Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 23
miria_cristina spune:
ONITZO - Astazi fa-ma sa rad nu sa-mi dea lacrimile.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
ONITZO - Astazi fa-ma sa rad nu sa-mi dea lacrimile.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
LA MULTI ANI FERICITI!!!
iubitele mele prietene.
sa va fie viata senina, sa fiti iubite mereu si sa vi se implineasca cat mai multe visuri.
am asa de putin timp liber ca nici nu-mi mai vine sa-mi arunc ochii pe aici de teama sa nu raman in urma.
.....dar nu pot sa nu impartasesc cu voi bucuria pe care am simtit-o azi de dimineata....suna telefonul, era mama mea si-mi zice: "stai ca vor copiii tai sa-ti spuna ceva" si aud: "a musi ani mami!" si m-am simtit cea mai fericita mama din lume.....hai ca va las acum ca iar m-a apucat plansul. mi-e dor de ei de nu mai pot, insa seful meu mi-a facut un cadou extraordinar: mi-a dat liber maine ca sa pot merge mai repede la copii si sa am o zi in plus cu ei
va pup si va multumesc la toate ca sunteti prietenele mele.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Offf...voi chiar ma faceti sa
...
De cand Robert merge la bunica a devenit tare alintat si cu bazdaci in fund...Se pare ca bunica
a reusit sa strice aproape tot ceea ce am realizat in 2 ani.Eu care ma mandream ca am copil ascultator si intelegator...acum bag capul intre umeri si tac...Daca nu faci cum vrea el tipa,urla,vine si te pocneste...el care n-ar fi facut asta never. Trebuie sa-i spun si sa-i explic de o mie de ori acelasi lucru ca sa priceapa o data si atunci pe jumatate...Aseara am cedat psihic efectiv...n-am mai putut si am urlat la el...cu greu m-am abtinut sa-i nu-i dau si fo cateva la fund. Si bineinteles ca s-a suparat pe mine,n-a mai vorbit cu mine,nu s-a mai apropiat de mine...Si m-a durut...si-am plans...si plang si acu,ca nu ma pot abtine...Unde este dragostea puiului meu? Ma iubeste doar cat il las sa faca cum vrea el? 
Asa ca i-am trasat sarcina sotului meu sa vorbeasca la modul cel mai serios cu ai sai,ca sa nu vorbesc eu ca iar iese cu scantei.
Prietenii stiu de ce! ![]()
Suntem in top 100, multumim tuturor ![]()
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
LA MULTI ANI FERICITI!!!
iubitele mele prietene.
sa va fie viata senina, sa fiti iubite mereu si sa vi se implineasca cat mai multe visuri.
am asa de putin timp liber ca nici nu-mi mai vine sa-mi arunc ochii pe aici de teama sa nu raman in urma.
.....dar nu pot sa nu impartasesc cu voi bucuria pe care am simtit-o azi de dimineata....suna telefonul, era mama mea si-mi zice: "stai ca vor copiii tai sa-ti spuna ceva" si aud: "a musi ani mami!" si m-am simtit cea mai fericita mama din lume.....hai ca va las acum ca iar m-a apucat plansul. mi-e dor de ei de nu mai pot, insa seful meu mi-a facut un cadou extraordinar: mi-a dat liber maine ca sa pot merge mai repede la copii si sa am o zi in plus cu ei
![]()
![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Adriana m-ai eotionat profund, acum plang de bucurie.

La Multi Ani!!!! si o zi magnifica la toate mamicile
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Cecilia Cquote:
LA MULTI ANI FERICITI!!!
iubitele mele prietene.
![]()
![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Poze
Poze Ada
tu m-ai inspirat sa va scriu cand am citit despre darul scumpei alexia
si-ti multumescAdriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by ad_riannaquote:
Originally posted by Cecilia Cquote:
LA MULTI ANI FERICITI!!!
iubitele mele prietene.
![]()
![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Poze
Poze Ada
tu m-ai inspirat sa va scriu cand am citit despre darul scumpei alexiasi-ti multumesc
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
La vara in iulie venim 3 sapt in Ro si sigur trebuie sa ne intalnim, abia astept sa-ti vad diamantele

Poze
Poze Ada
FELIS spune:
La multi ani! ... Sa fiti fericite si multumite de puii vostri!... si multe 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE...sa aveti vesnica primavara in suflet...
Ana si Bianca-iubita
dama spune:
La multi ani fericiti si plini de primaveri insorite pt toate mamicile si fetitele (viitoare femei si mamici)... sa aveti numai bucurii si iubire in viata!
O zi plina de parfumul florilor de primavara si un
de la noi
Mami de David (18.11.04)