu lingurita. Inutil sa va spun ca vrea si el cereale de-ale lui Adrian, ca vrea si el biscuiti de-ai lui adrian (sunt ca niste creveti, facuti doar din orez si se topesc imediat ce- intra in contact cu saliva), ca vrea si el cu lingurita aia mica. Dupa ce am terminat sa-i dau sa manance, a gasit el o lingurita si s-a apucat sa i-o indese pe gat lui adrian, de-a icnit bietu' copil, noroc ca eram pe faza.
Felis, poate te ispiteste nasterea Paxelei si te apuci de treaba. Sa facem galerie? Ma refer la galerie pt. paxela... ![]()
![]()
![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi